Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
-
Kauldron
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Kauldron » 19 Νοέμ 2019, 21:22
Αγις έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 21:19
Kauldron έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 21:14
Αγις έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 21:12
Αν ποινικοποιηθει η βλακεια των γιαλαντζι φιλοζωων ισως υπαρξει σωτηρια για τα ζωα .
Εσύ δηλαδή τί προτείνεις να γίνει?
Τα λογικα.
Αδεσποτα - τελος , Μαζεμα - στειρωση - σιτιση .
Στα δεσποζομενα οτι λενε οι νομοι.
Οι δήμοι ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να τα στειρώσουν.
Δεν το κάνουν.
Αλλά ακόμα και αν το έκαναν, και πάλι δεν υποχρεούνται να τα σιτίζουν.
Μ' αυτά τα δεδομένα που έχουμε τώρα, τί προτείνεις? Να μην τα ταΐζει κανένας?
SeaHawk έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Πάνας
από Πάνας » 19 Νοέμ 2019, 21:23
Feindflug έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 21:19
Πάνας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 21:07
Feindflug έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 21:02
Ναι ρε τύπε, αλλά ευτυχώς δεν έχουν φτερά τα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν. Πουλάκια είναι, πόσο θα χέσουν;
Ήδη οι κουράδες από γάτες και σκύλους έχουν γεμίσει τον τόπο, φαντάζεσαι να σου έρχονταν και εξ ουρανού;
Είσαι λίγο άσχετος... εντάξει με τους σκύλους που δεν μαζεύουν τα δίποδα αφεντικά τους τα σκατά αλλά σκατά γάτας που είδες;
Αλήθεια θέλω να βγάλεις μια φωτογραφία και να μου τα δείξεις...
Οι γάτες ως γνωστόν τα θάβουν!
Θα σε φώναζα στην πολυκατοικία που μένω, που έχουν καταχέσει τα παρτέρια της οικοδομής και το διπλανό, ανεκμετάλλευτο οικόπεδο, επειδή μια τρελή θεωρεί το να ταΐζει τις γάτες της γειτονιάς, θα της εξασφαλίσει την ευτυχία, αλλά θέλω να διατηρήσω την ανωνυμία μου.
Βρωμοκοπάει όλη η οικοδομή. Μην αρχίσεις τα "καθαρίστε τα" και "σιγά μωρέ, για δύο κουραδίτσες κάνεις έτσι;".
Χώρια που μένει σε άλλη οικοδομή και έρχεται σε αυτήν που μένω για να αδειάσει φαγητά εδώ.
Αυτό που λείπει είναι να πατήσουμε καμμία κατά λάθος στην πιλοτή ή να σκοτωθεί από την μηχανή του αυτοκινήτου, αφού κρύβονται και στα καπό και να μας κυνηγάει καμμία φιλοζωική και ο μπακαλότυπος.
Και γω έχω μια γατομάνα ακριβώς παραδίπλα μου, έχει καμιά 20αριά γατιά, σκατά γάτας ποτέ δεν είδα ούτε μύρισα. Μήπψς σε έχουν πάρει χαμπάρι τύπε και σε τρολλάρουν οι γάτες;
the end
-
Athos
- Phorum.gr user: Athos
από Athos » 19 Νοέμ 2019, 21:23
τα σκυλιά είναι έξυπνα ζώα
απορώ γιατί δεν τα εκπαιδεύουν να χέζουν σε κάποια λεκάνη άμμο στην τουαλέτα
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
Kauldron
από Kauldron » 19 Νοέμ 2019, 21:25
Να ποινικοποιηθεί και το "εμείς εντολέεεεεεες εκτελούουουουουμε" που λένε μερικοί για να κρύψουν τη μαλακία που τους δέρνει και τη σκατοψυχιά τους.
SeaHawk έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Οργισμένος
από Οργισμένος » 19 Νοέμ 2019, 21:26
Αγις έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 20:35
Κάποια στιγμη πρεπει να τελειωσει το παραμυθι με τους ανευθυνους ψευτοφιλοζωους και τα προβληματα που δημιουργουν
Έτσι.
Με τον κάθε λειψό δεν θα ασχολουμεθα.
-
Feindflug
από Feindflug » 19 Νοέμ 2019, 21:30
Πάνας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 21:23
Είσαι λίγο άσχετος... εντάξει με τους σκύλους που δεν μαζεύουν τα δίποδα αφεντικά τους τα σκατά αλλά σκατά γάτας που είδες;
Θα σε φώναζα στην πολυκατοικία που μένω, που έχουν καταχέσει τα παρτέρια της οικοδομής και το διπλανό, ανεκμετάλλευτο οικόπεδο, επειδή μια τρελή θεωρεί το να ταΐζει τις γάτες της γειτονιάς, θα της εξασφαλίσει την ευτυχία, αλλά θέλω να διατηρήσω την ανωνυμία μου.
Βρωμοκοπάει όλη η οικοδομή. Μην αρχίσεις τα "καθαρίστε τα" και "σιγά μωρέ, για δύο κουραδίτσες κάνεις έτσι;".
Χώρια που μένει σε άλλη οικοδομή και έρχεται σε αυτήν που μένω για να αδειάσει φαγητά εδώ.
Αυτό που λείπει είναι να πατήσουμε καμμία κατά λάθος στην πιλοτή ή να σκοτωθεί από την μηχανή του αυτοκινήτου, αφού κρύβονται και στα καπό και να μας κυνηγάει καμμία φιλοζωική και ο μπακαλότυπος.
Και γω έχω μια γατομάνα ακριβώς παραδίπλα μου, έχει καμιά 20αριά γατιά, σκατά γάτας ποτέ δεν είδα ούτε μύρισα. Μήπψς σε έχουν πάρει χαμπάρι τύπε και σε τρολλάρουν οι γάτες;
Αστυνομικός - Όργανο
Μπουζούκι - Όργανο
Αστυνομικός = Μπουζούκι.
Σοβαρά, τύπε, σε πληρώνουν για να δουλεύεις ή επιδοτείσαι από κανένα ΠΙΚΠΑ;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Αγις
από Αγις » 19 Νοέμ 2019, 21:30
Πάνας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 21:23
Ελα σε εμενα - που οι γατομανες απουσιαζουν με την ανεση τους οσο θελουν τις εχουν ημιελευθερες και ερχονται συνεχως για φαγητο η να δεις καθε τοσο τα γατακια στα χαρτοκιβωτια αφημενα για υιοθεσια - να προσπαθησεις να περασεις απεναντι απο την ταβερνα οταν τρωει η συμμορια η απο την σκυλα στην γωνια που επιτιθεται σε οτι κινειται .Μετα θα σε παω για πικ νικ στο παρκο να απολαυσεις σκατιλα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Πάνας
από Πάνας » 19 Νοέμ 2019, 21:32
Feindflug έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 21:30
Αστυνομικός - Όργανο
Μπουζούκι - Όργανο
Αστυνομικός = Μπουζούκι.
Εγώ τώρα πρέπει να απαντήσω στην μαλακία που είπες; Γιατί ρε τύπε μου το κάνεις αυτό;
the end
-
Pedro
- Phorum.gr user: Pedro
από Pedro » 19 Νοέμ 2019, 21:34
Αντι να ποινικοποιουν την σιτιση αδεσποτων ζωων και καποιοι να επικροτουν γενικα τις ποινικοποιησεις,οπως πχ την ποινικοποιηση των κυνηγων κοκ ας ξεκινησει η κοινωνια μας κανοντας την αρχη απο τα θεμελια της να μεριμνει για την μη υπαρξη αδεσποτων,ωστε να μην φτανουμε στο β σκελος που ειναι η ποινικοποιηση.
Ολα τα τπολοιπα,απο τους δηθεν επαναστατες τα ακουω βερεσε.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
-
User_601
από User_601 » 19 Νοέμ 2019, 21:35
Ετσι,Με το καθε ανωμαλο,ηλιθιο δεν θα ασχολουμεθα.

Η νομοθεσια ειναι ξεκαθαρη.Επιτρεπεται η σιτιση αδεσποτων ζωων με κανονες υγειηνης,δηλαδη ξηρη τροφη και ενα μπωλακι νερο.
Οποτε χαλαρωστε και απολαυστε το.

-
Feindflug
από Feindflug » 19 Νοέμ 2019, 21:35
Πάνας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 21:32
Feindflug έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 21:30
Αστυνομικός - Όργανο
Μπουζούκι - Όργανο
Αστυνομικός = Μπουζούκι.
Εγώ τώρα πρέπει να απαντήσω στην μαλακία που είπες; Γιατί ρε τύπε μου το κάνεις αυτό;
Την μαλακία την ξεκίνησες εσύ ρε δικέ μου, ταυτίζοντας την περίπτωσή μου με μια γατομάνα που έχεις δίπλα σου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Πάνας
από Πάνας » 19 Νοέμ 2019, 21:35
Αγις έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 21:30
Ελα σε εμενα - που οι γατομανες απουσιαζουν με την ανεση τους οσο θελουν τις εχουν ημιελευθερες και ερχονται συνεχως για φαγητο η να δεις καθε τοσο τα γατακια στα χαρτοκιβωτια αφημενα για υιοθεσια - να προσπαθησεις να περασεις απεναντι απο την ταβερνα οταν τρωει η συμμορια η απο την σκυλα στην γωνια που επιτιθεται σε οτι κινειται .Μετα θα σε παω για πικ νικ στο παρκο να απολαυσεις σκατιλα .
Ευχαρίστως πότε θες; Δεν κολλάω, με ξέρεις.
the end
-
Αγις
από Αγις » 19 Νοέμ 2019, 21:36
Pedro έγραψε: ↑19 Νοέμ 2019, 21:34
Αντι να ποινικοποιουν την σιτιση αδεσποτων ζωων και καποιοι να επικροτουν γενικα τις ποινικοποιησεις,οπως πχ την ποινικοποιηση των κυνηγων κοκ
ας ξεκινησει η κοινωνια μας κανοντας την αρχη απο τα θεμελια της να μεριμνει για την μη υπαρξη αδεσποτων,ωστε να μην φτανουμε στο β σκελος που ειναι η ποινικοποιηση.
Ολα τα τπολοιπα,απο τους δηθεν επαναστατες τα ακουω βερεσε.
Αυτο .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
EKPLIKTIKOS
από EKPLIKTIKOS » 19 Νοέμ 2019, 21:36
Μαλακες μου σοβαρά τωρα εξαρταται απο τον φιλόζωο. Υπάρχουν τυποι που πραγματικά ρυπαίνουν, μπορώ να σας στείλω φωτο με απειρα ΠΛΑΣΤΙΚΆ πιατάκια, χωρια τα εντελώς ακατάλληλα φαγητα για γάτες και σκύλους που πετανε μερικοί παριστάνοντας τους φιλόζωους.
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 1569 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
09 Δεκ 2024, 16:28
-
-
- 175 Απαντήσεις
- 6375 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
17 Απρ 2024, 15:39
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.