Τι είναι αυτό που μετράει πάνω απ' όλα;
Re: Τι είναι αυτό που μετράει πάνω απ' όλα;
Οι (χαρούμενες) στιγμές. Από τις πιο μικρές μέχρι τις πιο μεγάλες. Αλλά να έχουν και διάρκεια ή να είναι πολλές στο σύνολο. Και λίγες να είναι όμως, δεν μας πειράζει. Έχουμε και τις αναμνήσεις και έτσι θέλουμε να ξαναζήσουμε τις παλιές μας στιγμές - έχουμε κι' άλλα κίνητρα.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Από αυτό το μιξ μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάτι;don't speak έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 23:01Τον καθένα ένα διαφορετικό μιξ πραγμάτων, βαλμένα σε μια ιεραρχία και με μια αναλογία ας πούμε.
the end
- hellegennes
Η υγεία είναι συγκρίσιμο μέγεθος. Είσαι υγιής όσο αισθάνεσαι υγιής. Αλλά δεν υπάρχει κλίμακα για να πεις έχω υγεία 100. Σ' αυτό συμφωνώ. Υπάρχει όμως υγεία 0. Το λέμε θάνατο.
Με ρωτάς τι μετράει πάνω απ' όλα αν εξαιρέσω την υγεία;
Να ζω την ζωή μου ελεύθερος, με ό,τι εμπειρίες έχει να μου προσφέρει και μπορώ να απολαύσω με τις αισθήσεις μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Πληρότητα μέσω ανθρωπίνων σχέσεων.
Με αυτόν τον τρόπο προσδιορίζεις κάτι όμως, τι κάνει έναν άνθρωπο χαρούμενο; Σίγουρα πολλά τι όμως περισσότερο από αυτά τα πολλά; Είναι το ίδο που λέει και η Ντοντ.- Casper - έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 22:59Οι (χαρούμενες) στιγμές. Από τις πιο μικρές μέχρι τις πιο μεγάλες. Αλλά να έχουν και διάρκεια ή να είναι πολλές στο σύνολο. Και λίγες να είναι όμως, δεν μας πειράζει. Έχουμε και τις αναμνήσεις και έτσι θέλουμε να ξαναζήσουμε τις παλιές μας στιγμές - έχουμε κι' άλλα κίνητρα.
Νομίζω.
the end
Χμμμ... την οποία θα μπορούσαμε να ονομάσουμε αγάπη; έρωτα;don't speak έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 23:07Πληρότητα μέσω ανθρωπίνων σχέσεων.Πάνας έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 23:03Από αυτό το μιξ μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάτι;don't speak έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 23:01
Τον καθένα ένα διαφορετικό μιξ πραγμάτων, βαλμένα σε μια ιεραρχία και με μια αναλογία ας πούμε.
the end
Χωρίς αίσθημα ή με αίσθημα;Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 23:07Πάνας έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 23:03Από αυτό το μιξ μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάτι;don't speak έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 23:01
Τον καθένα ένα διαφορετικό μιξ πραγμάτων, βαλμένα σε μια ιεραρχία και με μια αναλογία ας πούμε.
Εννοείται, ορθώνεται μονο του για να το ξεχωρισουμε
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε κάνει έρωτα με άψυχα αντικείμενα; (Η χούφτα δε μετράει.)
από Έκτωρ Φοίνιξ » 15 Φεβ 2025, 16:33 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 14 Απαντήσεις
- 422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
16 Φεβ 2025, 14:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βαρύ κλίμα στη δεξια πολυκατοικια -"Μετράει μέρες"
από Frappezitis » 27 Ιουν 2024, 05:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 720 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
28 Ιουν 2024, 17:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κριση υστεριας πανω στο σεξ
από George_V » 31 Δεκ 2024, 10:29 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 57 Απαντήσεις
- 1405 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
31 Δεκ 2024, 15:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτοκτονία με πάνω από έναν πυροβολισμό.
από Alex Amsterdam » 27 Φεβ 2024, 16:36 » σε Κοινωνικά θέματα - 35 Απαντήσεις
- 916 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
03 Μαρ 2024, 19:22
-