Θα δεχόσασταν τέτοιο deal για το μεταναστευτικό;

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.

Ναι σε 1.000.000 μεταναστών αν η ΕΕ χορηγούσε στο κράτος βοήθεια ίση με 70.000 ευρώ ανά άτομο;

Και το ρωτάς; Ναι φυσικά.
3
14%
Καν' τα δύο τα εκατομμύρια.
3
14%
Διατηρώ κάποιες αμφιβολίες, μπορεί να ανέβει κατά 10 χιλιάδες ευρώ η προσφορά για κάθε άτομο;
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Όχι. Δεν το δέχομαι. Επιθυμώ να σβήσουμε υπό το βάρος του δημογραφικού και θέλω την Τουρκία ισχυρή απέναντί μας.
16
73%

Σύνολο ψήφων: 22

run
Phorum.gr user: ran

Re: Θα δεχόσασταν τέτοιο deal για το μεταναστευτικό;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 22 Νοέμ 2019, 09:13

μας ανοιγουν τα ματια οι τουρκοι στελνουν και στελνουν και η ελλαδα παθητικα τους υποδεχεται μονο που οι αριθμοι πια δεν κρυβονται

και γινεται της εκδιδομενης
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

run

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 22 Νοέμ 2019, 09:15

http://www.msn.com/el-gr/news/national/ ... id=U356DHP

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο φαίνεται να αναγνωρίζει την κρισιμότητα της κατάστασης. Για πρώτη φορά στην έκθεσή του για την Ελλάδα εντάσσει τις γεωπολιτικές εξελίξεις ως ένα από τα υψηλότερα ρίσκα της χώρας. Συγκεκριμένα αναφέρει ως υψηλό ρίσκο για την ελληνική οικονομία και την πολιτική που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση την «εντατικοποίηση των γεωπολιτικών εντάσεων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κοινωνικοοικονομικές διαταραχές και μεγαλύτερη μετανάστευση στην Ελλάδα».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος run την 22 Νοέμ 2019, 09:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

σούπερ δημήτριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος » 22 Νοέμ 2019, 09:15

Maspoli έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 09:07
Τι ακριβώς γυρνάω;
δεν επιλέγω μουσουλμάνους,επιλέγω κινέζους,περουβιανούς,φιλανδούς,τόσος πλανήτης υπάρχει

Άβαταρ μέλους
Bokolis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bokolis » 22 Νοέμ 2019, 09:17

Maspoli έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 09:12
Bokolis έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 09:07
Με την επιδοματική πολιτική και την εγκατάσταση σε πολυτελή ξενοδοχεία που τους εξασφαλίζουν τροφή και ασφάλεια πιστεύεις ότι θα κάτσουν να κάνουν αυτές τις δουλειές;
Γιατί τα μπλέκεις; Έβαλα μια συγκεκριμένη πρόταση. Επί αυτής καλώ σε τοποθέτηση.
Δεν τους θέλω για το οτιδήποτε.
Είναι θέμα αισθητικής.
Δε γουστάρω να τους βλέπω.

run

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 22 Νοέμ 2019, 09:18

επιλεγω ΕΛΛΗΝΕΣ δεν χρειαζεται η ελλαδα ξενους πληθυσμούς

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 22 Νοέμ 2019, 09:23

Οι έλληνες επιλέγουν ανθρωπισμό και ανοχή. Επομένως, δεδομένου ότι επιλέγεις τους έλληνες είμαστε στο ίδιο ...στρατόπεδο.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 22 Νοέμ 2019, 09:27

Εχω ήδη γράψει ότι το πρόβλημα αφορά μια ορισμένη θρησκεία,το ισλάμ που έχει πολιτικές επιπτώσεις και εγκυμονεί συγκρούσεις για το μέλλον.
Κατά τα λοιπά είμαι υπέρ της οργανωμένης μετανάστευσης από χριστιανικές χώρες μικρών ομάδων ώστε να αναπληρώνουν τα κενά του πληθυσμού και με επιλογές ανάλογα με την ηλικία και την εργασία.
Όλα αυτά όμως δεν έχουν σχέση με την προκείμενη κατάσταση.

Άβαταρ μέλους
ΓΕΣΑΡ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΕΣΑΡ » 22 Νοέμ 2019, 09:28

Maspoli έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 08:38
Το ελληνικό κράτος θα μπορούσε να επιλέξει ποιους μετανάστες/πρόσφυγες θα έπαιρνε. Αυτοί σε πρώτη φάση θα λάμβαναν καθεστώς δεκαετούς άδειας παραμονής και εργασίας στη χώρα ενώ το καθεστώς μετακίνησής τους σε άλλες χώρες-μέλη της Ε.Ε. (ίσως και μεταξύ των περιφερειών του ελληνικού κράτους) θα ήταν περιορισμένο. Μετά τη συμπλήρωση της δεκαετίας, για κάθε περίπτωση μετανάστη, θα υπάρχει επανέλεγχος και είτε θα ανοίγει ο δρόμος προς περισσότερα δικαιώματα (ακόμα και πολιτογράφηση), είτε θα υπάρχει απομάκρυνση από τη χώρα (εφόσον υπάρχει τεκμηριωμένος λόγος πχ. παραβατική συμπεριφορά, ανεπαρκής γνώση γλώσσας κτλ)
Aν αναφέρεσαι σε αφροασιάτες εννοείται πως όχι. Για λευκούς εννοείται και ας μην παίρναμε και 70,000. Αν μπορούσε να γίνει και ανταλλαγή ακόμα περισσοτερων με εγχώριους γύφτους ακόμα καλύτερα

Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο » 22 Νοέμ 2019, 09:35

Καν'τα 2 τα εκατομμυρια Κυρ Στέφανε !...Ναι..Ναι...Και 100 χιλιάδες Πακιστανούς , βάλε και λίγους Τογκολέζους! ...θα το κάψουμε Κυρ Στέφανε!

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 22 Νοέμ 2019, 09:54

Σαφώς και όχι, το τελευταίο που θέλω είναι κάθε πουτανάκι να νομίζει ότι η ΕΕ είναι ο sugar daddy του.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 22 Νοέμ 2019, 10:09

Εγω εχω καλλυτερη προταση.
Σε καθε μεταναστη του προτεινουμε συγκεκριμενη εργασια για 5 χρονια.Ταυτοχρονα να εχει την υποχρεωση να μαθει Ελληνικα,Αγγλικα,Γερμανικα.Εαν στα 5 χρονια δεν δημιουργησει κανενα προβλημα και περασει τα τεστ των γλωσσων παιρνει αδεια προσωρινης παραμονης για 3 χρονια.Σε αυτα τα 3 χρονια θα ειναι υποχρεωμενος να σπουδασει μια τεχνη απο αυτες που θα του προτεινουμε.Εαν παρει το πτυχιο στην τριετια εξασφαλιζει μονιμη αδεια παραμονης.Εαν στα επομενα δυο χρονια μπορεσει να βρει δουλεια στην Ελληνικη επικρατεια και μαθει απεξω το Ελληνικο συνταγμα παιρνει την ιθαγενεια και μπορει να ετοιμασει τα χαρτια του για υπηκοότητα. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 22 Νοέμ 2019, 10:12

πατησιωτης έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 09:27
Εχω ήδη γράψει ότι το πρόβλημα αφορά μια ορισμένη θρησκεία,το ισλάμ που έχει πολιτικές επιπτώσεις και εγκυμονεί συγκρούσεις για το μέλλον.
Κατά τα λοιπά είμαι υπέρ της οργανωμένης μετανάστευσης από χριστιανικές χώρες μικρών ομάδων ώστε να αναπληρώνουν τα κενά του πληθυσμού και με επιλογές ανάλογα με την ηλικία και την εργασία.
Ο Διγενής Ακρίτας είχε πατέρα τον μουσουλμάνο εμίρη της Συρίας.
Οι Βυζαντινοί πίστευαν στην αφομοιωτική ισχύ του πολιτισμού τους.
Οι απόγονοι αυτών γιατί νιώθουν τόσο αδύναμοι για τον πολιτισμό τους και την ισχύ του;

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 22 Νοέμ 2019, 10:17

zteo έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 10:09
Εγω εχω καλλυτερη προταση.
Σε καθε μεταναστη του προτεινουμε συγκεκριμενη εργασια για 5 χρονια.Ταυτοχρονα να εχει την υποχρεωση να μαθει Ελληνικα,Αγγλικα,Γερμανικα.Εαν στα 5 χρονια δεν δημιουργησει κανενα προβλημα και περασει τα τεστ των γλωσσων παιρνει αδεια προσωρινης παραμονης για 3 χρονια.Σε αυτα τα 3 χρονια θα ειναι υποχρεωμενος να σπουδασει μια τεχνη απο αυτες που θα του προτεινουμε.Εαν παρει το πτυχιο στην τριετια εξασφαλιζει μονιμη αδεια παραμονης.Εαν στα επομενα δυο χρονια μπορεσει να βρει δουλεια στην Ελληνικη επικρατεια και μαθει απεξω το Ελληνικο συνταγμα παιρνει την ιθαγενεια και μπορει να ετοιμασει τα χαρτια του για υπηκοότητα. :8)
Μια χαρά είναι η πρόταση, απλά δεν βλέπω γιατί είναι καλύτερη αφού απουσιάζει ο παράγοντας της οικονομικής ενίσχυσης που έθεσα.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 22 Νοέμ 2019, 10:19

Οι Αλβανοι,Γεωργιανοι,Ρωσσοποντιοι που δημιουργησαν στην Ελλαδα οργανωμενες μαφιες τι θρησκευμα ειχαν?
Το θετικο με τους μουλσουμανους ειναι οτι λογο θρησκειας πολλη ποιο δυσκολα θα μπει στο οργανωμενο εγκλημα η θα αναπτυξει παραβατικοτητα σε σχεση με τον χριστιανο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 22 Νοέμ 2019, 10:20

Maspoli έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 10:12
πατησιωτης έγραψε:
22 Νοέμ 2019, 09:27
Ο Διγενής Ακρίτας είχε πατέρα τον μουσουλμάνο εμίρη της Συρίας.
Οι Βυζαντινοί πίστευαν στην αφομοιωτική ισχύ του πολιτισμού τους.
Οι απόγονοι αυτών γιατί νιώθουν τόσο αδύναμοι για τον πολιτισμό τους και την ισχύ του;
Βρήκες το χειρότερο παράδειγμα.Δεν ξέρω τι πίστευαν αλλά η ιστορία απέδειξε ότι δεν ήξεραν τι πίστευαν.Το Βυζάντιο καταλύθηκε από το ισλάμ σε δύο φάσεις : από τους Αραβες η Μέση Ανατολή πρώτα και από τους Τούρκους το υπόλοιπο μετά τέσσερις αιώνες.Εάν αφομοίωσε κάποιος κάποιους ήσαν οι ισλαμιστές τους Βυζαντινούς δια της σπάθης.
Εμείς είμαστε υπολείμματα που διεσώθησαν λόγω της γειτνίασης με την Ευρώπη.Ξανάγραψα σε άλλο ποστ ότι στη Ν.Ελλάδα η συνεχής τουρκοκρατία δεν κράτησε πάνω από ένα αιώνα λόγω των συνεχών πολέμων με τη Βενετία.
Και φυσικά ο σημερινός όγκος των μωαμεθανών δεν έχει σχέση με τις τότε καταστάσεις και σε κάθε περίπτωση δεν έχω κανένα λόγο να ψάχνω μπελάδες.Ας κάνουν άλλοι πολυπολιτισμικά πειράματα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών