Θα δεχόσασταν τέτοιο deal για το μεταναστευτικό;
Re: Θα δεχόσασταν τέτοιο deal για το μεταναστευτικό;
μας ανοιγουν τα ματια οι τουρκοι στελνουν και στελνουν και η ελλαδα παθητικα τους υποδεχεται μονο που οι αριθμοι πια δεν κρυβονται
και γινεται της εκδιδομενης
και γινεται της εκδιδομενης
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
http://www.msn.com/el-gr/news/national/ ... id=U356DHP
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο φαίνεται να αναγνωρίζει την κρισιμότητα της κατάστασης. Για πρώτη φορά στην έκθεσή του για την Ελλάδα εντάσσει τις γεωπολιτικές εξελίξεις ως ένα από τα υψηλότερα ρίσκα της χώρας. Συγκεκριμένα αναφέρει ως υψηλό ρίσκο για την ελληνική οικονομία και την πολιτική που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση την «εντατικοποίηση των γεωπολιτικών εντάσεων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κοινωνικοοικονομικές διαταραχές και μεγαλύτερη μετανάστευση στην Ελλάδα».
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο φαίνεται να αναγνωρίζει την κρισιμότητα της κατάστασης. Για πρώτη φορά στην έκθεσή του για την Ελλάδα εντάσσει τις γεωπολιτικές εξελίξεις ως ένα από τα υψηλότερα ρίσκα της χώρας. Συγκεκριμένα αναφέρει ως υψηλό ρίσκο για την ελληνική οικονομία και την πολιτική που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση την «εντατικοποίηση των γεωπολιτικών εντάσεων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κοινωνικοοικονομικές διαταραχές και μεγαλύτερη μετανάστευση στην Ελλάδα».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος run την 22 Νοέμ 2019, 09:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
επιλεγω ΕΛΛΗΝΕΣ δεν χρειαζεται η ελλαδα ξενους πληθυσμούς
Οι έλληνες επιλέγουν ανθρωπισμό και ανοχή. Επομένως, δεδομένου ότι επιλέγεις τους έλληνες είμαστε στο ίδιο ...στρατόπεδο.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Εχω ήδη γράψει ότι το πρόβλημα αφορά μια ορισμένη θρησκεία,το ισλάμ που έχει πολιτικές επιπτώσεις και εγκυμονεί συγκρούσεις για το μέλλον.
Κατά τα λοιπά είμαι υπέρ της οργανωμένης μετανάστευσης από χριστιανικές χώρες μικρών ομάδων ώστε να αναπληρώνουν τα κενά του πληθυσμού και με επιλογές ανάλογα με την ηλικία και την εργασία.
Όλα αυτά όμως δεν έχουν σχέση με την προκείμενη κατάσταση.
Κατά τα λοιπά είμαι υπέρ της οργανωμένης μετανάστευσης από χριστιανικές χώρες μικρών ομάδων ώστε να αναπληρώνουν τα κενά του πληθυσμού και με επιλογές ανάλογα με την ηλικία και την εργασία.
Aν αναφέρεσαι σε αφροασιάτες εννοείται πως όχι. Για λευκούς εννοείται και ας μην παίρναμε και 70,000. Αν μπορούσε να γίνει και ανταλλαγή ακόμα περισσοτερων με εγχώριους γύφτους ακόμα καλύτεραMaspoli έγραψε: ↑22 Νοέμ 2019, 08:38Το ελληνικό κράτος θα μπορούσε να επιλέξει ποιους μετανάστες/πρόσφυγες θα έπαιρνε. Αυτοί σε πρώτη φάση θα λάμβαναν καθεστώς δεκαετούς άδειας παραμονής και εργασίας στη χώρα ενώ το καθεστώς μετακίνησής τους σε άλλες χώρες-μέλη της Ε.Ε. (ίσως και μεταξύ των περιφερειών του ελληνικού κράτους) θα ήταν περιορισμένο. Μετά τη συμπλήρωση της δεκαετίας, για κάθε περίπτωση μετανάστη, θα υπάρχει επανέλεγχος και είτε θα ανοίγει ο δρόμος προς περισσότερα δικαιώματα (ακόμα και πολιτογράφηση), είτε θα υπάρχει απομάκρυνση από τη χώρα (εφόσον υπάρχει τεκμηριωμένος λόγος πχ. παραβατική συμπεριφορά, ανεπαρκής γνώση γλώσσας κτλ)
Καν'τα 2 τα εκατομμυρια Κυρ Στέφανε !...Ναι..Ναι...Και 100 χιλιάδες Πακιστανούς , βάλε και λίγους Τογκολέζους! ...θα το κάψουμε Κυρ Στέφανε!
- Dwarven Blacksmith
Σαφώς και όχι, το τελευταίο που θέλω είναι κάθε πουτανάκι να νομίζει ότι η ΕΕ είναι ο sugar daddy του.

Εγω εχω καλλυτερη προταση.
Σε καθε μεταναστη του προτεινουμε συγκεκριμενη εργασια για 5 χρονια.Ταυτοχρονα να εχει την υποχρεωση να μαθει Ελληνικα,Αγγλικα,Γερμανικα.Εαν στα 5 χρονια δεν δημιουργησει κανενα προβλημα και περασει τα τεστ των γλωσσων παιρνει αδεια προσωρινης παραμονης για 3 χρονια.Σε αυτα τα 3 χρονια θα ειναι υποχρεωμενος να σπουδασει μια τεχνη απο αυτες που θα του προτεινουμε.Εαν παρει το πτυχιο στην τριετια εξασφαλιζει μονιμη αδεια παραμονης.Εαν στα επομενα δυο χρονια μπορεσει να βρει δουλεια στην Ελληνικη επικρατεια και μαθει απεξω το Ελληνικο συνταγμα παιρνει την ιθαγενεια και μπορει να ετοιμασει τα χαρτια του για υπηκοότητα.
Σε καθε μεταναστη του προτεινουμε συγκεκριμενη εργασια για 5 χρονια.Ταυτοχρονα να εχει την υποχρεωση να μαθει Ελληνικα,Αγγλικα,Γερμανικα.Εαν στα 5 χρονια δεν δημιουργησει κανενα προβλημα και περασει τα τεστ των γλωσσων παιρνει αδεια προσωρινης παραμονης για 3 χρονια.Σε αυτα τα 3 χρονια θα ειναι υποχρεωμενος να σπουδασει μια τεχνη απο αυτες που θα του προτεινουμε.Εαν παρει το πτυχιο στην τριετια εξασφαλιζει μονιμη αδεια παραμονης.Εαν στα επομενα δυο χρονια μπορεσει να βρει δουλεια στην Ελληνικη επικρατεια και μαθει απεξω το Ελληνικο συνταγμα παιρνει την ιθαγενεια και μπορει να ετοιμασει τα χαρτια του για υπηκοότητα.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ο Διγενής Ακρίτας είχε πατέρα τον μουσουλμάνο εμίρη της Συρίας.πατησιωτης έγραψε: ↑22 Νοέμ 2019, 09:27Εχω ήδη γράψει ότι το πρόβλημα αφορά μια ορισμένη θρησκεία,το ισλάμ που έχει πολιτικές επιπτώσεις και εγκυμονεί συγκρούσεις για το μέλλον.
Οι Βυζαντινοί πίστευαν στην αφομοιωτική ισχύ του πολιτισμού τους.
Οι απόγονοι αυτών γιατί νιώθουν τόσο αδύναμοι για τον πολιτισμό τους και την ισχύ του;
Μια χαρά είναι η πρόταση, απλά δεν βλέπω γιατί είναι καλύτερη αφού απουσιάζει ο παράγοντας της οικονομικής ενίσχυσης που έθεσα.zteo έγραψε: ↑22 Νοέμ 2019, 10:09Εγω εχω καλλυτερη προταση.
Οι Αλβανοι,Γεωργιανοι,Ρωσσοποντιοι που δημιουργησαν στην Ελλαδα οργανωμενες μαφιες τι θρησκευμα ειχαν?
Το θετικο με τους μουλσουμανους ειναι οτι λογο θρησκειας πολλη ποιο δυσκολα θα μπει στο οργανωμενο εγκλημα η θα αναπτυξει παραβατικοτητα σε σχεση με τον χριστιανο.
Το θετικο με τους μουλσουμανους ειναι οτι λογο θρησκειας πολλη ποιο δυσκολα θα μπει στο οργανωμενο εγκλημα η θα αναπτυξει παραβατικοτητα σε σχεση με τον χριστιανο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Βρήκες το χειρότερο παράδειγμα.Δεν ξέρω τι πίστευαν αλλά η ιστορία απέδειξε ότι δεν ήξεραν τι πίστευαν.Το Βυζάντιο καταλύθηκε από το ισλάμ σε δύο φάσεις : από τους Αραβες η Μέση Ανατολή πρώτα και από τους Τούρκους το υπόλοιπο μετά τέσσερις αιώνες.Εάν αφομοίωσε κάποιος κάποιους ήσαν οι ισλαμιστές τους Βυζαντινούς δια της σπάθης.Maspoli έγραψε: ↑22 Νοέμ 2019, 10:12Ο Διγενής Ακρίτας είχε πατέρα τον μουσουλμάνο εμίρη της Συρίας.πατησιωτης έγραψε: ↑22 Νοέμ 2019, 09:27Εχω ήδη γράψει ότι το πρόβλημα αφορά μια ορισμένη θρησκεία,το ισλάμ που έχει πολιτικές επιπτώσεις και εγκυμονεί συγκρούσεις για το μέλλον.
Οι Βυζαντινοί πίστευαν στην αφομοιωτική ισχύ του πολιτισμού τους.
Οι απόγονοι αυτών γιατί νιώθουν τόσο αδύναμοι για τον πολιτισμό τους και την ισχύ του;
Εμείς είμαστε υπολείμματα που διεσώθησαν λόγω της γειτνίασης με την Ευρώπη.Ξανάγραψα σε άλλο ποστ ότι στη Ν.Ελλάδα η συνεχής τουρκοκρατία δεν κράτησε πάνω από ένα αιώνα λόγω των συνεχών πολέμων με τη Βενετία.
Και φυσικά ο σημερινός όγκος των μωαμεθανών δεν έχει σχέση με τις τότε καταστάσεις και σε κάθε περίπτωση δεν έχω κανένα λόγο να ψάχνω μπελάδες.Ας κάνουν άλλοι πολυπολιτισμικά πειράματα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση θα δεχόσασταν αύξηση ενα φραπε;
από Sol » 14 Ιούλ 2023, 15:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 138 Απαντήσεις
- 4534 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
27 Μαρ 2025, 13:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα δεχοσασταν ενα κυμα 500.000 Ισραηλινων(εβραιων)προσφυγων?
από Στρακαστρουκας » 06 Νοέμ 2023, 18:49 » σε Διεθνής πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 1181 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
06 Νοέμ 2023, 23:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ισραηλολαγνοι θα δεχόσασταν καμία 500ρια χιλιάδες Παλαιστίνιους;
από Στρακαστρουκας » 20 Μαρ 2025, 16:38 » σε Διεθνής πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 1090 Προβολές
-