Δεν έχουμε πιει ,αύριο θα πάμε για τσίπουρα σε σπίτι φίλου κι εξαιτίας του αντικαπνιστικού ,θα τα καπνίσουμε όλα εκεί πέρα

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Μια χαρα εκμεταλευτηκες την εξουσια σου και δεν εκανες αυτο που οφειλες .Gherschaagk έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 20:16Ο κανονισμός που επικαλείσαι αναφέρει ΝΗΜΑ.Εσθήρ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 20:11Βρε κοπελα μου,ποσες φορες θα σου βαλω τον ορο,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΖΕΤΕ ΣΑΝΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΜΑ,ΕΦΟΣΝ ΚΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ;Gherschaagk έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 20:04
Σου ζήτησα να μου δείξεις πού στον κανονισμό αναφέρει πως μπορώ να επεξεργαστώ ξένο ποστ κατά το δοκούν. Επειδή έτσι μου κάπνισε. Επειδή έτσι γούσταρα.
Γιατί δεν το κάνεις;
Τον κανονισμό δεν επικαλείσαι τόσα ποστ τώρα;;
Εκανα αναφορα ανεσως ναθ ή ου;
Εκανα.
Κανατε αυτα που επρεπε;
ΟΧΙ....Αφου επρεπε να του ξεκαθαρισετε οτι εφοσν δεν συναινω δεν μπορει να με θετει σε ψηφοφορια.
Οταν με βγαζει στα αππτελεσματα πεσμου,ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;Τι δεν καταλαβαινεις;
Αφου δεν συναινεσα και εκανα αναφορα,δεν επρεπε να συμμετεχω στα αποτελεσματα.Ειναι τοσο απλο.
Δηλαδη μου λες τι;Οτι το δικαιωμα σου να μην θες να γινεις αντικειμενο σε ενα θεμα,ειναι μικροτερο απο το δικαιωμα του αλλου να μην επεξεργαστεις το ποστ του;ΣΟΒΑΡΑ;Αυτο ακριβως μου λες.
Δεν παραβιασα εγω τα δικαιωματα του αυτος παραβιασε τα δικα μου,συνεχισε να με εχει στο θεμα του και μου λες οτι ειναι πιο σημαντικο να επεξεργαστεις το ποστ του και να βγαλες το ονομα μου;Καταλαβαινεις τι λές; Αφου αυτος αγνοησε την συσταση σας,πλεον αυτος παραβιαζει ορο χρησης,καθως ξερει ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΩ.Αλλα εσυ μεριμνεις ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ,που στο κατω κατω θα παραεμενε,αλλα θε εφευγε το ονομα μου/\ΕΥΓΕ!
Και εσυ εισαι συντονιστρια;
Ουτε που καταλαβαινεις τι λες!
ΕΣΥ ΤΟΣΑ ΠΟΣΤ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩ ΠΟΣΤ.
Αυτό είναι που ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ.
ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ. Δεν εκμεταλλεύτηκα ΤΙΠΟΤΑ.
Ε αφού στο νέο φόρουμ, αντί να εκτιμήσουν, γίνανε όλοι χιονονιφαδες.
καλώ την κλάση του Υγειονομικού σε Επιστράτευση
Το λέω σε πολλά ποστ. Δεν έχω το δικαίωμα επεξεργασίας ποστ άλλου χρήστη ρε συ Ναιδα. Ο κανονισμός λέει για νήμα. Το ποστ δεν είχε κάτι το επιλήψιμο για να αλλάξει. Δεν είναι δική μου δουλειά να αλλάξει αλλά αυτού που το έγραψε. Πώς έπρεπε να το κάνω λοιπόν;Nai_da έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 20:12Ο λόγος που έχω αποχωρίσει είναι το νήμα με το poll. Σαφώς δεν εννοώ το θέμα του νήματος, άπειρα έχουν ανοίξει τέτοια και εχω συμμετάσχει πολύ ενεργά.....
Παρών.
Ένα συζυγικό καυγαδάκι είναι.