Ρεεεεεεεεε!!! Έφυγε η Naida;;;;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ρεεεεεεεεε!!! Έφυγε η Naida;;;;
Ντάξει,με έπαιρνε η πρώην και μ έβριζε στις 2 ,στις 3 το πρωί , αλλά αυτό ήταν πριν 15 χρόνια. Τέτοιο μπινελίκι είχα καιρό να φάω από γυναίκα...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν υπάρχει άλλη συντονίστρια. Όταν λες για συντονίστρια αναφέρεσαι σε εμένα. Στο άλλο νήμα λες πως εκμεταλλεύομαι τη θέση μου και επικαλείσαι τον κανονισμό. Ο κανονισμός αναφέρει νήμα κι εσύ μου λες πως έπρεπε να τον πηδήξω για να επεξεργαστώ ποστ άλλου χρήστη το οποίο δεν έχει τίποτα το μεμπτό και δεν μπορώ να το διαγράψω.Εσθήρ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:48Το φοβερο ειναι οτι η συντονιστρια μπηκε και με ρωταγε.Δεν θα απαντησω;Οποτε ιφιδα,τα παραπονα αλλου.Οταν με ρωτανε απαντω και θα απαντω και ειναι δικαιωμα μου.Οπως και το να ζητω να αφαιρεθει το ονομα μου αpο μια ψηφοφορια που με θετει αντικειμενο,χωρις να το θελω και το εξηγησα απο την αρχη.Mε αναφορα.
Δεν εγιναν αυτα που επρεπε,δεν ειναι δικια μου ευθυνη ολο αυτο.
Στο μεταξυ γραφτηκαν διαφορα στο θεμα και με αλλες χρηστριες,αν σου αρεσουν δικαιωμα σου,ασε το δικαιωμα σε αλλους να μην τους αρεσει.
Απλα ο καθενας βγαζει εδω μεσα τα απωθημενα τους,τις συμπαθειες η αντιπαθειες ,ολη την λερα που μπορει να κρυβει και ειναι εδνεικτικο.Εγω εξαρχης εκανα αναφορα,τα σκατωσαν...δεν ειναι δικια μου ευθυνη ολο αυτο.
end of story.
Εγώ αυτό είναι που δεν έκανα. Το τι προηγήθηκε δεν το γνωρίζω και ούτε είχα καμία ενημέρωση.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εμένα από το λαπτοπ δεν δουλεύει. Από αυτόν τον λογαριασμό.don't speak έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:56Email στέλνεις με αυτό το λινκ, αλλά ίσως θέλει να έχεις συνδέσει κάποιο λογαριασμό στον υπολογιστή σου.
Από το κινητό μου, δουλεύει.
the end
Πλακα εχεις!Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:55Καλό θα ήταν να ζητήσεις μια συγγνώμη για τους χαρακτηρισμούς.Εσθήρ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:48Το φοβερο ειναι οτι η συντονιστρια μπηκε και με ρωταγε.Δεν θα απαντησω;Οποτε ιφιδα,τα παραπονα αλλου.Οταν με ρωτανε απαντω και θα απαντω και ειναι δικαιωμα μου.Οπως και το να ζητω να αφαιρεθει το ονομα μου αpο μια ψηφοφορια που με θετει αντικειμενο,χωρις να το θελω και το εξηγησα απο την αρχη.Mε αναφορα.
Στο μεταξυ γραφτηκαν διαφορα στο θεμα και με αλλες χρηστριες,αν σου αρεσουν δικαιωμα σου,ασε το δικαιωμα σε αλλους να μην τους αρεσει.
Απλα ο καθενας βγαζει εδω μεσα τα απωθημενα τους,τις συμπαθειες η αντιπαθειες ,ολη την λερα που μπορει να κρυβει και ειναι εδνεικτικο.Εγω εξαρχης εκανα αναφορα,τα σκατωσαν...δεν ειναι δικια μου ευθυνη ολο αυτο.
end of story.

Τα σχολια σου στο νημα και κυριως οτι με εβαλες με το ετσι θελω να συμμετεχω σε νημα που δν το θελω και το γνωριζες απο την αρχη,και οχι μονο αυτο,αλλα με χλευαζες κιολας λεγοντας ψεμματα οτι ζητησα να φυγω οταν ειδα την βαθμολογια,ενω ηδη ηξερες οτι ειχα κανει αναφορα απο τον συντονιστη που σου εστειλε το πμ και ακομα συνεχιζεις να το λες,εχεις το θρασσος να βγεις απο πανω;Να μου λες να ζητησω εγω συγνωμη;

Εχω δικαιωμα να μην γουσταρω να γινομαι αντικειμενο σε ενα θεμα ειδικα με ψηφοφορια,τελεια και παυλα.ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΛΕΥΑΣΕΣ ΚΙΟΛΑς.
Κατα τα αλλα οι χαρακτηρισμοι ειναι γενικοι και οχι ειδικοι και εσυ με χαρακτηρισες επισης και πρωτος.
Και αν εσυ δεν παραβιαζες το δικαιωμα μου να μην γουσταρω να μπω στο κωλοθεμα,τωρα θα ηταν ολα οκ.
end of story.
Δεν θα λεμε τα ιδια.Δεν τηρησατε τα δικαιωματα μου που το ιδιο το σαιτ μου δινει.Τελεια και παυλα.και τα βηματα ηταν πολυ απλα.Δεν το θελησες.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:58Δεν υπάρχει άλλη συντονίστρια. Όταν λες για συντονίστρια αναφέρεσαι σε εμένα. Στο άλλο νήμα λες πως εκμεταλλεύομαι τη θέση μου και επικαλείσαι τον κανονισμό. Ο κανονισμός αναφέρει νήμα κι εσύ μου λες πως έπρεπε να τον πηδήξω για να επεξεργαστώ ποστ άλλου χρήστη το οποίο δεν έχει τίποτα το μεμπτό και δεν μπορώ να το διαγράψω.Εσθήρ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:48Το φοβερο ειναι οτι η συντονιστρια μπηκε και με ρωταγε.Δεν θα απαντησω;Οποτε ιφιδα,τα παραπονα αλλου.Οταν με ρωτανε απαντω και θα απαντω και ειναι δικαιωμα μου.Οπως και το να ζητω να αφαιρεθει το ονομα μου αpο μια ψηφοφορια που με θετει αντικειμενο,χωρις να το θελω και το εξηγησα απο την αρχη.Mε αναφορα.
end of story.
Εγώ αυτό είναι που δεν έκανα. Το τι προηγήθηκε δεν το γνωρίζω και ούτε είχα καμία ενημέρωση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σου ζήτησα να μου δείξεις πού στον κανονισμό αναφέρει πως μπορώ να επεξεργαστώ ξένο ποστ κατά το δοκούν. Επειδή έτσι μου κάπνισε. Επειδή έτσι γούσταρα.Εσθήρ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 20:01Δεν θα λεμε τα ιδια.Δεν τηρησατε τα δικαιωματα μου που το ιδιο το σαιτ μου δινει.Τελεια και παυλα.και τα βηματα ηταν πολυ απλα.Δεν το θελησες.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:58Δεν υπάρχει άλλη συντονίστρια. Όταν λες για συντονίστρια αναφέρεσαι σε εμένα. Στο άλλο νήμα λες πως εκμεταλλεύομαι τη θέση μου και επικαλείσαι τον κανονισμό. Ο κανονισμός αναφέρει νήμα κι εσύ μου λες πως έπρεπε να τον πηδήξω για να επεξεργαστώ ποστ άλλου χρήστη το οποίο δεν έχει τίποτα το μεμπτό και δεν μπορώ να το διαγράψω.Εσθήρ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:48Το φοβερο ειναι οτι η συντονιστρια μπηκε και με ρωταγε.Δεν θα απαντησω;Οποτε ιφιδα,τα παραπονα αλλου.Οταν με ρωτανε απαντω και θα απαντω και ειναι δικαιωμα μου.Οπως και το να ζητω να αφαιρεθει το ονομα μου αpο μια ψηφοφορια που με θετει αντικειμενο,χωρις να το θελω και το εξηγησα απο την αρχη.Mε αναφορα.
end of story.
Γιατί δεν το κάνεις;
Τον κανονισμό δεν επικαλείσαι τόσα ποστ τώρα;;
Εσθήρ, ποια είναι η γνώμη σου για τις γυναίκες που δεν ανέφεραν στην διαχείριση το νήμα του Χόρχε;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Μήπως κάποιοι έχετε πιει;
Βρε κοπελα μου,ποσες φορες θα σου βαλω τον ορο,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΜΑ,ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ;Gherschaagk έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 20:04Σου ζήτησα να μου δείξεις πού στον κανονισμό αναφέρει πως μπορώ να επεξεργαστώ ξένο ποστ κατά το δοκούν. Επειδή έτσι μου κάπνισε. Επειδή έτσι γούσταρα.Εσθήρ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 20:01Δεν θα λεμε τα ιδια.Δεν τηρησατε τα δικαιωματα μου που το ιδιο το σαιτ μου δινει.Τελεια και παυλα.και τα βηματα ηταν πολυ απλα.Δεν το θελησες.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 19:58
Δεν υπάρχει άλλη συντονίστρια. Όταν λες για συντονίστρια αναφέρεσαι σε εμένα. Στο άλλο νήμα λες πως εκμεταλλεύομαι τη θέση μου και επικαλείσαι τον κανονισμό. Ο κανονισμός αναφέρει νήμα κι εσύ μου λες πως έπρεπε να τον πηδήξω για να επεξεργαστώ ποστ άλλου χρήστη το οποίο δεν έχει τίποτα το μεμπτό και δεν μπορώ να το διαγράψω.
Γιατί δεν το κάνεις;
Εκανα αναφορα ανεσως ναι ή ου;
Εκανα.
Κανατε αυτα που επρεπε;
ΟΧΙ....Αφου επρεπε να του ξεκαθαρισετε οτι εφοσον δεν συναινω δεν μπορει να με θετει σε ψηφοφορια.
Οταν με βγαζει στα αποτελεσματα πεσμου,ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;Τι δεν καταλαβαινεις;
Αφου δεν συναινεσα και εκανα αναφορα,δεν επρεπε να συμμετεχω στα αποτελεσματα.Ειναι τοσο απλο.
Δηλαδη μου λες τι;Οτι το δικαιωμα σου να μην θες να γινεις αντικειμενο σε ενα θεμα,ειναι μικροτερο απο το δικαιωμα του αλλου να μην επεξεργαστεις το ποστ του;ΣΟΒΑΡΑ;Αυτο ακριβως μου λες.

Δεν παραβιασα εγω τα δικαιωματα του αυτος παραβιασε τα δικα μου,συνεχισε να με εχει στο θεμα του και μου λες οτι ειναι πιο σημαντικο να επεξεργαστεις το ποστ του και να βγαλες το ονομα μου;Καταλαβαινεις τι λές; Αφου αυτος αγνοησε την συσταση σας,πλεον αυτος παραβιαζει ορο χρησης,καθως ξερει ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΩ.Αλλα εσυ μεριμνεις ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ,που στο κατω κατω θα παραεμενε,αλλα θε εφευγε το ονομα μου,και οχι για το δικο μου δικαιωμα π[ου ειναι πολυ πιο σημαντικο και το καταπατησε!!/\ΕΥΓΕ!
Και εσυ εισαι συντονιστρια;

Ουτε που καταλαβαινεις τι λες!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 23 Νοέμ 2019, 20:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΟΠΑ ΟΠΑ ΟΠΑ!!!!...
ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ???
ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ???
Ο λόγος που έχω αποχωρίσει είναι το νήμα με το poll. Σαφώς δεν εννοώ το θέμα του νήματος, άπειρα έχουν ανοίξει τέτοια και εχω συμμετάσχει πολύ ενεργά. Ο τρόπος όμως που πήγε να γίνει ο χαβαλες με την Εσθήρ με το έτσι θέλω και θα σε βάλω στο poll γιατί μας σπας τα @@ με τον έντονο τρόπο γραφής σου κτλ κτλ (κι εγώ έχω αρπαχτεί μαζί της) και πάρτα τώρα εκδικητικά θα σου σπάσω τον τσαμπουκά. Και με σιγονταρισμα από την Γκερ. Γιατί ρε φίλε; Η άλλη γράφει λες και έχει πάθει εγκεφαλικό από τα νεύρα της και εσύ εκεί να το κάνεις με τσαμπουκά όπως το γουστάρεις; άμα σου την δινει σε άλλα νήματα στα ίσα χτύπα τη στα άλλα νηματα. Έτσι όπως το πήγατε ήταν πολύ λάθος κατά τη γνώμη μου.
Και να πω στην Γκερ ότι τα αυταρχιλικια και το υφάκι να το χρησιμοποιεί στους χρήστες που το γουστάρουν. Οι υπόλοιποι δεν
ας μάθει να τα διαχωρίζει. Δεν είναι ωραίο όταν κατέχεις μια θέση που "εξουσίας" να χρησιμοποιείς προστακτικές και ειρωνίες.
Το βλέπω σωστά ;λάθος ;δεν ξέρω. Βασικά σωστά το βλέπω απλά κάποιος μπορεί να θεωρεί ότι το βλέπω λάθος. Αλλά εγώ σωστά το βλέπω.
Όπως και να έχει δεν μου κάνει αίσθηση να μπω να γράψω, να κάνω χαβαλέ κτλ. να καταθέσω την έμφυτη σοφία μου.
Εάν επιστρέψει η διάθεση εδώ θα σας βρω(θέλω να πιστεύω) Αν όχι, καλά περάσαμε.
Δεν θα πω εις το επανιδείν, θα πω άντε και καλή τύχη μάγκες.
Και να πω στην Γκερ ότι τα αυταρχιλικια και το υφάκι να το χρησιμοποιεί στους χρήστες που το γουστάρουν. Οι υπόλοιποι δεν

Το βλέπω σωστά ;λάθος ;δεν ξέρω. Βασικά σωστά το βλέπω απλά κάποιος μπορεί να θεωρεί ότι το βλέπω λάθος. Αλλά εγώ σωστά το βλέπω.
Όπως και να έχει δεν μου κάνει αίσθηση να μπω να γράψω, να κάνω χαβαλέ κτλ. να καταθέσω την έμφυτη σοφία μου.
Εάν επιστρέψει η διάθεση εδώ θα σας βρω(θέλω να πιστεύω) Αν όχι, καλά περάσαμε.
Δεν θα πω εις το επανιδείν, θα πω άντε και καλή τύχη μάγκες.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ο κανονισμός που επικαλείσαι αναφέρει ΝΗΜΑ.Εσθήρ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 20:11Βρε κοπελα μου,ποσες φορες θα σου βαλω τον ορο,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΖΕΤΕ ΣΑΝΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΜΑ,ΕΦΟΣΝ ΚΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ;Gherschaagk έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 20:04Σου ζήτησα να μου δείξεις πού στον κανονισμό αναφέρει πως μπορώ να επεξεργαστώ ξένο ποστ κατά το δοκούν. Επειδή έτσι μου κάπνισε. Επειδή έτσι γούσταρα.
Γιατί δεν το κάνεις;
Εκανα αναφορα ανεσως ναθ ή ου;
Εκανα.
Κανατε αυτα που επρεπε;
ΟΧΙ....Αφου επρεπε να του ξεκαθαρισετε οτι εφοσν δεν συναινω δεν μπορει να με θετει σε ψηφοφορια.
Οταν με βγαζει στα αππτελεσματα πεσμου,ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;Τι δεν καταλαβαινεις;
Αφου δεν συναινεσα και εκανα αναφορα,δεν επρεπε να συμμετεχω στα αποτελεσματα.Ειναι τοσο απλο.
Δηλαδη μου λες τι;Οτι το δικαιωμα σου να μην θες να γινεις αντικειμενο σε ενα θεμα,ειναι μικροτερο απο το δικαιωμα του αλλου να μην επεξεργαστεις το ποστ του;ΣΟΒΑΡΑ;Αυτο ακριβως μου λες.
Δεν παραβιασα εγω τα δικαιωματα του αυτος παραβιασε τα δικα μου,συνεχισε να με εχει στο θεμα του και μου λες οτι ειναι πιο σημαντικο να επεξεργαστεις το ποστ του και να βγαλες το ονομα μου;Καταλαβαινεις τι λές; Αφου αυτος αγνοησε την συσταση σας,πλεον αυτος παραβιαζει ορο χρησης,καθως ξερει ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΩ.Αλλα εσυ μεριμνεις ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ,που στο κατω κατω θα παραεμενε,αλλα θε εφευγε το ονομα μου/\ΕΥΓΕ!
Και εσυ εισαι συντονιστρια;
Ουτε που καταλαβαινεις τι λες!
ΕΣΥ ΤΟΣΑ ΠΟΣΤ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩ ΠΟΣΤ.
Αυτό είναι που ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ.
ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ. Δεν εκμεταλλεύτηκα ΤΙΠΟΤΑ.
Δηλαδή με τον εαυτό σου.Οργισμένος έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 18:28Με αιδοιο .

- Otto Weininger

Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κρίμα που έφυγε το ΔΝΤ
από Libre arbitre » 19 Σεπ 2023, 08:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre