Η αθηναϊκή κουζίνα μαγειρεύει την πεσκανδριτσα από δεκαετίες. Σιγά μην περίμενε τον Λαζάρου για να τη μάθει
Πεσκανδρίτσα.
Re: Πεσκανδρίτσα.
Re: Πεσκανδρίτσα.
και ομως ...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Re: Πεσκανδρίτσα.
Τι κι όμως ρε στεριανοι;
Πεσκανδριτσα κάνανε στο σόι από το 60 που θυμάμαι εγώ και σίγουρα κι άλλα πενήντα χρόνια πίσω.
Για νησιώτες μιλάμε, όχι για μωραιτες που τους έλεγες για ψάρι και σου λέγανε γουρνοπουλα
Re: Πεσκανδρίτσα.
Οταν με πηγαινε ο σχωρεμενος ο γερος μου ελαφονησο- ελια- αρχαγγελο κ μονεμβασια για ψαρι μαθαινατε το αλφαβητο - κ με την ευκαιρια επειδη πεθερος + ξαδελφια + οικογενεια της συντροφου εχουν καικια και ιχθυοπωλεια δεχομεθα παραγγελιας για πρωτα θαλασσινα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
- Δημοσιεύσεις: 472
- Εγγραφή: 16 Νοέμ 2019, 01:37
Re: Πεσκανδρίτσα.
Μην τσιμπήσει κανεις και του στείλει πμ
Εχω ειχα τσιμπήσει μια φορά που ελεγε για ενα προϊόν (δςν θυμαμαι τι, ειλικρινά)
Και μετα με κορόιδευε....
Re: Πεσκανδρίτσα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Re: Πεσκανδρίτσα.
ανεβασε το πμΝτεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 02:02
Μην τσιμπήσει κανεις και του στείλει πμ
Εχω ειχα τσιμπήσει μια φορά που ελεγε για ενα προϊόν (δςν θυμαμαι τι, ειλικρινά)
Και μετα με κορόιδευε....
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Re: Πεσκανδρίτσα.
στο τηλ απο αυριο οτι θες - σιγα μην γραφω απανωτα σεντονια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Re: Πεσκανδρίτσα.
Τήνιος εκ μητρός και Κεφαλλην εκ πατρός.
Δεν θα μιλάτε για ψάρι οι στεριανοι
Re: Πεσκανδρίτσα.
Beria έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 02:05Τήνιος εκ μητρός και Κεφαλλην εκ πατρός.
Δεν θα μιλάτε για ψάρι οι στεριανοι

για καλο ψαρακι παντως εδω ειμεθα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
- Δημοσιεύσεις: 472
- Εγγραφή: 16 Νοέμ 2019, 01:37
Re: Πεσκανδρίτσα.
Φίλε ρωτάω εσενα (και μπερια και γεροντοκοραγη αλλά αυτοί ειναι σνομπ)
Τα ψάρια ιχθυοτροφείου πχ τσιπούρες λαυρακια αξίζουν ή τα ταΐζουν με κακές τροφές;
Μερικα που τα λενε "πελαγισια" και οντως εχουν μια ελαχιστα διαφορετική γεύση αλλα η τιμη ειναι για ιχθυοτροφειου, τι παίζει; τα κρέατα "ελευθέρας βοσκής" πες τα αμολανε μια μέρα σε ελευθερα βοσκη πριν την σφαγή, στα ψάρια τι σκατα κάνουν;
Νέος μπακουρονοικοκυρης εδω, μαγειρεύω πολλα χρονια αλλα από θαλασσινά δεν εχω ιδέα, τωρα ξεκιναω
Δεν μ αρέσουν τα τηγανητά εκτος γλώσσας ξερωγω
Ούτε τα πολυ μικρά με κοκκαλακια
Ο Σολωμός λενε οτι ειναι ανθυγεινος
Τα φρέσκα σε καρβουνο ειναι απλησιαστα
Για προσιτη τιμη και φουρνο, τι προτείνετε;
Μονο μπακαλιαρο με καπονια σούπα εχω εμπειρία και γλωσσα φιλέτο τηγανι που αρεσει και στον κ.Τελη
Re: Πεσκανδρίτσα.
Re: Πεσκανδρίτσα.
Σεντόνια; Μουσακάς είναι; Ένα γαμωτηγάνισμα δεν είναι ρε; Αυτό με το αλεύρι μια ζωή θυμαμαι να ρίχνω στο τηγάνι κάτι λασπώδες.
Το αφήνεις στεγνώνει και το ξαναπερνάς, το είχα δει και πρέπει να παίζει ρόλο.
Σπάω το κεφάλι μου να βρω που έχουμε το πετρογκάζ γιατί θυμάμαι πριν κάμποσα χρόνια ήρθε ο γκαζάς και μου άφησε μία βουτανίου. Τελικά θυμήθηκα. Τη θέλαμε για το φλόγιστρο γιατί καψαλίζαμε τα τελάρα από τα μελίσσια. Έχω χώρο στην αυλή να κάνω μία φάση με γκάζι. Μαλακία μου τόσα χρόνια. Χρήσιμη ιδέα μου έδωσες φίλε.
Το αφήνεις στεγνώνει και το ξαναπερνάς, το είχα δει και πρέπει να παίζει ρόλο.
Σπάω το κεφάλι μου να βρω που έχουμε το πετρογκάζ γιατί θυμάμαι πριν κάμποσα χρόνια ήρθε ο γκαζάς και μου άφησε μία βουτανίου. Τελικά θυμήθηκα. Τη θέλαμε για το φλόγιστρο γιατί καψαλίζαμε τα τελάρα από τα μελίσσια. Έχω χώρο στην αυλή να κάνω μία φάση με γκάζι. Μαλακία μου τόσα χρόνια. Χρήσιμη ιδέα μου έδωσες φίλε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
- Δημοσιεύσεις: 472
- Εγγραφή: 16 Νοέμ 2019, 01:37
Re: Πεσκανδρίτσα.
Beria έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 02:05Τήνιος εκ μητρός και Κεφαλλην εκ πατρός.
Δεν θα μιλάτε για ψάρι οι στεριανοι
Απαντα και συ φιλε
Re: Πεσκανδρίτσα.
Παρε κ εσυ τηλ - τα λυνουμε ολαΝτεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 02:11
Φίλε ρωτάω εσενα (και μπερια και γεροντοκοραγη αλλά αυτοί ειναι σνομπ)
Τα ψάρια ιχθυοτροφείου πχ τσιπούρες λαυρακια αξίζουν ή τα ταΐζουν με κακές τροφές;
Μερικα που τα λενε "πελαγισια" και οντως εχουν μια ελαχιστα διαφορετική γεύση αλλα η τιμη ειναι για ιχθυοτροφειου, τι παίζει; τα κρέατα "ελευθέρας βοσκής" πες τα αμολανε μια μέρα σε ελευθερα βοσκη πριν την σφαγή, στα ψάρια τι σκατα κάνουν;
Νέος μπακουρονοικοκυρης εδω, μαγειρεύω πολλα χρονια αλλα από θαλασσινά δεν εχω ιδέα, τωρα ξεκιναω
Δεν μ αρέσουν τα τηγανητά εκτος γλώσσας ξερωγω
Ούτε τα πολυ μικρά με κοκκαλακια
Ο Σολωμός λενε οτι ειναι ανθυγεινος
Τα φρέσκα σε καρβουνο ειναι απλησιαστα
Για προσιτη τιμη και φουρνο, τι προτείνετε;
Μονο μπακαλιαρο με καπονια σούπα εχω εμπειρία και γλωσσα φιλέτο τηγανι που αρεσει και στον κ.Τελη

ΖΗΝΗΔΕΩΣ