Σπάρτη: «Πόσα λεφτά έχεις πάρει ρε;» Κάτοικοι ξεφτίλισαν συνοδό λαθρομεταναστών

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Σπάρτη: «Πόσα λεφτά έχεις πάρει ρε;» Κάτοικοι ξεφτίλισαν συνοδό λαθρομεταναστών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 29 Νοέμ 2019, 10:16

Ερμής έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 22:31

Λογικό είναι να τα βάζεις με αυτόν που σου πετάει την πέτρα στο κεφάλι και όχι με την πέτρα.

ό,τι πιο σωστό έχει ειπωθεί στο νήμα
οι κάτοικοι θα πρέπει να σταματήσουν να χάνουν το δίκιο τους με τέτοιες συμπεριφορές
αλλά μέχρι εκεί πάει το μυαλό τους
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Σπάρτη: «Πόσα λεφτά έχεις πάρει ρε;» Κάτοικοι ξεφτίλισαν συνοδό λαθρομεταναστών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 29 Νοέμ 2019, 10:22

Την περιοχή την ξέρω καλά και επειδή την ξέρω επιτρέψτε μου μια παραπάνω γνώμη
Μια χαρά τους άρεσαν οι μετανάστες όσο τους είχαν και δούλευαν για αυτούς τζάμπα.
Και όταν λέω τζάμπα είναι κυριολεκτικό.
Είναι γνωστοί οι τύποι που είχαν συνεργεία εργατών να μαζεύουν τα προϊόντα. Όταν έφταναν σε σημείο να τους χρωστάνε μεροκάματα 3-4 εβδομάδων, τους κάρφωναν στην αστυνομία για απέλαση.
με αυτούς τους αλήτες τι σχέση μπορώ να έχω;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 29 Νοέμ 2019, 10:23

Γ
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

σύντροφος διαβάτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σύντροφος διαβάτης » 29 Νοέμ 2019, 10:27

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
29 Νοέμ 2019, 08:56
τωρα οι ελληνιαρηδες θα νιωσουν στο πετσι τους τον ανθελληνικο χαρακτηρα της ελ κεφαλαιοκρατιας :g030:
:+1:
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 29 Νοέμ 2019, 10:28

Μ
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 29 Νοέμ 2019, 10:39

Ερμής έγραψε:
29 Νοέμ 2019, 10:22
Μια χαρά τους άρεσαν οι μετανάστες όσο τους είχαν και δούλευαν για αυτούς τζάμπα.
Είναι γνωστοί οι τύποι που είχαν συνεργεία εργατών να μαζεύουν τα προϊόντα. Όταν έφταναν σε σημείο να τους χρωστάνε μεροκάματα 3-4 εβδομάδων, τους κάρφωναν στην αστυνομία για απέλαση.
Κσι η αστυνομια δεν τους επιανε που ειχαν παρανομους στην δουλεψη ? Το ικα?

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 29 Νοέμ 2019, 10:44

Ερμής έγραψε:

Λογικό είναι να τα βάζεις με αυτόν που σου πετάει την πέτρα στο κεφάλι και όχι με την πέτρα.

Εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις, αν μπορώ του πετάω την ίδια πέτρα στο κεφάλι όποτε πάει και η πέτρα που λες.
SpoilerShow
Στην πραγματική ζωή, χωρίς μεταφορές, αυτό μεταφράζεται πως μου αρέσει να αντεπιτίθεμαι σε αυτόν που μου επιτέθηκε πρώτος με τα ίδια τα όπλα του. Δεν πιάνει πάντα, αλλά έχω εξασκηθεί στο σπορ και είμαι αρκετά καλή.

Μπίστης έγραψε:
29 Νοέμ 2019, 09:27
Ερμής έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 21:56
Η εγκατάσταση είναι προσωρινή.
:lol:

Δεν νομίζω ότι πολιτικά είσαι τόσο αφελής αλλά από ότι καταλαβαίνω το πραγματικό πρόβλημα είναι η συμπεριφορά της Γιούνο όχι η προδοσία ...
Τι έχει η συμπεριφορά μου Μπίστη; Τον Μπίστη ρωτάω, όχι τα αναρχοβλαμμένα ούτε τους Ex-Banned-Avengers.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 29 Νοέμ 2019, 10:58

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
29 Νοέμ 2019, 09:13
Juno έγραψε:
29 Νοέμ 2019, 08:31
29 Νοέμ 2019, 07:39

Γιατί έχουμε οργανωμένο κράτος φίλε μου. Αν χρειαστεί όμως και αν είναι ανάγκη θα τα πάρω και σπίτι μου. Βλέπεις εγώ είμαι άνθρωπος και όχι σκατόψυχος φασίστας. Ούτε ένας εδώ μέσα δεν αγαπά τους Έλληνες και τις Ελληνίδες όσο εγώ.
Και τότε, γιατί θα τα έπαιρνες και σπίτι σου; Και για πόσο; Πιστεύεις πως θα φύγουν ποτέ αν τους δίνουμε γη και υδωρ;
Γενικώς μουσλίμ έφυγαν ποτέ από οπουδήποτε ειρηνικά;
Ή επιβλήθηκαν σε κράτη που σήμερα δεν το πιστεύεις πως κάποτε αντιστάθηκαν στο ισλάμ (Ιράν, Αφγανιστάν) ή τους τσακίζουν όπως στη Μυανμάρ.
Υπάρχει κάποια ιστορική αναφορά για κάτι διαφορετικό;
Δεν ξέρεις πώς θα τελειώσει όλο αυτο;
Αν τους αφήσουμε λίγο ακόμα, θα έχουμε να επιλέξουμε την κουρτίνα no1 (Ιράν-Αφγανιστάν) ή την κουρτίνα no2 (Μυανμάρ).
Θα τα πάρω γιατί είναι μικρά παιδιά. Δεν θα κάτσω να σκεφτώ αν είναι μουσουλμανάκια ή ινδουιστές. Είναι μικρά παιδιά και είναι καθήκον καθενός από εμάς να τα προστατεύσει. Γιατί δεν θέλω να καταλήξουν να τα βιάζουν εκατό φυλές σε κάποιο χοτ σποτ. Με αηδιάζει και μόνο η σκέψη. Θα τα πάρω για όσο καιρό χρειαστεί και θα τα μεγαλώσω μαζί με τα δικά μου. Με τις αξίες και τις αρχές που εγώ υιοθετώ. Όχι με το Κοράνι.
Αυτό νομίζω απαντά και στις επόμενες ερωτήσεις σου.
Και τι θα κερδίσουμε αν εμφανιστούν οι κοντινότεροι συγγενείς και απαιτήσουν επανένωση; Ακόμα και στις ΗΠΑ είναι θεσμοθετημένο.
Τι θα γίνει αν έρθει ο ΟΗΕ ή η Διεθνής Αμνηστία και πουν ότι πρέπει να μεγαλώνουν σύμφωνα με τις παραδόσεις τους;

Εγώ λέω πως αν περνούν καλύτερα από ότι στο χωριό τους, δεν φεύγουν με τίποτα και θα προχωρήσουν σε βιαιότητες αν εξαναγκαστούν να φύγουν.
Απορρίπτουν εγκαταστάσεις διαμονής επειδή δεν έχουν τηλεόραση και WiFi και θα επιστρέψουν στα κατσικοχώρια τους αναίμακτα;

Και αν θέλεις να βοηθήσεις, υπάρχουν στην Αθήνα τουλαχιστον δεν ξέρω για αλλού, οικογένειες Ελλήνων άστεγες.
Πριν λίγο καιρό ακούστηκε από επώνυμη οργάνωση που τσεκάρεται, για τετραμελή οικογένεια με το ένα παιδί γύρω στα 3-4 και το άλλο, βρέφος. Από το παγκάκι τους μάζεψαν. Ας αρχίσουμε με αυτούς καλύτερα.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 29 Νοέμ 2019, 11:11

perseus έγραψε:
29 Νοέμ 2019, 10:39
Ερμής έγραψε:
29 Νοέμ 2019, 10:22
Κσι η αστυνομια δεν τους επιανε που ειχαν παρανομους στην δουλεψη ? Το ικα?
Όχι βέβαια. Απο τη στιγμή που δεν γινόταν καταγγελία και απο τη στιγμή που έπαιζε το λαδάκι, όλα καλά. Μόλις ο ίδιος ο αλήτης έκανε καταγγελία τους βούταγαν και απέλαση με τη μία.
Juno έγραψε:
29 Νοέμ 2019, 10:44
Ερμής έγραψε:

Εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις, αν μπορώ του πετάω την ίδια πέτρα στο κεφάλι όποτε πάει και η πέτρα που λες.
SpoilerShow
Στην πραγματική ζωή, χωρίς μεταφορές, αυτό μεταφράζεται πως μου αρέσει να αντεπιτίθεμαι σε αυτόν που μου επιτέθηκε πρώτος με τα ίδια τα όπλα του. Δεν πιάνει πάντα, αλλά έχω εξασκηθεί στο σπορ και είμαι αρκετά καλή.

Αφου έχεις εξασκηθεί λοιπόν, πες μου πως αντιδρας στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 29 Νοέμ 2019, 11:19

Και γιατι δεν εκαναν καταγγελία?

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 29 Νοέμ 2019, 11:20

Juno έγραψε:
29 Νοέμ 2019, 10:58
29 Νοέμ 2019, 09:13
Juno έγραψε:
29 Νοέμ 2019, 08:31

Και τότε, γιατί θα τα έπαιρνες και σπίτι σου; Και για πόσο; Πιστεύεις πως θα φύγουν ποτέ αν τους δίνουμε γη και υδωρ;
Γενικώς μουσλίμ έφυγαν ποτέ από οπουδήποτε ειρηνικά;
Ή επιβλήθηκαν σε κράτη που σήμερα δεν το πιστεύεις πως κάποτε αντιστάθηκαν στο ισλάμ (Ιράν, Αφγανιστάν) ή τους τσακίζουν όπως στη Μυανμάρ.
Υπάρχει κάποια ιστορική αναφορά για κάτι διαφορετικό;
Δεν ξέρεις πώς θα τελειώσει όλο αυτο;
Αν τους αφήσουμε λίγο ακόμα, θα έχουμε να επιλέξουμε την κουρτίνα no1 (Ιράν-Αφγανιστάν) ή την κουρτίνα no2 (Μυανμάρ).
Θα τα πάρω γιατί είναι μικρά παιδιά. Δεν θα κάτσω να σκεφτώ αν είναι μουσουλμανάκια ή ινδουιστές. Είναι μικρά παιδιά και είναι καθήκον καθενός από εμάς να τα προστατεύσει. Γιατί δεν θέλω να καταλήξουν να τα βιάζουν εκατό φυλές σε κάποιο χοτ σποτ. Με αηδιάζει και μόνο η σκέψη. Θα τα πάρω για όσο καιρό χρειαστεί και θα τα μεγαλώσω μαζί με τα δικά μου. Με τις αξίες και τις αρχές που εγώ υιοθετώ. Όχι με το Κοράνι.
Αυτό νομίζω απαντά και στις επόμενες ερωτήσεις σου.
Και τι θα κερδίσουμε αν εμφανιστούν οι κοντινότεροι συγγενείς και απαιτήσουν επανένωση; Ακόμα και στις ΗΠΑ είναι θεσμοθετημένο.
Τι θα γίνει αν έρθει ο ΟΗΕ ή η Διεθνής Αμνηστία και πουν ότι πρέπει να μεγαλώνουν σύμφωνα με τις παραδόσεις τους;

Εγώ λέω πως αν περνούν καλύτερα από ότι στο χωριό τους, δεν φεύγουν με τίποτα και θα προχωρήσουν σε βιαιότητες αν εξαναγκαστούν να φύγουν.
Απορρίπτουν εγκαταστάσεις διαμονής επειδή δεν έχουν τηλεόραση και WiFi και θα επιστρέψουν στα κατσικοχώρια τους αναίμακτα;

Και αν θέλεις να βοηθήσεις, υπάρχουν στην Αθήνα τουλαχιστον δεν ξέρω για αλλού, οικογένειες Ελλήνων άστεγες.
Πριν λίγο καιρό ακούστηκε από επώνυμη οργάνωση που τσεκάρεται, για τετραμελή οικογένεια με το ένα παιδί γύρω στα 3-4 και το άλλο, βρέφος. Από το παγκάκι τους μάζεψαν. Ας αρχίσουμε με αυτούς καλύτερα.
Άκυρο για τα προσφυγάκια. Ρώτησα τη γυναίκα μου και μου είπε "καλά, είσαι μαλάκας;" .

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 29 Νοέμ 2019, 11:22

perseus έγραψε:
29 Νοέμ 2019, 11:19
Και γιατι δεν εκαναν καταγγελία?
΄Γιατί όπως είπε και η Γιουνο παραπάνω φοβόνταν τον "μαφιοζο*". Επίσης σε μια κλειστή κοινωνία που υπάρχει ενδεχόμενο λάδωμα αστυνομικών, είναι εύκολο να μαθευτεί ποιος κάνει την καταγγελία.
Θα μου πεις γιατί δεν έγινε ανώνυμα. Γιατί στην ανώνυμη καταγγελία, ποτε και κανείς δεν ενεργεί.

*που σιγά τον κακομοίρη δηλαδή.

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 29 Νοέμ 2019, 11:28

29 Νοέμ 2019, 11:20

Άκυρο για τα προσφυγάκια. Ρώτησα τη γυναίκα μου και μου είπε "καλά, είσαι μαλάκας;" .
:lol:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

likosmokeses

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από likosmokeses » 29 Νοέμ 2019, 11:30

mao mao έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 22:23
Ερμής έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 22:20
Με ποιον το συζήτησα τελευταία και μου είπε το ίδιο πράγμα. Η Κρήτη γιατί έχει μείνει έξω από όλο αυτο;
Στις πιάτσες των ταξί λένε οτι αιτία είναι η αμεριικανική βάση στη Σούδα.
Όταν ο σπαρτιάτης δεν θέλει λαθρομετανάστες στον τόπο του είναι φασίστας-χαυγίτης.
Όταν ο αμερικάνος δεν θέλει λαθρομετανάστες στην βάση του είναι μεσημέρι.

Να τα λέμε και αυτά.

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 29 Νοέμ 2019, 11:31

Juno έγραψε:
29 Νοέμ 2019, 10:44
Μπίστης έγραψε:
29 Νοέμ 2019, 09:27
... από ότι καταλαβαίνω το πραγματικό πρόβλημα είναι η συμπεριφορά της Γιούνο όχι η προδοσία ...
Τι έχει η συμπεριφορά μου Μπίστη;
Ερεθίζει φαρισαικά ανακλαστικά. :8)
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών