ό,τι πιο σωστό έχει ειπωθεί στο νήμα
οι κάτοικοι θα πρέπει να σταματήσουν να χάνουν το δίκιο τους με τέτοιες συμπεριφορές
αλλά μέχρι εκεί πάει το μυαλό τους
ό,τι πιο σωστό έχει ειπωθεί στο νήμα
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑29 Νοέμ 2019, 08:56τωρα οι ελληνιαρηδες θα νιωσουν στο πετσι τους τον ανθελληνικο χαρακτηρα της ελ κεφαλαιοκρατιας
Κσι η αστυνομια δεν τους επιανε που ειχαν παρανομους στην δουλεψη ? Το ικα?Ερμής έγραψε: ↑29 Νοέμ 2019, 10:22Την περιοχή την ξέρω καλά και επειδή την ξέρω επιτρέψτε μου μια παραπάνω γνώμη
Μια χαρά τους άρεσαν οι μετανάστες όσο τους είχαν και δούλευαν για αυτούς τζάμπα.
Και όταν λέω τζάμπα είναι κυριολεκτικό.
Είναι γνωστοί οι τύποι που είχαν συνεργεία εργατών να μαζεύουν τα προϊόντα. Όταν έφταναν σε σημείο να τους χρωστάνε μεροκάματα 3-4 εβδομάδων, τους κάρφωναν στην αστυνομία για απέλαση.
με αυτούς τους αλήτες τι σχέση μπορώ να έχω;
Εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις, αν μπορώ του πετάω την ίδια πέτρα στο κεφάλι όποτε πάει και η πέτρα που λες.
Τι έχει η συμπεριφορά μου Μπίστη; Τον Μπίστη ρωτάω, όχι τα αναρχοβλαμμένα ούτε τους Ex-Banned-Avengers.
Και τι θα κερδίσουμε αν εμφανιστούν οι κοντινότεροι συγγενείς και απαιτήσουν επανένωση; Ακόμα και στις ΗΠΑ είναι θεσμοθετημένο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑29 Νοέμ 2019, 09:13Θα τα πάρω γιατί είναι μικρά παιδιά. Δεν θα κάτσω να σκεφτώ αν είναι μουσουλμανάκια ή ινδουιστές. Είναι μικρά παιδιά και είναι καθήκον καθενός από εμάς να τα προστατεύσει. Γιατί δεν θέλω να καταλήξουν να τα βιάζουν εκατό φυλές σε κάποιο χοτ σποτ. Με αηδιάζει και μόνο η σκέψη. Θα τα πάρω για όσο καιρό χρειαστεί και θα τα μεγαλώσω μαζί με τα δικά μου. Με τις αξίες και τις αρχές που εγώ υιοθετώ. Όχι με το Κοράνι.Juno έγραψε: ↑29 Νοέμ 2019, 08:31Και τότε, γιατί θα τα έπαιρνες και σπίτι σου; Και για πόσο; Πιστεύεις πως θα φύγουν ποτέ αν τους δίνουμε γη και υδωρ;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑29 Νοέμ 2019, 07:39
Γιατί έχουμε οργανωμένο κράτος φίλε μου. Αν χρειαστεί όμως και αν είναι ανάγκη θα τα πάρω και σπίτι μου. Βλέπεις εγώ είμαι άνθρωπος και όχι σκατόψυχος φασίστας. Ούτε ένας εδώ μέσα δεν αγαπά τους Έλληνες και τις Ελληνίδες όσο εγώ.
Γενικώς μουσλίμ έφυγαν ποτέ από οπουδήποτε ειρηνικά;
Ή επιβλήθηκαν σε κράτη που σήμερα δεν το πιστεύεις πως κάποτε αντιστάθηκαν στο ισλάμ (Ιράν, Αφγανιστάν) ή τους τσακίζουν όπως στη Μυανμάρ.
Υπάρχει κάποια ιστορική αναφορά για κάτι διαφορετικό;
Δεν ξέρεις πώς θα τελειώσει όλο αυτο;
Αν τους αφήσουμε λίγο ακόμα, θα έχουμε να επιλέξουμε την κουρτίνα no1 (Ιράν-Αφγανιστάν) ή την κουρτίνα no2 (Μυανμάρ).
Αυτό νομίζω απαντά και στις επόμενες ερωτήσεις σου.
Όχι βέβαια. Απο τη στιγμή που δεν γινόταν καταγγελία και απο τη στιγμή που έπαιζε το λαδάκι, όλα καλά. Μόλις ο ίδιος ο αλήτης έκανε καταγγελία τους βούταγαν και απέλαση με τη μία.perseus έγραψε: ↑29 Νοέμ 2019, 10:39Κσι η αστυνομια δεν τους επιανε που ειχαν παρανομους στην δουλεψη ? Το ικα?Ερμής έγραψε: ↑29 Νοέμ 2019, 10:22Την περιοχή την ξέρω καλά και επειδή την ξέρω επιτρέψτε μου μια παραπάνω γνώμη
Μια χαρά τους άρεσαν οι μετανάστες όσο τους είχαν και δούλευαν για αυτούς τζάμπα.
Και όταν λέω τζάμπα είναι κυριολεκτικό.
Είναι γνωστοί οι τύποι που είχαν συνεργεία εργατών να μαζεύουν τα προϊόντα. Όταν έφταναν σε σημείο να τους χρωστάνε μεροκάματα 3-4 εβδομάδων, τους κάρφωναν στην αστυνομία για απέλαση.
με αυτούς τους αλήτες τι σχέση μπορώ να έχω;
Αφου έχεις εξασκηθεί λοιπόν, πες μου πως αντιδρας στο συγκεκριμένο πρόβλημα.Juno έγραψε: ↑29 Νοέμ 2019, 10:44Εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις, αν μπορώ του πετάω την ίδια πέτρα στο κεφάλι όποτε πάει και η πέτρα που λες.SpoilerShowΣτην πραγματική ζωή, χωρίς μεταφορές, αυτό μεταφράζεται πως μου αρέσει να αντεπιτίθεμαι σε αυτόν που μου επιτέθηκε πρώτος με τα ίδια τα όπλα του. Δεν πιάνει πάντα, αλλά έχω εξασκηθεί στο σπορ και είμαι αρκετά καλή.
Άκυρο για τα προσφυγάκια. Ρώτησα τη γυναίκα μου και μου είπε "καλά, είσαι μαλάκας;" .Juno έγραψε: ↑29 Νοέμ 2019, 10:58Και τι θα κερδίσουμε αν εμφανιστούν οι κοντινότεροι συγγενείς και απαιτήσουν επανένωση; Ακόμα και στις ΗΠΑ είναι θεσμοθετημένο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑29 Νοέμ 2019, 09:13Θα τα πάρω γιατί είναι μικρά παιδιά. Δεν θα κάτσω να σκεφτώ αν είναι μουσουλμανάκια ή ινδουιστές. Είναι μικρά παιδιά και είναι καθήκον καθενός από εμάς να τα προστατεύσει. Γιατί δεν θέλω να καταλήξουν να τα βιάζουν εκατό φυλές σε κάποιο χοτ σποτ. Με αηδιάζει και μόνο η σκέψη. Θα τα πάρω για όσο καιρό χρειαστεί και θα τα μεγαλώσω μαζί με τα δικά μου. Με τις αξίες και τις αρχές που εγώ υιοθετώ. Όχι με το Κοράνι.Juno έγραψε: ↑29 Νοέμ 2019, 08:31
Και τότε, γιατί θα τα έπαιρνες και σπίτι σου; Και για πόσο; Πιστεύεις πως θα φύγουν ποτέ αν τους δίνουμε γη και υδωρ;
Γενικώς μουσλίμ έφυγαν ποτέ από οπουδήποτε ειρηνικά;
Ή επιβλήθηκαν σε κράτη που σήμερα δεν το πιστεύεις πως κάποτε αντιστάθηκαν στο ισλάμ (Ιράν, Αφγανιστάν) ή τους τσακίζουν όπως στη Μυανμάρ.
Υπάρχει κάποια ιστορική αναφορά για κάτι διαφορετικό;
Δεν ξέρεις πώς θα τελειώσει όλο αυτο;
Αν τους αφήσουμε λίγο ακόμα, θα έχουμε να επιλέξουμε την κουρτίνα no1 (Ιράν-Αφγανιστάν) ή την κουρτίνα no2 (Μυανμάρ).
Αυτό νομίζω απαντά και στις επόμενες ερωτήσεις σου.
Τι θα γίνει αν έρθει ο ΟΗΕ ή η Διεθνής Αμνηστία και πουν ότι πρέπει να μεγαλώνουν σύμφωνα με τις παραδόσεις τους;
Εγώ λέω πως αν περνούν καλύτερα από ότι στο χωριό τους, δεν φεύγουν με τίποτα και θα προχωρήσουν σε βιαιότητες αν εξαναγκαστούν να φύγουν.
Απορρίπτουν εγκαταστάσεις διαμονής επειδή δεν έχουν τηλεόραση και WiFi και θα επιστρέψουν στα κατσικοχώρια τους αναίμακτα;
Και αν θέλεις να βοηθήσεις, υπάρχουν στην Αθήνα τουλαχιστον δεν ξέρω για αλλού, οικογένειες Ελλήνων άστεγες.
Πριν λίγο καιρό ακούστηκε από επώνυμη οργάνωση που τσεκάρεται, για τετραμελή οικογένεια με το ένα παιδί γύρω στα 3-4 και το άλλο, βρέφος. Από το παγκάκι τους μάζεψαν. Ας αρχίσουμε με αυτούς καλύτερα.
΄Γιατί όπως είπε και η Γιουνο παραπάνω φοβόνταν τον "μαφιοζο*". Επίσης σε μια κλειστή κοινωνία που υπάρχει ενδεχόμενο λάδωμα αστυνομικών, είναι εύκολο να μαθευτεί ποιος κάνει την καταγγελία.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑29 Νοέμ 2019, 11:20
Άκυρο για τα προσφυγάκια. Ρώτησα τη γυναίκα μου και μου είπε "καλά, είσαι μαλάκας;" .
Όταν ο σπαρτιάτης δεν θέλει λαθρομετανάστες στον τόπο του είναι φασίστας-χαυγίτης.
Ερεθίζει φαρισαικά ανακλαστικά.