Yochanan έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 17:56
http://www.lifo.gr/articles/opinions/19 ... y-thanatoy
Moυ είπαν ότι στα social media περιυβρίζουν τη νεκρή Μάνια Τεγοπούλου. Δεν έχω ψάξει να δω με τα δικά μου μάτια. Είναι ένα γκώσιμο οριστικό αυτό που με έχει πιάσει με την ψηφιακή παθολογία . Δεν έχω περιέργεια καμμία. Ξέρω τι τρέχει. Ξέρω τι νεύρο ερεθίζεται. Δεν χρειάζεται να κάνω ζουμ στις λεπτομέρειες του φόνου. Δεν εκπλήττομαι επίσης. Κτήνη υπήρχαν πάντα στη κοινωνία μας. Κτήνη που γέννησαν νέα κτήνη, πιο τεχνολογικά καταρτισμένα. Sophisticated bitches. Νόμιζα όμως ότι ο θάνατος είναι ένα σύνορο, όπου ακόμα και τα κτήνη σταματάνε. Από τον Όμηρο και τις Τρωάδες μέχρι σήμερα, η περιύβριση νεκρού είναι ένδειξη κορυφαίας βαρβαρότητας, οι άταφοι πολεμιστές διπλά ταπεινωμένοι. Τώρα, θρασίμια στέκονται κορδωμένα πάνω από τους ανοιχτούς τάφους και αποπατούν σε δημόσια θέα, αποενοχοποιημένα, με την άρρωστη ζητωκραυγή του όχλου να τους δίνει το ρυθμό. Ένα ηθικό «πουτάνα όλα» που πρωτοεκφράστηκε με το «Σκατά στο τάφο του Μπακογιάννη» και οδήγησε στο μακελειό του facebook και το μηδενιστικό ίσιωμα του Σύριζα.
Μόνο που το link που έβαλα εγώ, δεν την περιυβρίζει. Είναι μια σύντομη βιογραφία. Αν η πορεία της στην εφημερίδα-κληρονομιά της και η ζωή της γενικότερα ήταν τραγική, δεν φταίει ο δημοσιογράφος που προσπαθεί να παραμείνει αντικειμενικός κρατώντας απόσταση περιγράφοντας. Δεν αποδίδει χαρακτηρισμούς, δεν το γυρίζει σε προσωπική επίθεση, απλώς λέει τι έκανε η μακαρίτισσα.
Ακούστηκαν και βρισιές όπως σκ**** στον τάφο; Αποκλείεται γιατί ήταν αναρχοαριστερή και μόνον οι αριστεροί τα λένε αυτά.
Αν πέθαινε κάποιος δεξιός που είχε κάνει τέτοια ζωή, ναι, θα είχε γεμίσει το web με τέτοια γιατί αυτή είναι η αριστερά.
Πώς θα μπορούσε να το παρουσιάσει καλύτερα, για πες να μάθουμε.
Να το αγνοήσουν τα ΜΜΕ σαν γεγονός, ξέχνα το. Ήταν δημόσιο πρόσωπο και ιδιοκτήτρια μίας από τις μεγαλύτερες και μακροβιότερες εφημερίδες της μεταπολίτευσης.
ΘΑ έλεγαν κάτι, τώρα συζητάμε τι έπρεπε να πουν και θα ήθελα να ακούσω γνώμες πάνω σε αυτό.
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 01:22
Η συγκινητική στιγμή που έχεις πεθάνει ο ίδιος, έχει πεθάνει η κόρη σου, αλλά τουλάχιστον η Juno νοιάζεται για την περιουσία σου!

Να στο εξηγήσω: κάποια διάσημη πέθανε, τα ΜΜΕ της κάνουν αφιερώματα και κανείς δεν βρήκε κάτι καλό να πει. Αν πάλι δεν το καταλαβαίνεις, είναι αλλού το πρόβλημα.