Γυναικοκτονία, η λέξη που δεν λέμε...

Φιλοσοφία πολιτικής
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Γυναικοκτονία, η λέξη που δεν λέμε...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 23 Αύγ 2022, 19:38

Ασέβαστος έγραψε:
23 Αύγ 2022, 19:34
stavmanr έγραψε:
23 Αύγ 2022, 19:17
Ασέβαστος έγραψε:
23 Αύγ 2022, 19:15
γιατι και τα καθαρματα, δεν κυκλοφορουν στο δρομο δερνοντας τις περαστικες στην τυχη, απο κατι τριγγαρονται.
Από τη μ...κία που τους έχει βαρέσει κατακούτελα, πιάνει;
Ή πρέπει να βρούμε κάποιον άλλο υπάιτιο της δικής τους μ....κίας;

Είναι αντίστοιχο του να κατέβει ένας μπάρμπας από το αυτοκίνητο να σου πατήσει ένα χέρι ξύλο στη διασταύρωση και να προσπαθείς να μας πείσεις ότι κάτι θα έκανες εσύ λάθος...
αν ετσι γινονται οι γυναικοκτονιες, δηλαδη ενς μπαρμπας κατεβαινει ξαφνικα απο ενα αυτοκινητο και σκοτωνει μια γυναικα, εχεις δικιο.

αν οχι, λες κοτσανες.
Δηλαδή οι γυναικοκτονίες γίνονται με αιτία που απορρέει από την γυναίκα. Είναι που δεν ρίχνεις ευθύνη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 23 Αύγ 2022, 19:39

Διαολίζω, κολαση, Χριστοί, Παναγίες.

Κάνατε το νήμα απόκρυφο ευαγγέλιο...

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 23 Αύγ 2022, 19:40

Naida έγραψε:
23 Αύγ 2022, 19:38
Ασέβαστος έγραψε:
23 Αύγ 2022, 19:34
stavmanr έγραψε:
23 Αύγ 2022, 19:17

Από τη μ...κία που τους έχει βαρέσει κατακούτελα, πιάνει;
Ή πρέπει να βρούμε κάποιον άλλο υπάιτιο της δικής τους μ....κίας;

Είναι αντίστοιχο του να κατέβει ένας μπάρμπας από το αυτοκίνητο να σου πατήσει ένα χέρι ξύλο στη διασταύρωση και να προσπαθείς να μας πείσεις ότι κάτι θα έκανες εσύ λάθος...
αν ετσι γινονται οι γυναικοκτονιες, δηλαδη ενς μπαρμπας κατεβαινει ξαφνικα απο ενα αυτοκινητο και σκοτωνει μια γυναικα, εχεις δικιο.

αν οχι, λες κοτσανες.
Δηλαδή οι γυναικοκτονίες γίνονται με αιτία που απορρέει από την γυναίκα. Είναι που δεν ρίχνεις ευθύνη.
Δεν έχεις μπει ακόμη στο πνεύμα του Ασέβαστου για να καταλάβεις πως το θέτει. :smt018

:p2: Βασικά κανείς δεν το έχει καταφέρει, αλλά να ξέρεις ότι αυτό φταίει.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 23 Αύγ 2022, 19:41

SUV έγραψε:
23 Αύγ 2022, 19:28
ΓΑΛΗ έγραψε:
23 Αύγ 2022, 19:25
SUV έγραψε:
23 Αύγ 2022, 19:15

Να σου πω Γαλή μου, καμιά φορά πρέπει και ο άλλος να αντιλαμβάνεται οτι δεν είναι ο μόνος τρελός μιας ιστορίας και οτι δεν ξέρεις ποτέ πώς μπορεί να γυρίσει το μυαλο ενός ανθρώπου :lol:
Οι χειριστικοί έχουν πάντα σαφέστατη αντίληψη του τι κάνουν, ακόμη και όταν έχουν εκρήξεις. Δεν είναι τρελοί και έχουν σαφέστατη επίγνωση του κινδύνου όταν τον διακρίνουν. Παίζουν μέχρι εκεί που τους παίρνει και ως τέρμα εγωκεντρικά πλάσματα έχουν έντονο ένστικτο επιβίωσης.

Το θέμα είναι να θες να κόψεις εσύ, χωρίς πισωγυρίσματα.
Όχι, το θέμα είναι οτι όταν με φθάσει κάποιος στο σημείο να νοιώσω οτι με παραβιάζει με οποιονδήποτε τρόπο, οντως μπορεί να τρελαθώ, χωρίς πλάκα. Μου γυρνάει το μυαλό ανάποδα, δαιμονίζομαι. Δεν ξέρω πώς γίνεται να το παθαίνω αυτό, ειμαι πολύ ήρεμη και νωχελική σαν άνθρωπος. Τεσπα.
Εδώ που τα λέμε, σε τέτοιες "σχέσεις" αυτό που προκαλεί το μεγαλύτερο θυμό είναι ο εαυτός μας και όχι ο άλλος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 23 Αύγ 2022, 19:42

Naida έγραψε:
23 Αύγ 2022, 19:22

Και εγώ τριγκαρομαι όταν βρίζει ο άλλος χριστοπαναγιες. Δεν έπιασα να δείρω κανέναν. Όπως και μου είναι αδιάφορο από τι τριγκάρεται ο καθένας. Γιατί εγώ θα πρέπει να προσέξω τι θα πω για να μην προκαλέσω την βίαιη αντίδραση του άλλου και αυτό να θεωρείται οκ;
δεν εδειρες, γιατι δεν εισαι καθαρμα.

πρεπει να προσεξεις, για να μην τις φας. ειδικα αν τις φας μια φορα, και ξερεις, ειναι σιγουρο, δεδομενο, οτι θα τις ξαναφας.

δεν θεωρειται οκ. πραξη καθαρματος θεωρειται.

αλλα και το να επαναλαμβανεις την πραξη που καταληγει στο να τρως φαπες, γνωριζοντας την καταληξη, και εχωντας καθε ευκαιρια να μην το κανεις, μαλακια θεωρειται.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 23 Αύγ 2022, 19:42

ΓΑΛΗ έγραψε:
23 Αύγ 2022, 19:41
SUV έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Οι χειριστικοί έχουν πάντα σαφέστατη αντίληψη του τι κάνουν, ακόμη και όταν έχουν εκρήξεις. Δεν είναι τρελοί και έχουν σαφέστατη επίγνωση του κινδύνου όταν τον διακρίνουν. Παίζουν μέχρι εκεί που τους παίρνει και ως τέρμα εγωκεντρικά πλάσματα έχουν έντονο ένστικτο επιβίωσης.

Όχι, το θέμα είναι οτι όταν με φθάσει κάποιος στο σημείο να νοιώσω οτι με παραβιάζει με οποιονδήποτε τρόπο, οντως μπορεί να τρελαθώ, χωρίς πλάκα. Μου γυρνάει το μυαλό ανάποδα, δαιμονίζομαι. Δεν ξέρω πώς γίνεται να το παθαίνω αυτό, ειμαι πολύ ήρεμη και νωχελική σαν άνθρωπος. Τεσπα.
Εδώ που τα λέμε, σε τέτοιες "σχέσεις" αυτό που προκαλεί το μεγαλύτερο θυμό είναι ο εαυτός μας και όχι ο άλλος.
Εσύ δεν χρειάζεσαι ούτε σχέση για να θυμώσεις με τον εαυτό σου, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 23 Αύγ 2022, 19:44

Ασέβαστος έγραψε:
23 Αύγ 2022, 19:42
Naida έγραψε:

Και εγώ τριγκαρομαι όταν βρίζει ο άλλος χριστοπαναγιες. Δεν έπιασα να δείρω κανέναν. Όπως και μου είναι αδιάφορο από τι τριγκάρεται ο καθένας. Γιατί εγώ θα πρέπει να προσέξω τι θα πω για να μην προκαλέσω την βίαιη αντίδραση του άλλου και αυτό να θεωρείται οκ;

πρεπει να προσεξεις, για να μην τις φας. ειδικα αν τις φας μια φορα, και ξερεις, ειναι σιγουρο, δεδομενο, οτι θα τις ξαναφας.

αλλα και το να επαναλαμβανεις την πραξη που καταληγει στο να τρως φαπες, γνωριζοντας την καταληξη, και εχωντας καθε ευκαιρια να μην το κανεις, μαλακια θεωρειται.
Το να μην το κάνεις επειδή θα φας φάπες είναι ο ορισμός του μπαίνω σε παθητική στάση.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 23 Αύγ 2022, 19:46

Naida έγραψε:

Αυτό. Για αυτό λέω χαρά στην υπομονή σου. Και εγώ έτσι ήρεμη κτλ είμαι. Αλλά μην με διαολισεις. Μου λεει ο δικός μου μη μου αντιμιλας, μη με φτάνεις οριακά όταν τσακωνομαστε μου γυρίζει το μάτι. Ασε με να ηρεμήσω και μετά πες μου ότι θέλεις. Δεν. Θα του πω ότι έχω να του πω εκείνη την στιγμή και ας γίνει κόλαση.
μεγαλο λαθος. απο αυτα που ενιοτε οδηγουν στο νοσοκομειο.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 23 Αύγ 2022, 19:47

Ασέβαστος έγραψε:
23 Αύγ 2022, 19:46
Naida έγραψε:
Αυτό. Για αυτό λέω χαρά στην υπομονή σου. Και εγώ έτσι ήρεμη κτλ είμαι. Αλλά μην με διαολισεις. Μου λεει ο δικός μου μη μου αντιμιλας, μη με φτάνεις οριακά όταν τσακωνομαστε μου γυρίζει το μάτι. Ασε με να ηρεμήσω και μετά πες μου ότι θέλεις. Δεν. Θα του πω ότι έχω να του πω εκείνη την στιγμή και ας γίνει κόλαση.
Σωστά. Μεγάλο λάθος μια γυναίκα να αντιμιλήσει στον άντρα.
Αν τη σφάξει, δεν θα φταίει...

Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV » 23 Αύγ 2022, 19:47

ΓΑΛΗ έγραψε:
23 Αύγ 2022, 19:41
SUV έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Δεν είμαι σίγουρη. Επειδή το έχω αναρωτηθεί για τις περιπτώσεις που με αφορουν, "πού έφταιξα" "τί έκανα λάθος" "γιατί δεν το απέφυγα" "μήπως το προκάλεσα" κτλ, έχω βρει τον εαυτό μου οκ με εμένα :lol: και απλώς δεν δέχομαι τα σκατά των άλλων πάνω μου. Ειδικά αν σκεφθώ δυο περιπτώσεις που μου έτυχαν σε μικρή ηλικια, όχι, δεν ρίχνω ευθύνες σε εμένα σε καμία περίπτωση. Δεν θα το παίξω θύμα του εαυτού μου. Φτάνει η θυματοποίηση του θύματος. Το δεν σε θέλω τύπε ή δεν σηκώνεις χέρι επειδή δεν σου αρέσει το χ,ψ σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι να μεταφερθεί ως ευθύνη σε αυτόν που δέχεται την οποιαδήποτε μορφή βίας.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 23 Αύγ 2022, 19:47

Naida έγραψε:

ε, το εχεις καψει τελειως.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 23 Αύγ 2022, 19:49

Ασέβαστος έγραψε:
23 Αύγ 2022, 19:46
Naida έγραψε:

Αυτό του λέω και εγώ. Να μάθει να ακούει και τον άλλον όταν είναι εκνευρισμένος και να τα ξεχάσει αυτά τα μη μου μιλας όταν μου γυρνάει το μάτι. Γιατί ρε φίλε και το δικό μου το μάτι γυρνάει.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 23 Αύγ 2022, 19:49

Naida έγραψε:
23 Αύγ 2022, 19:44
Ασέβαστος έγραψε:
23 Αύγ 2022, 19:42
Naida έγραψε:

Το να μην το κάνεις επειδή θα φας φάπες είναι ο ορισμός του μπαίνω σε παθητική στάση.
Άμα πας σε επιθετική στάση, θα τις φας, μπορεί και να καταλήξεις.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 23 Αύγ 2022, 19:50

Naida έγραψε:
23 Αύγ 2022, 19:49
Γιατί ρε φίλε και το δικό μου το μάτι γυρνάει.
Από Απόκρυφο Ευαγγέλιο κάνατε το νήμα "Ο Εξορκιστής 14".

Γυρνά το ένα μάτι, γυρνά το άλλο μάτι... Έλεος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 23 Αύγ 2022, 19:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία πολιτικής”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών