Ω ναι, βέβαια, μπορεί. Αν έχεις διακρίνει και τη βούληση να γίνει, αύριο κιόλας μπορεί.
Cashlesss society. Αρ-χι-σα-μεεεεεεεεε
Re: Cashlesss society. Αρ-χι-σα-μεεεεεεεεε
Μα σου απαντησα ηδη οτι δεν θα λειτουργησει αυτο που προτεινεις, στο ανελυσα και γιεχιατι δεν θα λειτουργησει.
Συνεχισε να κανεις την κοροιδα...
- wooded glade
Ναι αλλά θα αφαιρέσει το δικαίωμα στην εργασία από τους φτωχούς.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Οχι, καθολου. Και αυτοι θα αμοιβονται με το ιδιο συστημα.wooded glade έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 14:33Ναι αλλά θα αφαιρέσει το δικαίωμα στην εργασία από τους φτωχούς.
- wooded glade
Τα κουμούνια θέλουν με το πλαστικό χρήμα να αφαιρέσουν το δικαίωμα στην εργασία από τους φτωχούς.
Επειδή λένε και το "προλετάριοι όλων των εθνών ενωθείτε" υποτίθεται θα έχουμε το δικαίωμα να μαζεύουμε φρούτα υπό την εποπτεία του κνούτου - αλλά και να μην το έχουμε δεν τους νοιάζει.
Επειδή λένε και το "προλετάριοι όλων των εθνών ενωθείτε" υποτίθεται θα έχουμε το δικαίωμα να μαζεύουμε φρούτα υπό την εποπτεία του κνούτου - αλλά και να μην το έχουμε δεν τους νοιάζει.
- hellegennes
Οπότε το πραγματικό ΑΕΠ της Ελλάδας είναι ας πούμε 400 δις;axilmar έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 14:25Γιατι η φοροδιαφυγη φτανει στο 99% των ΕΕ.nowhere έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 14:18και γιατί απλά να μην πληρώνει ο καθένας με ότι έχει,ότι βολεύει ή ότι γουστάρει.με ποια λογική είναι αρνητικό να υπάρχουν εναλλακτικές?πολύ τεχνοβλαχιά μου φαίνεται αυτή η κολλημάρα με το πλαστικόDwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 14:09Το ποίντ είναι ότι υπάρχουν εξαιρέσεις, οπότε λογικά δεν χρειάζεται να αλλάξει κανένα σύνταγμα, μόνο να κριθούν νόμιμες οι εξαιρέσεις.
Δεν κρίνω, δεν προβλέπω, κοκ, είναι απλά μια νομική εκτίμηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μεγάλε, μου λες ότι προτείνεις κάτι που απαιτεί σοβαρές θεσμικές αλλαγές. Και στην ίδια πρόταση γράφεις ότι μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα.axilmar έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 14:33Μα σου απαντησα ηδη οτι δεν θα λειτουργησει αυτο που προτεινεις, στο ανελυσα και γιεχιατι δεν θα λειτουργησει.
Συνεχισε να κανεις την κοροιδα...
ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ;
Αυτό που σου λέω εγώ ΔΕΝ απαιτεί ΚΑΝ ελληνικούς χειρισμούς.
Τι δεν καταλαβαίνεις;
that is a good point acshually
επισημο νομισμα σημαίνει οτι εχεις το δικαιωμα να το δωσεις σαν πληρωμη παντου στην επικρατεια
αυτο το δικαιωμα ομως συνεπαγεται την υποχρεωση για τον αλλο να το αποδεχτει σαν πληρωμη
legal tender που λεει ο λογος
απο την αλλη προσωπικα δε θυμαμαι τελευταια φορα που πληρωσα με μετρητα (αγγλια) και πλεον το 80% το κανω με το τηλεφωνο (εχω μια καρτα καβαντζα για κανενα νεαντερνταλ που δεν παιρνει τηλεφωνο, μετρητα ουτε στο σπιτι)
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Εσυ τι δεν καταλαβαινεις οτι οι αλλαγες αυτες μπορουν να γινουν γρηγορα και ευκολα; το οτι ειναι σοβαρες δεν σημαινει οτι ειναι και δυσκολο να γινουνε.ethereal έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 14:36Μεγάλε, μου λες ότι προτείνεις κάτι που απαιτεί σοβαρές θεσμικές αλλαγές. Και στην ίδια πρόταση γράφεις ότι μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα.
ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ;
Αυτό που σου λέω εγώ ΔΕΝ απαιτεί ΚΑΝ ελληνικούς χειρισμούς.
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Επισης τι δεν καταλαβαινεις απο τους λογους που σου εγραψα παραπανω για το οτι δεν θα λειτουργησει αυτο που προτεινεις;
- wooded glade
Οι ευρισκόμενοι υπό υπαλληλικό καθεστώς.axilmar έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 14:34Οχι, καθολου. Και αυτοι θα αμοιβονται με το ιδιο συστημα.wooded glade έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 14:33Ναι αλλά θα αφαιρέσει το δικαίωμα στην εργασία από τους φτωχούς.
Το ξέρω, όλοι οι Δ.Υ. δεν έχουν πληρώσει στην εφορία πενηντάλεπτο τσακιστό ποτέ.
Αν ο παππούς τους τους έχει αφήσει ένα χωράφι που φυτρώνουν μπανάνες έχουν πληρώσει κι αυτοί, αλλά σαν Δ.Υ. δεν έχουν πληρώσει ποτέ πενηντάλεπτο τσακιστό.
- hellegennes
Ναι, αυτό είπα πιο πάνω. Η άρνηση πληρωμής με νόμιμο μέσο συνεπάγεται άρνηση της νομιμότητας του μέσου και παραβίαση της οικονομικής ελευθερίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οχι, ασχετο το ΑΕΠ. Το ΑΕΠ μετραει το προιον, οχι ποιος δεν πληρωσε φορο.hellegennes έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 14:36Οπότε το πραγματικό ΑΕΠ της Ελλάδας είναι ας πούμε 400 δις;
Ε και; υπαρχει λογος το δημοσιο να τα βγαζει απο την μια τσεπη και να τα βαζει στην αλλη;wooded glade έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 14:38Οι ευρισκόμενοι υπό υπαλληλικό καθεστώς.axilmar έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 14:34Οχι, καθολου. Και αυτοι θα αμοιβονται με το ιδιο συστημα.wooded glade έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 14:33
Ναι αλλά θα αφαιρέσει το δικαίωμα στην εργασία από τους φτωχούς.
Το ξέρω, όλοι οι Δ.Υ. δεν έχουν πληρώσει στην εφορία πενηντάλεπτο τσακιστό ποτέ.
Αν ο παππούς τους τους έχει αφήσει ένα χωράφι που φυτρώνουν μπανάνες έχουν πληρώσει κι αυτοί, αλλά σαν Δ.Υ. δεν έχουν πληρώσει ποτέ πενηντάλεπτο τσακιστό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 358 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
22 Ιούλ 2023, 21:19