Γυναικοκτονία, η λέξη που δεν λέμε...
Re: Γυναικοκτονία, η λέξη που δεν λέμε...
Η αλήθεια είναι ότι η dreamteam Νάιδα, Suv, Πασιφάη με playmaker το σταβ, τα σπάει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μπορείς να βγάλεις κι ένα manual τι αποτελεί προσβολή για τον άλλο σε μία σχέση;
Πχ. ένα κοίταγμα στραβό, ένας τρόπος ομιλίας συγκεκριμένος, κάποιες φράσεις τυποποιημένες κλπ;
Αυτό που σου γράφω, Ασέβαστε, είναι ότι μόνο κάποιος σε χρόνια συμβίωση μπορεί να καταλάβει ότι οι συζυγικοί καυγάδες ξεκινούν από πράγματα που πολλοί παραέξω δεν καταλαβαίνουν.
Το θέμα μας δεν είναι οι συζυγικοί καυγάδες. Είναι η γυναικοκτονία.
Παπαριές μαριτσα μ. Πράγματα που είναι αυτονόητα και πασιφανή αρνεισαι πεισματικα να τα δεχθείς όταν αφορούν το γυναικείο φύλο. Δηλαδή ΓΑΛΟΥΚΑ το να μιλάμε για όλα αυτά που θίγουν άμεσα το γυναικείο φυλο οπως κακοποιήσεις, βιασμοί, γυναικοκτονίες, σεξισμό κτλ το κάνουμε γιατί θέλουμε να εκδικηθούμε τους άντρες ενώ εσύ επειδή δεν έχεις βιώσει κάτι από αυτά και για αυτό δεν αναγνωρίζεις αιτίες και αποτελέσματα, τους αγαπάς τους άντρες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 23:50
Βρε κουτό, από πού προέκυψε ότι θεωρώ τον εαυτό μου ανώτερο;
Τυχερό τον θεωρώ επειδή δεν είχε αντίστοιχες τραυματικές εμπειρίες στα παιδικά του χρόνια, όπως αυτές που περιγράφονται.
Με λίγα λόγια, ποτέ δεν ένιωσα κατώτερη από τους άντρες. Και ακριβώς γι' αυτό δεν έχω εκδικητικές τάσεις απέναντι τους. Και οι σημερινές εκφράσεις του φεμινισμού, σε μένα τουλάχιστον αποπνέουν μία έντονη τάση εκδικητικότητας από τις γυναίκες που ποτέ δεν έχουν αγαπήσει πραγματικά το φύλο τους και παίζουν σε ένα αόριστο περίπου.
Έλα κέρδισες και σήμερα επάξια το πατριαρχικό σου μπισκοτάκι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
και μετα αυτος θα σου αυτωσει τα αυτα, και εσυ θα του κανεις το αλλο, και αυτος κατι χειροτερο, και ενας στο χωμα κι ενας στη φυλακη.Naida έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 21:02Θα μου κατεβάσει πόρτα στο σπίτι αλλά θα του την περάσω κολάρο μετά. Ξηγημένα αυτά.Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 20:41δεν ξερω αν ειναι θεατρο, αλλα αν δεν ειναι, δηλαδη αν αληθεια χτυπαει γραφεια και τοιχους και ματωνουν τα χερια του, ειναι η τελευταια ικμαδα αυτοσυγκρατησης πριν στη σβουριξει. και δεν θα ειναι χαδι.
βρειτε τροπο να το μαζευετε πολυ πριν φτανει εκει.
μια φορα εφτασα να κατεβασω πορτα απο τον θυμο, και αμεσα χωρισα, παρα τα παρακαλια οτι δεν το ξανακανω και τετοια. δεν μπορω να φανταστω τη ζωη διπλα σε ανθρωπο που με φτανει σε τετοιο σημειο.
μου ειναι αδυνατον να κατανοησω πως ανθρωποι παραμενουν σε σχεσεις με συχνους καβγαδες. και μαλιστα εντονους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εχω υπομονή

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μπα, ειναι.Naida έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 22:54Φυσικά δεν είναι εκτός πραγματικότητας. Αντιθέτως εκτός πραγματικότητας είναι η πεποίθηση αφού τρώω ξύλο σηκώνομαι και φεύγω σήμερα. Ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά. Δεν είναι ούτε χαζές, ούτε τον κωλο τους κοιτάνε, ούτε μαζόχες όσες παραμένουν σε μια συντροφική σχέση όταν υπάρχει κακοποίηση. Από την χειριστική συμπεριφορά του συντρόφου μέχρι και την "ενοχοποιηση" του θύματος για τα ξεσπάσματα του συντρόφου. Η ΓΑΛΗ έγραψε πριν ότι η γυναίκα δείχνει και ανάλογα ο άντρας αντιδρά. Μια ξεκάθαρη επίρριψη ευθυνης στο θύμα.
Ε εντάξει λογικό είναι να της κατηγορείς εσύ . Είναι η νοοτροπία σου τέτοια.Ασέβαστος έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 08:56μπα, ειναι.Naida έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 22:54Φυσικά δεν είναι εκτός πραγματικότητας. Αντιθέτως εκτός πραγματικότητας είναι η πεποίθηση αφού τρώω ξύλο σηκώνομαι και φεύγω σήμερα. Ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά. Δεν είναι ούτε χαζές, ούτε τον κωλο τους κοιτάνε, ούτε μαζόχες όσες παραμένουν σε μια συντροφική σχέση όταν υπάρχει κακοποίηση. Από την χειριστική συμπεριφορά του συντρόφου μέχρι και την "ενοχοποιηση" του θύματος για τα ξεσπάσματα του συντρόφου. Η ΓΑΛΗ έγραψε πριν ότι η γυναίκα δείχνει και ανάλογα ο άντρας αντιδρά. Μια ξεκάθαρη επίρριψη ευθυνης στο θύμα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δεν νομιζω να εχει υπαρξει γυναικοκτονια χωρις να εχουν προηγηθει καβγαδες. οποτε δεν ειναι λαθος να χτυπηθει το κακο στη ριζα του. αμα δεν εχεις καβγαδες, δεν εχεις και φονικα.stavmanr έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 08:07Μπορείς να βγάλεις κι ένα manual τι αποτελεί προσβολή για τον άλλο σε μία σχέση;
Πχ. ένα κοίταγμα στραβό, ένας τρόπος ομιλίας συγκεκριμένος, κάποιες φράσεις τυποποιημένες κλπ;
Αυτό που σου γράφω, Ασέβαστε, είναι ότι μόνο κάποιος σε χρόνια συμβίωση μπορεί να καταλάβει ότι οι συζυγικοί καυγάδες ξεκινούν από πράγματα που πολλοί παραέξω δεν καταλαβαίνουν.
Το θέμα μας δεν είναι οι συζυγικοί καυγάδες. Είναι η γυναικοκτονία.
απο ποτε;
πιο πριν δηλωνες οτι δεν αφηνεις τιποτα να πεσει, δεν υποχωρεις απο καβγα, και δεν κανεις κατι για να τον σταματησεις, αλλα ριχνεις καυσιμο για να φουντωνει.
Υπομονή στην ζωή γενικά. Ανοχή δεν έχω.
Φυσικά και δεν υποχωρώ σε καβγά ούτε θα κάνω κάτι να σταματήσει. Και αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ ρίχνω καύσιμο να φουντώνει, δεν ισχύει αυτό. Σε καβγάδες τουλάχιστον. Ότι φουντώνει ο άλλος επειδή δεν γίνεται όπως το θέλει, να μην πω αυτά που θέλω δηλαδή, δεν σημαίνει ρίχνω καύσιμο. Γενικά το πρέπει να κάνω πίσω επειδή ο άλλος έχει περισσότερη μυική δύναμη δεν ισχύει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ε, ενταξει, λογικο ειναι να τους λες και μπραβο που καθονται να τρωνε ξυλο αυτες και τα παιδια τους. μην και κανεις το λαθος να πεις καποτε οτι καποια γυναικα εκανε κατι που δεν ειναι σωστο. σε ολες αξιζουν μπραβο και βραβεια, οτι κι αν κανουν. ειναι η νοοτροπια σου τετοια.Naida έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 08:58Ε εντάξει λογικό είναι να της κατηγορείς εσύ . Είναι η νοοτροπία σου τέτοια.Ασέβαστος έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 08:56μπα, ειναι.Naida έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 22:54
Φυσικά δεν είναι εκτός πραγματικότητας. Αντιθέτως εκτός πραγματικότητας είναι η πεποίθηση αφού τρώω ξύλο σηκώνομαι και φεύγω σήμερα. Ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά. Δεν είναι ούτε χαζές, ούτε τον κωλο τους κοιτάνε, ούτε μαζόχες όσες παραμένουν σε μια συντροφική σχέση όταν υπάρχει κακοποίηση. Από την χειριστική συμπεριφορά του συντρόφου μέχρι και την "ενοχοποιηση" του θύματος για τα ξεσπάσματα του συντρόφου. Η ΓΑΛΗ έγραψε πριν ότι η γυναίκα δείχνει και ανάλογα ο άντρας αντιδρά. Μια ξεκάθαρη επίρριψη ευθυνης στο θύμα.
οταν η κορη σου, ανηψια σου, φιλη σου κλπ βρεθει σε αυτη τη θεση, να της πεις "κατσε, ειναι δυσκολο να φυγεις, εχεις δικιο, και το δικιο σου θα αναγνωριστει, εστω στον αλλο κοσμο"
γω θα πω "μωρη μαλακισμενη, ηλιθια, ξεμωραμενη, τι να το κανω κι αν εχεις δικιο; χτες επρεπε να εχεις φυγει. μην το κουνησεις ρουπι απο δω, και παω εγω να φερω τα πραγματα σου, τωρα. ζωον, τριβλακα. γαμω το ξεσταυρι σου γαμω.
πιστευω η δικη μου προσεγγιση θα εχει καλυτερο τελικο αποτελεσμα.
Κάνεις λάθος. Μου ζητήθηκε να σβήσω δυο παραθέσεις που αφορούσαν εμπειρίες της Σουβλίτσας και το έπραξα.
Οι αφηγήσεις που αφορούν δικά μου περιστατικά και τις έχω γράψει κατά καιρούς, είναι εδώ μέσα αναρτημένες.
Εσύ όμως εν τέλει, ''διασκεδάζεις'' με όλα, σε κάθε συνθήκη. Δεν εχεις καμία ευαισθησία και μονίμως φέρεσαι με απαξίωση. Άει παράτα μας.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Φυσικά. Και εγώ έτσι θα της πω και το έχω κάνει κιόλας.Ασέβαστος έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 09:21ε, ενταξει, λογικο ειναι να τους λες και μπραβο που καθονται να τρωνε ξυλο αυτες και τα παιδια τους. μην και κανεις το λαθος να πεις καποτε οτι καποια γυναικα εκανε κατι που δεν ειναι σωστο. σε ολες αξιζουν μπραβο και βραβεια, οτι κι αν κανουν. ειναι η νοοτροπια σου τετοια.
οταν η κορη σου, ανηψια σου, φιλη σου κλπ βρεθει σε αυτη τη θεση, να της πεις "κατσε, ειναι δυσκολο να φυγεις, εχεις δικιο, και το δικιο σου θα αναγνωριστει, εστω στον αλλο κοσμο"
γω θα πω "μωρη μαλακισμενη, ηλιθια, ξεμωραμενη, τι να το κανω κι αν εχεις δικιο; χτες επρεπε να εχεις φυγει. μην το κουνησεις ρουπι απο δω, και παω εγω να φερω τα πραγματα σου, τωρα. ζωον, τριβλακα. γαμω το ξεσταυρι σου γαμω.
πιστευω η δικη μου προσεγγιση θα εχει καλυτερο τελικο αποτελεσμα.
Άιντε και τα πήρες τα πράγματα της και τα δυο της παιδιά. Μετά τι την κάνεις;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καλή μου γυναίκα, να το κοιτάξεις.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
θα σε διδαξω κατι για το δικαιο της θαλασσας. οταν στουκαρουν 2 παπορια, το δικαστηριο δεν κοιταζει μονο ποιος ειχε προτεραιοτητα, αλλα και αν αυτος, παρολο που ειχε δικιο, παρολο που ειχε προτεραιοτητα, εκανε χειρισμο για να αποφυγει το τρακο. αν δεν εκανε, φερει μερος της ευθυνης. σκοπος ειναι να μη βουλιαξουμε. το ποιος εχει δικιο, απο τον πατο της θαλασσας, ειναι δευτερευον.Naida έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 09:19
Υπομονή στην ζωή γενικά. Ανοχή δεν έχω.
Φυσικά και δεν υποχωρώ σε καβγά ούτε θα κάνω κάτι να σταματήσει. Και αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ ρίχνω καύσιμο να φουντώνει, δεν ισχύει αυτό. Σε καβγάδες τουλάχιστον. Ότι φουντώνει ο άλλος επειδή δεν γίνεται όπως το θέλει, να μην πω αυτά που θέλω δηλαδή, δεν σημαίνει ρίχνω καύσιμο. Γενικά το πρέπει να κάνω πίσω επειδή ο άλλος έχει περισσότερη μυική δύναμη δεν ισχύει.
να κανεις πισω. ασχετα με το ποιος εχει μυικη δυναμη. και να λυνεις το προβλημα ειρηνικα, η να απεμπλεκεσαι δια παντος. τα ψευτοτσαμπουκαλικια δεν βγηκαν ποτε σε καλο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βασανίζεται ο Μητσοτάκης – Μία γυναικοκτονία χαλάει τα χίλια πράγματα που κάνει
από Frappezitis » 05 Απρ 2024, 20:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 158 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Απρ 2024, 20:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η γυναικοκτονία της Άννα από την Κούβα: Η ιστορία της τρανς γυναίκας και το misgendering της ΕΛΑΣ
από AlienWay » 11 Ιούλ 2023, 14:43 » σε Εγκληματικότητα - 293 Απαντήσεις
- 10531 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
20 Σεπ 2024, 20:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ούτε λέξη για εκλογές το ζαβό του πασοκ
από Τοξοβόλος_UK » 19 Ιουν 2024, 15:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 384 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λευκός Λύκος
19 Ιουν 2024, 20:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν έχει βρεθεί η λέξη που θα χαρακτηρίζει τον ΠΡΩΚΤΟΣΑΛΤΕ.
από Μαδουραίος » 01 Νοέμ 2024, 08:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
01 Νοέμ 2024, 10:03
-