Chainis έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 21:28
Kauldron έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 21:06
Δεν μου λες, την έχεις πάρει πολλές φορές την φτηνή πουτάνα;
Τι ταρίφα πληρώνεις;
Το άγχος της ΧΑ είναι πως θα ξεκολλήσει κανένα ψηφαλάκι από την ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές και γι' αυτό μπορούν να λένε από πραξικοπήματα μέχρι φτηνές πουτάνες, ότι μασάνε δηλαδή οι ακροδεξιοί.
Τη συγκεκριμένη από το 96 μέχρι το 09. Μετά μου κουβάλησε ο Αδώνιδας το Γιωργάκη στην εξουσία, και την είδα να κάνει αλλαξοκωλιές με Σαμαράδες (τον τύπο δηλαδή που κυνηγούσανε να δείρουνε οι νεοδημοκράτες στο Κιλκίς, και που τον φώναζαν "αλήτη προδότη Σαμαρά") και μετά είδα να την παίρνει και ο Μπένυ. Ε, συγγνώμη, αλλά αηδίασα.
Το άγχος της ΧΑ είναι πως θα ξεκολλήσει κανένα ψηφαλάκι από την ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές
Η ΧΑ δεν είναι Λάος-Παπατζαφέρης, να λέει για Μπίλντερμπεργκ και Τριμελή και μετά να λέει μπράβο ζήτω που ο Παπαδήμ(ι)ος είναι στην Τριμελή "γιατί δεν θ' αφήσουν τον δικό τους άνθρωπο να πέσει" (συνέντευξη στον Παπαχελά). Το άγχος της, όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ είναι πώς ΔΕΝ θα γίνουμε ισλαμική δημοκρατία σε καμιά 20ετία (ο,τι έχει περισσέψει απ' την Ελλάδα, δηλαδή, γιατί έτσι που πάμε δε θα μείνουν και πολλά. Δεν το βλέπεις? Δε θέλεις να το δείς? Το ίδιο μου κάνει, αλλά δε θα αφήσω την τύφλα ορισμένων να γίνει η καταστροφή η δική μου.
Γράφεις και εκφράζεσαι με τα στάνταρ της ΧΑ.
Γι' αυτό δεν θα μπορέσετε ποτέ να πείσετε περισσότερους ψηφοφόρους από όσους ήδη έχετε.
Εγώ είμαι από αυτούς που θέλουν να σας αφήσει το σύστημα να εκφράζεστε ελεύθερα και να ακούει ο κόσμος τι λέτε και να βλέπει παράλληλα τι κάνετε.
Έτσι ο καθένας θα μπορεί να βάλει πλάι-πλάι το "φτηνή πουτάνα" με τα κλάματα του Μπούκουρα ή τις συγνώμες και την διαγραφή του Μπαρμπαρούση και να βλέπει ολόκληρο το παζλ.
Εσύ θα καταδίκαζες και τον Καραϊσκάκη επειδή ήταν αθυρόστομος, δηλαδή. Μια χαρά εκφράζομαι, με δεδομένο οτι αυτό το κόμμα με εξαπατούσε για χρόνια, κλέβοντας την ψήφο μου, με φόβητρο το να βγεί κυβέρνηση το βρωμερό και προδοτικό ΠΑΣΟΚ, δηλαδή θέτοντας ψευδοδιλήμματα.
Η ΧΑ είναι το μοναδικό κόμμα για το οποίο άρθηκε η κοινοβουλευτική ασυλία, και το μοναδικό κόμμα που έκατσε φυλακή και ακόμα τραβιέται στο δικαστήριο με κατηγορητήριο που, αποδεδειγμένα πλέον είναι προϊόν παραδικαστικού κυκλώματος. Στη ζωή μου δεν έχω δεί κόμμα που να έχει διωχθεί τόσο πολύ, από ένα σύστημα τόσο σάπιο (Νοβάρτις, Ζίμενς, Μνημόνια, Ρουσφέτια, είσοδος στο ευρώ χωρίς έγκριση ελληνικού λαού, προδοσία Θράκης (λειτουργία Προξενείου, αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας ως τουρκικής πχ), διαχρονική (από την εποχή του θείου Καραμανλή) προδοσία Μακεδονίας, προδοσία με είσοδο Αλβανίας στο ΝΑΤΟ με μια συμφωνία που η Αλβανία δεν τήρησε, προδοσία Ιμίων, λαθρομεταναστευτικό και χίλια δυο άλλα).
Εσύ συνέχισε να υποκρίνεσαι, και να καταδικάζεις την "αθυροστομία" (θα μπορούσα να σου φέρω άπειρα παραδείγματα "δημοκρατών", όπως πχ το "δε γαμιέσαι πρωι πρωί" του Πάγκαλου, το "άντε γαμήσου ρε μαλακισμένο" του Μεϊμαράκη, το "αυτή η βρώμα" του Μπαλάφα, το "αει στο διάολο" της Χριστοδουλοπούλου, το "παραχέσατε" του άγνωστου συριζαίου, το "πές το δυνατά αν είσαι άντρας" του Σαμαρά (λες και είναι σε καφενείο), το "Στα τέσσερα" του Βενιζέλου, το "καθίκι" της Μεγαλοοικονόμου (που συνοδεύτηκε και με τσαντιές και καρεκλιές), το "που έχω μπλέξει ρε πούστη, τί κωλόγεροι είναι αυτοί ρε μαλάκα" του Βούτση (του μπαμπά του τρομοκράτη), για να μην πούμε τίποτα για τα σκαμπίλια (πχ Κεδίκογλου Κόρακας)

που κατά καιρούς πέσανε στη Βουλή. Ούτε βέβαια για τις κουμπουριές του Κατσίκη (της ΝΔ), με τις οποίες περιέλαβε, κάποιον για κτηματικές διαφορές.
Αλλά όλα αυτά τα έκανε το "δημοκρατικό τόξο", οπότε είμαστε ΟΚ. Αυτή η υποκρισία και τα διπλά στάνταρντ της "δημοκρατίας" σας, μου φέρνουν εμετό.