"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 04 Ιαν 2020, 20:21

Namrail έγραψε:
04 Ιαν 2020, 20:13
Athos έγραψε:
04 Ιαν 2020, 20:11
πωπω ναι ήσουν κι εσύ και σε είχα ξεχάσει.

Θύμισε μου, είσαι αριστερός ;
Όχι.
οκ τότε, σε βάζω αρχείο
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 04 Ιαν 2020, 20:23

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Ιαν 2020, 20:10
blackpaint έγραψε:
04 Ιαν 2020, 19:07

δεν εχει να κανει με την οποια ταπεινοτητα του επαγγελματος, αλλα με τη μικροαστιλα, τον συντηρητισμο και τον κομπλεξισμο που κυριολεκτικα ενσαρκωνει ο συγκεκριμενος χρηστης, προιον της κοινωνικης του ταξης και της ετοιμης δουλειας, που φανταζεται τον εαυτο του εγγραμματο και καλλιεργημενο, κι εχει ο θρασσος να μου κουναει το δαχτυλο και την ενοχλητικοτητα να τριβεται διαρκως στη μαγγουρα μου.
Άσε ρε Λουδοβίκε των υποσαχάριων που θα μιλήσεις εσύ για μικροαστισμό. Αυτού του είδους τις υποτιμητικές εργασιακές αναφορές τις κάνουν μόνον καλομαθημένοι φλούφληδες με επίσης έτοιμα λεφτά από μπαμπαδομαμάδες, που το παίζουν φιλάνθρωποι και τύποι με καθαρά μικροαστικές αναφορές, που θεωρούν εργασιακή καταξίωση την ασφάλεια του δημόσιου. Αν βάλεις και τις δύο κατηγορίες στην ελεύθερη αγορά, θα βελάξουν.
και να σκεφτεις πως οταν εγραφα τη λεξη σαλαμολογοτεχνη, σκεφτομουνα ενα λιγδιαρικο πασαλειμα της γλωσσας, μια εκφραστικη τυριλα που δεν κρυβεται πισω απο ελληνοπρεπη ψευδωνυμα, και εν τελει γινεται γελοια καταφανης με ολισθηματα οπως η λεξη κοινοτυπιες. Εξ ονυχος τον λεοντα.
Αλλα ειδατε ολοι σας αυτο που θελετε να δειτε, την "περιφρονηση της νεας αριστερας για τα ταπεινα επαγγελματα".
Σουργελα, ε σουργελα.

Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 04 Ιαν 2020, 20:25

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Ιαν 2020, 20:19
Namrail έγραψε:
04 Ιαν 2020, 16:18
Λοιπόν οσοι χρησιμοποιησαν πληθυντικό για να απευθυνθούν σε όσους (λες και είναι πολλοι) δήθεν την έπεσαν στον χέλι για το επάγγελμα του, ειναι καραγκιόζηδες.

Δύο άτομα ανέφεραν το επάγγελμα του χέλι, ο μπλακπειντ και εγώ. Προσωπικά, χρησιμοποίησα τη φράση "περηφανε ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ" που όσες φορές και αν τη διαβάσει κάποιος, ακόμα και αν αυτός ο κάποιος είναι διανοητικά καθυστερημένος και τρόφιμος του ΠΙΚΠΑ, προσβλητική ή απαξιωτική δεν γίνεται να τη βρει.

Οπότε αφήστε τις πουστιες με τις γενικές τοποθετήσεις και τη χρήση του πληθυντικού και άμα έχετε να πείτε κάτι, να το κάνετε με την ανάλογη παράθεση στις περσόνες που απευθύνεστε.

Αντρικά και όχι πουστικα.
Οκ, ο μπλάκι είναι ο δημητρούλης της ιστορίας κι εσύ ο πονεμένος προλετάριος.

Αμφότεροι κλασσική περίπτωση αν και με διαφορετικές τάσεις.
Δημητρούλη - Τρούλη είχε περσόνα ο Κουμανταρέας :smt017

ο πονεμένος μου είπε δεν είν αριστερός

Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 04 Ιαν 2020, 20:26

blackpaint έγραψε:
04 Ιαν 2020, 20:23
και να σκεφτεις πως οταν εγραφα τη λεξη σαλαμολογοτεχνη, σκεφτομουνα ενα λιγδιαρικο πασαλειμα της γλωσσας, μια εκφραστικη τυριλα που δεν κρυβεται πισω απο ελληνοπρεπη ψευδωνυμα, και εν τελει γινεται γελοια καταφανης με ολισθηματα οπως η λεξη κοινοτυπιες. Εξ ονυχος τον λεοντα.
Αλλα ειδατε ολοι σας αυτο που θελετε να δειτε, την "περιφρονηση της νεας αριστερας για τα ταπεινα επαγγελματα".
Σουργελα, ε σουργελα.
ρε θα σε είχα κάνει από τομεάρχη κλητήρα, την ξεφτίλισες την αριστερά λαμόγιο

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Ιαν 2020, 20:27

Highlander έγραψε:
23 Δεκ 2019, 00:37

Πολύ θα θέλατε να έχουν σταματήσει τα κινήματα αυτά, αλλά για κακή σας τύχη συνεχίζουν ισχυρότερα από ποτέ το εκπολιτιστικό τους έργο και γι αυτό αφρίζετε διεθνώς μιλώντας για αριστεροπροοδευτική παράνοια που θα διαφθείρει τις αξίες μας!!11!11
Τα σούργελα του συντάγματος και οι συνήθεις ευαισθητοποιημένοι που συγκλονίστηκαν από το μήνυμα τους, κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά διεθνώς, ακόμη και από τους πιο φανατικούς συντηρητικούς.

Οπότε, δεν αφρίζουμε. Στηρίζουμε ολοθέρμως. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 04 Ιαν 2020, 20:29

Athos έγραψε:
04 Ιαν 2020, 20:25
ΓΑΛΗ έγραψε:
Namrail έγραψε:
04 Ιαν 2020, 16:18
Λοιπόν οσοι χρησιμοποιησαν πληθυντικό για να απευθυνθούν σε όσους (λες και είναι πολλοι) δήθεν την έπεσαν στον χέλι για το επάγγελμα του, ειναι καραγκιόζηδες.

Δύο άτομα ανέφεραν το επάγγελμα του χέλι, ο μπλακπειντ και εγώ. Προσωπικά, χρησιμοποίησα τη φράση "περηφανε ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ" που όσες φορές και αν τη διαβάσει κάποιος, ακόμα και αν αυτός ο κάποιος είναι διανοητικά καθυστερημένος και τρόφιμος του ΠΙΚΠΑ, προσβλητική ή απαξιωτική δεν γίνεται να τη βρει.

Οπότε αφήστε τις πουστιες με τις γενικές τοποθετήσεις και τη χρήση του πληθυντικού και άμα έχετε να πείτε κάτι, να το κάνετε με την ανάλογη παράθεση στις περσόνες που απευθύνεστε.

Αντρικά και όχι πουστικα.

Δημητρούλη - Τρούλη είχε περσόνα ο Κουμανταρέας :smt017

ο πονεμένος μου είπε δεν είν αριστερός
https://lifeme.gr/manos-dimitroylis :smt005::smt005:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Ιαν 2020, 20:32

blackpaint έγραψε:
04 Ιαν 2020, 20:23
ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Ιαν 2020, 20:10
blackpaint έγραψε:
04 Ιαν 2020, 19:07

δεν εχει να κανει με την οποια ταπεινοτητα του επαγγελματος, αλλα με τη μικροαστιλα, τον συντηρητισμο και τον κομπλεξισμο που κυριολεκτικα ενσαρκωνει ο συγκεκριμενος χρηστης, προιον της κοινωνικης του ταξης και της ετοιμης δουλειας, που φανταζεται τον εαυτο του εγγραμματο και καλλιεργημενο, κι εχει ο θρασσος να μου κουναει το δαχτυλο και την ενοχλητικοτητα να τριβεται διαρκως στη μαγγουρα μου.
Άσε ρε Λουδοβίκε των υποσαχάριων που θα μιλήσεις εσύ για μικροαστισμό. Αυτού του είδους τις υποτιμητικές εργασιακές αναφορές τις κάνουν μόνον καλομαθημένοι φλούφληδες με επίσης έτοιμα λεφτά από μπαμπαδομαμάδες, που το παίζουν φιλάνθρωποι και τύποι με καθαρά μικροαστικές αναφορές, που θεωρούν εργασιακή καταξίωση την ασφάλεια του δημόσιου. Αν βάλεις και τις δύο κατηγορίες στην ελεύθερη αγορά, θα βελάξουν.
Σουργελα, ε σουργελα.
Αγορίνα μου, κράτα τους λογοτεχνίζοντες πειραματισμούς για άλλο κοινό. Εδώ δεν πείθεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 04 Ιαν 2020, 20:33

ΓΑΛΗ έγραψε:

Πονεμένος δεν είμαι με την καμία. Αλλοι πονάνε. Επίσης, μακάρι να ήμουν "κλασική περίπτωση" για να νιώθει άνετα ο μέσος όρος στον οποίο ανήκετε , αλλά δεν είμαι. Για αυτό και εμφανίζονται κόμπλεξικα συνδρομα, από καιρό σε καιρό.

Τέλος οι αναφορές στον "Δημητρούλη", επιχειρούν έμμεση συσχέτιση με τη γνωστή παραπληγική περσόνα; Διότι αν είναι ετσι (και χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο κανενός), τότε είναι ατυχείς αναφορές.

Δηνητρακηδες σε περίσσια, έχει παράγει και μέσα στο πχωρουμ αλλά και στη ζωη, ένας συγκεκριμένος συγγενικος της δεξιάς χώρος. Αυτός προσελκύει κατά βάση τους παραπληγες αυτού του ντουνιά.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 04 Ιαν 2020, 20:40

:popc::popc:
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Ιαν 2020, 20:46

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Ιαν 2020, 20:32

Αγορίνα μου...
Νομίζω ότι προτιμάει το δικό μου, το «καλή μου χορεύτρια».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Ιαν 2020, 20:53

Namrail έγραψε:
04 Ιαν 2020, 20:33
ΓΑΛΗ έγραψε:

Πονεμένος δεν είμαι με την καμία. Αλλοι πονάνε. Επίσης, μακάρι να ήμουν "κλασική περίπτωση" για να νιώθει άνετα ο μέσος όρος στον οποίο ανήκετε , αλλά δεν είμαι. Για αυτό και εμφανίζονται κόμπλεξικα συνδρομα, από καιρό σε καιρό.

Τέλος οι αναφορές στον "Δημητρούλη", επιχειρούν έμμεση συσχέτιση με τη γνωστή παραπληγική περσόνα; Διότι αν είναι ετσι (και χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο κανενός), τότε είναι ατυχείς αναφορές.

Δηνητρακηδες σε περίσσια, έχει παράγει και μέσα στο πχωρουμ αλλά και στη ζωη, ένας συγκεκριμένος συγγενικος της δεξιάς χώρος. Αυτός προσελκύει κατά βάση τους παραπληγες αυτού του ντουνιά.
Ο χαρακτηρισμός "δημητρούλης" ή "δημητρούλες" με πεζό ή κεφαλαίο, είναι όρος που χρησιμοποιώ για τις τσιρλίντερς του Δημητρά. Την εγγενή ή επίκτητη πάθηση της εν λόγω ευάλωτης κατηγορίας, δεν θέλω να την προσδιορίσω.

Για τα υπόλοιπα, ουδέν σχόλιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 04 Ιαν 2020, 20:55

Το "ουδέν σχόλιο", είναι η πιο σωστή επιλογή.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 04 Ιαν 2020, 20:58

Πλάκα είχε το έργο "Επιτυχημένοι πρώην εργαζόμενοι που με σκληρή δουλειά έγιναν εκατομμυριούχοι και υποκλίνονται στην εργατιά" εναντίον "αναρχοκομμουνιστές ψηλομύτες διάδοχοι αριστοκρατών ραντιέρηδων" και σήμερα.

Τρέξτε να προλάβετε όμως, καμια χιλιάρα προβολές ακόμα φέτος.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Ιαν 2020, 21:01

hellegennes έγραψε:
04 Ιαν 2020, 20:46
ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Ιαν 2020, 20:32

Αγορίνα μου...
Νομίζω ότι προτιμάει το δικό μου, το «καλή μου χορεύτρια».
Πιθανόν. Στη νοτιοανατολική Μεσόγειο, λέει το είδος.

Η ελπίδα είναι παγίδα.

Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 04 Ιαν 2020, 21:02

hellegennes έγραψε:
04 Ιαν 2020, 20:03
Athos έγραψε:
04 Ιαν 2020, 20:02
hellegennes έγραψε:
04 Ιαν 2020, 16:28
Αληθινοί αριστεροί όπως ο Beria, ο Alexandroso και ο Βάτραχος δεν θα μιλούσαν ποτέ υποτιμητικά για οποιοδήποτε επάγγελμα.
δεν ξέρω τι αληθινοί είναι, αλλά εδώ και κάτι χρόνια είναι ουρά του Πήζοντα του Βλάκι του Γενιά και του Σουβλατζή
Οι προαναφερθέντες χρήστες; :fp:
οι προαναφερθέντες βέβαια

στο δίπλα νήμα που ο Βλάκι σολάρει Τριπολιτσά, ήρθε κανένας να τον βάλει στη θέση του ; παπαπα κοκοκο οι κολαούζοι

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών