Αναμνήσεις από την καθημερινή ζωή στη Χούντα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Αναμνήσεις από την καθημερινή ζωή στη Χούντα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 18 Νοέμ 2018, 18:14

perseus έγραψε:
18 Νοέμ 2018, 18:05
Nandros έγραψε:
18 Νοέμ 2018, 14:30
perseus έγραψε:
18 Νοέμ 2018, 09:53
βεβαιως και γαμιεται αλλα οταν ριχνεις την Επανασταση για να φερεις εναν καραγκιοζη να σου πει οτι η Κυπρος κειται μακραν αυτα παθαινεις ,απο ποτε σε επιασε εσενα κοψιμογια τα εθνικα θεματα?
Μην ψεύδεσαι χουντολάγνε, γιατί μας διαβάζει κόσμος που δεν τα ξέρει και τον παρασύρεις!
Μόνη της έπεσε η χούντα, κανείς δεν την έριξε, όταν κατάλαβαν το τεράστιο μέγεθος της μαλακίας που έκανε ο Ιωαννίδης. Με την επιστράτευση, ο σκατά στον τάφο του βρέθηκε να διοικεί μόνο την ΕΑΤ/ΕΣΑ και η δύναμη πήγε στους στρατηγούς.
Κατάλαβαν πως δεν είχαν ικανότητες να χειριστούν την κρίση και έφεραν τον Καραμανλή.
το δικο σου κομμα που πουλησε την Κυπρο και επιβραβευεσε τους προδοτες αξιωματικους και εχεις το θρρασος και μιλας τσογλαν μπου.
Δεν έχω κόμμα χουντολάγνε. Δεν είμαι πρόβατο σε στρούγκα, σαν ελόγου σας!
Προδότες υποστηρίζεις και καταδικασμένους για εσχάτη προδοσία, τσογλάν μπόυ!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 18 Νοέμ 2018, 18:18

Μηχανικός έγραψε:
18 Νοέμ 2018, 18:14
Εσύ είχες κάποιον κρατούμενο που βασανίστηκε από τους συγγενείς, φίλους, συγχωριανούς;
Αφού και να σου απαντήσουμε δεν θα μας πιστέψεις.
Του παππού μου του έβγαλαν τα νύχια για να δώσει κομμουνιστές, χωρίς να είναι καν ο ίδιος κομμουνιστής, το είχα πει και στο προηγούμενο πχόρουμ.
Τσέκαρε και κάτι πιο αξιόπιστο όμως:

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 18 Νοέμ 2018, 18:21

Μηχανικός έγραψε:
18 Νοέμ 2018, 18:14
Nandros έγραψε:
18 Νοέμ 2018, 18:03
Μηχανικός έγραψε:
18 Νοέμ 2018, 14:54
Εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανέναν που να βασανίστηκε επί χούντας.
Συλλήψεις για αστείους λόγους ξέρω.

Ο Beria που είναι Αθηναίος και από αριστερή οικογένεια να μας πει για πόσους βασανισμούς γνωστών του και συγγενών ξέρει.
https://www.in.gr/2018/11/15/plus/featu ... a-pinakes/
SpoilerShow
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

..... μεσολαβούν άλλοι 5 πίνακες.

Εικόνα
Σου αρκούν;
Αυτοί είναι όλοι κ όλοι οι κρατούμενοι της επταετίας;
Τρομερό. :smt005:

Εσύ είχες κάποιον κρατούμενο που βασανίστηκε από τους συγγενείς, φίλους, συγχωριανούς;
Ούτε καν που το κοίταξες έτσι; Είναι μεταξύ Νοε/72 - Απρ/74 = 18 μήνες.
Δεν έψαξα για παλιότερους.
Αν σου πως πως έχω φίλο που βασανίστηκε, που έχω, θα πιεστείς περισσότερο;
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 18 Νοέμ 2018, 18:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 18 Νοέμ 2018, 18:23

Beria έγραψε:
18 Νοέμ 2018, 15:03
Μηχανικός έγραψε:
18 Νοέμ 2018, 14:54
Εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανέναν που να βασανίστηκε επί χούντας.
Συλλήψεις για αστείους λόγους ξέρω.

Ο Beria που είναι Αθηναίος και από αριστερή οικογένεια να μας πει για πόσους βασανισμούς γνωστών του και συγγενών ξέρει.
Η οικογένεια του πατέρα μου πέρασε δυσκολότερα από πλευράς διώξεων τη δεκαετία του '50, παρά το '60
Προφανώς το ζήτημα είναι ηλικιακό.
Οι μεγάλοι ενηλικιώθηκαν αρχές '50 με τις φριχτές διώξεις του μετεμφυλιακού κράτους, επί δικαίων και αδίκων και βρέθηκαν ωριμοι στα μέσα του 60
Κι εμείς οι μικροί μπήκαμε στην εφηβεία αμέσως μετά τη χούντα

Γεγονός είναι ότι, τα δυο πρώτα χρόνια της επταετίας, διώξεις και εγκλεισμούς έζησαν οι οργανωμένοι κομμουνιστές (όσοι είχαν απομείνει) και το παλιο πολιτικό προσωπικό και πολύ λίγοι από τους υπόλοιπους, ενώ τα 2 τελευταία (ιδίως από την ανάληψη της χούντας από τον εθνοπροδότη Ιωαννίδη) η καταστολή γενικεύτηκε απέναντι στη νεολαία και υπήρξε πολύ πιο σκληρή από πριν
Εγώ δεν έζησα επί χούντας και οι γονείς μου δεν βρισκόντουσταν Ελλάδα τότε αλλά από διηγήσεις οικογενειακές αυτό έχω καταλάβει, ότι οι διώξεις ήταν εντονότερες πριν την δικτατορία. Η μια γιαγια μου βασανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα (πράγμα που της άφησε ενίοτε επιληπτικές κρίσεις μετέπειτα) κατά τις αρχές των 50'ς. Και χωρίς να ήταν καν κομμουνίστρια, απλά γιατί μια φίλη και γειτονισσα της ήταν, απλά για να δουν αν ήταν ή δεν ήταν και αυτή. Ο παππούς μου και σύζυγος της κατα τον πόλεμο ήταν στην γαλλική Μακί που δεν ήταν ουτε δεξια ουτε αριστερη. Και οι δυο τους ήταν ξεκάθαρα κεντρώοι άνθρωποι, ούτε καν κεντροαριστεροι. Επί δικτατορίας πάντως δεν είχαν τέτοια προβλήματα.
Αυτό που συμπεραίνω εγώ από την επταετία, μην έχοντας και πάθη υπέρ ή κατά αυτής είναι τα εξής:

1. Η ζωή κυλούσε κανονικά, με τα ωραία της και τα άσχημα της, ναι μεν δεν ήταν δημοκρατία αλλά δεν ήταν και καμία δικτατορία τόσο αιμοσταγής και ανελεύθερη όπως κάποιες σοβιετικού τύπου ή κάποιες λατινοαμερικάνικου τύπου.
2.Αρκετοί άνθρωποι κυνηγήθηκαν και βασανίστηκαν, το ίδιο συνέβαινε και πριν, δεν ηταν μια συνήθεια που έφεραν οι συνταγματάρχες, προυπηρχε. Πολύ κακώς όπως και να έχει, γενικά είμαι ενάντια σε βασανισμούς και διώξεις λόγω ιδεών και μόνο.
3. Διώξη στην καλλιτεχνική έκφραση. Εδώ κυνηγούσαν με γνώμονα την μουσικη, τι να λέμε τώρα. Ελεος με τους κάθε χαζούς που βαζουν όρια στο τι μουσικη κάνει να ακους ή όχι. Αλλά κι αυτό δεν ήταν αποκλειστικά γνώριμα της δικτατορίας. Οι ναζιστές απαγορευαν την swing και την jazz, οι κομμουνιστες την jazz και το rock n roll, οι συνταγματάρχες τον Θεοδωράκη, τα αριστερολιμπεράλια το skinhead rock .
4. Η απόσυρση της μεραρχίας στην Κύπρο, σκόπιμη ή αφελής δεν ξέρω αλλά πάντως ήταν εγκληματικη ενέργεια που άφησε την Κυπρο αφύλακτη. Και αυτό εκ του αποτελέσματος, της εισβολής και κατοχής κομματιού της Κύπρου, κρίνεται ως προδοσία. Στην κατοχή της Βόρεια Κύπρου ευθύνες όμως έχει και η μεταπολιτευση. Αυτά όμως θα το κρίνουν και θα τα καταδικάσουν όσοι νοιάζονται για τον Ελληνισμό και όχι όλοι αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα ετσι κι αλλιώς να δώσουν και ολη την Κυπρο, την Μακεδονία, την Θράκη , τα νησιά.
5. Η οικονομία είχε κάποια σταθερότητα, γίναν και αρκετά έργα που εκσυγχρονίσανε την Ελλάδα και αυτό ήταν από τα καλά της και κάτι που έπρεπε να γίνει.
6. Μπήκε παύση σε ένα εντονο και ταραγμένο πολτικο σκηνικό και έχω την εντύπωση ότι αν ήταν λίγο πιο έξυπνοι και οχι αρτηριοσκληρωτικοι και ειχαν προκυρηξει εκλογες στα πρωτα 2-3 χρόνια και επεστρεφαν την χώρα σε μια πολιτικη ομαλότητα (γιατι μια χωρα, μια κοινωνια, δεν ειναι στρατωνας, δεν λειτουργεί και διοικειται όπως ένας στρατώνας) σημερα ολοι θα ελεγαν καλα λογια.
7. Αλλο εθνικο εγκλημα ότι εκαναν το παν, να σπρωξουν τους Πομάκους στην αγκαλια της Τουρκίας. Και αυτό νομίζω προυπηρχε της δικτατορίας αλλά και πάλι είναι εγκλημα να χαριζεις καποιους ανθρωπους. Οσοι εχουν γνωρισει Πομάκους ξέρουν ότι δεν θέλαν να είναι Τουρκοι ουτε Βουλγαροι και θελαν να ενταχθουν στον Ελληνικό κορμό. Απλοι και ευγενικοι ανθρωποι, οχι φανατισμένοι, που απλα ηθελαν μια απλη ηρεμη ζωη και τους δωσαν ερμαιο σε τουρκικες υαινες. Και ακόμη και τωρα σε πεισμα της τουρκικης προπαγναδας και της αδιαφοριας και προδοσιας του ελλαδικου κράτους, υπάρχουν Πομάκοι που σθεναρά λένε ότι είναι Ελληνες.
8. Εξω απο το Πολυτεχνειο σκοτώθηκε κόσμος και ορθως καταδικάστηκαν καποιοι για αυτό αλλά η μεταπολίτευση το διογκωσε και το καλλιεργησε σαν μυθο. Μυθος που λειτουργησε ως συμβολο και δουρειος ίππος για την εγκαθιδρυση των νεων ελιτ και την διάλυση και χειραγωγηση της Ελληνικής κοινωνίας. Αυτό είναι απο μονο του αρκετό για να γκρεμιστει και να παει στα κομματια ο μυθος του Πολυτεχνειου.
9. Υπηρχε μεγαλύτερο αισθημα ασφάλειας απέναντι στην εγκληματικότητα, κάτι που είναι πάρα πολύ σημαντικό, είναι ΒΑΣΙΚΟ και είναι κάτι στο οποίο η μεταπολιτευση έχει αποτύχει οικτρά. Αν είναι να βιντεοσκοπω την επικειμενη γεννηση του παιδιου μου και πεταχτουν αφγανοι και να με κοψουν τον λαιμο για να με παρουν την καμερα ή αν το παιδι μου κανει μπανιο στην θάλασσα και πεταχτει ενας πακιστανος και του καταστρεψει την ζωη τι να την κανω την μεγαλυτερη "ελευθερια" σε σχεση με προηγουμενα χρονια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sid Vicious την 18 Νοέμ 2018, 18:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 18 Νοέμ 2018, 18:24

Γραφικός έγραψε:
18 Νοέμ 2018, 18:18
Του παππού μου του έβγαλαν τα νύχια για να δώσει κομμουνιστές, χωρίς να είναι καν ο ίδιος κομμουνιστής, το είχα πει και στο προηγούμενο πχόρουμ.
Του έβγαλαν τα νύχια οι χουντικοί για να δώσει κομμουνιστές;
Τι χρονολογία έγινε;

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 18 Νοέμ 2018, 18:27

Δεν θυμάμαι χρονολογία. Μωρό ήμουν, ρώτησα "γιατί τα χέρια σου είναι έτσι παπού;" και μου είπε. Δεν κρατούσα σημειωματάριο.

Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης » 18 Νοέμ 2018, 18:53

Kostis έγραψε:
18 Νοέμ 2018, 12:17
Μπράβο που αντιληφθηκες ότι τα προηγούμενα χρόνια ήσουν στα σκατα

Καλό μου αγνά ζαβό παιδί που πανηγυρίζεις λέγοντας 《είστε στα τεσσερα》, θα σε στεναχωρήσω. Λάθος κατάλαβες.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 18 Νοέμ 2018, 18:54

Nandros έγραψε:
18 Νοέμ 2018, 17:54

Πρακτοράρα του κιαρατά ο σκατοπαπαδόπουλος. Θα το πιεις το ξυνό ποτήρι χουντολάγνε! :smt077:
.
Καμμία απόδειξη δεν υπάρχει επ' αυτού. Μόνο ισχυρισμοί παπατζήδων.

Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky » 18 Νοέμ 2018, 18:59

Sid Vicious έγραψε:
18 Νοέμ 2018, 18:23
7. Αλλο εθνικο εγκλημα ότι εκαναν το παν, να σπρωξουν τους Πομάκους στην αγκαλια της Τουρκίας. Και αυτό νομίζω προυπηρχε της δικτατορίας αλλά και πάλι είναι εγκλημα να χαριζεις καποιους ανθρωπους. Οσοι εχουν γνωρισει Πομάκους ξέρουν ότι δεν θέλαν να είναι Τουρκοι ουτε Βουλγαροι και θελαν να ενταχθουν στον Ελληνικό κορμό. Απλοι και ευγενικοι ανθρωποι, οχι φανατισμένοι, που απλα ηθελαν μια απλη ηρεμη ζωη και τους δωσαν ερμαιο σε τουρκικες υαινες. Και ακόμη και τωρα σε πεισμα της τουρκικης προπαγναδας και της αδιαφοριας και προδοσιας του ελλαδικου κράτους, υπάρχουν Πομάκοι που σθεναρά λένε ότι είναι Ελληνες.
+1.000 Sid

Το δράμα των Πομάκων άρχισε αμέσως μετά την προσάρτηση το 1920, σε χορογραφία των Φιλελέφτερων του Εθνοπατρός 1 και σε εκτέλεση της Δεξάς του Εθνοπατρός 2. Οι Χουνταίοι έχουν μικρή ευθύνη, η αλήθεια να γράφεται.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ

Άβαταρ μέλους
Kostis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostis » 18 Νοέμ 2018, 19:00

Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε:
18 Νοέμ 2018, 18:53
Kostis έγραψε:

Καλό μου αγνά ζαβό παιδί που πανηγυρίζεις λέγοντας 《είστε στα τεσσερα》, θα σε στεναχωρήσω. Λάθος κατάλαβες.
Aγαπητε μου εσχατογερε ορθά το κατάλαβα

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 18 Νοέμ 2018, 19:01

Διώξη στην καλλιτεχνική έκφραση. Εδώ κυνηγούσαν με γνώμονα την μουσικη, τι να λέμε τώρα. Ελεος με τους κάθε χαζούς που βαζουν όρια στο τι μουσικη κάνει να ακους ή όχι. Αλλά κι αυτό δεν ήταν αποκλειστικά γνώριμα της δικτατορίας. Οι ναζιστές απαγορευαν την swing και την jazz, οι κομμουνιστες την jazz και το rock n roll, οι συνταγματάρχες τον Θεοδωράκη, τα αριστερολιμπεράλια το skinhead rock .
Sid Vicius, bravo. Δηλαδή, κι εγώ, ως κνίτης δεν μπορούσα να ακούσω δυνατά Sex Pistols, ούτε καν Madness. Έπρεπε να ακούω ρεμπέτικα, τα οποία επίσης κάποτε το Κόμμα τα απαγόρευε. Οι ναζί τα είχαν βάλει με το swing, παρ΄ό,τι οι συναγωνίστριες Γερμανίδες κάναν τα πάντα να το χορεύουν στη ζούλα. Μεταξύ αυτών λένε, φανατικά το χόρευε η Εύα του Αδόλφου, μεταξύ μας όμως. Οι βλαχοδεξιοί του ΄60 κυνηγούσαν γιεγιέδες, τι να πεις, Μέση Ανατολή. Και τι Μέση Ανατολή, τότε ο Λίβανος ήτανε Παρίσι.
Πάρε κι εδώ έναν Λιβανέζο γιεγιέ να σε φτιάξω.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης » 18 Νοέμ 2018, 19:05

Μηχανικός έγραψε:
18 Νοέμ 2018, 13:40
Επί χούντας άμα σε έβλεπε χωροφύλακας να κατουράς σε καμία γωνία στο δρόμο σε συνελάμβανε. Χωρίς πλάκα.

Και τώρα εαν κατουρήσεις στον δρόμο στην Σουηδία, Γερμανία, ΗΠΑ και άλλες χώρες σε συλλαμβάνουν με κατηγορία Σεξουαλικής Παρενόχλησης ή Σεξουαλικης Παρεκτροπης (Deviant).

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 18 Νοέμ 2018, 19:06

Tarkovsky έγραψε:
18 Νοέμ 2018, 18:59
Sid Vicious έγραψε:
18 Νοέμ 2018, 18:23
+1.000 Sid

Το δράμα των Πομάκων άρχισε αμέσως μετά την προσάρτηση το 1920, σε χορογραφία των Φιλελέφτερων του Εθνοπατρός 1 και σε εκτέλεση της Δεξάς του Εθνοπατρός 2. Οι Χουνταίοι έχουν μικρή ευθύνη, η αλήθεια να γράφεται.
To μεγάλο λάθος με τους Πομάκους έγινε κατά την ανταλλαγή πληθυσμών. Συμφωνήθηκε να παραμείνουν οι Ελληνες τής Κωνσταντινούπολης και οι Μουσουλμάνοι τής Θράκης. Ομως οι τελευταίοι ήταν δεμένοι με την γή τους και δεν έφευγαν όπως έκαναν οι Κωνσταντινουπολίτες. Επρεπε να φύγουν όλοι αυτοί και στην θέση τους να μείνουν οι Τούρκοι τής Θεσσαλονίκης, ένας πληθυσμός δηλαδή που είχε παρόμοια χαρακτηριστικά με τους Ελληνες τής Κωνσταντινούπολης.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης » 18 Νοέμ 2018, 19:07

Kostis έγραψε:
18 Νοέμ 2018, 19:00
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε:
18 Νοέμ 2018, 18:53
Kostis έγραψε:

Aγαπητε μου εσχατογερε ορθά το κατάλαβα

Μικρέ βλακεντιε, πανηγυρίζεις επειδή το διάλλειμα σου κρατάει 4 χρόνια και μετά πάλι στα σκατα για την αιωνιότητα θα ξαναβρεθεις. :lol:

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 18 Νοέμ 2018, 19:12

Golden Age έγραψε:
18 Νοέμ 2018, 18:54
Nandros έγραψε:
18 Νοέμ 2018, 17:54

Πρακτοράρα του κιαρατά ο σκατοπαπαδόπουλος. Θα το πιεις το ξυνό ποτήρι χουντολάγνε! :smt077:
.
Καμμία απόδειξη δεν υπάρχει επ' αυτού. Μόνο ισχυρισμοί παπατζήδων.
Shadow Warrior: William Egan Colby and the CIA: "In 1967, a group of neo-fascist colonels had staged a coup and seized power in Greece. They installed George Papadopoulos, who had been on the CIA payroll off and on since the 1950s, as president."

Legacy of Ashes: The History of the CIA: "Most of it came from members and supporters of "the colonels"—the Greek junta that seized power in April 1967, led by George Papadopoulos, a recruited CIA agent since the days of Allen Dulles, and the KYP's liaison to the agency."

Dr. Andreas Constandinos again confirms in America, Britain and the Cyprus Crisis of 1974: Calculated Conspiracy or Foreign Policy Failure? that William Colby had admitted "the agency had 'worked with' George Papadopoulos in the Colonel's 'official capacity'".

Daniele Ganser in NATO's Secret Armies: Operation GLADIO and Terrorism in Western Europe: "The new ruler George Papadopoulos had operated as KYP's liaison officer with the CIA ever since 1952 and within the KYP was known to be the trusted man of CIA chief of station [Jack] Maury."

The Independent, in George Papadopoulos's Obituary: "Between 1959 and 1964 [Papadopoulos] served as a staff officer in the Greek Central Intelligence Agency (KYP), following a period in which it is claimed that he was trained by the CIA in the United States."

The Economist, in their Obituary post "He had been attached to a Greek army intelligence unit that had links with the CIA."

William Blum quote: "A CIA report dated 23 January 1967 had specifically named the Papadopoulos group as one plotting a coup, and was apparently one of the reports discussed at the February meeting. Of the cabal of five officers which took power in April, four, reportedly, were intimately connected to the American military or to the CIA in Greece. The fifth man had been brought in because of the armored units he commanded. George Papadopoulos emerged as the defacto leader, taking the title prime minister later in the year. The catchword amongst old hands at the US military mission in Greece was that Papadopoulos was "the first CIA agent to become Premier of a European country"."

:c020:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών