αχχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχααχχαχαχαχαχα
how can i trust you again if ur such silly mistakes χααχαχααχαχχα
απο σενα περιμενει το τσατ παπατζι να βγαλει μεροκαματο ? Χεστηκε για σενα ... Εδω υπαρχουν μιλιουνια ημιμαθων εκει ειναι η πελατεια και το χρημα.
αχχαχαχαχαχαχαχαχα
Τώρα η τρολλάρεις η υποτιμάς τη νοημοσύνη μου.nik_killthemall έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 00:11οχι βεβαια, εγω διδαχθηκα απο βιβλια οχι απο τσατ παπατζι ...
mao mao πρωτα ρωταω εσενα : ποια ειναι η πιθανοτητα να μην κερδισεις το τζοκερ αν παιξεις 1000 ιδιες στηλες στην ιδια κληρωση ?
Δωσε οσο πιο τεκμηριωμενη απαντηση μπορεις με βαση οσα ξερεις ή υποθετεις !
Μετα κανε την ιδια ακριβως ερωτηση σε ενα απο τα τσατ παπατζι ... και δειξε μας την απαντηση !
ειναι κρυφη πληροφορια αυτη μη του την λετε ... το σωστο ειναι να του λεμε οτι μας συμφερει και εφοσον η απαντηση μας συμφερει να την δειχνουμε, αντικαθιστωντας βιβλια, νομους, σπουδες απο την αυθεντια του φραντζαιζ : chat papatzi !
Εννοείς σε τρομπονιασα οπότε κανείς τουμπεκί στα υπόλοιπα. Στο πανεπιστήμιο που εγώ πήγα, μας την είπαν Μπαγεσιανή. Στο πανεπιστήμιο που εσΧΑΧΑΧΑ άστο τι ασχολούμαι, συνέχισε να μας δείχνεις ότι σου είναι αδύνατον να παραδεχτείς τα λάθη σου.hellegennes έγραψε: ↑04 Φεβ 2025, 22:41Απόρησες, Νικολάκη, γιατί δεν ξέρεις στατιστική. Όλα τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα αυτόν τον όρο χρησιμοποιούν:
https://bankfin.unipi.gr/mathimata/baye ... onometrics
https://eclass.uoa.gr/modules/document/ ... erence.pdf
http://www2.stat-athens.aueb.gr/~jpan/s ... pter24.pdf
https://dione.lib.unipi.gr/xmlui/bitstr ... sAllowed=y
https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/bitstr ... sequence=1
Οι υπόλοιπες ασυναρτησίες σου δεν έχει νόημα να σχολιαστούν.
Τουλάχιστον εκτιμάω ότι στο deepseek σου δείχνει το Chain of Thought και βλέπεις real time να παραδέχεται ότι το αρχικό νούμερο προϋποθέτει ανεξαρτησία μεταξύ των στηλών και ισοπιθανα ενδεχόμενα και τα μαζεύει μετά, ειδικά αν του πεις οκ ρε μάγκα αν έχω 24εκ μοναδικές στήλες πόσο βγαίνει;nik_killthemall έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 00:24ειναι κρυφη πληροφορια αυτη μη του την λετε ... το σωστο ειναι να του λεμε οτι μας συμφερει και εφοσον η απαντηση μας συμφερει να την δειχνουμε, αντικαθιστωντας βιβλια, νομους, σπουδες απο την αυθεντια του φραντζαιζ : chat papatzi !
το δευτερο και στο λεω στη μαπα ! Οταν μου φερνεις ως θεσφατο για μαθηματικο προβλημα το εκαστοτε chat papatzi ναι υποτιμω την νοημοσυνη σου !mao mao έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 00:21Τώρα η τρολλάρεις η υποτιμάς τη νοημοσύνη μου.nik_killthemall έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 00:11οχι βεβαια, εγω διδαχθηκα απο βιβλια οχι απο τσατ παπατζι ...
mao mao πρωτα ρωταω εσενα : ποια ειναι η πιθανοτητα να μην κερδισεις το τζοκερ αν παιξεις 1000 ιδιες στηλες στην ιδια κληρωση ?
Μετα κανε την ιδια ακριβως ερωτηση σε ενα απο τα τσατ παπατζι ... και δειξε μας την απαντηση !
Ε πήγε να με τρελάνει.nik_killthemall έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 00:19
αχχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχααχχαχαχαχαχα
απο σενα περιμενει το τσατ παπατζι να βγαλει μεροκαματο ? Χεστηκε για σενα ... Εδω υπαρχουν μιλιουνια ημιμαθων εκει ειναι η πελατεια και το χρημα.
τη μαθηματική απόδειξη την πήρες στην πρώτη σελίδα. Ανεξάρτητα ενδεχόμενα , γινόμενο καληνύχτα. Εκτός αν η θωρία πιθανοτήτων δεν είναι μαθηματικά και είναι αστρολογία.nik_killthemall έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 00:28το δευτερο και στο λεω στη μαπα ! Οταν μου φερνεις ως θεσφατο για μαθηματικο προβλημα το εκαστοτε chat papatzi ναι υποτιμω την νοημοσυνη σου !mao mao έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 00:21Τώρα η τρολλάρεις η υποτιμάς τη νοημοσύνη μου.nik_killthemall έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 00:11
οχι βεβαια, εγω διδαχθηκα απο βιβλια οχι απο τσατ παπατζι ...
Φερε μου μια δικια σου αποπειρα μαθηματικης αποδειξης στο απλοποιημενο πειραμα σου, και λαθη να εχει θα ειναι πιο σοβαρη απτον papatzi !
Θα αντικατασταθουν ολοκληρες βιβλιοθηκες με πραγματικα βιβλια μαθηματικων και απειρες ασκησεις λυμμενες και εφαρμοσμενες απο το τσατ παπατζι ?
χαχαχααχχαχααχpussycat έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 00:29Ε πήγε να με τρελάνει.nik_killthemall έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 00:19
αχχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχααχχαχαχαχαχα
Πάντως στο τέλος παραδέχτηκε το λάθος του, το ultimate touring test για AIs.
Το αν δυο ενδεχομενα ειναι ανεξαρτητα δεν ειναι προιον θρησκευτικου τυπου δηλωσης, αλλα προϊον μαθηματικης αποδειξης ! Εσυ εκανες απλα μια θρησκευτικου τυπου δηλωση "οι στηλες ειναι ανεξαρτητες γιατι ετσι γουσταρω και το λεει ο θεος", αυτα στην εκκλησια οχι εδω !mao mao έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 00:34τη μαθηματική απόδειξη την πήρες στην πρώτη σελίδα. Ανεξάρτητα ενδεχόμενα , γινόμενο καληνύχτα. Εκτός αν η θωρία πιθανοτήτων δεν είναι μαθηματικά και είναι αστρολογία.nik_killthemall έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 00:28το δευτερο και στο λεω στη μαπα ! Οταν μου φερνεις ως θεσφατο για μαθηματικο προβλημα το εκαστοτε chat papatzi ναι υποτιμω την νοημοσυνη σου !
Φερε μου μια δικια σου αποπειρα μαθηματικης αποδειξης στο απλοποιημενο πειραμα σου, και λαθη να εχει θα ειναι πιο σοβαρη απτον papatzi !
Θα αντικατασταθουν ολοκληρες βιβλιοθηκες με πραγματικα βιβλια μαθηματικων και απειρες ασκησεις λυμμενες και εφαρμοσμενες απο το τσατ παπατζι ?
Αυτο ειναι η μαθηματικη σου απαντηση στο γιατι οι στηλες στο τζοκερ ειναι ανεξαρτητες και στο ποτε δυο ενδεχομενα ονομαζονται ανεξαρτητα ?
Και αμεσως ο παπατζης πεταχτηκε και με διορθωσε προφανως λαθος καθως η μαθηματικη του καταρτιση βασιζοταν στο τσατ παπατζι που τοτε εδινε αλλες απαντησεις (ειδικα αν δεν του γινονταν οι σωστες ερωτησεις ωστε να διδαχθει) :nik_killthemall έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 21:47Για παραδειγμα βλεπω πως στη τελευταια κληρωση παιχτηκαν 5 εκ στηλες που για να παρουμε τη worst case ας υποθεσουμε πως ολες ειναι διαφορετικες μεταξυ τους και δεν υπαρχουν διπλες. Ολοι οι συνδυασμοι στο τζοκερ ειναι κατι πανω απο 24 εκ, οποτε οι πιθανοτητες να υπαρξει νικητης ειναι 5/24 = 21% και οι πιθανοτητες να γινει τζακ ποτ ειναι 79% !
Αρα αλλος τις κοβει και εχει σκυλιασει !hellegennes έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 03:15Συγγνώμη, αλλά έχεις υπολογίσει λάθος τις πιθανότητες. Νομίζω ότι έχουμε ήδη διαπιστώσει ότι χρειάζεται να φρεσκάρεις τις γνώσεις σου σ' αυτόν τομέα, από προηγούμενη συζήτηση.
Σε 5 εκατομμύρια στήλες η πιθανότητα να μην βγει νικητής είναι περίπου 81,5% και αν συνυπολογίσουμε την πιθανότητα διπλών στηλών, περίπου 83,5% (όχι ιδιαίτερα μεγάλη διαφορά).
Δεν φαίνεται καθόλου. Εδώ δεν ξέρεις πως λέγεται η στατιστική Μπέιζ στα ελληνικά.nik_killthemall έγραψε: ↑05 Φεβ 2025, 00:11οχι βεβαια, εγω διδαχθηκα απο βιβλια οχι απο τσατ παπατζι ...