Κάποιες λιποθύμησαν.
Εγώ κλασικά, του είπα, "μου δίνεις να δω το όπλο;" αλλά δεν μου το έδωσε.

αλλαξε στο παραπανω κειμενο το "ηπα" με "κρητη". και δες αν βγαζει νοημα.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 12:04Σας τα λεει και ο εχέφρων χρήστης stavmar παραπάνω...
Πόσες ένοπλες ληστείες με θυματα αποτρέπονται στις ΗΠΑ λόγω οπλοκατοχής ,πόσες έχουν θύματα λόγω οπλοκατοχής (και μαντέψτε Τζον Ράμπο απ τα λιντλ, σε μια συμπλοκη, ποιον είναι πιθανότερο να φάει το μαύρο χώμα...έναν ληστή που έχει φάει σφαίρες και παιζει ξυλο από τα 8 του , ή τον Χι λελε του πχορουμ (πχ φαρμακοτριφτη η γατουλα) και τελος ποσο πιθανοτερο ειναι να κλαις τον 5χρονο γιο σου γιατι θελησε να το παιξει τζιαιτζο.
Νομίζω οι πιθανότητες είναι συντριπτικά κατά της οπλοκατοχής
Ναι τι;Ασέβαστος έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 12:43αλλαξε στο παραπανω κειμενο το "ηπα" με "κρητη". και δες αν βγαζει νοημα.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 12:04Σας τα λεει και ο εχέφρων χρήστης stavmar παραπάνω...
Πόσες ένοπλες ληστείες με θυματα αποτρέπονται στις ΗΠΑ λόγω οπλοκατοχής ,πόσες έχουν θύματα λόγω οπλοκατοχής (και μαντέψτε Τζον Ράμπο απ τα λιντλ, σε μια συμπλοκη, ποιον είναι πιθανότερο να φάει το μαύρο χώμα...έναν ληστή που έχει φάει σφαίρες και παιζει ξυλο από τα 8 του , ή τον Χι λελε του πχορουμ (πχ φαρμακοτριφτη η γατουλα) και τελος ποσο πιθανοτερο ειναι να κλαις τον 5χρονο γιο σου γιατι θελησε να το παιξει τζιαιτζο.
Νομίζω οι πιθανότητες είναι συντριπτικά κατά της οπλοκατοχής
Δεν έχεις δικαίωμα στην οπλοχρησία και οπλοκατοχή πέραν από κυνηγετικούς ή άλλους ειδικούς λόγους και για πολύ συγκεκριμένες χρήσεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 09:45Φυσικά και είναι προσωπική σου οπτική γιατί είναι ηλίθιο να συνδέεις το δικαίωμα στην οπλοχρησία για προσωπική ασφάλεια με το δικαίωμα να χρησιμοποιείς το όπλο σου για να εκφοβίσεις τον οποιονδήποτε, για αμιγώς προσωπικούς και στη συγκεκριμένη περίπτωση, παράνομους λόγους.
Φαιδρότητα είναι η φράση σου "είμαι υπέρ του να είχε και ο εργαζόμενος νόμιμα πιστόλι ".Chainis έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 10:05Φαιδρότητα είναι να έχει ο κάθε κακοποιός, εγκληματίας, μπάχαλος κλπ παράνομα όπλα γιατί δεν τους ενδιαφέρει η νομιμότητα κι εγώ που με ενδιαφέρει και θέλω να έχω νόμιμα όπλο για να προστατευτώ από αυτούς να μην μπορώ.
Ακόμα μεγαλύτερη φαιδρότητα είναι οι διάφοροι "ανθρωπιστές" να αγωνίζονται να συνεχίσουν να έχουν όπλα οι παράνομοι και να μην έχουν οι νομοταγείς.
Ανώμαλους θεωρώ εκείνους που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα Ελ Πάσο.
Το ότι δεν έχω δικαίωμα στην οπλοχρησία, το ξέρω.stavmanr έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 13:24Δεν έχεις δικαίωμα στην οπλοχρησία και οπλοκατοχή πέραν από κυνηγετικούς ή άλλους ειδικούς λόγους και για πολύ συγκεκριμένες χρήσεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 09:45Φυσικά και είναι προσωπική σου οπτική γιατί είναι ηλίθιο να συνδέεις το δικαίωμα στην οπλοχρησία για προσωπική ασφάλεια με το δικαίωμα να χρησιμοποιείς το όπλο σου για να εκφοβίσεις τον οποιονδήποτε, για αμιγώς προσωπικούς και στη συγκεκριμένη περίπτωση, παράνομους λόγους.
Όπως έγραψα και σε άλλο νήμα, εκείνος που έχει πρόχειρη και γεμισμένη την καραμπίνα δήθεν για να προφυλάξει την οικογένειά του από ληστές είναι πιο επικίνδυνος για εκείνη από τον κάθε ληστή.
Ότι θέλει το αντίγραφο με τα καταγεγραμμένα ένσημα (ημερομίσθια).
Τα ένσημα δεν χρειάζεται να πληρωθούν για να ισχύουν. Από τη στιγμή που δηλώνεται η εργασία, αρχίζουν τα ένσημα, είτε ο επιχειρηματίας καταβάλει το αντίτιμο της ασφάλισης είτε απλά το χρεωθεί.από τη στιγμή που υπογράφεται η σύμβαση ο ιδιοκτήτης πρέπει να καταβαλει τα ένσημα, αλλιώς δε παίρνει ασφαλιστική ενημερότητα.
Καλά να πάθουν και οι δύο τους. Μάλιστα, αν αποδειχθεί ότι υπήρχε τέτοια συμφωνία, θα πρέπει να τους κόψουν τον πισινό εκατέρωθεν. Δεν θα ξεχνάμε ότι το 1/3 των ασφαλιστικών εισφορών προέρχεται από το δηλωμένο μισθό του εργαζόμενου και τον βαρύνει ως προς την ευθύνη κάλυψης της υποχρεωτικής ασφάλισής του.Πολυ πιθανό να είχαν συμφωνήσει να τα παίρνει μαύρα και στη συνέχεια κάπου δε τα βρήκαν στη μοιρασιά με αποτέλεσμα ο ένας να απειλεί με καταγγελία και ο άλλος να αντιδράσει σαν αμόρφωτος τσοπάνης.
Δεν είναι σε θέση ισχύος. Είναι πολύ εύκολο να αποδειχθεί ότι εργαζόσουν σε μία θέση αδήλωτη.Επειδή έχω δει αρκετά τέτοια περιστατικά στη συντριπτική πλειοψηφία είναι συμφωνημένο να είναι μαύρα όλα και από τους δύο απλά κάποια στιγμή ως συνήθως ο εργοδότης δε τηρεί τη συμφωνία Επειδή είναι σε θέση ισχύος.
Όλα θα βγουν στη φόρα. Αργά μα βέβαια.Ας μας δείξει κάπου ο εργαζόμενος το αντίγραφο της σύμβασης εργασίας του να δούμε και ποιος είναι ο νταης
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 13:42Το ότι δεν έχω δικαίωμα στην οπλοχρησία, το ξέρω.stavmanr έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 13:24Δεν έχεις δικαίωμα στην οπλοχρησία και οπλοκατοχή πέραν από κυνηγετικούς ή άλλους ειδικούς λόγους και για πολύ συγκεκριμένες χρήσεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 09:45
Φυσικά και είναι προσωπική σου οπτική γιατί είναι ηλίθιο να συνδέεις το δικαίωμα στην οπλοχρησία για προσωπική ασφάλεια με το δικαίωμα να χρησιμοποιείς το όπλο σου για να εκφοβίσεις τον οποιονδήποτε, για αμιγώς προσωπικούς και στη συγκεκριμένη περίπτωση, παράνομους λόγους.
Όπως έγραψα και σε άλλο νήμα, εκείνος που έχει πρόχειρη και γεμισμένη την καραμπίνα δήθεν για να προφυλάξει την οικογένειά του από ληστές είναι πιο επικίνδυνος για εκείνη από τον κάθε ληστή.
Ακριβώς.stavmanr έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 13:43Ότι θέλει το αντίγραφο με τα καταγεγραμμένα ένσημα (ημερομίσθια).
Ποιο το πρόβλημα; Μπαίνεις στη μισθοδοσία (πρόγραμμα διαχείρισης της μισθοδοσίας) και κατεβάζεις τα ένσημα του ανθρώπου.Τα ένσημα δεν χρειάζεται να πληρωθούν για να ισχύουν. Από τη στιγμή που δηλώνεται η εργασία, αρχίζουν τα ένσημα, είτε ο επιχειρηματίας καταβάλει το αντίτιμο της ασφάλισης είτε απλά το χρεωθεί.από τη στιγμή που υπογράφεται η σύμβαση ο ιδιοκτήτης πρέπει να καταβαλει τα ένσημα, αλλιώς δε παίρνει ασφαλιστική ενημερότητα.Καλά να πάθουν και οι δύο τους. Μάλιστα, αν αποδειχθεί ότι υπήρχε τέτοια συμφωνία, θα πρέπει να τους κόψουν τον πισινό εκατέρωθεν.Πολυ πιθανό να είχαν συμφωνήσει να τα παίρνει μαύρα και στη συνέχεια κάπου δε τα βρήκαν στη μοιρασιά με αποτέλεσμα ο ένας να απειλεί με καταγγελία και ο άλλος να αντιδράσει σαν αμόρφωτος τσοπάνης.Δεν είναι σε θέση ισχύος. Είναι πολύ εύκολο να αποδειχθεί ότι εργαζόσουν σε μία θέση αδήλωτη.Επειδή έχω δει αρκετά τέτοια περιστατικά στη συντριπτική πλειοψηφία είναι συμφωνημένο να είναι μαύρα όλα και από τους δύο απλά κάποια στιγμή ως συνήθως ο εργοδότης δε τηρεί τη συμφωνία Επειδή είναι σε θέση ισχύος.
Πολλοί επιχειρηματίες δεν αντιλαμβάνονται ότι βρίσκονται στην ακριβώς απέναντι θέση από εκείνη που ονομάζεται "ισχύος".Όλα θα βγουν στη φόρα. Αργά μα βέβαια.Ας μας δείξει κάπου ο εργαζόμενος το αντίγραφο της σύμβασης εργασίας του να δούμε και ποιος είναι ο νταης