BEST SEX EVER

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ενωσηΚ

Re: BEST SEX EVER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ενωσηΚ » 05 Ιουν 2019, 20:45

enaon έγραψε:
05 Ιουν 2019, 20:16
ενωσηΚ έγραψε:
05 Ιουν 2019, 20:10
Με ζητήσατε περικαλω???
μπορείς να παρεις αυτά τα 5 γραμάρια ελπίδας και να πας να τα δώσεις στν ντόντ;

Εχω αρχίσει να φοβάμαι οτι σε φανταζόταν σκλάβο της όλη την εβδομάδα και έμοιαζε ευάλωτη, το διασκέδαζε. :011:

Μα της ειμαι σκλάβος για παντα αλλα με την βαγγελογερμανικη έννοια

Θα της τα δωσω στις εθνικές εκλογες, με προσελαβε για χειριστη γραφικής ύλης και υπογραμματεα της γραμματεως. Αν δεν ειμαστε πανελλαδικως το μοναδικό τμημα που με λιγοτερο ή περισσότερο νοθεια, θα βγάλουμε πρωθυπουργό τον βαρουφακη (είτε βάζει υποψηφιότητα είτε οχι) να μην με λενε Μένια
LEONAS έγραψε:
25 Ιουν 2019, 15:51
Εγώ ξυπόλητος και ξεβρακωτος

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 05 Ιουν 2019, 20:52

Naida έγραψε:
05 Ιουν 2019, 20:29
blackpaint έγραψε:
05 Ιουν 2019, 20:22
το μονο σεξ που συνεβη εδω ειναι οτι γαμησατε το νημα.
Πες εσύ μια δική σου που θυμάσαι χαρακτηριστικά.
δυσκολευομαι, γιατι θα ειναι σα να σου πω οτι το χαβιαρι πχ ειναι καλυτερο απο την παπια πεκινου. Δεν υφισταται συγκριση γιατι θα οδηγησει σε αδικα και λαθος συμπερασματα. Πιο σωστο θα ηταν να μιλησω για ποιες ηταν οι καλυτερες ερωμενες που ειχα.
Ωστοσο ξεχωριζουν δυο περιπτωσεις: μια κοκκινομαλα που γνωρισα σ ενα μπαρ οταν ημουνα 25 και την οποια ειχα βαλει στο ματι μηνες πριν αλλα ειχε παντα αντρες γυρω της, την πλησιασα με την πιο ηλιθια ατακα (σου χει φυγει ενας ποντος απ το πουλοβερ σου) και καταληξαμε στο φοιτητικο της δωματιο το πρωι μαζι με την φιλη της κι εναν αλλο, κι οταν ο αλλος λιποθυμησε απο το ποτο, ανελαβα και την φιλη της.

περσι, μια οριτζιναλ νταρντανα 1,80 με διαβολικες καμπυλες, τατου, πιρσινγκ μπλε μαλλι και μια σεξουαλικοτητα που δεν κωλωνε κυριολεκτικα σε τιποτα (η τυπισα εβαζε κατω τις πιο χαρντκορ πορνοσταρς) και που καθε φορα που το καναμε επιαναν υγρασια τα τζαμια του δωματιου.

και μπονους, μια κοπελα που ειχα ερωτευτει χρονια πριν, φασωθηκαμε χωρις σεξ γιατι δεν ηθελε να κερατωσει τον γκομενο της, και χρονια μετα μαθαινω γι αυτην πως ειναι κολητη μιας κοπελας που κυνηγαγα αλλα δε μου καθοταν και η οποια τελικα μου την εφερε σπιτι, τους εκανα το τραπεζι και τελικα κοιμηθηκανε σπιτι και μεσα στη νυχτα ηρθε στο κρεβατι μου.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 05 Ιουν 2019, 20:58

ενωσηΚ έγραψε:
05 Ιουν 2019, 20:40
blackpaint έγραψε:
Και σε αποτρέψαμε απο το να ποσταρεις ευδιάθετος για εκείνη την φορα που είχες πάρει νουμεραδα την κλοντια σουιφερ μαζι με την βίκυ Κουλιανού λιγο αφότου σε ειχανε διασωσει τα πρωτοπαλικαρα του γιάσερ αραφατ απο τα νυχια της ΚΥΠ, τυπε;

δεν εγιναν ακριβως ετσι τα πραγματα, μην πιστευεις τις κωλοφυλαδες.
Ηταν η Κλωντια η Ζιζελ και η Ταιρα, η Βικυ ηταν κατι σαν την Miss Moneypenny μου.

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 05 Ιουν 2019, 21:01

blackpaint έγραψε:
05 Ιουν 2019, 20:52
μια οριτζιναλ νταρντανα
ελαμπορέιτ πληζ, τί εστί ορίτζιναλ;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Ιουν 2019, 21:06

blackpaint έγραψε:
περσι, μια οριτζιναλ νταρντανα 1,80 με διαβολικες καμπυλες, τατου, πιρσινγκ μπλε μαλλι και μια σεξουαλικοτητα που δεν κωλωνε κυριολεκτικα σε τιποτα (η τυπισα εβαζε κατω τις πιο χαρντκορ πορνοσταρς) και που καθε φορα που το καναμε επιαναν υγρασια τα τζαμια του δωματιου.
Μου επιτρέπεις μία ερώτηση;

Έχω μια απορία εδώ, που δεν αφορά ειδικά εσένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ενωσηΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ενωσηΚ » 05 Ιουν 2019, 21:10

ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Ιουν 2019, 21:06
blackpaint έγραψε:

Αν Εχεις σκοπό να ρωτησεις αν οι φαντασιώσεις πιάνονται για σεξ, ΝΑΙ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ
LEONAS έγραψε:

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 05 Ιουν 2019, 21:11

συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε:
05 Ιουν 2019, 21:01
blackpaint έγραψε:
μια οριτζιναλ νταρντανα
ελαμπορέιτ πληζ, τί εστί ορίτζιναλ;
απο τη μια ακρη της λεκανης της μεχρι την αλλη, 40-50 ποντους.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 05 Ιουν 2019, 21:11

LEONAS έγραψε:
05 Ιουν 2019, 16:11
Gherschaagk έγραψε:
05 Ιουν 2019, 14:55
Ερμής έγραψε:
05 Ιουν 2019, 14:36
Δεν έφυγε.. τον έφυγαν :a040:

Αναμένουμε την ώρα που θα απελευθερωθεί και πάλι από τα δεσμά του.
Όχι άλλο κάρβουνο.

Ρίξε μου ένα μπαν από τα χεράκια σου και μετά να ψάχνουν εμένα
Δεν κατάλαβες. Έχουν πάθει στερητικό σύνδρομο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 05 Ιουν 2019, 21:12

ΓΑΛΗ έγραψε:
blackpaint έγραψε:

shoot

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Ιουν 2019, 21:12

blackpaint έγραψε:
Naida έγραψε:
05 Ιουν 2019, 20:29
blackpaint έγραψε:
Πες εσύ μια δική σου που θυμάσαι χαρακτηριστικά.
δυσκολευομαι, γιατι θα ειναι σα να σου πω οτι το χαβιαρι πχ ειναι καλυτερο απο την παπια πεκινου. Δεν υφισταται συγκριση γιατι θα οδηγησει σε αδικα και λαθος συμπερασματα. Πιο σωστο θα ηταν να μιλησω για ποιες ηταν οι καλυτερες ερωμενες που ειχα.
Ωστοσο ξεχωριζουν δυο περιπτωσεις: μια κοκκινομαλα που γνωρισα σ ενα μπαρ οταν ημουνα 25 και την οποια ειχα βαλει στο ματι μηνες πριν αλλα ειχε παντα αντρες γυρω της, την πλησιασα με την πιο ηλιθια ατακα (σου χει φυγει ενας ποντος απ το πουλοβερ σου) και καταληξαμε στο φοιτητικο της δωματιο το πρωι μαζι με την φιλη της κι εναν αλλο, κι οταν ο αλλος λιποθυμησε απο το ποτο, ανελαβα και την φιλη της.

και μπονους, μια κοπελα που ειχα ερωτευτει χρονια πριν, φασωθηκαμε χωρις σεξ γιατι δεν ηθελε να κερατωσει τον γκομενο της, και χρονια μετα μαθαινω γι αυτην πως ειναι κολητη μιας κοπελας που κυνηγαγα αλλα δε μου καθοταν και η οποια τελικα μου την εφερε σπιτι, τους εκανα το τραπεζι και τελικα κοιμηθηκανε σπιτι και μεσα στη νυχτα ηρθε στο κρεβατι μου.
Ενδιαφέρουσες ιστορίες :romance-hearteyes:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Ιουν 2019, 21:13

ενωσηΚ έγραψε:
05 Ιουν 2019, 21:10

Όχι, τον πιστεύω.

Στην τελική, δεν παίζει και τίποτα περίεργο σ' αυτά που είπε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ενωσηΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ενωσηΚ » 05 Ιουν 2019, 21:15

ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Ιουν 2019, 21:13
ενωσηΚ έγραψε:
05 Ιουν 2019, 21:10

Όχι, τον πιστεύω.

Στην τελική, δεν παίζει και τίποτα περίεργο σ' αυτά που είπε.
Για αυτο δεν τον πιστευω
Είναι επιμελως πιστευτα

Οτι ο ΓΓ τα ειχε με πορνοσταρ πριν γινει πορνοσταρ και για αυτο παρασυρθηκε σε ιστοτοπους αγοραιου σεξ, αυτο ναι, να το πιστεψω
LEONAS έγραψε:

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 05 Ιουν 2019, 21:17

blackpaint έγραψε:
05 Ιουν 2019, 21:11
απο τη μια ακρη της λεκανης της μεχρι την αλλη, 40-50 ποντους.
άργησα αλλά το κατάλαβα, αχά
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Ιουν 2019, 21:18

Καθόμασταν στο μπαλκόνι και είχε αγώνα Ιταλία - Γερμανία. Νομίζω Γιούρο αλλά δεν θυμάμαι και σίγουρα. Πάντως ήταν σοβαρός αγώνας. Είχαμε βγάλει tv στο παράθυρο,είχαμε παρέα εγώ υποστήριζα Ιταλία με ένα φίλο μας κι αυτός Γερμανία με τους υπόλοιπους. Είχαμε μπύρες κατάψυξη, όλα καλά. Γενικά το ματς ήταν πολύ ζόρικο. Στήριζε επίτηδες ένθερμα Γερμανία και μου έσπαγε τα νεύρα. Τελειώνει το ματς, φεύγει η παρέα συνέχισε τα πειράγματα. Είχε μείνει μια τελευταία μπύρα παγωμένη στην κατάψυξη και μου λέει μωρό τράβα φερ'τη με ύφος.(Επίτηδες κι αυτό για να μ' εκνευρίσει.) Τη παίρνω κι εγώ την ανοίγω και άρχισα να τη χύνω στο πάτωμα. "Πιες τη τώρα μωρό" του λέω. Μου παίρνει τη μπύρα από το χέρι και αρχίζει να πίνει. Όπως έπινε,χωρίς μπλούζα
και τα μούσια του εε κάτι μου έκανε. Άρχισα να τον πειράζω να μη τα πολυλογώ παίρνω πάλι τη μπύρα από το χέρι του, του έδινα να πιει και τον φίλαγα μετά. Την υπόλοιπη την έχυσα πάνω μου. Να μη τα πολυλογώ κι άλλο, την ήπιε και την υπόλοιπη λίγο αλλιώς εκεί στο μπαλκόνι. Γενικα είχε την τιμητική του το μπαλκόνι. Α ρε καλοκαίρι στην Αθήνα :hebit:

Μ' αυτόν έμαθα και τη γλύκα που προκαλεί το λιωμένο κερί. Και πάλι ξεκίνησε στο μπαλκόνι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Ιουν 2019, 21:18

blackpaint έγραψε:
05 Ιουν 2019, 21:12
ΓΑΛΗ έγραψε:
blackpaint έγραψε:

shoot
Γιατί θεωρείς ότι μια γυναικάρα χωρίς αναστολές στο σεξ σαν αυτή που περιγράφεις, χρειάζεται τον περαιτέρω εξοπλισμό;

Και κάτι πιο προσωπικό, αν θέλεις απαντάς.

Αν είχες τη δυνατότητα να την φέρεις στα μέτρα σου, θα την προτιμούσες με ή χωρίς;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών