Μυαλό δεν έβαλες όπως φαίνεται. Παρέμεινες άθλιος.Stinger έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 00:08Την εποχή που πήγαινα δημοτικό η βιτσα και οι μπατσες έδιναν κι έπαιρναν. Κάποτε για να με τιμωρήσει ο δάσκαλος μου έριξε τόσο δυνατή σφαλιάρα που ξεκόλλησε η τεράστια πέτρα από το δαχτυλίδι του! Κι όπως έπεφτε στο πάτωμα ντιν ντιν ντιν, μ έπιασε ένα νευρικό γέλιο που τον έκανε θηρίο! Βουτάει από δίπλα τη βέργα κι άρχισε να κοπανάει τις παλάμες μου. Πονηρός βέβαια εγώ είχα προετοιμαστει τριβοντας τις παλάμες μου με τσουκνίδες που τις έκανε να μην νοιώθουμε το ξύλο! Και δωστου εγώ να γελάω όσο με χτυπούσε ώσπου κουράστηκε! Αφιέρωμα στον βλακα νηματοθετη!
Να επανέλθει η βίτσα στα σχολεία;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Να επανέλθει η βίτσα στα σχολεία;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Μιλάω στον πληθυντικό, για την περίπτωση που κάποιοι θέλουν να καταθέσουν κι αυτοί τις απόψεις τους, δεν είχα κάποια πρόθεση να αποδώσω κάτι μαζικό σε σένα.marabou έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 00:08Γιατί μιλάς στον πληθυντικό; Δεν εκπροσωπώ τίποτα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 23:50Γιατί πρέπει να μου αναφέρεις εσύ πρώτα ή όποιος άλλος γουστάρει, σε ποιες "κακές" πράξεις μαθητών αναφέρεστε. Ή έστω ποιες θεωρείτε εσείς "κακές" γιατί παίζουν και θεωρίες τύπου ότι κανένας ανήλικος δεν μπορεί να κατηγορηθεί για κακές πράξεις.
Κάνε μια λίστα και θα σου πω μια δική μου πρόταση για την αντιμετώπιση της χ ή ψ παραβατικότητας, δεν είναι όλες ίδιες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ωραία λοιπόν. Μιλάω για τος περιπτώσεις βιαιοπραγίας στον συμαθητή. Κι έφτιαξα το νήμα λόγω αυτών που ακούμε τις τελευταίες μέρες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 00:15Μιλάω στον πληθυντικό, για την περίπτωση που κάποιοι θέλουν να καταθέσουν κι αυτοί τις απόψεις τους, δεν είχα κάποια πρόθεση να αποδώσω κάτι μαζικό σε σένα.marabou έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 00:08Γιατί μιλάς στον πληθυντικό; Δεν εκπροσωπώ τίποτα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 23:50
Γιατί πρέπει να μου αναφέρεις εσύ πρώτα ή όποιος άλλος γουστάρει, σε ποιες "κακές" πράξεις μαθητών αναφέρεστε. Ή έστω ποιες θεωρείτε εσείς "κακές" γιατί παίζουν και θεωρίες τύπου ότι κανένας ανήλικος δεν μπορεί να κατηγορηθεί για κακές πράξεις.
Κάνε μια λίστα και θα σου πω μια δική μου πρόταση για την αντιμετώπιση της χ ή ψ παραβατικότητας, δεν είναι όλες ίδιες.
Με συγχωρείς δεν το είδα. Που μου απάντησες;
Το διάβασα και σ' ευχαριστώ για τη σοβαρή απάντηση. Λες λοιπόν ότι δεν είναι σωστό το εκπαιδευτικό σύστημα που δεν κάνει τα παιδιά υπεύθυνα; Κι ότι αν ήταν άλλο δεν θα είχαμε τέτοια φαινόμενα όπως αυτά που βλέπουμε τελευταία;
ναι.marabou έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 23:27Είσαι σίγουρος;Ασέβαστος έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 10:12α, ναι, επισης οποιος συμφωνει η προτεινει τη χρηση βιτσας για σοφρωνισμο ανηλικων, θα πρεπει ο ιδιος να τιμωρειται και να σοφρωνιζεται με τον ιδιο τροπο.
για παραδειγμα, παρανομο παρκαρισμα = 20 βουρδουλιες.
ανοιγμα ηλιθιου τοπικ στο πχορουμ, = ενα κατακεφαλο.
κλπ.
Παρθένος ετων 50, ζητα τις συμβουλες σας για την πρωτη του φορα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Σε αυτό το κωλοχανείο, όπου δεν τιμωρείται κανείς, φοβάσαι πλέον να στείλεις τα παιδιά σου στο σχολείο.
Κρανίδι: 13χρονος προσπάθησε να πετάξει συμμαθητή του από τον πρώτο όροφο σε γυμνάσιο
https://www.protothema.gr/greece/articl ... taxis-tou/
Κρανίδι: 13χρονος προσπάθησε να πετάξει συμμαθητή του από τον πρώτο όροφο σε γυμνάσιο
https://www.protothema.gr/greece/articl ... taxis-tou/
και θεωρεις λογικο ο κατα κανονα ηλιθιος εκπαιδευτικος να ειναι δικαστης και εκτελεστικο οργανο, να αποφασιζει ποινη χτυπηματος του μαθητη, και να την εκτελει αμεσα.
και λεω ναι, υπο τον ορο ο κατα κανονα ηλιθιος μπατσος να κανει το ιδιο οπου σε πετυχει να παρκαρεις παρανομα.

επισης να εχει δικαιωμα ο κατα κανονα ηλιθιος γονιος να μαστιγωνει τον εκπαιδευτικο αν κρινει οτι εκανε λαθος.
μια χαρα.
Εγώ δεν κατάλαβα, γιατί το θέμα περιστρέφεται μονίμως γύρω από τη βίτσα. Έχετε δει έστω και έναν να την προτείνει ως σύγχρονη μέθοδο πειθαρχίας;Ασέβαστος έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 10:06και θεωρεις λογικο ο κατα κανονα ηλιθιος εκπαιδευτικος να ειναι δικαστης και εκτελεστικο οργανο, να αποφασιζει ποινη χτυπηματος του μαθητη, και να την εκτελει αμεσα.
και λεω ναι, υπο τον ορο ο κατα κανονα ηλιθιος μπατσος να κανει το ιδιο οπου σε πετυχει να παρκαρεις παρανομα.
επισης να εχει δικαιωμα ο κατα κανονα ηλιθιος γονιος να μαστιγωνει τον εκπαιδευτικο αν κρινει οτι εκανε λαθος.
μια χαρα.
Ή έστω να στηρίζει την οποιαδήποτε βίαιη ενέργεια/σωματική τιμωρία από εκπαιδευτικό σε μαθητή; Αν όχι, προς τί αυτές οι εκρήξεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το ζητούμενο είναι το τί πρέπει να κάνουν οι εκπαιδευτικοί όταν κάποιος μαθητής ασκεί βιαιοπραγία σε μαθητή, γιατί απλώς έτσι γουστάρει και ενίοτε βιντεογραφεί το κατόρθωμα του.
Και απλώς θεωρώ την βίτσα ως μία εύκολη πρόφαση, για να μην συζητηθούν πιο αναλυτικά οι μη βίαιες εναλλακτικές.
Και απλώς θεωρώ την βίτσα ως μία εύκολη πρόφαση, για να μην συζητηθούν πιο αναλυτικά οι μη βίαιες εναλλακτικές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 09 Οκτ 2024, 10:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μα τη βιτσα πραγματευεται το τοπικ, δες το αρχικο ποστ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 10:19Εγώ δεν κατάλαβα, γιατί το θέμα περιστρέφεται μονίμως γύρω από τη βίτσα. Έχετε δει έστω και έναν να την προτείνει ως σύγχρονη μέθοδο πειθαρχίας;Ασέβαστος έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 10:06και θεωρεις λογικο ο κατα κανονα ηλιθιος εκπαιδευτικος να ειναι δικαστης και εκτελεστικο οργανο, να αποφασιζει ποινη χτυπηματος του μαθητη, και να την εκτελει αμεσα.
μια χαρα.
Ή έστω να στηρίζει την οποιαδήποτε βίαιη ενέργεια/σωματική τιμωρία από εκπαιδευτικό σε μαθητή; Αν όχι, προς τί αυτές οι εκρήξεις;

καλουν αστυνομια, εισαγγελεα, ειδοποιουν γονεις και πραττονται τα νομιμα.
Δες το προηγούμενο ποστ.Ασέβαστος έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 10:28μα τη βιτσα πραγματευεται το τοπικ, δες το αρχικο ποστ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 10:19Εγώ δεν κατάλαβα, γιατί το θέμα περιστρέφεται μονίμως γύρω από τη βίτσα. Έχετε δει έστω και έναν να την προτείνει ως σύγχρονη μέθοδο πειθαρχίας;Ασέβαστος έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 10:06
και θεωρεις λογικο ο κατα κανονα ηλιθιος εκπαιδευτικος να ειναι δικαστης και εκτελεστικο οργανο, να αποφασιζει ποινη χτυπηματος του μαθητη, και να την εκτελει αμεσα.
μια χαρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και ποια ακριβώς είναι τα νόμιμα;
Έστω ότι κάποιος μεγαλύτερος μάγκας ή παρεάκι σαπάκιαζε και ξεφτίλιζε το γιο σου, βιντεογραφώντας το σκηνικό και μοιράζοντας το στους φαν του είδους για να κάνουν πλάκα. Τί θα έκανες αν σε ειδοποιούσαν;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρεπει να επανελθει η μοναρχια στην Ελλαδα?
από Μοναρχικος » 08 Ιούλ 2024, 14:37 » σε Ιστορία - 16 Απαντήσεις
- 565 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
08 Ιούλ 2024, 16:25
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 2159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
01 Μαρ 2025, 15:28
-
-
Νέα δημοσίευση Τα σχολεία της κυβέρνησης ΝΔ vol 2
από Ληστοσυμμορίτης » 27 Ιαν 2025, 23:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 97 Απαντήσεις
- 1489 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
02 Μάιος 2025, 20:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία
από AlienWay » 20 Οκτ 2024, 21:47 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay