Του μη ξυσίματος, ετσι για αλλαγή
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Re: Είμαι θετικός
Με αγχωνει γιατί υπάρχει ακόμα στο σώμα μου και δεν ξέρω αν θα έχει κάποιο υποτροπιασμο. Και αν θα μπορώ Δευτέρα να άπω στη δουλειά μου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το πρωτόκολλο (όσο θυμάμαι) λέει ότι πρέπει να μπεις σε καραντίνα επί 10 ημέρες από τα συμπτώματα τουλάχιστον, και για τρεις ημέρες από τη στιγμή που θα παύσουν τα συμπτώματα.
Στον Παπαδάκη σήμερα ο εκπρόσωπος του ΕΦΚΑ έλεγε οτι αφορά όλες τις μέρες. Οχι μόνο για μετά τις 5. Και ο Παπαδάκης του αντέτεινε οτι δεν εμπιστευόσαστε τα τεστ που τα θεωρεί έγκυρα ο ΕΟΔΥ? Μπάχαλο λέμε.Naida έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 10:26Πλάκα κάνεις; ούτε καν. Δευτέρα πάω δουλειά ούτως ή άλλως. Αλλά και πάλι αν βγει θετικό λογικά δεν θα πάω.Arisvilla έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 10:23Θεωρητικά ναι μπορείς να επιστρέψεις. Η πλάκα είναι οτι για να καλυφθείς και να πάρεις τον μισθό για τις μέρες που λείπεις (ακόμα και το πενθήμερο!)από οτι άκουγα σήμερα τον εκπρόσωπο του ΕΦΚΑ θέλει βεβαίωση γιατρού! Δεν αρκεί το ράπιντ ούτε καν το pcr! Εγώ πάντως με θετικό τεστ και με βήχα δεν θα το σκεφτόμουν καν να επιστρέψω.
Αυτό το ότι ο ΕΦΚΑ δεν πληρώνει αφορά και το 1ο πενθήμερο ή για μετά τις 5 μέρες;
Η καραντίνα εχει γίνει πενθήμερη.
Μπάχαλο φουλ.Arisvilla έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 10:31Στον Παπαδάκη σήμερα ο εκπρόσωπος του ΕΦΚΑ έλεγε οτι αφορά όλες τις μέρες. Οχι μόνο για μετά τις 5. Και ο Παπαδάκης του αντέτεινε οτι δεν εμπιστευόσαστε τα τεστ που τα θεωρεί έγκυρα ο ΕΟΔΥ? Μπάχαλο λέμε.Naida έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 10:26Πλάκα κάνεις; ούτε καν. Δευτέρα πάω δουλειά ούτως ή άλλως. Αλλά και πάλι αν βγει θετικό λογικά δεν θα πάω.Arisvilla έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 10:23Θεωρητικά ναι μπορείς να επιστρέψεις. Η πλάκα είναι οτι για να καλυφθείς και να πάρεις τον μισθό για τις μέρες που λείπεις (ακόμα και το πενθήμερο!)από οτι άκουγα σήμερα τον εκπρόσωπο του ΕΦΚΑ θέλει βεβαίωση γιατρού! Δεν αρκεί το ράπιντ ούτε καν το pcr! Εγώ πάντως με θετικό τεστ και με βήχα δεν θα το σκεφτόμουν καν να επιστρέψω.
Αυτό το ότι ο ΕΦΚΑ δεν πληρώνει αφορά και το 1ο πενθήμερο ή για μετά τις 5 μέρες;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εντάξει, βάλε τα πράγματα σε προτεραιότητα γιατί θα τρελλαθούμε τελείως.Naida έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 10:26Πλάκα κάνεις; ούτε καν. Δευτέρα πάω δουλειά ούτως ή άλλως. Αλλά και πάλι αν βγει θετικό λογικά δεν θα πάω.Arisvilla έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 10:23Θεωρητικά ναι μπορείς να επιστρέψεις. Η πλάκα είναι οτι για να καλυφθείς και να πάρεις τον μισθό για τις μέρες που λείπεις (ακόμα και το πενθήμερο!)από οτι άκουγα σήμερα τον εκπρόσωπο του ΕΦΚΑ θέλει βεβαίωση γιατρού! Δεν αρκεί το ράπιντ ούτε καν το pcr! Εγώ πάντως με θετικό τεστ και με βήχα δεν θα το σκεφτόμουν καν να επιστρέψω.

Αν κάποιος σε ρωτούσε πριν ένα δίμηνο "Τί προτιμάς; Να περάσεις ελαφρά τον κόβιντ χάνοντας κάποια μεροκάματα ή να τον περάσεις βαριά και να πληρωθείς για τις μέρες που έλειψες;" τι θα απαντούσες;
Και αναφέρομαι στη χειρότερη και μάλλον απίθανη περίπτωση, που δεν θα πληρωθείς, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Χαχαχα και το pcr θα πληρώνουν οι εργαζόμενοι και δεν θα πληρώνονται για την καραντίνα αλλά θα είναι τυχεροί που κόλλησαν την "ήπια" όμικρον και έκτισαν τείχος ανοσίας. Τι διαβάζουμε πραγματικάΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 10:36Εντάξει, βάλε τα πράγματα σε προτεραιότητα γιατί θα τρελλαθούμε τελείως.Naida έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 10:26Πλάκα κάνεις; ούτε καν. Δευτέρα πάω δουλειά ούτως ή άλλως. Αλλά και πάλι αν βγει θετικό λογικά δεν θα πάω.Arisvilla έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 10:23
Θεωρητικά ναι μπορείς να επιστρέψεις. Η πλάκα είναι οτι για να καλυφθείς και να πάρεις τον μισθό για τις μέρες που λείπεις (ακόμα και το πενθήμερο!)από οτι άκουγα σήμερα τον εκπρόσωπο του ΕΦΚΑ θέλει βεβαίωση γιατρού! Δεν αρκεί το ράπιντ ούτε καν το pcr! Εγώ πάντως με θετικό τεστ και με βήχα δεν θα το σκεφτόμουν καν να επιστρέψω.
Αν κάποιος σε ρωτούσε πριν ένα δίμηνο "Τί προτιμάς; Να περάσεις ελαφρά τον κόβιντ χάνοντας κάποια μεροκάματα ή να τον περάσεις βαριά και να πληρωθείς για τις μέρες που έλειψες;" τι θα απαντούσες;
Και αναφέρομαι στη χειρότερη και μάλλον απίθανη περίπτωση, που δεν θα πληρωθείς, έτσι;
Όντως μπάχαλο με την πενθήμερη καραντίνα. Η χαρά της μετάδοσης θα γίνει. Οκτώβριο το πρωτόκολλο έλεγε για 10 μέρες κι απ' τον ΕΟΔΥ μου συνέστησαν να την κάνω και 14 ,αν γίνεται.Πήρα επιπλέον 3 μέρες κανονική. Τώρα δε τους νοιάζει.
Γνώμη για τα Ελληνικά σχολεία ,έχει Ελληνας καταξιωμένος βιολόγος που εργάζεται στο Τορόντο. Αντίστοιχα θα είχε ενδιαφέρον η δική σου γνώμη για το πήξιμο τυριού στο Τορόντο ή ότι παρεμφερές φτάνει το γνωστικό σου επίπεδο για τα καναδικά τυροκομεία . Ο καθένας ανάλογα με τα προσόντα του και το αντικείμενο που είναι καταξιωμένος μπορεί να διατυπώνει γνώμη ,γι αυτό εκείνος είναι κορυφαίος Βιολόγος κι εσύ τρολ σε περιθωριακό φόρουμ.foscilis έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 17:59κανας κάτοικος Γκάνας έχει γνώμη για τα ελληνικά σχολεία ή μόνο Τορόντο;BOOMER έγραψε: ↑05 Ιαν 2022, 17:12Yiannis Prassas Scientist/Molecular Biologist at Department of Pathology στην εταιρεία Mount Sinai Hospital, Toronto
Το επιχειρημα "να ανοιξουν τα σχολεια γιατι εκει τηρουνται μετρα και ειναι πιο ασφαλη τα παιδια μας απο το να ειναι στις καφετεριες" προυποθετει οτι την ωρα που τα παιδια θα επρεπε να κανουν online μαθημα απο το σπιτι τους αυτα θα ηταν στις καφετεριες.
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; το πως θα περάσεις τον κοβιντ με το ότι σου λένε μείνε υποχρεωτικά σπίτι (που αυτό είναι και το σωστό) σημαίνει θα πληρωθείς ακόμα και αν το μόνο σύμπτωμα που έχεις είναι να φτερνιστεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 10:36
Εντάξει, βάλε τα πράγματα σε προτεραιότητα γιατί θα τρελλαθούμε τελείως.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ρε κοπελιά, ποια δουλειά με κόβιντ; Καραντίνα δεν είσαι κανονικά; Κορτιζόνη δεν παίρνεις; Κάτσε λίγο καλά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Καλό μου, σ' αυτό που έγραψε η Νάιδα απάντησα.Arisvilla έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 10:41Χαχαχα και το pcr θα πληρώνουν οι εργαζόμενοι και δεν θα πληρώνονται για την καραντίνα αλλά θα είναι τυχεροί που κόλλησαν την "ήπια" όμικρον και έκτισαν τείχος ανοσίας. Τι διαβάζουμε πραγματικάΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 10:36Εντάξει, βάλε τα πράγματα σε προτεραιότητα γιατί θα τρελλαθούμε τελείως.

Το πως θα το πάρεις εσύ, είναι άλλο θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα ακριβώς επειδή δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο, έγραψα ό,τι έγραψα.Naida έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 10:52Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; το πως θα περάσεις τον κοβιντ με το ότι σου λένε μείνε υποχρεωτικά σπίτι (που αυτό είναι και το σωστό) σημαίνει θα πληρωθείς ακόμα και αν το μόνο σύμπτωμα που έχεις είναι να φτερνιστεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 10:36
Εντάξει, βάλε τα πράγματα σε προτεραιότητα γιατί θα τρελλαθούμε τελείως.
Το να φοβάσαι για τις επιπτώσεις της παραμονής του ιού στο σώμα σου και συγχρόνως να θέλεις να καταπονήσεις το σώμα σου πηγαίνοντας τη Δευτέρα, ακόμη και αν δεν νοιώθεις καλά, είναι παράλογο.
Αν είσαι οκ, θα πας. Αν όχι, θα κάτσεις. Τι είναι το περίεργο σ' αυτό που λέω;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είπα θα πάω για δουλειάGherschaagk έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 10:54Ρε κοπελιά, ποια δουλειά με κόβιντ; Καραντίνα δεν είσαι κανονικά; Κορτιζόνη δεν παίρνεις; Κάτσε λίγο καλά.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50