Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Re: Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 09 Σεπ 2023, 14:57

sys3x έγραψε:
09 Σεπ 2023, 14:55
Πτολεμαίος έγραψε:
08 Σεπ 2023, 19:19
Χαοτικός έγραψε:
07 Σεπ 2023, 21:43

Του απαντάς το τι κάνουν οι γύφτοι σαν να είναι μια κανονική συνέχεια της κουβέντας; Δεν είχες να πεις κάτι για το πως συνδέεται αυτό που είπες εσύ μα αυτό που είπε μετά;
Λέω πως για κάθε κλεφτρόνι που κλέβει κάποιον που δεν είναι πλούσιος, τότε έχουμε ταξική πράξη.
Αφού το έγκλημα είναι ταξικο, τότε ταξικο είναι και το παράδειγμα μου (λες και αυτό σε πείραξε και όχι η κουφαμάρα που ειπώθηκε).
Μαλακες μου και γω επινα φούντα 20+ χρόνια, την κατάσταση σας όσον αφορά την αντίληψη της πραγματικότητας, δεν την έχω φτάσει ούτε καν.
Τώρα τι πίνεις ψηλέ;
Τίποτα.
Το θέμα είναι αν πιστεύεις και συ σε ταξικο έγκλημα και αν ναι, τι πίνεις; :lol:
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 09 Σεπ 2023, 14:59

Πτολεμαίος έγραψε:
09 Σεπ 2023, 14:42
AlienWay έγραψε:
09 Σεπ 2023, 12:00
Unique έγραψε:
09 Σεπ 2023, 11:39
Κάτι είχα πει για το πέταγμα στη θάλασσα στις πρώτες σελίδες και με ενημέρωσαν ότι "δεν γίνονται αυτά".
Ναι, είχες πει αυτό θεωρώντας το νομικά εν ισχύ.
AlienWay έγραψε:
06 Σεπ 2023, 12:54
Ασέβαστος έγραψε:
06 Σεπ 2023, 12:51

για ποιο λογο να δωθει τετοια εντολη, αντι απλα να σηκωθει ο καταπελτης;

εντολη "ριχτε τον στη θαλασσα" δεν ειναι δυνατον να δωθει, μη λεμε μαλακιες.
Οχι τον συγκεκριμένο, αλλά γενικά. Οποιος μπαίνει την ώρα που φεύγει το πλοίο, να ρίπτεται στη θάλασσα.

Προφανώς και έκανες λάθος.
Παράνομα εν ισχύ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 09 Σεπ 2023, 15:11

Χαοτικός έγραψε:
09 Σεπ 2023, 14:52
Πτολεμαίος έγραψε:
09 Σεπ 2023, 14:46
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
09 Σεπ 2023, 14:19

αυτό το βίντεο επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη θέση των κατηγορούμενων
το παιδί ήταν εκεί, τον ήξεραν, τον έβλεπαν, ξέραν ότι είναι επιβάτης και πάω στοίχημα όλο αυτό έγινε επειδή ο κάφρος στον καταπέλτη ήθελε να τον "εκδικηθεί", να "του δώσει ένα μάθημα" επειδή τόση ώρα στεκόταν εκτός καραβιού και αποφάσισε να εισέλθει στο καράβι την τελευταία στιγμή
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί αυτοί οι 2 τύποι στην προβλήτα δεν έκαναν τίποτα;

Είναι πλέον φανερό (και) για μένα ότι ήταν πράξη "εκδικητική".
"Θα σου δείξω εγώ τσογλάνι που κάθεσαι και ψωλαρεις έξω από το καράβι"

Ταξικος ρατσιζμος διαδώστε!!!1!!
Δεν είναι;
Οχι.
Εξήγησα πολλάκις τους λόγους γιατί δεν είναι.
Ο τύπος απλά είναι από αυτούς που ενεργούν εκεί που τους παίρνει.
Και αυτό δεν είναι ταξικο.

Στην προκειμένη, λόγω του ότι ήταν και γνωστή φυσιογνωμία, ο υπαρχος είχε τσαντιστεί από την αλλοπρόσαλη συμπεριφορά του (όποιος έχει δουλέψει με πολυ κόσμο, γνωρίζει πως αυτό είναι φυσιολογικό,*) , έφτασε "στα όρια του" και ενήργησε όπως ενήργησε.
Τελείως λάθος και τελείως μαλακας.
Αλλά "ταξικο" έγκλημα δεν είναι με την καμία. Δεν θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε κιόλας επειδή είσαστε κολλημένα όντα.

*υπάρχουν άτομα με νοητική υστέρηση που μπορούν να σε βγάλουν από τα ρούχα σου. Εμείς είχαμε στο εμπορικό έναν τύπο, γύρω στα 20, ο οποίος καθόταν μέσα μέχρι αργά όταν είχαν φύγει όλοι οι επισκέπτες και έπρεπε να τον ψάχνουμε δυόμιση την νύχτα για να κλείσουμε την πύλη. Κάθε βράδυ το ίδιο βιολί και του εξηγούσαμε ξανά και ξανά και ξανά και ξανά ότι δεν πρέπει να βρίσκεται εκεί. Αν τραυματιζοταν αυτός ο τύπος για οποιοδήποτε λόγο, μόνος του, θα είμαστε μπλεγμένοι άσχημα και έπρεπε να τον νταντευουμε κάθε βράδυ. Ε, αυτό σε κουράζει.
Να μη σου πω τι λέγαμε για δαύτον και για την μάνα του (που ερχόταν και τον έπαιρνε στις 3 με μερσεντα).
Δεν είχε ακριβώς νοητική υστέρηση, ήταν εξαιρετικά αλλοπρόσαλλο παιδί. Αυτιστικό; Δεν ξέρω. Ευτυχώς εξαφανίστηκε και ηρεμήσαμε.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 09 Σεπ 2023, 15:16

Πτολεμαίος έγραψε:
09 Σεπ 2023, 15:11
Χαοτικός έγραψε:
09 Σεπ 2023, 14:52
Πτολεμαίος έγραψε:
09 Σεπ 2023, 14:46

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί αυτοί οι 2 τύποι στην προβλήτα δεν έκαναν τίποτα;

Είναι πλέον φανερό (και) για μένα ότι ήταν πράξη "εκδικητική".
"Θα σου δείξω εγώ τσογλάνι που κάθεσαι και ψωλαρεις έξω από το καράβι"

Ταξικος ρατσιζμος διαδώστε!!!1!!
Δεν είναι;
Οχι.
Εξήγησα πολλάκις τους λόγους γιατί δεν είναι.
Ο τύπος απλά είναι από αυτούς που ενεργούν εκεί που τους παίρνει.
Και αυτό δεν είναι ταξικο.

Στην προκειμένη, λόγω του ότι ήταν και γνωστή φυσιογνωμία, ο υπαρχος είχε τσαντιστεί από την αλλοπρόσαλη συμπεριφορά του (όποιος έχει δουλέψει με πολυ κόσμο, γνωρίζει πως αυτό είναι φυσιολογικό,*) , έφτασε "στα όρια του" και ενήργησε όπως ενήργησε.
Τελείως λάθος και τελείως μαλακας.
Αλλά "ταξικο" έγκλημα δεν είναι με την καμία. Δεν θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε κιόλας επειδή είσαστε κολλημένα όντα.

*υπάρχουν άτομα με νοητική υστέρηση που μπορούν να σε βγάλουν από τα ρούχα σου. Εμείς είχαμε στο εμπορικό έναν τύπο, γύρω στα 20, ο οποίος καθόταν μέσα μέχρι αργά όταν είχαν φύγει όλοι οι επισκέπτες και έπρεπε να τον ψάχνουμε δυόμιση την νύχτα για να κλείσουμε την πύλη. Κάθε βράδυ το ίδιο βιολί και του εξηγούσα με ξανά και ξανά και ξανά και ξανά ότι δεν πρέπει να βρίσκεται εκεί. Αν τραυματιζοταν αυτός ο τύπος για οποιοδήποτε λόγο, μόνος του, θα είμαστε μπλεγμένοι ασχημα.
Να μη σου πω τι λέγαμε για δαύτον και για την μάνα του (που ερχόταν και τον έπαιρνε στις 3 με μερσεντα.
Δεν είχε ακριβώς νοητική υστέρηση, ήταν εξαιρετικά αλλοπρόσαλλο παιδί. Αυτιστικό; Δεν ξέρω. Ευτυχώς εξαφανίστηκε και ηρεμήσαμε.
Είναι

Δεν ξέρετε τίποτα. Εκτός αν νομίζεις ότι φτάνει η δήλωση "ξέρω" για να είναι πραγματικότητα το ότι: ξέρεις
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 09 Σεπ 2023, 15:17

Πτολεμαίος έγραψε:

*υπάρχουν άτομα με νοητική υστέρηση που μπορούν να σε βγάλουν από τα ρούχα σου. Εμείς είχαμε στο εμπορικό έναν τύπο, γύρω στα 20, ο οποίος καθόταν μέσα μέχρι αργά όταν είχαν φύγει όλοι οι επισκέπτες και έπρεπε να τον ψάχνουμε δυόμιση την νύχτα για να κλείσουμε την πύλη. Κάθε βράδυ το ίδιο βιολί και του εξηγούσα με ξανά και ξανά και ξανά και ξανά ότι δεν πρέπει να βρίσκεται εκεί. Αν τραυματιζοταν αυτός ο τύπος για οποιοδήποτε λόγο, μόνος του, θα είμαστε μπλεγμένοι ασχημα.
Να μη σου πω τι λέγαμε για δαύτον και για την μάνα του (που ερχόταν και τον έπαιρνε στις 3 με μερσεντα.

Υπάρχουν διάφορες υπερασπιστικές γραμμές δολοφόνων και μαφιόζων, από άτομα που κυκλοφορούν σε διάφορα σαιτ, με την μορφή μάλιστα κουκουλοφόρου που φροντίζει με την βοήθεια των μέσων να εξαφανίζει τα ίχνη του
Θα συμφωνούσες και με τα παρακάτω πχ;

Δεν υπάρχει ρίψη ανθρώπου στην θάλασσα
Αυτό που υπάρχει είναι εγκληματική αμέλεια από την οικογένεια που άφηνε να ταξιδεύει ασυνόδευτο ένα άτομο με νοητική υστέρηση και iq από 20-69
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 09 Σεπ 2023, 15:19

Και βέβαια είναι και ταξικό- εν μέρει δηλαδή ταξικό- όταν ο θύτης γνωρίζει πως θα μείνει ατιμώρητος επειδή εργάζεται στην μεγαλυτερη ναυτιλιακή εταιρεία που έχει το μονοπώλειο στις θαλάσσιες συγκοινωνίες. Γιατί γνωρίζει άραγε και φαίνεται η σιγουριά από τις αντιδράσεις του, οτι θα μείνει ατιμώρητος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 09 Σεπ 2023, 15:22, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 09 Σεπ 2023, 15:19

Πτολεμαίος έγραψε:
09 Σεπ 2023, 14:57
sys3x έγραψε:
Πτολεμαίος έγραψε:

Λέω πως για κάθε κλεφτρόνι που κλέβει κάποιον που δεν είναι πλούσιος, τότε έχουμε ταξική πράξη.
Αφού το έγκλημα είναι ταξικο, τότε ταξικο είναι και το παράδειγμα μου (λες και αυτό σε πείραξε και όχι η κουφαμάρα που ειπώθηκε).
Μαλακες μου και γω επινα φούντα 20+ χρόνια, την κατάσταση σας όσον αφορά την αντίληψη της πραγματικότητας, δεν την έχω φτάσει ούτε καν.
Τώρα τι πίνεις ψηλέ;
Τίποτα.
Το θέμα είναι αν πιστεύεις και συ σε ταξικο έγκλημα και αν ναι, τι πίνεις; :lol:
Είμαι μερικές σελίδες πίσω.
hhcp.
Άλλη ερώτηση;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 09 Σεπ 2023, 15:24

Saturn έγραψε:
09 Σεπ 2023, 15:19
Και βέβαια είναι και ταξικό- εν μέρει δηλαδή ταξικό- όταν ο θύτης γνωρίζει πως θα μείνει ατιμώρητος επειδή εργάζεται στην μεγαλυτερη ναυτιλιακή εταιρεία που έχει το μονοπώλειο στις θαλάσσιες συγκοινωνίες. Γιατί γνωρίζει άραγε και φαίνεται η σιγουριά από τις αντιδράσεις του, οτι θα μείνει ατιμώρητος;
Γιατί το έχει ξανακάνει
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 09 Σεπ 2023, 15:25

Saturn έγραψε:
09 Σεπ 2023, 15:17
Πτολεμαίος έγραψε:

Υπάρχουν διάφορες υπερασπιστικές γραμμές δολοφόνων και μαφιόζων, από άτομα που κυκλοφορούν σε διάφορα σαιτ, με την μορφή μάλιστα κουκουλοφόρου που φροντίζει με την βοήθεια των μέσων να εξαφανίζει τα ίχνη του

Αυτό που υπάρχει είναι εγκληματική αμέλεια από την οικογένεια που άφηνε να ταξιδεύει ασυνόδευτο ένα άτομο με νοητική υστέρηση και iq από 20-69
Αν ένα άτομο είναι τελείως κουκουρουκου κάποια στιγμή θα χτυπήσει. Νομοτελειακα. Θα διασχίσει έναν δρόμο ταχείας, θα θα θα. Θελει συνοδεία.
Στο περιστατικό όμως έφταιγε 100% ο υπαρχος. Ούτε καθυστέρησε το καράβι αλλά ούτε και ήταν εξαιρετικά απικινδυνο αυτο που έκανε ο Αντώνης.
Τον ανεβάζεις, του ρίχνεις και μια Παναγία και τον στέλνεις μέσα με προσοχή από τον καταπέλτη και μετά πας ανάβεις τσιγάρο σκεφτομενος "ρε που έχουμε μπλέξει γτπ μου με αυτή τη δουλειά". Σε μερικά λεπτά δεν θα σου καίγεται καρφί.

Δουλεύω με χιλιάδες κόσμο καθημερινά, βασικά όλη μου τη ζωή δούλευα με πολύ κόσμο τα καλοκαίρια και ξέρω πως είναι.
Πρέπει να μάθει ο κοσμος να γράφει και στα παπαρια του κόσμο και καταστάσεις. Έτσι κυλά η ζωή.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 09 Σεπ 2023, 15:29

Saturn έγραψε:
09 Σεπ 2023, 15:17
Πτολεμαίος έγραψε:

Όχι δεν συμφωνεί (στο γενικό πνεύμα και την κατεύθυνση που ρωτάς. Απλά μπορεί να σου πει ότι συμφωνεί αν πιάσει μόνο ένα πράγμα από αυτά που πόσταρες.
Αν καταλάβεις ότι το πας στο ότι γαμιέται η εργοδοσία κι ο καπιταλισμός κατ' επέκταση θα σε βγάζει βλάκα και η τακτική θα περιλαμβάνει τεχνικές λεπτομέρειες και ορισμούς. Γενικά σχήματα ανεξάρτητα από το κάθε υπαρκτό γεγονός. Λες και το ότι "γαμιέται η εργοδοσία" δεν μπορεί να συνυπάρχει ακόμα και με την "ευθύνη του ίδιου και της οικογένειάς του" (όχι ότι τίθεται τέτοιο ζήτημα. Νοητικό σχήμα είναι για να περιγράψω αυτό που θέλω).

Όταν επιμένουν τέτοιες κόντρες, φτάνουμε γρήγορα στο ότι είναι φασίστας και εύχεται κιόλας να γίνονται τέτοια και ο άλλος να είναι τρομοκράτης και παραβατικός και έχει επιβάλει δικτατορία αυτής της αθλιότητας να μας κυβερνούν Γκέη, ανθέλληνες, προβληματικοί, εγκληματίες.

Το ξαναλέω. Δεν βγαίνει τίποτα με το να αραδιάζουμε ό,τι έχουμε στο μυαλό μας που νομίζουμε ότι θα μας βοηθήσει να ξεχωρίσουμε τη θέση μας ως καλοί και ηθικοί επαναπροσδιορίζοντας την φάση μας συναρτήσει του άλλου που είναι κακός.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 09 Σεπ 2023, 15:29

Lugozzi έγραψε:
09 Σεπ 2023, 15:24
Saturn έγραψε:
Γιατί το έχει ξανακάνει
Ναι, γιατί το έχει ξανακάνει; με την έννοια γιατί γνωρίζει οτι τον ΠΑΙΡΝΕΙ να το κάνει ΚΑΙ να το ξανακάνει;
Τόσο κουκουρούκου με iq 20-69 είναι οι εταιρείες αυτές, θες να μου πεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 09 Σεπ 2023, 15:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 09 Σεπ 2023, 15:30

Saturn έγραψε:
Σωστό κι αυτό. Δεν το σκέφτηκα καθόλου.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 09 Σεπ 2023, 15:32

Πτολεμαίος έγραψε:
09 Σεπ 2023, 14:57
sys3x έγραψε:
Πτολεμαίος έγραψε:

Τώρα τι πίνεις ψηλέ;
Τίποτα.
Λοιπόν, διάβασα και τα υπόλοιπα.
Εσύ μόνος σου λες ότι είναι σίγουρα ταξικό το έγκλημα, "τα κάνει εκεί που τον παίρνει" έγραψες αν δεν κάνω λάθος, άρα ταξικό κατ' εσέ, εγώ δεν* είμαι κομθούθνι φιλαράκο.
:102:
Όλα είναι θέμα προοπτικής.

*τουλάχιστο σε ότι δεν έχει να κάνει με το θέμα της στέγης, της παιδείας και της υγείας, ίση ελάχιστη πρόσβαση σε όλους μη σας σπάσω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 09 Σεπ 2023, 15:33

Πτολεμαίος έγραψε:
09 Σεπ 2023, 15:25

Αν ένα άτομο είναι τελείως κουκουρουκου κάποια στιγμή θα χτυπήσει. Νομοτελειακα. Θα διασχίσει έναν δρόμο ταχείας, θα θα θα. Θελει συνοδεία.
Όχι. Απλά όχι.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 09 Σεπ 2023, 15:34

Χαοτικός έγραψε:
09 Σεπ 2023, 15:30
Saturn έγραψε:
Σωστό κι αυτό. Δεν το σκέφτηκα καθόλου.
τί είναι αυτό λοιπόν που του σπρώχνει την ψυχολογία να νοιώθει πως μπορεί να γνωρίζει κάτι τέτοιο;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών