Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 20 Μάιος 2020, 21:28

Βλήμα έγραψε:
20 Μάιος 2020, 21:24
Αγις έγραψε:
20 Μάιος 2020, 21:19
ποιου Μπεου καλο μου κομθουνι ;
απο το 2005 ειναι η ιστορια - αλλα ειναι μαλακες οι δημαρχοι - να τους αφησουν με το περιφημο δικτυο τους της πλακας με το αχλωριωτο νερο να τους θερισουν οι αρρωστιες .
Βρε, όταν ακούς Μπέο να κάνει κάτι για το καλό σου, μαλακίες σου λέει, για το δικό του καλό το κάνει. Αυτό δεν καταλαβαίνεις. Τα παραθυράκια του καπιταλισμού εκμεταλλεύεται.
Α δηλαδή αν το δικό μου καλό και του μπεου συμβαδίζουν, να επιλέξω το κακό μου επειδή μπεος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 20 Μάιος 2020, 21:32

Βλήμα έγραψε:
Αγις έγραψε:
απο το 2005 ειναι η ιστορια - αλλα ειναι μαλακες οι δημαρχοι - να τους αφησουν με το περιφημο δικτυο τους της πλακας με το αχλωριωτο νερο να τους θερισουν οι αρρωστιες .
Βρε, όταν ακούς Μπέο να κάνει κάτι για το καλό σου, μαλακίες σου λέει, για το δικό του καλό το κάνει. Αυτό δεν καταλαβαίνεις. Τα παραθυράκια του καπιταλισμού εκμεταλλεύεται.
οταν ακους κατι τετοια

''Δεν είναι ένα συνηθισμένο χωριό. Εδώ γίνονται πολλές αφιλοκερδής πολιτιστικές εκδηλώσεις, προβολές ντοκιμαντέρ, θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, οικογιορτές… Εδώ πραγματοποιήθηκε η “Συνέλευση για την αποανάπτυξη και την άμεση δημοκρατία” με συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα»

κ κανουν τα δικα τους παιζοντας με την υγεια ανευθυνα

«Οι κάτοικοι κάνουν μετρήσεις στο νερό της πηγής κάθε λίγο και διαπιστώνεται, πως το νερό είναι πεντακάθαρο. Επίσης το δίκτυο το έχουν κατασκευάσει οι ίδιοι, το καθαρίζουν το δίκτυο με δικά τους έξοδα και το επισκευάζουν όταν χρειάζεται. Παρόλα αυτά, κάποια στιγμή, αποφάσισε η ΔΕΥΑΜΒ, να τοποθετήσει χλωριωτή στο νερό που φτάνει στο μισό χωριό και οι κάτοικοι άρχισαν να αντιστέκονται γιατί είναι παράλογο να χλωριώνεις ένα πεντακάθαρο νερό. ''

προκειται απλα για καποια μαλακιστηρια

https://www.libre.gr/to-galatiko-chorio ... -toy-pili/
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 20 Μάιος 2020, 21:34

Ερμής έγραψε:
20 Μάιος 2020, 21:28
Βλήμα έγραψε:
Αγις έγραψε:
Α δηλαδή αν το δικό μου καλό και του μπεου συμβαδίζουν, να επιλέξω το κακό μου επειδή μπεος.
Πρώτον δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση το δικό σου το καλό να συμβαδίζει με του Μπέου, εκτός εάν... που δεν τολμώ να το φανταστώ
Και δεύτερον για να στο πω με παράδειγμα:
Αν η επιλογή ήταν από τη μία μεριά να υπερασπιστώ τον Μπεό και από την άλλη ήταν ο Χίτλερ έτοιμος να ρίξει στο φούρνο 13.000 παιδάκια, θα άναβα τον φούρνο
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 20 Μάιος 2020, 21:36

Ερμής έγραψε:
Βλήμα έγραψε:
Αγις έγραψε:
Λοιπόν, βάζω στοιχηματάκι με όποιον παντελονάτο δεξιό γουστάρει: Αν υδροδοτηθούν "σωστά" οι Σταγιάτες και μέχρι τις επόμενες εκλογές μετά το πέρας των έξι μηνών δεν έχει κυκλοφορήσει εμφιαλωμένο νερό Σταγιατών θα ψηφίσω ότι μου πείτε ρε πούστηδες. Μόνο χρυσή αυγή δεν ψηφίζω. Αν όμως έχει κυκλοφορήσει θα ψηφίσετε ΚΚΕ. Θα σκανάρει ο χαμένος το ψηφοδέλτιο να το δει ο κερδισμένος. Διαφορετικά παπάρια παντελόνια φοράτε.
Όταν λέω "μέχρι τις επόμενες εκλογές μετά το πέρας των έξι μηνών" εννοώ πως αν υδροδοτηθούν χλωριωμένα σήμερα κι αύριο γίνουν εκλογές, δεν θα έχει ο χαμένος καμιά υποχρέωση. Αν υδροδοτηθούν όμως σήμερα και γίνουν εκλογές μετά από έναν χρόνο τότε ο χαμένος οφείλει να πληρώσει το ντιλ του.
Πάει;

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 20 Μάιος 2020, 21:57

Ερμής έγραψε:
20 Μάιος 2020, 20:59
Δε ξέρω για το συγκεκριμένο, δε το έχω ερευνήσει. Μου κάνει πολύ περίεργο όμως κάποιος να έρχεται στο χωριό σου και να σου λέει "στοπ, μόνο εμφιαλωμένο νερο του δικτυου από εδώ και πέρα επειδη μου τα σκανε χοντρα για να σου κοψω την πηγη για να το δωσω σε εταιρεια για εμφιαλωμενο"
fixed για να καταλαβεις τι παιζει

το κολπο ειχε προσπαθησει να το κανει και προηγουμενος δημαρχος αλλα το θεμα τωρα ειναι οτι ο μπεος μαλλον μπορει να γινει πολυ πσειστικος με οσους διαφωνουν :wink
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 20 Μάιος 2020, 22:18

Beria έγραψε:
20 Μάιος 2020, 21:34
Ερμής έγραψε:
Βλήμα έγραψε:

Πρώτον δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση το δικό σου το καλό να συμβαδίζει με του Μπέου, εκτός εάν... που δεν τολμώ να το φανταστώ
Και δεύτερον για να στο πω με παράδειγμα:
Αν η επιλογή ήταν από τη μία μεριά να υπερασπιστώ τον Μπεό και από την άλλη ήταν ο Χίτλερ έτοιμος να ρίξει στο φούρνο 13.000 παιδάκια, θα άναβα τον φούρνο
Θα στο θέσω αλλιώς.
Έστω ότι είμαι άνεργος και έστω ότι ο Μπεος και ο κάθε Μπεος θέλει να με προσλάβει στη νόμιμη επιχείρηση του(που μπορεί να έχει ξέπλυμα για άλλα), να ασκώ ένα νόμιμο επάγγελμα. Είμαι άτιμος και με παίρνει η μπάλα για τυχόν άλλες αμαρτίες του;
Προφανώς και ξέρεις καλύτερα τα του ανδρός μιας και τον γνωρίζεις από παλιά, εμείς γνωρίζουμε αυτά που είναι ευρέως γνωστά.
alekhine έγραψε:
20 Μάιος 2020, 21:57
Ερμής έγραψε:
20 Μάιος 2020, 20:59
Δε ξέρω για το συγκεκριμένο, δε το έχω ερευνήσει. Μου κάνει πολύ περίεργο όμως κάποιος να έρχεται στο χωριό σου και να σου λέει "στοπ, μόνο εμφιαλωμένο νερο του δικτυου από εδώ και πέρα επειδη μου τα σκανε χοντρα για να σου κοψω την πηγη για να το δωσω σε εταιρεια για εμφιαλωμενο"
fixed για να καταλαβεις τι παιζει

το κολπο ειχε προσπαθησει να το κανει και προηγουμενος δημαρχος αλλα το θεμα τωρα ειναι οτι ο μπεος μαλλον μπορει να γινει πολυ πσειστικος με οσους διαφωνουν :wink
Δε ξέρω.. μου κάνει πολύ περίεργο να θέλει να σου επιβάλει ο άλλος με το ετσι θέλω να υδροδοτηθεις από εκεί που γουστάρει αυτός. Δηλαδή με λίγα λόγια αν πάει ένας κάτοικος να χρησιμοποιήσει την πηγή θα είναι εκεί κάποιος, Αστυνομία ίσως, που θα το απαγορεύει;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard » 20 Μάιος 2020, 22:22

stella έγραψε:
20 Μάιος 2020, 01:42
Πονάνε και τον Πανιώνιο κάτι τέτοιες μνήμες και τις απωθούμε, καταλαβαίνεις. :a040::e040::a040::e040:
Το κύπελλο και τη διαγραφή χρεών τα απωθείτε κι αυτά;

Επι Μπέου παρά τα οικονομικά προβλήματα ο Πανιώνιος είχε σταθερά καλές ομάδες και τερμάτιζε σε θέσεις που θ' αργήσεις να ξαναδείς. Και πολύ καλούς παίκτες για τα κυβικά του, Ντρόμπνι, Φύσσα, Μάντζιο, Βόκολο και ξεχνάω και πολλούς.

edit: και πορεία στο τελευταίο - αν δε κάνω λάθος - κυπελλούχων.

Φυσικά, δέκα λεπτά από τη πλατεία μένω και την κόντρα με τους οργανωμένους τη ξέρω από πρώτο χέρι.

Κι αν έστηνε και κανένα παιχνιδάκι με τη Δυναμό Τυφλίδας, τέλως πάντων άνθρωπος είναι κι αυτός κι έχει αδυναμίες.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 20 Μάιος 2020, 22:28

Jack Shephard έγραψε:
20 Μάιος 2020, 22:22
stella έγραψε:
Πονάνε και τον Πανιώνιο κάτι τέτοιες μνήμες και τις απωθούμε, καταλαβαίνεις. :a040::e040::a040::e040:
Το δεύτερο Κύπελλο δεν το πήρε ο Μπέος. Δεν είχε αναλάβει ακόμα.
Τη διαγραφή χρεών την έκανε ο Ρασπούτιν Κώστας Τσολακάκης. Όχι ο Μπέος
Επι Μπέου παρά τα οικονομικά προβλήματα ο Πανιώνιος είχε σταθερά καλές ομάδες και τερμάτιζε σε θέσεις που θ' αργήσεις να ξαναδείς. Και πολύ καλούς παίκτες για τα κυβικά του, Ντρόμπνι, Φύσσα, Μάντζιο, Βόκολο και ξεχνάω και πολλούς.

Φυσικά, δέκα λεπτά από τη πλατεία μένω και την κόντρα με τους οργανωμένους τη ξέρω από πρώτο χέρι.

Κι αν έστηνε και κανένα παιχνιδάκι με τη Δυναμό Τυφλίδας, τέλως πάντων άνθρωπος είναι κι αυτός κι έχει αδυναμίες.
Ο Αχιλλέας έκανε μια ζημιά στον Πανιώνιο που δεν θα επανορθωθεί ποτέ.
Από την δεύτερη ομάδα πολλών φιλάθλων, έγινε μια αντιπαθητική ομάδα
Η ομάδα του Μπέου
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 20 Μάιος 2020, 22:30

Jack Shephard έγραψε:
20 Μάιος 2020, 22:22
stella έγραψε:

Ο Φύσσας από τα τσικό ήταν, ο Μπέος μας τον έφερε; Ο Μάντζιος από το 91 Νέα Σμύρνη είναι, ο Βόκολος από το 86. Και ποιο Κύπελλο, ήμασταν Μπεο-φρι τότε. :102:

ΥΓ: Αδυναμίες ο αγαπούλας, την μπουτίκ και δίπλα το καφέ σμπαράλια το θυμάσαι επειδή είχε περίοδο;;;

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 20 Μάιος 2020, 22:35

Ερμής έγραψε:
20 Μάιος 2020, 22:18
Δε ξέρω.. μου κάνει πολύ περίεργο να θέλει να σου επιβάλει ο άλλος με το ετσι θέλω να υδροδοτηθεις από εκεί που γουστάρει αυτός. Δηλαδή με λίγα λόγια αν πάει ένας κάτοικος να χρησιμοποιήσει την πηγή θα είναι εκεί κάποιος, Αστυνομία ίσως, που θα το απαγορεύει;
ρε συ το ζητημα δεν ειναι να μην μπορουν οι χωριανοι να πανε να γεμισουν τα κανατια στην πηγη
απο οτι καταλαβαινω οι τυπου στο χωριο ειχαν στησει ενα μικρο δικτυακι για να παιρνουν νερο απο την πηγη και το συντηρουσαν μονοι τους
ε επειδη προφανως η πηγη εχει καλο νερο τους καταργησαν το δικτυο για να περει το νερο αυτος που θελει να το σπρωξει εμφιαλωμενο και τους δωσανε το νερο του δικτυου της πορταριας
για αυτο μαλλον και η φαση χλωριωμενο νερο κλπ κλπ
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard » 20 Μάιος 2020, 22:39

stella έγραψε:
20 Μάιος 2020, 22:30
Ο Φύσσας από τα τσικό ήταν, ο Μπέος μας τον έφερε; Ο Μάντζιος από το 91 Νέα Σμύρνη είναι, ο Βόκολος από το 86. Και ποιο Κύπελλο, ήμασταν Μπεο-φρι τότε. :102:

ΥΓ: Αδυναμίες ο αγαπούλας, την μπουτίκ και δίπλα το καφέ σμπαράλια το θυμάσαι επειδή είχε περίοδο;;;
Με προβληματίσατε και οι δύο και πήρα τη βοήθεια της Wikipedia γιατί είναι και πολλά τα χρόνια :lol:

Λέει γενικός αρχηγός το 1998; Τέλος, σε αυτόν τον οφείλετε :lol: Σοβαρά πάντως, λέει ότι εκεί τη χρονιά ανέλαβε την ομάδα. Πάντως θυμάμαι, ήτανε συνέχεια τσακωμούς.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 20 Μάιος 2020, 22:45

Μαυροβασίλης έγραψε:
20 Μάιος 2020, 12:53
Beria έγραψε:
20 Μάιος 2020, 12:32
Μα ρε σεις τον Αχιλλέα;
Τον Αχιλλέα;; πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε;
Και δικαιολογία 'μα απέδειξε ότι είναι αποτελεσματικός'

Ε, βεβαια είναι αποτελεσματικός. Αυτό είναι το προσόν της μαφίας
θα μπορούσε να μας εξηγήσει και ο καλός φίλος Dasein :D
Θες να κάμω λίγο πίσω;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 20 Μάιος 2020, 22:47

alekhine έγραψε:
20 Μάιος 2020, 22:35
Ερμής έγραψε:
20 Μάιος 2020, 22:18
ρε συ το ζητημα δεν ειναι να μην μπορουν οι χωριανοι να πανε να γεμισουν τα κανατια στην πηγη
απο οτι καταλαβαινω οι τυπου στο χωριο ειχαν στησει ενα μικρο δικτυακι για να παιρνουν νερο απο την πηγη και το συντηρουσαν μονοι τους
ε επειδη προφανως η πηγη εχει καλο νερο τους καταργησαν το δικτυο για να περει το νερο αυτος που θελει να το σπρωξει εμφιαλωμενο και τους δωσανε το νερο του δικτυου της πορταριας
για αυτο μαλλον και η φαση χλωριωμενο νερο κλπ κλπ
Ετσι ειναι
συντηρηση δικτυου απο ομαδες για την παρτη τους μονο - ομως δεν νοειται - ο δημος εχει την ευθυνη της υδρευσης - της συντηρησης δικτυου κ της ποιοτητας ασφαλειας νερου .
Καμια ομαδα δεν μπορει να αποφασιζει πως ο δημος θα διαχειριστει τους φυσικους πορους του - ειτε να τους διαθεσει σε ολους τους δημοτες ειτε να ενοικιασει κλπ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 20 Μάιος 2020, 23:01

Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2020, 22:45
Θες να κάμω λίγο πίσω;;
🤣🤣🤣
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 20 Μάιος 2020, 23:01

Μαυροβασίλης έγραψε:
20 Μάιος 2020, 23:01
Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2020, 22:45
Θες να κάμω λίγο πίσω;;
🤣🤣🤣
:smt005:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών