Α δηλαδή αν το δικό μου καλό και του μπεου συμβαδίζουν, να επιλέξω το κακό μου επειδή μπεος.
Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...
οταν ακους κατι τετοια
''Δεν είναι ένα συνηθισμένο χωριό. Εδώ γίνονται πολλές αφιλοκερδής πολιτιστικές εκδηλώσεις, προβολές ντοκιμαντέρ, θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, οικογιορτές… Εδώ πραγματοποιήθηκε η “Συνέλευση για την αποανάπτυξη και την άμεση δημοκρατία” με συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα»
κ κανουν τα δικα τους παιζοντας με την υγεια ανευθυνα
«Οι κάτοικοι κάνουν μετρήσεις στο νερό της πηγής κάθε λίγο και διαπιστώνεται, πως το νερό είναι πεντακάθαρο. Επίσης το δίκτυο το έχουν κατασκευάσει οι ίδιοι, το καθαρίζουν το δίκτυο με δικά τους έξοδα και το επισκευάζουν όταν χρειάζεται. Παρόλα αυτά, κάποια στιγμή, αποφάσισε η ΔΕΥΑΜΒ, να τοποθετήσει χλωριωτή στο νερό που φτάνει στο μισό χωριό και οι κάτοικοι άρχισαν να αντιστέκονται γιατί είναι παράλογο να χλωριώνεις ένα πεντακάθαρο νερό. ''
προκειται απλα για καποια μαλακιστηρια
https://www.libre.gr/to-galatiko-chorio ... -toy-pili/
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πρώτον δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση το δικό σου το καλό να συμβαδίζει με του Μπέου, εκτός εάν... που δεν τολμώ να το φανταστώΕρμής έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 21:28Α δηλαδή αν το δικό μου καλό και του μπεου συμβαδίζουν, να επιλέξω το κακό μου επειδή μπεος.
Και δεύτερον για να στο πω με παράδειγμα:
Αν η επιλογή ήταν από τη μία μεριά να υπερασπιστώ τον Μπεό και από την άλλη ήταν ο Χίτλερ έτοιμος να ρίξει στο φούρνο 13.000 παιδάκια, θα άναβα τον φούρνο
Λοιπόν, βάζω στοιχηματάκι με όποιον παντελονάτο δεξιό γουστάρει: Αν υδροδοτηθούν "σωστά" οι Σταγιάτες και μέχρι τις επόμενες εκλογές μετά το πέρας των έξι μηνών δεν έχει κυκλοφορήσει εμφιαλωμένο νερό Σταγιατών θα ψηφίσω ότι μου πείτε ρε πούστηδες. Μόνο χρυσή αυγή δεν ψηφίζω. Αν όμως έχει κυκλοφορήσει θα ψηφίσετε ΚΚΕ. Θα σκανάρει ο χαμένος το ψηφοδέλτιο να το δει ο κερδισμένος. Διαφορετικά παπάρια παντελόνια φοράτε.Ερμής έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 21:28Α δηλαδή αν το δικό μου καλό και του μπεου συμβαδίζουν, να επιλέξω το κακό μου επειδή μπεος.
Όταν λέω "μέχρι τις επόμενες εκλογές μετά το πέρας των έξι μηνών" εννοώ πως αν υδροδοτηθούν χλωριωμένα σήμερα κι αύριο γίνουν εκλογές, δεν θα έχει ο χαμένος καμιά υποχρέωση. Αν υδροδοτηθούν όμως σήμερα και γίνουν εκλογές μετά από έναν χρόνο τότε ο χαμένος οφείλει να πληρώσει το ντιλ του.
Πάει;
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
fixed για να καταλαβεις τι παιζειΕρμής έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 20:59Δε ξέρω για το συγκεκριμένο, δε το έχω ερευνήσει. Μου κάνει πολύ περίεργο όμως κάποιος να έρχεται στο χωριό σου και να σου λέει "στοπ, μόνο εμφιαλωμένο νερο του δικτυου από εδώ και πέρα επειδη μου τα σκανε χοντρα για να σου κοψω την πηγη για να το δωσω σε εταιρεια για εμφιαλωμενο"
το κολπο ειχε προσπαθησει να το κανει και προηγουμενος δημαρχος αλλα το θεμα τωρα ειναι οτι ο μπεος μαλλον μπορει να γινει πολυ πσειστικος με οσους διαφωνουν

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Θα στο θέσω αλλιώς.Beria έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 21:34Πρώτον δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση το δικό σου το καλό να συμβαδίζει με του Μπέου, εκτός εάν... που δεν τολμώ να το φανταστώ
Και δεύτερον για να στο πω με παράδειγμα:
Αν η επιλογή ήταν από τη μία μεριά να υπερασπιστώ τον Μπεό και από την άλλη ήταν ο Χίτλερ έτοιμος να ρίξει στο φούρνο 13.000 παιδάκια, θα άναβα τον φούρνο
Έστω ότι είμαι άνεργος και έστω ότι ο Μπεος και ο κάθε Μπεος θέλει να με προσλάβει στη νόμιμη επιχείρηση του(που μπορεί να έχει ξέπλυμα για άλλα), να ασκώ ένα νόμιμο επάγγελμα. Είμαι άτιμος και με παίρνει η μπάλα για τυχόν άλλες αμαρτίες του;
Προφανώς και ξέρεις καλύτερα τα του ανδρός μιας και τον γνωρίζεις από παλιά, εμείς γνωρίζουμε αυτά που είναι ευρέως γνωστά.
Δε ξέρω.. μου κάνει πολύ περίεργο να θέλει να σου επιβάλει ο άλλος με το ετσι θέλω να υδροδοτηθεις από εκεί που γουστάρει αυτός. Δηλαδή με λίγα λόγια αν πάει ένας κάτοικος να χρησιμοποιήσει την πηγή θα είναι εκεί κάποιος, Αστυνομία ίσως, που θα το απαγορεύει;alekhine έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 21:57fixed για να καταλαβεις τι παιζειΕρμής έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 20:59Δε ξέρω για το συγκεκριμένο, δε το έχω ερευνήσει. Μου κάνει πολύ περίεργο όμως κάποιος να έρχεται στο χωριό σου και να σου λέει "στοπ, μόνο εμφιαλωμένο νερο του δικτυου από εδώ και πέρα επειδη μου τα σκανε χοντρα για να σου κοψω την πηγη για να το δωσω σε εταιρεια για εμφιαλωμενο"
το κολπο ειχε προσπαθησει να το κανει και προηγουμενος δημαρχος αλλα το θεμα τωρα ειναι οτι ο μπεος μαλλον μπορει να γινει πολυ πσειστικος με οσους διαφωνουν
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Το κύπελλο και τη διαγραφή χρεών τα απωθείτε κι αυτά;
Επι Μπέου παρά τα οικονομικά προβλήματα ο Πανιώνιος είχε σταθερά καλές ομάδες και τερμάτιζε σε θέσεις που θ' αργήσεις να ξαναδείς. Και πολύ καλούς παίκτες για τα κυβικά του, Ντρόμπνι, Φύσσα, Μάντζιο, Βόκολο και ξεχνάω και πολλούς.
edit: και πορεία στο τελευταίο - αν δε κάνω λάθος - κυπελλούχων.
Φυσικά, δέκα λεπτά από τη πλατεία μένω και την κόντρα με τους οργανωμένους τη ξέρω από πρώτο χέρι.
Κι αν έστηνε και κανένα παιχνιδάκι με τη Δυναμό Τυφλίδας, τέλως πάντων άνθρωπος είναι κι αυτός κι έχει αδυναμίες.
Το δεύτερο Κύπελλο δεν το πήρε ο Μπέος. Δεν είχε αναλάβει ακόμα.
Τη διαγραφή χρεών την έκανε ο Ρασπούτιν Κώστας Τσολακάκης. Όχι ο Μπέος
Ο Αχιλλέας έκανε μια ζημιά στον Πανιώνιο που δεν θα επανορθωθεί ποτέ.Επι Μπέου παρά τα οικονομικά προβλήματα ο Πανιώνιος είχε σταθερά καλές ομάδες και τερμάτιζε σε θέσεις που θ' αργήσεις να ξαναδείς. Και πολύ καλούς παίκτες για τα κυβικά του, Ντρόμπνι, Φύσσα, Μάντζιο, Βόκολο και ξεχνάω και πολλούς.
Φυσικά, δέκα λεπτά από τη πλατεία μένω και την κόντρα με τους οργανωμένους τη ξέρω από πρώτο χέρι.
Κι αν έστηνε και κανένα παιχνιδάκι με τη Δυναμό Τυφλίδας, τέλως πάντων άνθρωπος είναι κι αυτός κι έχει αδυναμίες.
Από την δεύτερη ομάδα πολλών φιλάθλων, έγινε μια αντιπαθητική ομάδα
Η ομάδα του Μπέου
Ο Φύσσας από τα τσικό ήταν, ο Μπέος μας τον έφερε; Ο Μάντζιος από το 91 Νέα Σμύρνη είναι, ο Βόκολος από το 86. Και ποιο Κύπελλο, ήμασταν Μπεο-φρι τότε.Jack Shephard έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 22:22Το κύπελλο και τη διαγραφή χρεών τα απωθείτε κι αυτά;
Επι Μπέου παρά τα οικονομικά προβλήματα ο Πανιώνιος είχε σταθερά καλές ομάδες και τερμάτιζε σε θέσεις που θ' αργήσεις να ξαναδείς. Και πολύ καλούς παίκτες για τα κυβικά του, Ντρόμπνι, Φύσσα, Μάντζιο, Βόκολο και ξεχνάω και πολλούς.

ΥΓ: Αδυναμίες ο αγαπούλας, την μπουτίκ και δίπλα το καφέ σμπαράλια το θυμάσαι επειδή είχε περίοδο;;;
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ρε συ το ζητημα δεν ειναι να μην μπορουν οι χωριανοι να πανε να γεμισουν τα κανατια στην πηγη
απο οτι καταλαβαινω οι τυπου στο χωριο ειχαν στησει ενα μικρο δικτυακι για να παιρνουν νερο απο την πηγη και το συντηρουσαν μονοι τους
ε επειδη προφανως η πηγη εχει καλο νερο τους καταργησαν το δικτυο για να περει το νερο αυτος που θελει να το σπρωξει εμφιαλωμενο και τους δωσανε το νερο του δικτυου της πορταριας
για αυτο μαλλον και η φαση χλωριωμενο νερο κλπ κλπ
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Με προβληματίσατε και οι δύο και πήρα τη βοήθεια της Wikipedia γιατί είναι και πολλά τα χρόνια

Λέει γενικός αρχηγός το 1998; Τέλος, σε αυτόν τον οφείλετε

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θες να κάμω λίγο πίσω;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ετσι ειναιalekhine έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 22:35ρε συ το ζητημα δεν ειναι να μην μπορουν οι χωριανοι να πανε να γεμισουν τα κανατια στην πηγη
απο οτι καταλαβαινω οι τυπου στο χωριο ειχαν στησει ενα μικρο δικτυακι για να παιρνουν νερο απο την πηγη και το συντηρουσαν μονοι τους
ε επειδη προφανως η πηγη εχει καλο νερο τους καταργησαν το δικτυο για να περει το νερο αυτος που θελει να το σπρωξει εμφιαλωμενο και τους δωσανε το νερο του δικτυου της πορταριας
για αυτο μαλλον και η φαση χλωριωμενο νερο κλπ κλπ
συντηρηση δικτυου απο ομαδες για την παρτη τους μονο - ομως δεν νοειται - ο δημος εχει την ευθυνη της υδρευσης - της συντηρησης δικτυου κ της ποιοτητας ασφαλειας νερου .
Καμια ομαδα δεν μπορει να αποφασιζει πως ο δημος θα διαχειριστει τους φυσικους πορους του - ειτε να τους διαθεσει σε ολους τους δημοτες ειτε να ενοικιασει κλπ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Μαυροβασίλης
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Gherschaagk
- Συντονίστρια

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αχιλλέας Μπέος, ο καλύτερος Δήμαρχος της Ελλάδας
από Unique » 05 Σεπ 2023, 15:02 » σε Κοινωνικά θέματα - 162 Απαντήσεις
- 7235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique