Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Η εναλλακτική δεν είναι καθόλου τρομακτική. Εφαρμόστηκε και πέτυχε παπάδες σε εντελώς απτό επίπεδο και μάλιστα σε μια τεχνολογικά πρωτόγονη σε σύγκριση με σήμερα εποχη.
Σε ότι αφορά τη θέση της γυναίκας στο σοσιαλισμό, όχι απλώς βελτιώθηκε σε σύγκριση με την εποχή προ της επανάστασης αλλά κατοχυρώθηκαν και μια σειρά δικαιώματα που δεν είχε καν φανταστεί ότι θα μπορουσε να απολαύσει το γυναικείο φύλο πριν το 1917.
Καταρχάς μια από τις πρώτες πρωτοβουλίες του προλεταριακου κράτους ήταν να αναγνωρίσει πολιτικά δικαιώματα στις γυναίκες, πριν καν γίνει αυτό στις ΗΠΑ.
Στη συνέχεια με μπαραζ παρεμβάσεων άρθηκε η ανισοτιμια μεταξύ αντρών και γυναικών στη δουλειά, στις απολαβές, στην καθημερινότητα αλλά και σε ότι είχε να κάνει με τα οικογενειακά θέματα.
Μειώθηκε ο αναλφαβητισμός των γυναικών που επί τσάρου έμεναν σπίτι και αγράμματες για όλη τους τη ζωή, διευκολύνθηκε η πρόσβαση τους στην περίθαλψη, έγινε βατή και πριμοδοτηθηκε η ανέλιξη τους στα εργατικά συμβούλια, ώστε μαζί με τους άντρες από κοινού να αποφασίζουν για το μέλλον τους και να συνεισφέρουν ουσιαστικά και όχι από θέση κομπάρσου στην οικοδόμηση των νέων παραγωγικών σχέσεων.
Αυτά σήμερα φαίνονται ίσως κοινοτυπα, τότε όμως ήταν αδιανόητες τομές, ειδικά αν υπολογίσει κανείς τι συνέβαινε στις γυναίκες της Ρωσίας προ της επανάστασης.
Η γυναίκα που ζούσε στη ρωσική ύπαιθρο επί τσάρου ήταν όχι απλά υποδυεστερη του άντρα, αλλά ένα αντικείμενο για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές και όχι μόνο ορμές του συζύγου. Οι κατσαπλιαδες ρωσοι χωριάτες αντιμετώπιζαν περιφρονητικά τις γυναίκες ασκούσαν τυραννία επάνω τους.
Αυτά άλλαξαν με το σοσιαλισμό σε εντυπωσιακό για τα δεδομένα της εποχής βαθμό . Δηλαδή το επιχείρημα ότι η γυναίκα στον σοσιαλισμό είχε την ίδια αντιμετώπιση με αυτή που είχε στην εποχή του τσάρου δεν είναι απλά εωλη αλλά και αστεία.
Δεν ήθελα να ανοίξω τέτοια συζήτηση αλλά φαίνεται καλύτερη από την τρέχουσα.
Έχεις κάποιες πηγές απ' όπου λαμβάνεις αυτές τις πληροφορίες; Μου φαίνονται κάπως εξιδανικευμένες.
Είμαι σίγουρος πως στην ΕΣΣΔ περισσότερες γυναίκες σφουγγάριζαν πατώματα απ' όσες μελετούσαν την Μαρξιστική Γενετική
Πες μου σε παρακαλώ που μπορώ να μάθω περισσότερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χουργιατς την 25 Δεκ 2019, 00:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
EKPLIKTIKOS το ξαναλέω οι βιαστές ειναι ανωμαλα άτομα και πρεπει να μπαινουν ΙΣΟΒΙΑ και μην σου πω για χημικό ευνουχισμό οπως κανουν στην ΚΙΝΑ αλλά αδερφέ εδώ τσακώνονται για πατριαρχίες και για μητριαρχίες και το πάνε αλλού το ζήτημα.
Καλές γιορτές να έχεις
Ναι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η διαμαρτυρία δεν αφορά αληθινό βιασμό αλλά βιασμό κατά τη ντεκονστρουβιστικη έννοια που βασικά είναι να την κάνεις να νιώσει άσχημα συναισθήματα πχ λέγοντας ότι δεν πας με χοντρές.
Για τον ίδιο λόγο έχουν άδικο όσοι φίλοι νομίζουν ότι οι διαμαρτυρόμενες με το σύνθημα τους δεν εννοούν ΚΑΘΕ άντρα, indeed κάθε άντρα, γυναίκα, παιδί και ζώο που συναποτελούν την κοινωνια με την εξαίρεση των woke συνοδοιπόρων, των μουσουλμάνων που είναι επίσης θυματα και δε βιάζουν από κακία αλλά επειδή έτσι είναι η μουσουλμανική ταυτότητα και των πελατών σεξουαλικής εργασίας που επίσης δε βιάζουν γιατί το να είσαι πρεζόνι που πουλάει τον εαυτό του σαν σπερματοκουβα για γέρους είναι θηλυκη ταυτότητα και μάλιστα από τις πιο empowered.
Ασφαλώς και δικαιούμαι να το πάρω προσωπικά το ζήτημα εάν μια γυναίκα με δείχνει με το δάχτυλο και με αποκαλεί ως βιαστή ..
Δε νομίζω οτι πραγματικά δείχνουν κάποιον συγκεκριμένα. Απλα κάνουν ένα θεατρικό κ εσυ τυχαίνει να περνάς απο μπροστά την ωρα που έχουν απλωμένο το δάχτυλο μαν μου, τσιλ
Ούτε κι εγώ νομίζω ότι κάποιος περαστικός θα πάθει ψυχικό τραύμα. Οι περισσότεροι το βλέπουν κάπως έτσι.
Επειδή βλέπω ότι στην πλειοψηφία σας έχετε πέσει θύματα της ευρωαμερικάνικης (αλλά και τουρκικής και γενικά ισλαμικής) παραπληροφόρησης σορίτικων, τριβαδικών, ισλαμικών κ.ά. λόμπι, σας συνιστώ την μελέτη των έργων της επαΐουσας του θηλυκού ψυχισμού Έλεν Ντόιτς, ειδικά "Η ψυχανάλυση των σεξουαλικών λειτουργιών της γυναίκας" (Psychoanalysis of the Sexual Functions of Women).
Ο βιασμός είναι βιασμός, δεν νομίζω ότι υπήρξε ποτέ εποχή που ετύγχανε της κοινωνικής αποδοχής.
Μόνο ο Στάλιν ήταν ένας που είχε ψελλίσει κάτι υπέρ.
Στην περίπτωση μας νομίζω το έχουν αναγάγει σε ένα είδος mind crime.
Είναι ας πούμε μία πολύ photogenic συντονίστρια του πχόρουμ και έχει αποφασίσει το πχόρουμ οι φωτογραφίες των συντονιστών να εμφανίζονται σε ένα είδος "μάθετε ότι" tab δίπλα στο radio και πάνε μετά μερικοί και λένε "άει ισύ μανάρ" μου", για την εν λόγω συντονίστιρα. Αυτό απαγορεύεται και επεμβαίνει και το κόμμα.
EKPLIKTIKOS το ξαναλέω οι βιαστές ειναι ανωμαλα άτομα και πρεπει να μπαινουν ΙΣΟΒΙΑ και μην σου πω για χημικό ευνουχισμό οπως κανουν στην ΚΙΝΑ αλλά αδερφέ εδώ τσακώνονται για πατριαρχίες και για μητριαρχίες και το πάνε αλλού το ζήτημα.
Καλές γιορτές να έχεις
Ναι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η διαμαρτυρία δεν αφορά αληθινό βιασμό αλλά βιασμό κατά τη ντεκονστρουβιστικη έννοια που βασικά είναι να την κάνεις να νιώσει άσχημα συναισθήματα πχ λέγοντας ότι δεν πας με χοντρές.
Για τον ίδιο λόγο έχουν άδικο όσοι φίλοι νομίζουν ότι οι διαμαρτυρόμενες με το σύνθημα τους δεν εννοούν ΚΑΘΕ άντρα, indeed κάθε άντρα, γυναίκα, παιδί και ζώο που συναποτελούν την κοινωνια με την εξαίρεση των woke συνοδοιπόρων, των μουσουλμάνων που είναι επίσης θυματα και δε βιάζουν από κακία αλλά επειδή έτσι είναι η μουσουλμανική ταυτότητα και των πελατών σεξουαλικής εργασίας που επίσης δε βιάζουν γιατί το να είσαι πρεζόνι που πουλάει τον εαυτό του σαν σπερματοκουβα για γέρους είναι θηλυκη ταυτότητα και μάλιστα από τις πιο empowered.
Αυτός εδώ ακριβώς είναι ο λόγος που δεν συμμετέχω σε αυτήν την συζήτηση, σας έχει αναλάβει ο φος, ναφ σεντ, καλές γιορτές σε όλους/ες/α.
Που αποδεικνύει ότι η πραγματική ισότητα δεν έχει.σχεση με το νάρκισσμο και τις ντεκονστρουβιστικες αηδιες των μιλενιαλς
Δεν έχω καταλάβει το κίνημα αυτό τι ζητάει
Αυστηρότερες ποινές για τους βιαστές ;
Να καταδικάζεται ένας άνδρας για βιασμό με απλά και μόνο την μαρτυρία μιας γυναίκας χωρίς δίκη ;
Κανένας δεν υποστηρίζει τον πραγματικό βιασμό και τους αληθινά ενόχους βιαστές
Δεν έχω καταλάβει το κίνημα αυτό τι ζητάει
Αυστηρότερες ποινές για τους βιαστές ;
Να καταδικάζεται ένας άνδρας για βιασμό με απλά και μόνο την μαρτυρία μιας γυναίκας χωρίς δίκη ;
Κανένας δεν υποστηρίζει τον πραγματικό βιασμό και τους αληθινά ενόχους βιαστές
Να βγάλει όλους τους άνδρες βιαστές.
Ακριβως αυτές οι αντιφάσεις του φεμιναζιστικού κινήματος είναι που κάνουν αδύνατο τον οποιονδήποτε διάλογο.
Απ' τη μια μεριά δεν πρέπει να γενικεύουμε, απ' την άλλη "όλοι οι άνδρες είναι γουρούνια".
Απ' τη μια μεριά είναι σεξιστικοί οι χαρακτηρισμοί, απ' την άλλη "όλοι οι άνδρες είναι γουρούνια".
Απ' τη μια μεριά "ρεφιουτζιζ γουέλκαμ" από τις πιο πατριαρχικές και μισογυνιστικές κοινωνίες, απ' την άλλη είναι "βιασμός το "μανσπρέντινγκ" (άλλη μαλακία όρος)".
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.