Ο άνθρωπος...δεν ησυχάζει η ψυχή του όπως κι αν είναιNamrail έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 08:29Περνάει η κατάθλιψη με "υπακοή" και "κατήχηση"; Μπράβο , εσείς έχετε ανακαλύψει την πανάκεια δια πάσα νόσο και μαλακία.bluerose έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:41Δεν φτάνει η βόλτα στο ναόlonelyrider έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:29Πάντως τα ψυχοφάρμακα πρέπει να είναι η έσχατη λύση.
Δημιουργούν παρενέργειες και εθισμό. Φτιάχνουν κάτι και χαλάν κάτι άλλο.
Ού μπλέξεις.
Συμβουλή από έμπειρο ειδικό και μακριά από τσιγγουνιές για τέτοια θέματα και επίσης μια βόλτα και από ιερό ναό.
Θέλουν κατήχηση να μάθουν τι πιστεύουν
Εξομολόγηση και μετάνοια
Μετά θα αρχίσουν
Η κατήχηση μου άνοιξε τον ορίζοντα, απλά πριν έκανα την υπακοή και χαιρομουν να πηγαίνω σε προσκυνήματα
Θέλουν κατηχηση
Είτε πλούσιος είτε φτωχός
Έχετε μπερδέψει τη φτώχια με την εκκλησία. Μα φυσικά. Οι περισσότεροι φτωχοί είναι στη γη κι άρα, το κοινό των θρησκειών
Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για το παράδεισο. Έτσι είναι.
Κι ο πιο πλούσιος να είσαι και να ικανοποιήσεις όλες τις ανάγκες σου δε θα ησυχάζεις
Κι ο πιο φτωχός να είσαι πάλι το ίδιο
Πάρτε παράδειγμα τη μέση οδό( στη θρησκεία δεν πρέπει να υπάρχει,είτε από αριστερά είτε από δεξιά θα πας)
Στη μέση οδό( όχι τη πνευματική ξαναλέω)....ακόμη κι αν επιτυχείς κάτι δε θα είσαι ευτυχισμένος,θα βγει κάτι άλλο. Και ξανά το ίδιο
Για αυτό λένε. Εδώ η κόλαση κι ο παράδεισος. Όπως είσαι εδώ,θα είσαι κι εκεί
Κι αρα; Γαλήνη πρέπει να έχουμε από δω..δλ εμένα μαρεσει το χωριο; Όχι. Αλλά ήδη ξενοικιασα το άλλο σπίτι και ήδη είναι ακόμη εδώ. Κι εκεί αλλά έχει
Έτσι είναι.
Δλ ο Άγιος Παϊσίος δεν ήταν άνθρωπος; Δεν ήθελε την ησυχία του; Δεν είχε σώμα που κουραζόταν; Ζούσε σε άνετο μέρος με φυσικό αέριο; Κι όμως είχε χαρά από δω.
Η κατάθλιψη θέλει γιατρό,δεν είμαι ηλίθια
Αλλά για να μη το πάθεις ξανά ή για να περάσει πιο ήρεμα θες παπα