"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα
Εδω ο σκυλος στεκεται προσοχη μπροστα στο φαγητο του και δεν τρωει εαν δεν παρει αδεια απο το αφεντικο του, και λετε πως ο ανθρωπος δεν μπορει να κυριαρχησει στο ενστικτο του;
Παίζει αυτό να υπήρχε κάποτε. Τώρα πια δεν νομιζω. Δεν νομιζω ότι υπάρχουν καν τέτοιοι άντρες κάτω από τα 35 σήμερα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:55Υπάρχουν η όχι γυναικες που θέλουν τον άνδρα ορμητικό δυναμικό ....ασυγκράτητο ο οποίος να παίρνει πρωτοβουλίες ..;
Ο άνδρας είναι κυνηγός και όσο πιο ορμητικός ασυγκράτητος δυναμικός είναι ...τόσο πιο πολύ αρέσει στις κανονικές γυναίκεςblackpaint έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:56Εδω ο σκυλος στεκεται προσοχη μπροστα στο φαγητο του και δεν τρωει εαν δεν παρει αδεια απο το αφεντικο του, και λετε πως ο ανθρωπος δεν μπορει να κυριαρχησει στο ενστικτο του;
Οι οποίες οι περισσότερες είναι της νοοτροπίας
Τραβάτε με και ας κλαίω
- Dwarven Blacksmith
Εντελώς συμπτωματικά, η σωστή άποψη τελικά είναι αυτή της Ελληνικής επαρχίας το 60.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:51Σαφώς και υπάρχει. Και η γυναίκα που δεν μπορεί να αντιληφθεί το σημείο χωρίς επιστροφή και τις συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν είναι η απόλυτη πρωτάρα.
Ο βιασμός παρθένας, ναι, είναι όντως εγκληματική πράξη.
Can't teach an old boomer new tricks.blackpaint έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:56Εδω ο σκυλος στεκεται προσοχη μπροστα στο φαγητο του και δεν τρωει εαν δεν παρει αδεια απο το αφεντικο του, και λετε πως ο ανθρωπος δεν μπορει να κυριαρχησει στο ενστικτο του;
Damn dick...blackpaint έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:56Εδω ο σκυλος στεκεται προσοχη μπροστα στο φαγητο του και δεν τρωει εαν δεν παρει αδεια απο το αφεντικο του, και λετε πως ο ανθρωπος δεν μπορει να κυριαρχησει στο ενστικτο του;
Πέρα από τις εξαλες φεμινίστριες ..έχει γίνει καμία έρευνα για την νοοτροπία των περισσότερων Ελληνίδων για τα πρότυπα ερωτικής συμπεριφοράς τους ;stargazer έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:59Παίζει αυτό να υπήρχε κάποτε. Τώρα πια δεν νομιζω. Δεν νομιζω ότι υπάρχουν καν τέτοιοι άντρες κάτω από τα 35 σήμερα.
Άρα δεν είναι για τις φίλες τους ή την πάρτη τους. Το σημείο αναφοράς ή επιβράβευση, έχει να κάνει με την πιθανή εμβέλεια που έχει η όποια σύγκριση στους ωραίους ή φραγκάτους. Το τάργκετ γκρουπ της κάθε μιας, είναι αμιγώς προσωπική επιλογή, έτσι;Alien666 έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:54Εμένα μου το λες; Εγώ το ξέρω αυτό. Αλλος ένας λόγος που όσες γυναίκες θέλουν να δείχνουν προκλητικές το κάνουν -εκτός από τους άντρες- και για τις φίλες τους, ή για την πάρτη τους.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:43Η ομορφιά είναι αντικειμενικά ίδια και για τα δύο φύλα.Alien666 έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:30
Οι ωραίες γυναίκες, αρέσουν και στις γυναίκες. Πολλές μάλιστα τις ελκύουν και σεξουαλικά.
Αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό και στα έργα τέχνης, που απεικονίζουν γυμνό και αρέσουν στις γυναίκες. Ακόμη και άντρες να μην υπήρχαν σε αυτό τον πλανήτη, θα υπήρχε ένας λανθάνον ερωτισμός μεταξύ γυναικών.
Αν ρωτήσεις εμένα ποιους άντρες θεωρώ αντικειμενικά όμορφους, θα σου αναφέρω κάτι ντούκια τύπου "Μαμόα" και "σβαιτζενέιγκερ".
Αντίθετα οι γυναίκες θα αναφέρουν και πιο μετροσέξουαλ αντρικά πρότυπα, ή ακόμη και αντικειμενικά μέτριους διάσημους που έχουν έντονη "προσωπικότητα".
Αντίθετα, η γυναικεία ομορφιά είναι αντικειμενικά ίδια και για τα δύο φύλα.
Και όπως η ασχήμια ή μετριότητα δεν συνεπάγεται ευφυία έτσι και η ομορφιά δεν συνεπάγεται χαζομάρα.
Οπότε, όταν ακούς τσιτάτα τύπου "εμένα μ' ενδιαφέρει ο άντρας να έχει χιούμορ και προσωπικότητα" κάνε μια στατιστική για το αν οι χιουμορίστες διαθέτουν εκτός από σέξυ κοιλίτσα και υπέρβαρο -και κυρίως ανοικτό- πορτοφόλι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νομίζω ότι ανταγωνίζεσαι τον ΑΙΝΕΙΑΝ. Δεν θα συνεχίσωΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:51Σαφώς και υπάρχει. Και η γυναίκα που δεν μπορεί να αντιληφθεί το σημείο χωρίς επιστροφή και τις συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν είναι η απόλυτη πρωτάρα. Ο βιασμός παρθένας, ναι, είναι όντως εγκληματική πράξη.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Εξαρτάται. Πολλές φορές οι έμπΥροι θεωρούν δεδομένο ότι ο "δυναμισμός"ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:55Υπάρχουν η όχι γυναικες που θέλουν τον άνδρα ορμητικό δυναμικό ....ασυγκράτητο ο οποίος να παίρνει πρωτοβουλίες ..;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εμένα δεν μπορεί να με ανταγωνιστεί κανένας η καμία ..Naida έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 16:03Νομίζω ότι ανταγωνίζεσαι τον ΑΙΝΕΙΑΝ. Δεν θα συνεχίσω

Άρα ΟΛΕΣ οι γυναίκες ΔΕΝ είναι το ίδιο , όπως και όλοι οι άνδρες δεν είναι το ίδιοΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 16:06Εξαρτάται. Πολλές φορές οι έμπΥροι θεωρούν δεδομένο ότι ο "δυναμισμός"που γούσταρε η Κούλα αρέσει και στην Τούλα, με καταστροφικά θα έλεγα αποτελέσματα.
Άλλες γυναίκες τον θέλουν τον "βιασμό" τους (προσοχή στα εισαγωγικά ) και άλλες όχι
- Otto Weininger
Σκύλοι καλοθρεμενοι με εκπαίδευση. Βάλε ένα σκυλί που το έχεις αταιστο 3-4 μέρες να κάτσει προσοχή και έλα πες μας.blackpaint έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:56Εδω ο σκυλος στεκεται προσοχη μπροστα στο φαγητο του και δεν τρωει εαν δεν παρει αδεια απο το αφεντικο του, και λετε πως ο ανθρωπος δεν μπορει να κυριαρχησει στο ενστικτο του;
Let them make the first mistake. We make the last move.
μπαίνει το 2020,πως το βλέπεις,θα τα καταφέρεις να το κόψεις το ρημάδι?
Για δοκίμασε όμως να του πάρεις το φαγητό όταν έχει αρχίσει να τρώει.blackpaint έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:56Εδω ο σκυλος στεκεται προσοχη μπροστα στο φαγητο του και δεν τρωει εαν δεν παρει αδεια απο το αφεντικο του, και λετε πως ο ανθρωπος δεν μπορει να κυριαρχησει στο ενστικτο του;
Εσύ το λες όμως ότι η γυναικεία ομορφιά γίνεται αντιληπτή και από τις γυναίκες. Η διαφορά είναι ότι εγώ λέω πως αυτό θα συνέβαινε ακόμη κι αν δεν υπήρχαν οι άντρες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 16:02Άρα δεν είναι για τις φίλες τους ή την πάρτη τους. Το σημείο αναφοράς ή επιβράβευση, έχει να κάνει με την πιθανή εμβέλεια που έχει η όποια σύγκριση στους ωραίους ή φραγκάτους. Το τάργκετ γκρουπ της κάθε μιας, είναι αμιγώς προσωπική επιλογή, έτσι;Alien666 έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:54Εμένα μου το λες; Εγώ το ξέρω αυτό. Αλλος ένας λόγος που όσες γυναίκες θέλουν να δείχνουν προκλητικές το κάνουν -εκτός από τους άντρες- και για τις φίλες τους, ή για την πάρτη τους.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 15:43
Η ομορφιά είναι αντικειμενικά ίδια και για τα δύο φύλα.
Και όπως η ασχήμια ή μετριότητα δεν συνεπάγεται ευφυία έτσι και η ομορφιά δεν συνεπάγεται χαζομάρα.
Οπότε, όταν ακούς τσιτάτα τύπου "εμένα μ' ενδιαφέρει ο άντρας να έχει χιούμορ και προσωπικότητα" κάνε μια στατιστική για το αν οι χιουμορίστες διαθέτουν εκτός από σέξυ κοιλίτσα και υπέρβαρο -και κυρίως ανοικτό- πορτοφόλι.
Ασφαλώς παίζει ρόλο η αποδοχή από τους άντρες, αλλά ακόμη και αν απουσίαζαν οι άντρες, αυτό θα ήταν το ντύσιμο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οικονόμου: Ίσως είναι καλύτερη περίπτωση να είσαι νεκρός από το να είσαι σε καροτσάκι
από Eθνικοκοινωνιστης » 10 Μαρ 2025, 15:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 31 Απαντήσεις
- 847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
04 Ιούλ 2024, 16:06
-
-
Νέα δημοσίευση Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Άλμπαν βιαστής.
από Kauldron » 21 Μάιος 2024, 20:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
22 Μάιος 2024, 16:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είσαι αφελής αν είσαι πάντα καλά ή είσαι πάντα καλά αν είσαι αφελής;
από Filosofos555 » 23 Ιαν 2025, 00:04 » σε Φιλοσοφία - 0 Απαντήσεις
- 271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Filosofos555
23 Ιαν 2025, 00:04
-