Ο αντικαπνιστικός νόμος έφερε μείωση 40% στον τζίρο των καταστημάτων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Ο αντικαπνιστικός νόμος έφερε μείωση 40% στον τζίρο των καταστημάτων
Οπότε γιατί το φέρνεις σαν επιχείρημα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όχι "μερακλής". Εξαρτημένος. Εθισμένος από ουσίες.the comet the course the tail έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 21:45αλλιώς βιώνει και φιλτράρει κάτι ένας άνθρωπος καπνιστής και μερακλής, που έφαγε την ζωή με το κουτάλι και αλλιώς ένας παπαγάλος του ιντερνέτ.stavmanr έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 21:41Υπονοείς δηλαδή ότι έχεις το copyright του βιώματος και της εμπειρίας και οι υπόλοιποι στερούνται δικαιώματος σε αυτά;the comet the course the tail έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 21:38
έχεις να πεις κάτι δικό σου; που το έχεις ζήσει; που το έχεις επεξεργαστεί βιωματικά, εμπειρικά; έχεις να πεις κάτι πάνω στα συγκεκριμένα θέματα που θίγονται;
δεν έχεις φίλε.
Όντως, ο εθισμένος από ουσίες βιώνει διαφορετικά τον κόσμο αυτό. Και δεν τον σταματά να παπαγαλίζει ταυτόχρονα στα φόρα διάφορες ασυναρτησίες.
stavmanr έγραψε: ↑07 Ιαν 2020, 09:31Όχι "μερακλής". Εξαρτημένος. Εθισμένος από ουσίες.the comet the course the tail έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 21:45αλλιώς βιώνει και φιλτράρει κάτι ένας άνθρωπος καπνιστής και μερακλής, που έφαγε την ζωή με το κουτάλι και αλλιώς ένας παπαγάλος του ιντερνέτ.
Όντως, ο εθισμένος από ουσίες βιώνει διαφορετικά τον κόσμο αυτό. Και δεν τον σταματά να παπαγαλίζει ταυτόχρονα στα φόρα διάφορες ασυναρτησίες.
αν είσαι εθισμένος από το ιντερνέτ και ό,τι έχεις να πεις το διάβασες σε αυτό, μια διαφορετική άποψη, βγαλμένη από την ζωή, θα την δεις ως ασυναρτησία.

είσαι τόσο παπαγάλος που παπαγαλίζεις και τον χαρακτηρισμό παπαγάλος που σου έκανα και μου τον επιστρέφεις.

Μπακαλότυπε, πώς τους γάμησες έτσι... τα τασάκια και τ' αρχίδια μου...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Αν είσαι εθισμένος καί στο τσιγάρο καί στο ίντερνετ, τα πράγματα δυσκολεύουν...the comet the course the tail έγραψε: ↑07 Ιαν 2020, 10:03stavmanr έγραψε: ↑07 Ιαν 2020, 09:31Όχι "μερακλής". Εξαρτημένος. Εθισμένος από ουσίες.the comet the course the tail έγραψε: ↑06 Ιαν 2020, 21:45
αλλιώς βιώνει και φιλτράρει κάτι ένας άνθρωπος καπνιστής και μερακλής, που έφαγε την ζωή με το κουτάλι και αλλιώς ένας παπαγάλος του ιντερνέτ.
αν είσαι εθισμένος από το ιντερνέτ (...)
Εν πάσει περιπτώσει, σου έφερα έρευνες σε πάνω από 100 χώρες δείχνοντας ότι δεν υπήρξε καμία οικονομική επίπτωση από την εφαρμογή του νόμου και μου απάντησες με βάση την "τεράστια προσωπική σου εμπειρία που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης".
Η μία και μοναδική έρευνα που βρήκες σου έγραφε ότι η πτώση του τζίρου ήταν αποτέλεσμα της αύξησης της φορολογίας στα οινοπνευματώδη.
Τί να πούμε παραπάνω;
Τη φάση του να αρχίσουν να μπαίνουν περιορισμοί και στο ποτό, πως τη βλέπετε;
Εννοώ το να υπάρχει συσχετισμός της περιεκτικότητας αλκοόλ που έχει το κάθε ποτό με τα ποτήρια (γραμμάρια)* που δικαιούται κάθε πελάτης.
*Το διευκρινίζω για να μην αρχίσουν εξυπνάδες τύπου "θέλω τσίπουρο σε ένα μεγάλο ποτήρι μπύρας".
Εννοώ το να υπάρχει συσχετισμός της περιεκτικότητας αλκοόλ που έχει το κάθε ποτό με τα ποτήρια (γραμμάρια)* που δικαιούται κάθε πελάτης.
*Το διευκρινίζω για να μην αρχίσουν εξυπνάδες τύπου "θέλω τσίπουρο σε ένα μεγάλο ποτήρι μπύρας".

Η ελπίδα είναι παγίδα.
ρε άνθρωπε εγώ σου εξήγησα ότι μπορεί τελικά και γενικά να μην έχεις επιπτώσεις στον τζίρο, ποιοτικά όμως, ανά υποκλάδο έχεις επιπτώσεις.stavmanr έγραψε: ↑07 Ιαν 2020, 11:04Αν είσαι εθισμένος καί στο τσιγάρο καί στο ίντερνετ, τα πράγματα δυσκολεύουν...
Εν πάσει περιπτώσει, σου έφερα έρευνες σε πάνω από 100 χώρες δείχνοντας ότι δεν υπήρξε καμία οικονομική επίπτωση από την εφαρμογή του νόμου και μου απάντησες με βάση την "τεράστια προσωπική σου εμπειρία που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης".
Η μία και μοναδική έρευνα που βρήκες σου έγραφε ότι η πτώση του τζίρου ήταν αποτέλεσμα της αύξησης της φορολογίας στα οινοπνευματώδη.
Τί να πούμε παραπάνω;

για να ισορροπήσει το σύστημα υπό τις νέες συνθήκες, θα πρέπει κάποιοι μαγαζάτορες να αλλάξουν αντικείμενο. από ουζερί, να ανοίξουν κρεπερί.

και εμείς οι παλαιών συνηθειών άνθρωποι, του έξω, του καφενείου, του μπαρ, του ρεμπετάδικου, θα κλειστούμε στα σπίτια μας.

η λογική σου και τα επιχειρήματα σου είναι ψυχρά και απάνθρωπα σαν από excell-όφυλλο κάποιου λογιστή πολυεθνικής .

the comet the course the tail έγραψε: ↑07 Ιαν 2020, 11:30ρε άνθρωπε εγώ σου εξήγησα ότι μπορεί τελικά και γενικά να μην έχεις επιπτώσεις στον τζίρο, ποιοτικά όμως, ανά υποκλάδο έχεις επιπτώσεις.stavmanr έγραψε: ↑07 Ιαν 2020, 11:04Αν είσαι εθισμένος καί στο τσιγάρο καί στο ίντερνετ, τα πράγματα δυσκολεύουν...
Τί να πούμε παραπάνω;

Σοβαρά, τώρα, ήπιες;
- hellegennes
Μπαίνουν. Βλέπε αλκοτέστ.
Ίσως θα έπρεπε να βγούνε οι καταστηματάρχες να διαμαρτυρηθούν για τα όρια αλκοόλ γιατί τούς κλείνουν τα μαγαζιά, απολύουν προσωπικό, κτλ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Νομιζω οτι αναφερεται σε γενικο περιορισμο, οχι μονο στην οδηγηση.....hellegennes έγραψε: ↑07 Ιαν 2020, 17:54Μπαίνουν. Βλέπε αλκοτέστ.
Ίσως θα έπρεπε να βγούνε οι καταστηματάρχες να διαμαρτυρηθούν για τα όρια αλκοόλ γιατί τούς κλείνουν τα μαγαζιά, απολύουν προσωπικό, κτλ.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- hellegennes
Πιο αληθινός περιορισμός είναι αυτός, γιατί στην πραγματικότητα κανείς δεν σου απαγορεύει να κάνεις 50 τσιγάρα στην έξοδό σου, αρκεί να τα κάνεις έξω απ' το μαγαζί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εκ των πραγματων 50 τσιγαρα εξω απο το καταστημα δεν παιζει. Με την ιδια λογικη, κανεις δεν σου λεει να μην πιεις ενα βαρελι, απλα μετα περιμενε να ξεμεθυσεις....hellegennes έγραψε: ↑07 Ιαν 2020, 18:04Πιο αληθινός περιορισμός είναι αυτός, γιατί στην πραγματικότητα κανείς δεν σου απαγορεύει να κάνεις 50 τσιγάρα στην έξοδό σου, αρκεί να τα κάνεις έξω απ' το μαγαζί.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- hellegennes
Δεν χρειάζεται να πιεις ένα βαρέλι. Αν πιεις 5 ποτήρια κρασί πρέπει να περιμένεις 5 ώρες, άρα είναι αληθινός περιορισμός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σε μια παρεα 5 ατομων οδηγει μονο ενας, επισης υπαρχουν και ταξι, αρα, περιορισμος κανενας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 1241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
13 Ιαν 2025, 16:12
-
- 4 Απαντήσεις
- 266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
31 Μαρ 2024, 12:33
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι υπάλληλοι των μεγάλων καταστημάτων λένε "έχω" αντί για "έχουμε";
από Εκτωρ » 17 Μάιος 2023, 18:20 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 215 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
17 Μάιος 2023, 18:20
-