Είναι το mgtow και το red pill ιδεολόγημα ορθές απαντήσεις στην παράνοια του φεμινισμού; Τί πρέπει να κάνουν οι άντρες;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Είναι το mgtow και το red pill ιδεολόγημα ορθές απαντήσεις στην παράνοια του φεμινισμού; Τί πρέπει να κάνουν οι άντρ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 30 Ιαν 2020, 23:38

EKPLIKTIKOS έγραψε:
30 Ιαν 2020, 22:51
Ίφιδα έγραψε:
30 Ιαν 2020, 22:30

Εγώ φωνάζω για το δικαίωμα των παιδιών να βλέπουν και τους δύο γονείς τους και πολλες αλλες γυναικες επισης, για την ακρίβεια είναι κάτι που έχουμε συζητήσει με τον σύζυγο εκ των προτέρων, σε περίπτωση που δεν πετύχει το μεταξύ μας κάνεις μας δε θα χρησιμοποιήσει το παιδί και η επιμέλεια θα είναι κοινή.
Στην πράξη δεν ειναι τόσο απλό. Η κοινή επιμέλεια μπορεί να ακούγεται ιδανική αλλα στην πραξη το παιδι καπου θα έχει το σπιτι του, θα πηγαινει σχολείο, δραστηριότητες κτλ. Δεν μπορεί ενα παιδι να έχει δυο δωματια, δυο ζωες, δυο οικογένειες, ουτε και να κοιμαται καθε μερα ή καθε βδομάδα σε αλλο σπίτι, με αλλη οικογένεια. Βασικα, αν με τον αλλο είσαι τοσο κομπλε, σπανια θα φτασεις σε σημείο να χωρισεις, να μη μενεις μαζι του, κτλ. Αλλιως διατηρεις εναν λευκο γαμο, αν εχεις ενα μινιμουμ συνεννόησης

Η κοινη επιμελεια δε σημαινει οτι δεν εχει ενα βασικο σπιτι το παιδι, προφανως θα το εχει και προφανως θα ειναι με τον εναν απο τους δυο.

Άβαταρ μέλους
Parrot

Re: Είναι το mgtow και το red pill ιδεολόγημα ορθές απαντήσεις στην παράνοια του φεμινισμού; Τί πρέπει να κάνουν οι άντρ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 30 Ιαν 2020, 23:40

Ίφιδα έγραψε:
30 Ιαν 2020, 23:34
Απαράδεκτο είναι να νομίζεις πως είναι καλύτερο για το παιδί να μένει με δύο γονείς που δεν αντέχουν πια ο ένας τον άλλον. Πρόσεξε, δε στηρίζω το διαζύγιο στην 1η, 2η ή3η δυσκολία, αντιθέτως, είμαι υπέρ του να παλεύουν να κρατήσουν τη σχέση και την αγάπη μεταξύ τους με κάθε τρόπο, αλλά απ τη στιγμή που αυτό δε πετυχαίνει είναι πολύ καλύτερο για το παιδί να χωρίζουν οι γονείς του απ το να τους βλέπει να μαλώνουν κάθε μέρα, να βλέπει ξύλο ή να νομίζει πως ο γάμος είναι απλά η συγκατοίκηση δύο ατόμων. Κανένα παιδί δεν είναι ευτυχισμένο με δυστυχισμένους γονείς.
Και δεν ξέρω αν η δική σας ζωή κύλησε ήρεμα και ρολόι, αλλά η δική μου είχε τόσα σκαμπανεβάσματα που έχω πλήρη επίγνωση αυτού που λέμε "δε ξέρεις τί σου ξημερώνει αυριο" και η λέξη πάντοτε ή για πάντα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου, το μόνο που είμαι σίγουρη ότι δε θα αλλάξει είναι η αγάπη μου για το παιδί μου.

Υπέροχος ο Πλάτωνας αλλά η άποψή του για την οικογενεια έχει την ίδια αξία με τη δική μου για το κυνήγι για το οποίο δεν εχω ιδέα. Αδιάφορη και άσχετη
Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών, και όταν οι γονείς μου χώρισαν, μετά από ένα χρόνο ο πατέρας μου πέθανε από καρκίνο.
Τώρα, στο δια ταύτα, αυτό το "πετυχαίνει" μου κάθεται στο λαιμό λίγο.
Όταν ένας άνθρωπος έχει παντρευτεί και έχει και παιδιά, πάει να πει ότι έχει ολοκληρωθεί,
και ότι αποκλειστικός σκοπός της ζωής του πλέον είναι το παιδί ή τα παιδιά.
Όταν λες δεν πετυχαίνει, πάει να πει ότι ενας εκ των δυο δεν έχει τα μυαλά μέσα στο κεφάλι του,
και εκεί είναι που ο άνθρωπος κρίνεται ανίκανος να δημιουργήσει οικογένεια και να μεγαλώσει παιδιά.
Και ερχόμαστε πάλι στον Πλάτωνα, όπου είχε δίκιο πάνω σε αυτό.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 30 Ιαν 2020, 23:42

james brown έγραψε:
30 Ιαν 2020, 23:19
Alien666 έγραψε:
30 Ιαν 2020, 21:05
Πάντως αυτοί που γαμάνε κάθε βδομάδα διαφορετικό νιμού, δεν έχουν ανάγκη να το χαυχηθούν.

Οποιος καυχιέται ότι γαμάει αβέρτα, καλύτερα να πάει καμια βόλτα, γιατί έχει να δει νιμού από τότε που γεννήθηκε και γιατί από το πολύ πάχος, δεν μπορεί να δει ούτε το λιλί του.
και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;

κάθε βδομάδα και άλλη 20χρονη
alpha male thug life
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 30 Ιαν 2020, 23:44

Ασέβαστος έγραψε:
30 Ιαν 2020, 21:12
Ίφιδα έγραψε:
30 Ιαν 2020, 19:58

Btw οι γυναίκες που παίζουν σκάκι στην Αμερική αγγίζουν το 15%(μεταξύ των σκακιστων), δε το λες και ανύπαρκτο ποσοστο
εκει που παει σκακι ο γιος μου ειναι μια κοπελλα, σε καμμια 10αρια μαθητες, μοιαζει σωστο.

αυτο που εχει πλακα, ειναι οτι στους αγωνες υπαρχει κατηγορια γυναικων, οπου εμφανιζεται μονη της, η αντε να ειναι μια-δυο ακομη, δηλαδη σιγουρα ολες εχουν μεταλλιο, και η δικια μας σχεδον παντα πρωτη.
ενω ειναι ικανη να παιζει στα ισια με τα αγορια,(οχι ομως να κερδιζει παντα) το μαλακισμενο συστημα της λεει οτι δεν ειναι το μυαλο της αναλογο με το αντρικο, αλλα ειναι το πρωτο αναμεσα στο β διαλογης μυαλα, των γυναικων.

για ποιο μπουστη λογο υπαρχει ξεχωριστη κατηγορια γυναικων στο σκακι; τους αρεσει να δηλωνουν οτι δεν εχουν τα ιδια μυαλα με τους αντρες;
Αυτο ουτε εγω το καταλαβα ποτε.

james brown

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από james brown » 30 Ιαν 2020, 23:49

foscilis έγραψε:
30 Ιαν 2020, 23:44

Αυτο ουτε εγω το καταλαβα ποτε.
πόσες φορές είδες στη ζωή σου άνδρα να βοηθάει γυναίκα και πόσες γυναίκα να βοηθάει άντρα;

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 30 Ιαν 2020, 23:49

foscilis έγραψε:
30 Ιαν 2020, 23:38

Η κοινη επιμελεια δε σημαινει οτι δεν εχει ενα βασικο σπιτι το παιδι, προφανως θα το εχει και προφανως θα ειναι με τον εναν απο τους δυο.
Εγω αναφερόμουν σε αυτο, στο joined physical custody

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Shared_parenting

Μάλιστα, λενε οτι έχει επιτυχία, και πρεπει να το αναφέρω αυτό για να ειμαι δίκαιος. Θέλω να εχω ανοιχτό μυαλο, αλλα δεν μπορώ πάντα. Ισως φταίει οτι βασιζονται σε έρευνες κατα βαση στη Σουηδία, ίσως να δουλεύει με γονείς αψυχα σκανδιναβικά ρομποτ :102:

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 30 Ιαν 2020, 23:51

Parrot έγραψε:
30 Ιαν 2020, 23:40
Ίφιδα έγραψε:
Απαράδεκτο είναι να νομίζεις πως είναι καλύτερο για το παιδί να μένει με δύο γονείς που δεν αντέχουν πια ο ένας τον άλλον. Πρόσεξε, δε στηρίζω το διαζύγιο στην 1η, 2η ή3η δυσκολία, αντιθέτως, είμαι υπέρ του να παλεύουν να κρατήσουν τη σχέση και την αγάπη μεταξύ τους με κάθε τρόπο, αλλά απ τη στιγμή που αυτό δε πετυχαίνει είναι πολύ καλύτερο για το παιδί να χωρίζουν οι γονείς του απ το να τους βλέπει να μαλώνουν κάθε μέρα, να βλέπει ξύλο ή να νομίζει πως ο γάμος είναι απλά η συγκατοίκηση δύο ατόμων. Κανένα παιδί δεν είναι ευτυχισμένο με δυστυχισμένους γονείς.
Και δεν ξέρω αν η δική σας ζωή κύλησε ήρεμα και ρολόι, αλλά η δική μου είχε τόσα σκαμπανεβάσματα που έχω πλήρη επίγνωση αυτού που λέμε "δε ξέρεις τί σου ξημερώνει αυριο" και η λέξη πάντοτε ή για πάντα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου, το μόνο που είμαι σίγουρη ότι δε θα αλλάξει είναι η αγάπη μου για το παιδί μου.

Υπέροχος ο Πλάτωνας αλλά η άποψή του για την οικογενεια έχει την ίδια αξία με τη δική μου για το κυνήγι για το οποίο δεν εχω ιδέα. Αδιάφορη και άσχετη
Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών, και όταν οι γονείς μου χώρισαν, μετά από ένα χρόνο ο πατέρας μου πέθανε από καρκίνο.
Όταν ένας άνθρωπος έχει παντρευτεί και έχει και παιδιά, πάει να πει ότι έχει ολοκληρωθεί,
Όταν λες δεν πετυχαίνει, πάει να πει ότι ενας εκ των δυο δεν έχει τα μυαλά μέσα στο κεφάλι του,
και εκεί είναι που ο άνθρωπος κρίνεται ανίκανος να δημιουργήσει οικογένεια και να μεγαλώσει παιδιά.
Λυπάμαι γι αυτό που έζησες, ξέρω ακριβώς πόσο πονάει το να χάνεις έναν γονιό από καρκίνο αλλά δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχει αυτό με τον χωρισμό των γονιών σου. Θεωρείς ότι ο χωρισμός προκάλεσε τον καρκινο;

Η ολοκλήρωση του ατόμου δεν έχει καμία σχέση με την οικογένεια. Υπάρχουν ολοκληρωμένα άτομα που δεν έκαναν ποτέ οικογένεια και οικογενειάρχες που δε θα είναι ποτέ ολοκληρωμένα άτομα

Ας υποθέσουμε ότι ο σύζυγος έχει τα μυαλά στο κεφάλι του αλλά εγώ είμαι μια υστερω που κάνω κακό στο παιδί ή αδιαφορώ ή υπάρχει τρίτο πρόσωπο ή υποτιμώ συνεχώς τον πατέρα του παιδιού μου. Πιστεύεις αλήθεια ότι το παιδί θα ήταν περισσότερο ευτυχισμένο αν κρατούσαμε τον γάμο απ το να χωριζαμε;

Επιμένω ότι ο Πλάτωνας δεν είχε ιδέα ούτε από οικογένεια, ούτε από παιδιά

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 30 Ιαν 2020, 23:51

james brown έγραψε:
30 Ιαν 2020, 23:46
Alien666 έγραψε:
30 Ιαν 2020, 23:42

κακώς
να βρεις και να μπεις

SpoilerShow
Εικόνα
Δεν το έβαλα για μένα. Το έβαλα γιατί αυτη την ερωτηση μου θυμίζει αυτό που λες. :003:
Ζούμε σε ένα σύστημα.

james brown

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από james brown » 30 Ιαν 2020, 23:53

Alien666 έγραψε:
30 Ιαν 2020, 23:51

Δεν το έβαλα για μένα. Το έβαλα γιατί αυτη την ερωτηση μου θυμίζει αυτό που λες. :003:
πότε μπήκες τελευταία φορά;
σε τι κομμάτι;

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 30 Ιαν 2020, 23:56

Ίφιδα έγραψε:
Λυπάμαι γι αυτό που έζησες, ξέρω ακριβώς πόσο πονάει το να χάνεις έναν γονιό από καρκίνο αλλά δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχει αυτό με τον χωρισμό των γονιών σου. Θεωρείς ότι ο χωρισμός προκάλεσε τον καρκινο;

Η ολοκλήρωση του ατόμου δεν έχει καμία σχέση με την οικογένεια. Υπάρχουν ολοκληρωμένα άτομα που δεν έκαναν ποτέ οικογένεια και οικογενειάρχες που δε θα είναι ποτέ ολοκληρωμένα άτομα

Ας υποθέσουμε ότι ο σύζυγος έχει τα μυαλά στο κεφάλι του αλλά εγώ είμαι μια υστερω που κάνω κακό στο παιδί ή αδιαφορώ ή υπάρχει τρίτο πρόσωπο ή υποτιμώ συνεχώς τον πατέρα του παιδιού μου. Πιστεύεις αλήθεια ότι το παιδί θα ήταν περισσότερο ευτυχισμένο αν κρατούσαμε τον γάμο απ το να χωριζαμε;

Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο επιβάλλεται είτε ο γάμος να μπει σε στενότερα πλαίσια ελέγχου απ' την πολιτεία,
είτε ο θεσμός της οικογένειας να καταργηθεί εντελώς και την ανατροφή των παιδιών να την διαχειρίζεται η πολιτεία.
Οπότε ερχόμαστε πάλι στον Πλάτωνα, ο οποίος απ' ότι φαίνεται ήξερε πολύ καλά τί έλεγε.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 30 Ιαν 2020, 23:59

Ίφιδα έγραψε:
Parrot έγραψε:
30 Ιαν 2020, 23:40
Ίφιδα έγραψε:

Η υστερία πάντως, σύμφωνα με τους αρχαίους Έλληνες προέρχεται από τη μήτρα που δεν τρέφεται επαρκώς με ανδρικό σπέρμα και ανεβαίνει και κολλάει στον εγκέφαλο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 31 Ιαν 2020, 00:00

james brown έγραψε:
30 Ιαν 2020, 23:53
Alien666 έγραψε:

πότε μπήκες τελευταία φορά;
σε τι κομμάτι;
Δεν θέλω να τα πω αυτά, γιατί αν αρχίσω να τα λέω, θα μπούμε ενδεχομένως και σε προσωπικά δεδομένα.

Ας πούμε ότι είμαι "καλά" :smt047
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών