Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Για το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο

1. Στηρίζω ανεπιφύλακτα, μπράβο στην κυβέρνηση
123
64%
2. Στηρίζω κριτικά
36
19%
3. Στηρίζω αναγκαστικά γιατί το κάνει η κυβέρνηση, θα προτιμούσα συνεννόηση με Ε.Ε. και ΝΑΤΟ
7
4%
3. Είμαι αντίθετος, αλλά έτσι και αλλιώς είμαστε χαμένοι
4
2%
4. Είμαι αντίθετος, το θέμα είναι να πέσει η κυβέρνηση
3
2%
5. Είμαι αντίθετος, πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι
20
10%

Σύνολο ψήφων: 193

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 05 Μαρ 2020, 16:47

Gherschaagk έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:04
Naida έγραψε:
05 Μαρ 2020, 15:14
Gherschaagk έγραψε:
05 Μαρ 2020, 15:10

Καλά ρε κορίτσι μου, τι στρατός είν' αυτός που πυροβολεί με πραγματικά πυρά ενάντια σε πλήθος και πέφτει νεκρός μόνο ένας από πλαστική σφαίρα;

Αν ήταν έτσι οι νεκροί θα ήταν δεκάδες και οι τραυματίες εκατοντάδες.

Μήπως αυτό το σκεπτικό μπάζει λίγο;
Ρε μλκες να συνεννοηθούμε καμία φορά; :lol:
Έτσι όπως μου το λέει ο Καβαλιερε ότι σε όποιο κράτος πάει να μπει πλήθος θα τους πυροβολήσουν, άρα λογικό να το έκανε και η δική μας πλευρά, πυροβόλησε ενάντια στονληθος κι έφαγε έναν αναρωτιέμαι κι εγώ αν το έκανε, γιατί δεν το δέχεται και το απαρνιεται; αφού είναι το λογικό. Κατά τους περισσότερους από εσάς έτσι.
Γιατί κανείς πως δεν καταλαβαίνεις; Πυροβόλησε τακτικός στρατός ενάντια σε πλήθος έβερ στην ιστορία και πέτυχε ΈΝΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ;
Ψυχραιμία κοπελιά. Μέρες που είναι, δεν πρέπει να λείπεις από δω μέσα. :wink
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 05 Μαρ 2020, 16:49

Σουβλίτσα έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:43
Επειδή το θέμα είναι σοβαρό, η άλλη βρήκε μαζεμένους πολλούς και μπήκε να ατενσιοχορίσει, ας ανοιχτεί κανενα νήμα στο ΠΑ να συμμετέχουμε με βάρδιες να έχει επισκεψιμότητα, για αντιπερισπασμό

Γενικώς, το οτι ΔΕΙΧΝΕΙ να μην καταλαβαίνει την θέση στην οποία βρίσκεται η χώρα της και επιμένει να χαριεντίζεται με ηλίθια γελάκια και επιτηδευμένες εμμονές, συγγνώμη αλλά είναι ένδειξη άλλων πραγμάτων, πολύ θλιβερών

Και στα @@ μου τί κάνει ο καθένας με την τρολοπερσόνα του αλλά μερικά θέματα δεν σηκώνουν μαλακίες, πώς να το κάνουμε

Ο Υδράργυρος είναι γνωστός κατα τα λοιπά, δεν θα τον μάθουμε τώρα.

Κάνετε ignore, επίσημο ή ανεπίσημο ή αφήστε τους να εκτίθενται και να απαντάτε μόνο σε πολύ συγκεκριμένα σημεία που μπορεί να διαβάζει και κανας άλλος μπούλης και να παραμυθιάζεται. Δεν θα μπαίνουμε τώρα εδώ πέρα και θα κάνουμε δέκα ώρες σκρολ ντάουν επειδή θέλει να ΚΑΒΛΑΝΤΙΣΕΙ η καθεμιά και ο καθένας ούτε θα ανέχομαι το κάθε μαλακιστήρι να κάνει το ψώνιο του με ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ, το στανιό μου μέσα δηλαδή
:+1: ignore και τελος
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Μαρ 2020, 16:50

Nostalgia έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:44
ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:41
Naida έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:26

Ηρεμήστε μη σας πάρει ο διάολος.
Νάιδα, άλλαξε βαφή.

Αυτή που δοκίμασες, μάλλον δεν έχει περάσει από τα κανονικά τεστ.

Η υγεία πάνω απ' όλα.
Το οξυζενε σκοτωνει τον κορωνοιο, αρα το ντεκαπαζ σωζει ζωες.
Ναι ρε συ, αλλά εδώ έχουμε ξεφύγει.
Άλλο να μειώνονται οι συνάψεις και άλλο να παίζει φάση με συγκρουόμενα σε λούνα παρκ στις συνάψεις.

Κάποιους πρέπει να τους διατηρήσουμε σε γυάλα, για το καλό της επιστήμης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 05 Μαρ 2020, 16:51

Σουβλίτσα έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:43
Επειδή το θέμα είναι σοβαρό, η άλλη βρήκε μαζεμένους πολλούς και μπήκε να ατενσιοχορίσει, ας ανοιχτεί κανενα νήμα στο ΠΑ να συμμετέχουμε με βάρδιες να έχει επισκεψιμότητα, για αντιπερισπασμό

Γενικώς, το οτι ΔΕΙΧΝΕΙ να μην καταλαβαίνει την θέση στην οποία βρίσκεται η χώρα της και επιμένει να χαριεντίζεται με ηλίθια γελάκια και επιτηδευμένες εμμονές, συγγνώμη αλλά είναι ένδειξη άλλων πραγμάτων, πολύ θλιβερών

Και στα @@ μου τί κάνει ο καθένας με την τρολοπερσόνα του αλλά μερικά θέματα δεν σηκώνουν μαλακίες, πώς να το κάνουμε

Δε χρειάζεται να κάνεις τέτοια επίθεση στη ναιδα και μαλιστα με χαρακτηρισμούς. Σε κάθε νημα συμμετέχουν άτομα με διαφορετικά επίπεδα γνώσης του θέματος και διαφορετικες απόψεις και ιδεολογίες.

Η απαξίωση περσονων οδηγεί σε τοξικούς διαλόγους και δεν βοηθά στην ανάδειξη του ζητήματος που συζητιέται.

Συν ότι καποιοι μπορεί να οροσβαλλονται, κάτι που ποτέ δεν είναι καλό.

Σε ένα τέτοιο νήμα με τόσες σελίδες και τόσες αποψειε μπορείτε απλά να προσπερνατε κάτι που δεν σας αρέσει και να επικεντρωνετε σε αυτό που βρίσκετε ενδιαφέρον.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 05 Μαρ 2020, 16:52

Nero έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:47
Namrail έγραψε:
Naida έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:35

Δεν είμαι ρομαντική. Είμαι ρεαλίστρια.
Δεν είσαι ρεαλιστρια. Οι ομάδες κρούσης δεν είναι απλοί μετανάστες, είναι ομάδες επιχειρησιακα συνδεδεμένες με τον τουρκικό στρατό.

Οι απέναντι προετοιμάζουν θερμο επεισόδιο εδώ και μέρες. Οι δικοί.μας από την άλλη είναι προβλεπόμενοι και κινούνται όπως πρέπει, με ιδιαίτερη προσοχή. Ούτε ταρζανιες έχουν κάνει, ούτε τσίμπησαν από τις προκλήσεις, ούτε τίποτα.

Ότι γίνει από δω και μπρος θα είναι ξεκάθαρα ευθύνη του Ερντογάν, που το κλιμακώνει σιγά σιγά. Αν αύριο πχ τρυπήσουν το φρακτη και περάσουν τα σύνορα οπλισμένα μπουλούκια δεν έχεις άλλη επιλογή από το να απαντησεις.
είδες που υποχρεώθηκες να "της την πέσεις κι εσύ"? Κατάλαβες τώρα; :lol:
Ανέδειξα την άποψη μου και δεν το συνεχίζω. Δεν πρόκειται να της κάνω μπουλινγκ.

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 05 Μαρ 2020, 16:54

Namrail έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:33

Πάντως απ' ότι φαίνεται το επεισόδιο προετοιμάζεται, μετά και τους 1000 ειδικοδυναμιτες που έστειλε ο σουλτάνος στα σύνορα.
Το θέμα είναι. Αιφνιδιάστηκε από την στάση μας και τους στέλνει ή το είχε προσχεδιάσει;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 05 Μαρ 2020, 16:55

Namrail έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:51
Δε χρειάζεται να κάνεις τέτοια επίθεση στη ναιδα και μαλιστα με χαρακτηρισμούς. Σε κάθε νημα συμμετέχουν άτομα με διαφορετικά επίπεδα γνώσης του θέματος και διαφορετικες απόψεις και ιδεολογίες.

Η απαξίωση περσονων οδηγεί σε τοξικούς διαλόγους και δεν βοηθά στην ανάδειξη του ζητήματος που συζητιέται.

Συν ότι καποιοι μπορεί να οροσβαλλονται, κάτι που ποτέ δεν είναι καλό.

Σε ένα τέτοιο νήμα με τόσες σελίδες και τόσες αποψειε μπορείτε απλά να προσπερνατε κάτι που δεν σας αρέσει και να επικεντρωνετε σε αυτό που βρίσκετε ενδιαφέρον.
Συμφωνώ. Επίσης, επειδή το έζησα και στην κανονική ζωή σήμερα το πρωί, είναι λίγο ενοχλητικό όταν ξαφνικά αποκαλούνται φασίστες κλπ όλοι όσοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να φυλαχθούν τα σύνορα και να μην υποχωρήσει η χώρα στην πίεση του Ταγίπ.

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 05 Μαρ 2020, 16:56

Achristect έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:16
Η κατάσταση ειναι παρα πολυ επικίνδυνη και ελπίζω να μη φτάσουμε σε κάποιο χοντρό λάθος που θα δωσει το δικαίωμα στον τρελό να κανει τα δικα του.

Θελει παρα πολυ λεπτούς χειρισμούς απο μια κυβέρνηση που ειναι λογικό να μην εχει εμπειρία απο τετοιες συνθήκες (σε σχεση με τον ερντογαν που το εχει εφαρμόσει πολλες φορες). Θεωρώ οτι σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχουμε έντονα την κοινή γνώμη υπερ μας, σε βαθμό που μπορεί να ασκηθεί πίεση στις κυβερνήσεις ακομα και κρατών που παραδοσιακά δε στενοχωρουν τον ερντογαν (Γερμανία). Παράδειγμα οτι το πράγμα εχει γυρίσει ειναι οτι ουτε 5000 κατατρεγμενους δε δέχτηκε η γερμανική βουλή να παρει υπο το φοβο αντιδράσεων. Αρα περάσαμε σε νεα φαση που η Ευρώπη οριστικά πλέον έκλεισε σύνορα ακομα και στη Γερμανία, γιατι διαφορετικά κινδυνεύει να επικρατήσουν οι φασίστες και να ξεχάσουμε και τις ευρώπες και τα σενγκεν και τα πάντα.

Ειναι ταυτόχρονα πολυ καλη συγκυρία για εμας (με ολους φορτωμένους με την Τουρκία) ειδικα σε συνδυασμό με τις διεκδικήσεις σε θάλασσα οπου δεν έχουμε τοσο ξεκάθαρα δικιο οσο στο προσφυγικο/μεταναστευτικο. Πρέπει να το εκμεταλλευτουμε οπωσδηποτε και να βγάζουμε τα καταλληλα μηνύματα προς τα εξω. Απο κυβερνήσεις ακομα δεν έχουμε καμια στήριξη ουσιαστική αλλα θεωρώ οτι οσο γνωστοποιειται το θεμα δε θα μπορούν πλεον να στηρίζουν εναν τρελο δικτάτορα.

Ολα αυτα βεβαια ειναι ελπιδες απλά. Μπορεί να μας προδωσουν οπως πολλακις εχει συμβεί και να πάθουμε ζημιά.

Στον Έβρο πρέπει να βρούμε εναν τροπο κλεισίματος χωρις πολυ στρατό. Τοίχος θα ειναι? Ναρκες θα είναι? Δεν ξερω. Κατι που να μη διανοεισαι να περασεις και να μη φτανουμε να πρέπει να απωθουμε.

Για τους κακομοιρηδες κατατρεγμενους (πρόσφυγες η μετανάστες δεν εχει σημασια) ευχαρίστως να τους μοιράσουμε στην Ευρώπη δικαια οταν ληξει ο συναγερμος και δεν απειλούμαστε, η με το να πιέσουμε για λήξη στη Συρία. Οσο απειλούμαστε δεν πρέπει να περναει μυγα.
Το μεγεθυμένο είναι η παγίδα που δεν πρέπει να πέσουμε μέσα.
Γιατί μετά ανοίγει η όρεξη στο υπόλοιπο σόι του κάθε κατατρεγμένου επί της Γης και δεν θα τελειώσει ποτέ η εισβολή.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 05 Μαρ 2020, 16:57

Μια άλλη παράμετρο στο ζήτημα μια υπόθεση απλή που το έχουμε δει στο παρελθόν για χ,ψ, λόγους
μας κόβουν την βοήθεια η εε και με τα σύνορα κλειστά για τους μετανάστες τι κάνουμε;

ένα σενάριο που μπορεί να συμβεί μελλοντικά και που άτομα με απόψεις νιάου νιάου θα αναγκαστούν να σοβαρευτούν

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Μαρ 2020, 16:57

Namrail έγραψε:
Naida έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:35
Namrail έγραψε:
Ρε την πέσατε στη ναιδα επειδή είναι ρομαντική; Αφήστε και τίποτα να πέσει κάτω.

Πάντως απ' ότι φαίνεται το επεισόδιο προετοιμάζεται, μετά και τους 1000 ειδικοδυναμιτες που έστειλε ο σουλτάνος στα σύνορα.
Δεν είμαι ρομαντική. Είμαι ρεαλίστρια.
Δεν είσαι ρεαλιστρια. Οι ομάδες κρούσης δεν είναι απλοί μετανάστες, είναι ομάδες επιχειρησιακα συνδεδεμένες με τον τουρκικό στρατό.

Οι απέναντι προετοιμάζουν θερμο επεισόδιο εδώ και μέρες. Οι δικοί.μας από την άλλη είναι προβλεπόμενοι και κινούνται όπως πρέπει, με ιδιαίτερη προσοχή. Ούτε ταρζανιες έχουν κάνει, ούτε τσίμπησαν από τις προκλήσεις, ούτε τίποτα.

Ότι γίνει από δω και μπρος θα είναι ξεκάθαρα ευθύνη του Ερντογάν, που το κλιμακώνει σιγά σιγά. Αν αύριο πχ τρυπήσουν το φρακτη και περάσουν τα σύνορα οπλισμένα μπουλούκια δεν έχεις άλλη επιλογή από το να απαντησεις.

Δεν νομίζω να έχει κανείς αντίρρηση σε αυτό. Αλλά δεν νομίζω κιόλας να είναι όλοι αυτοί εκεί πάνω άτομα ομάδων κρουσεως. Επίσης δεν θεωρώ ότι θα γίνει γερό επεισόδιο. Επίσης απορώ με το θολο σου βλέμμα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 05 Μαρ 2020, 16:58

Εγώ δεν χαρακτήρισα την αγαπητή Naida. Αλλά την άποψή της - που μάλλον δεν έχει κι ενημέρωση βασικών- την είπα ανόητη. Δεν μπορείς με τέτοια αφέλεια να συζητάς εξωτερική πολιτική. Κάποια στιγμή να μάθουμε στα Ελληνόπουλα να μην έχουν σε όλα άποψη, πριν μελετήσουν.
Ordem e Progresso.

Ανδρέας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδρέας » 05 Μαρ 2020, 16:58

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:54
Namrail έγραψε:

Το θέμα είναι. Αιφνιδιάστηκε από την στάση μας και τους στέλνει ή το είχε προσχεδιάσει;
Του πήγε το σκατό στη κάλτσα, το λέμε.

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 05 Μαρ 2020, 16:59

Noor1 έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:19
:wave:

Εικόνα
Παπαριές Αντωνάριες Μαρίτσαμ'.
Βρήκε ευκαιρία το κάθε σκουλήκι να μας κάνει γνωστή την παρουσία του!

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φρούραρχος » 05 Μαρ 2020, 16:59

Στο μεταξύ πήγε να δέσει καράβι ΜΚΟ στη Μυτιλήνη και το πήραν με τις πέτρες. Το πλήρωμα τραμπουκιστηκε και στη Σκάλα και εκδιώχθηκε κακήν κακως
Mareliberum ή κάπως έτσι.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 05 Μαρ 2020, 17:01

ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:50
Nostalgia έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:41

Νάιδα, άλλαξε βαφή.

Αυτή που δοκίμασες, μάλλον δεν έχει περάσει από τα κανονικά τεστ.

Η υγεία πάνω απ' όλα.
Το οξυζενε σκοτωνει τον κορωνοιο, αρα το ντεκαπαζ σωζει ζωες.
Ναι ρε συ, αλλά εδώ έχουμε ξεφύγει.
Άλλο να μειώνονται οι συνάψεις και άλλο να παίζει φάση με συγκρουόμενα σε λούνα παρκ στις συνάψεις.

Κάποιους πρέπει να τους διατηρήσουμε σε γυάλα, για το καλό της επιστήμης.
Ειμαι της αποψης οτι πρεπει να τους κανουμε στην ακρη. Πραγματικα γινεται μια συνεχης επαναληψη που εχει κουρασει, στην τελικη καποιοι δεν αλλαζουν, ειναι γκουζουνες, δεν υπαρχει μεγαλυτερη αποδειξη οτι ακομα και τωρα ειναι κολλημενοι και αδυνατουν να δουν περα απο τον κωλο τους. Απο το 2002 σε φορα ειναι η πρωτη φορα που πραγματικα ειμαι στο τσακ να πατησω το ιγκνοροκουμπο....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών