Μιλα λιγο συγκεκριμενα.Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 20:48Να φερθεί ανθρώπινα στους μετανάστες.
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
- Highlander
- Highlander
Πόσο πιο συγκεκριμένα να μιλήσω; Απλό είναι.
Αμα ηταν απλο θα ειχε λυθει 4 χρονια πριν.Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 20:52Πόσο πιο συγκεκριμένα να μιλήσω; Απλό είναι.
ισχύει η αρχή της αναλογικότητας. Όταν αυτοί πετάνε πέτρες και προσπαθούν να μπουκάρουν σαν αγέλη ζώων θα τους φερθώ σαν ζώα. Εκτός αν εσύ μοιράζεις γαρύφαλα όταν σε φτύνουν, σε βρίζουν και σε πετροβολούν.Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 20:51Από εκεί και πέρα όμως το θέμα είναι και αν συμπεριφέρεσαι σαν άνθρωπος ή σαν ζώο.
Τα τζιχάντια συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι στις γυναίκες? Θες να μπασουμε μερικούς που όποια κοπέλα δουν χωρίς στολή νιτζα θα τη λένε πόρνη? Είναι δικαίωμά τους κάτι τέτοιο?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Να τους δώσει ένα επίδομα και σπίτι, την ώρα που πάνω από τους μισούς Έλληνες χρωστάνε στην εφορία και χιλιάδες σπίτια βγαίνουν στον πλειστηριασμό για χρέη.
εμ θελατε Σημιτη και πλαστικο χρημα...Μηχανικός έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 20:55Να τους δώσει ένα επίδομα και σπίτι, την ώρα που πάνω από τους μισούς Έλληνες χρωστάνε στην εφορία και χιλιάδες σπίτια βγαίνουν στον πλειστηριασμό για χρέη.
- Dwarven Blacksmith
Καταδικάζω τις προσωπικές επιθέσεις στο Highlander. Δικαίωμα του να έχει όποιες προτεραιότητες θέλει και να θεωρεί ακροδεξιό όποιον θέλει (εμού ινκλούντιντ)

- Golden Age
Δεν είναι θεωρίες, γεγονότα είναι:Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 20:09είναι ακροδεξιές θεωρίες που πουλούν πολλές δεκαετίες τώρα σε Ευρώπη και ΗΠΑ μαζί με την αντικατάσταση πληθυσμών,
Πες μου ΈΝΑ τουρκικό πολιτικό κόμμα που διαφωνεί με όσα κάνει ο Ερντογάν στο μεταναστευτικό ή στα ελληνοτουρκικά.Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 20:29Με λίγα λόγια οι μετανάστες έχουν γίνει έρμαιο των ακροδεξιών Ελλάδας και Τουρκίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 06 Μαρ 2020, 21:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ρε μλκ σταμάτα να με κοροϊδεύεις, σε ρώτησα κάτι, στη τελική αν δεν θέλεις να με απαντήσεις πες με άντε γαμήσου, θα το θεωρήσω τίμιο και θα το δεχθώ, αλήθεια σε μιλάω.Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 20:38Πρώτον δεν έχω πει τους Έλληνες φασίστες. Γενικά δε μου αρέσουν οι γενικεύσεις. Έχω πει ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων έχει ανοιχτά υιοθετήσει ακροδεξιές απόψεις (προφανώς το έδαφος ήταν ήδη έτοιμο βέβαια, απλώς εκδηλώνονται ανεμπόδιστα πια) ειδικά τις τελευταίες μέρες που έχει ολοκληρωθεί η κατρακύλα.sys3x έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 20:34Με ποιανού ευθύνη γίνονται όλα αυτά;Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 20:20
οι μετανάστες σκυλοπνίγονται στη μεσόγειο και το αιγαίο και ζουν σε δύσκολες συνθήκες στον έβρο.
Απάντησε μου σοβαρά αν θέλεις.
Οι Έλληνες, που τόσο εύκολα λες φασίστες (δε θα σε χαρακτηρίσω, όχι τώρα ζαίε, θέλω να μιλήσουμε έστω και λίγο) έχουν κάνει της πουτάνας τις διασώσεις στο Αιγαίο και από την εικόνα που έχω σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες υποδοχής έχουν βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους όσο κανένας άλλος λαός, ναι αυτός ο λαός τους οποίους αποκαλείς φασίστες και δεν μιλάω για τις μκο και όλους αυτούς που πληρώνονται αδρά κιόλας για να βοηθάνε, μήπως τελικά η λέξη φασίστας για εσένα είναι κάτι το θετικό; το λέω γιατί δεν βγαίνει κανένα λογικό συμπέρασμα με αυτά που λες, btw και γω είμαι πολύ υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά..
Ρεαλιστής νομίζω λέγεται αυτό και το βασικότερο ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ.
για πες ρε μλκ γιατί οκ όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία κτλ αλλά η φάση πάει μία δύο πέντε δέκα.
Και τους μετανάστες τους έχουν βοηθήσει οι λίγοι που ενδιαφέρονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους οποίους βρίζετε και βρίζατε.
Όσον αφορά τώρα τις νέες αντιφάσεις στις οποίες πέφτεις, δε γίνεται να λες έτσι γενικά ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ και σύμφωνα πάντα με τα δικά σου λεγόμενα να μην εννοείς την συντριπτικότατη πλειοψηφία των συμπολιτών σου (με την οποία διαφωνείς) , δε μπορεί να μην το καταλαβαίνεις μόνος σου αυτό εφόσον μόνος σου το λες νομίζω.
Τόσα πτυχία έχεις ρε μαν, δε μπορούμε να κάνουμε μια απλή συζήτηση, αν θες νομίζω μπορούμε, έχεις και μεταπτυχιακό ρε πστ μου, του πστ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 20:40Άνθρωπος.Lord Brum έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 20:39εσύ δηλώνεις Έλληνας ή είσαι πάνω από όλα πολίτης του κόσμου?Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 20:00
Όλοι οι Έλληνες ακροδεξιοί Έλληνες δηλώνουν, όχι ακροδεξιοί.
Όπως συμβαίνει και παντού.
Star X : ΜΑΣ
Πηξτε ελευθερα....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Highlander, αφού το κράτος ξόδεψε λεφτά για να τελειώσεις το σχολείο, να σπουδάσεις, να κάνεις μεταπτυχιακό, να κάνεις διδακτορικό, εσύ πήγες να υπηρετήσεις στο στρατό όταν σε κάλεσε;
- Dwarven Blacksmith

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 6781 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis