Λες να βολευει τους Τουρκους να πανε στην Ευρωπη μεσω Βουλγαριας , παρα απο την Εγνατια και την Ηγουμενιτσα ;;
Ας ενοχλησουμε τους μαλακες τους δικους μας ... κανενα προβλημα ...

Προσπαθώ αλλά συνεχίζεις να με κοροϊδεύεις φίλε, η ερώτηση μου την οποία δεν απάντησες είναι με ποιανού ευθύνη γίνονται όλα αυτά, δεν μου είπες την άποψή σου.Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:09Μια χαρά σου απάντησα, ίσως να μην καταλαβαίνεις την απλούστατη απάντηση ή εναλλακτικά να μη θέλεις να την καταλάβεις, για να συνεχίσεις το θεατράκι του παραλόγου που έχετε στήσει επιμελέστατα.sys3x έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 21:16Ρε μλκ σταμάτα να με κοροϊδεύεις, σε ρώτησα κάτι, στη τελική αν δεν θέλεις να με απαντήσεις πες με άντε γαμήσου, θα το θεωρήσω τίμιο και θα το δεχθώ, αλήθεια σε μιλάω.Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 20:38
Πρώτον δεν έχω πει τους Έλληνες φασίστες. Γενικά δε μου αρέσουν οι γενικεύσεις. Έχω πει ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων έχει ανοιχτά υιοθετήσει ακροδεξιές απόψεις (προφανώς το έδαφος ήταν ήδη έτοιμο βέβαια, απλώς εκδηλώνονται ανεμπόδιστα πια) ειδικά τις τελευταίες μέρες που έχει ολοκληρωθεί η κατρακύλα.
Και τους μετανάστες τους έχουν βοηθήσει οι λίγοι που ενδιαφέρονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους οποίους βρίζετε και βρίζατε.
Όσον αφορά τώρα τις νέες αντιφάσεις στις οποίες πέφτεις, δε γίνεται να λες έτσι γενικά ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ και σύμφωνα πάντα με τα δικά σου λεγόμενα να μην εννοείς την συντριπτικότατη πλειοψηφία των συμπολιτών σου (με την οποία διαφωνείς) , δε μπορεί να μην το καταλαβαίνεις μόνος σου αυτό εφόσον μόνος σου το λες νομίζω.
Τόσα πτυχία έχεις ρε μαν, δε μπορούμε να κάνουμε μια απλή συζήτηση, αν θες νομίζω μπορούμε, έχεις και μεταπτυχιακό ρε πστ μου, του πστ.
Τι εννοείς ότι λέω έτσι γενικά "οι φασίστες"; Όταν λέω "Οι φασίστες" αναφέρομαι στους φασίστες, τι σχέση έχει αυτό με τους Έλληνες γενικώς κι αορίστως;
Βουλευτές του οποίου επίσης εγκαλούσαν τον Ερντογάν γιατί..."δεν διεκδικεί" τα..."τουρκικά νησιά που κατέχει η Ελλάδα" (εννοώντας τα ελληνικά νησιά που διεκδικεί η Τουρκία...). Και σκέψου αυτοί είναι μειονοτικοί, "προοδευτικοί" κι αντιμετωπίζουν και διώξεις απο το τουρκικό κράτος...Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:13Το μόνο καθαρά προοδευτικό μεγάλο κόμμα είναι το HDP, διότι η τουρκική κοινωνία είναι πολύ εθνικιστική και συντηρητική.Golden Age έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 21:14Πες μου ΈΝΑ τουρκικό πολιτικό κόμμα που διαφωνεί με όσα κάνει ο Ερντογάν στο μεταναστευτικό ή στα ελληνοτουρκικά.
Όχι όσο η Ελληνική όμως.Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:13Το μόνο καθαρά προοδευτικό μεγάλο κόμμα είναι το HDP, διότι η τουρκική κοινωνία είναι πολύ εθνικιστική και συντηρητική.Golden Age έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 21:14Πες μου ΈΝΑ τουρκικό πολιτικό κόμμα που διαφωνεί με όσα κάνει ο Ερντογάν στο μεταναστευτικό ή στα ελληνοτουρκικά.
Ποια απ' όλα εννοείς;sys3x έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:16Προσπαθώ αλλά συνεχίζεις να με κοροϊδεύεις φίλε, η ερώτηση μου την οποία δεν απάντησες είναι με ποιανού ευθύνη γίνονται όλα αυτά, δεν μου είπες την άποψή σου.Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:09Μια χαρά σου απάντησα, ίσως να μην καταλαβαίνεις την απλούστατη απάντηση ή εναλλακτικά να μη θέλεις να την καταλάβεις, για να συνεχίσεις το θεατράκι του παραλόγου που έχετε στήσει επιμελέστατα.sys3x έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 21:16
Ρε μλκ σταμάτα να με κοροϊδεύεις, σε ρώτησα κάτι, στη τελική αν δεν θέλεις να με απαντήσεις πες με άντε γαμήσου, θα το θεωρήσω τίμιο και θα το δεχθώ, αλήθεια σε μιλάω.
Όσον αφορά τώρα τις νέες αντιφάσεις στις οποίες πέφτεις, δε γίνεται να λες έτσι γενικά ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ και σύμφωνα πάντα με τα δικά σου λεγόμενα να μην εννοείς την συντριπτικότατη πλειοψηφία των συμπολιτών σου (με την οποία διαφωνείς) , δε μπορεί να μην το καταλαβαίνεις μόνος σου αυτό εφόσον μόνος σου το λες νομίζω.
Τόσα πτυχία έχεις ρε μαν, δε μπορούμε να κάνουμε μια απλή συζήτηση, αν θες νομίζω μπορούμε, έχεις και μεταπτυχιακό ρε πστ μου, του πστ.
Τι εννοείς ότι λέω έτσι γενικά "οι φασίστες"; Όταν λέω "Οι φασίστες" αναφέρομαι στους φασίστες, τι σχέση έχει αυτό με τους Έλληνες γενικώς κι αορίστως;
Δεν θεωρείς φασίστες όσους θέλουν κλειστά σύνορα;
Λάθος κατάλαβα;
Όχι, είναι σαφώς περισσότερο εθνικιστική και συντηρητική κοινωνία από εμάς. Αυτό καθορίζεται από πολλούς παράγοντες εκτός από τα ακροδεξιά αφηγήματα για τους μετανάστες και τα σύνορα.sys3x έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:19Όχι όσο η Ελληνική όμως.Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:13Το μόνο καθαρά προοδευτικό μεγάλο κόμμα είναι το HDP, διότι η τουρκική κοινωνία είναι πολύ εθνικιστική και συντηρητική.Golden Age έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 21:14Πες μου ΈΝΑ τουρκικό πολιτικό κόμμα που διαφωνεί με όσα κάνει ο Ερντογάν στο μεταναστευτικό ή στα ελληνοτουρκικά.
Οι Τούρκοι έχουν ανοιχτά τα σύνορα τους, εμείς κλειστά.
Δε νομίζω ότι έχει τέτοιες θέσεις το HDP. Οι κεμαλιστες ναι.Golden Age έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:19Βουλευτές του οποίου επίσης εγκαλούσαν τον Ερντογάν γιατί...δεν διεκδικεί τα..."τουρκικά νησιά που κατέχει η Ελλάδα" (εννοώντας τα ελληνικά νησιά που διεκδικεί η Τουρκία...). Και σκέψου αυτοί είναι μειονοτικοί, "προοδευτικοί" κι αντιμετωπίζουν και διώξεις απο το τουρκικό κράτος...Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:13Το μόνο καθαρά προοδευτικό μεγάλο κόμμα είναι το HDP, διότι η τουρκική κοινωνία είναι πολύ εθνικιστική και συντηρητική.Golden Age έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 21:14Πες μου ΈΝΑ τουρκικό πολιτικό κόμμα που διαφωνεί με όσα κάνει ο Ερντογάν στο μεταναστευτικό ή στα ελληνοτουρκικά.
Και μετά μου λες για "ακροδεξιούς ένθεν κακείθεν"...
Κι όμως...το έχει εκφράσει βουλευτής του HDP:Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:22Δε νομίζω ότι έχει τέτοιες θέσεις το HDP. Οι κεμαλιστες ναι.Golden Age έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:19Βουλευτές του οποίου επίσης εγκαλούσαν τον Ερντογάν γιατί...δεν διεκδικεί τα..."τουρκικά νησιά που κατέχει η Ελλάδα" (εννοώντας τα ελληνικά νησιά που διεκδικεί η Τουρκία...). Και σκέψου αυτοί είναι μειονοτικοί, "προοδευτικοί" κι αντιμετωπίζουν και διώξεις απο το τουρκικό κράτος...Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:13
Το μόνο καθαρά προοδευτικό μεγάλο κόμμα είναι το HDP, διότι η τουρκική κοινωνία είναι πολύ εθνικιστική και συντηρητική.
Επειδή με γράφεις σταρχίδια σου και δεν διαβάζεις καν τι σε ρωτάω καλόπιστα σε παραπέμπω να βρεις μόνος σου την στιχομυθία με την ερώτηση, αν θέλεις κτλ κτλ, δε θέλω να σε παρακαλάω για να κάνουμε μιά απλή συζήτηση.Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:19Ποια απ' όλα εννοείς;sys3x έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:16Προσπαθώ αλλά συνεχίζεις να με κοροϊδεύεις φίλε, η ερώτηση μου την οποία δεν απάντησες είναι με ποιανού ευθύνη γίνονται όλα αυτά, δεν μου είπες την άποψή σου.Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:09
Μια χαρά σου απάντησα, ίσως να μην καταλαβαίνεις την απλούστατη απάντηση ή εναλλακτικά να μη θέλεις να την καταλάβεις, για να συνεχίσεις το θεατράκι του παραλόγου που έχετε στήσει επιμελέστατα.
Δεν θεωρείς φασίστες όσους θέλουν κλειστά σύνορα;
Λάθος κατάλαβα;
Όχι δε θεωρώ φασίστες όσους θέλουν κλειστά σύνορα. Θεωρώ ακροδεξιούς όσους μιλούν για εισβολές και θέλουν απάνθρωπη μεταχείριση των μεταναστών που προσπαθούν να περάσουν στη χώρα μας.
Αυτοί είναι οι κεμαλιστές,το CHP.Βέβαια και το ΗDP που λέει ο Ηighlander το κόμμα της κουρδικής μειονότητας είναι κάθε άλλο παρά αντιπροσωπεύει κάποια τουρκική τάση για προοδευτισμό.Golden Age έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:19Βουλευτές του οποίου επίσης εγκαλούσαν τον Ερντογάν γιατί..."δεν διεκδικεί" τα..."τουρκικά νησιά που κατέχει η Ελλάδα" (εννοώντας τα ελληνικά νησιά που διεκδικεί η Τουρκία...). Και σκέψου αυτοί είναι μειονοτικοί, "προοδευτικοί" κι αντιμετωπίζουν και διώξεις απο το τουρκικό κράτος...Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:13Το μόνο καθαρά προοδευτικό μεγάλο κόμμα είναι το HDP, διότι η τουρκική κοινωνία είναι πολύ εθνικιστική και συντηρητική.Golden Age έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 21:14Πες μου ΈΝΑ τουρκικό πολιτικό κόμμα που διαφωνεί με όσα κάνει ο Ερντογάν στο μεταναστευτικό ή στα ελληνοτουρκικά.
Δεν το γνώριζα αυτό, όπως και να έχει είναι η θέση απλώς ενός βουλευτή του, την οποία προφανώς εξέφρασε για να κερδίσει ψήφους σε ένα τόσο εθνικιστικό περιβάλλον αποδεικνύοντας την εθνικοφροσυνη του.Golden Age έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:25Κι όμως...το έχει εκφράσει βουλευτής του HDP:Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:22Δε νομίζω ότι έχει τέτοιες θέσεις το HDP. Οι κεμαλιστες ναι.Golden Age έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:19
Βουλευτές του οποίου επίσης εγκαλούσαν τον Ερντογάν γιατί...δεν διεκδικεί τα..."τουρκικά νησιά που κατέχει η Ελλάδα" (εννοώντας τα ελληνικά νησιά που διεκδικεί η Τουρκία...). Και σκέψου αυτοί είναι μειονοτικοί, "προοδευτικοί" κι αντιμετωπίζουν και διώξεις απο το τουρκικό κράτος...
https://www.iefimerida.gr/news/297038/v ... -koyfonisi
http://www.topontiki.gr/article/191467/ ... sia-photos
Και νομίζω πρέπει να έχει υπάρξει και ακόμη μια ανάλογη επερώτηση απο άλλον βουλευτή του HDP.
Ψηφίζεται και από αριστερούς προοδευτικούς Τούρκους.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:28Αυτοί είναι οι κεμαλιστές,το CHP.Βέβαια και το ΗDP που λέει ο Ηighlander το κόμμα της κουρδικής μειονότητας είναι κάθε άλλο παρά αντιπροσωπεύει κάποια τουρκική τάση για προοδευτισμό.Golden Age έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:19Βουλευτές του οποίου επίσης εγκαλούσαν τον Ερντογάν γιατί..."δεν διεκδικεί" τα..."τουρκικά νησιά που κατέχει η Ελλάδα" (εννοώντας τα ελληνικά νησιά που διεκδικεί η Τουρκία...). Και σκέψου αυτοί είναι μειονοτικοί, "προοδευτικοί" κι αντιμετωπίζουν και διώξεις απο το τουρκικό κράτος...Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:13
Το μόνο καθαρά προοδευτικό μεγάλο κόμμα είναι το HDP, διότι η τουρκική κοινωνία είναι πολύ εθνικιστική και συντηρητική.