Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Για το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο

1. Στηρίζω ανεπιφύλακτα, μπράβο στην κυβέρνηση
123
64%
2. Στηρίζω κριτικά
36
19%
3. Στηρίζω αναγκαστικά γιατί το κάνει η κυβέρνηση, θα προτιμούσα συνεννόηση με Ε.Ε. και ΝΑΤΟ
7
4%
3. Είμαι αντίθετος, αλλά έτσι και αλλιώς είμαστε χαμένοι
4
2%
4. Είμαι αντίθετος, το θέμα είναι να πέσει η κυβέρνηση
3
2%
5. Είμαι αντίθετος, πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι
20
10%

Σύνολο ψήφων: 193

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Phorum.gr user: oldjedi

Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από oldjedi » 06 Μαρ 2020, 22:15

Nandros έγραψε:
06 Μαρ 2020, 16:28
oldjedi έγραψε:
06 Μαρ 2020, 13:32

Μια ερωτηση , που θα παρακαλουσα τους φιλους ΝΔκρατες να απαντησουν ...
Γιατι η Ελλαδα δεν εφαρμοζει αντιμετρα , στον υβριδικο πολεμο που της κανει η Τουρκια , κλεινοντας ΟΛΑ τα συνορα της με αυτην ;; Και στα νησια και στους Κηπους του Εβρου ;;
Δεν μας έχει ανάγκη αφού τα πολλά εμπορεύματα της τα στέλνει μέσω Βουλγαρίας.
Αν κλείσουμε τα σύνορα θα ενοχλήσουμε πολλούς μαλάκες δικούς μας, που ακόμα και την ημέρα που άρχισαν τα επεισόδια στις Καστανιές, περνούσαν από τους Κήπους για 3ήμερο στην Τουρκιά.
:)

Λες να βολευει τους Τουρκους να πανε στην Ευρωπη μεσω Βουλγαριας , παρα απο την Εγνατια και την Ηγουμενιτσα ;;
Ας ενοχλησουμε τους μαλακες τους δικους μας ... κανενα προβλημα ...

:wave:
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 06 Μαρ 2020, 22:16

Highlander έγραψε:
06 Μαρ 2020, 22:09
sys3x έγραψε:
06 Μαρ 2020, 21:16
Highlander έγραψε:
06 Μαρ 2020, 20:38

Πρώτον δεν έχω πει τους Έλληνες φασίστες. Γενικά δε μου αρέσουν οι γενικεύσεις. Έχω πει ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων έχει ανοιχτά υιοθετήσει ακροδεξιές απόψεις (προφανώς το έδαφος ήταν ήδη έτοιμο βέβαια, απλώς εκδηλώνονται ανεμπόδιστα πια) ειδικά τις τελευταίες μέρες που έχει ολοκληρωθεί η κατρακύλα.

Και τους μετανάστες τους έχουν βοηθήσει οι λίγοι που ενδιαφέρονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους οποίους βρίζετε και βρίζατε.
Ρε μλκ σταμάτα να με κοροϊδεύεις, σε ρώτησα κάτι, στη τελική αν δεν θέλεις να με απαντήσεις πες με άντε γαμήσου, θα το θεωρήσω τίμιο και θα το δεχθώ, αλήθεια σε μιλάω.

Όσον αφορά τώρα τις νέες αντιφάσεις στις οποίες πέφτεις, δε γίνεται να λες έτσι γενικά ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ και σύμφωνα πάντα με τα δικά σου λεγόμενα να μην εννοείς την συντριπτικότατη πλειοψηφία των συμπολιτών σου (με την οποία διαφωνείς) , δε μπορεί να μην το καταλαβαίνεις μόνος σου αυτό εφόσον μόνος σου το λες νομίζω.
Τόσα πτυχία έχεις ρε μαν, δε μπορούμε να κάνουμε μια απλή συζήτηση, αν θες νομίζω μπορούμε, έχεις και μεταπτυχιακό ρε πστ μου, του πστ.
Μια χαρά σου απάντησα, ίσως να μην καταλαβαίνεις την απλούστατη απάντηση ή εναλλακτικά να μη θέλεις να την καταλάβεις, για να συνεχίσεις το θεατράκι του παραλόγου που έχετε στήσει επιμελέστατα.
Τι εννοείς ότι λέω έτσι γενικά "οι φασίστες"; Όταν λέω "Οι φασίστες" αναφέρομαι στους φασίστες, τι σχέση έχει αυτό με τους Έλληνες γενικώς κι αορίστως;
Προσπαθώ αλλά συνεχίζεις να με κοροϊδεύεις φίλε, η ερώτηση μου την οποία δεν απάντησες είναι με ποιανού ευθύνη γίνονται όλα αυτά, δεν μου είπες την άποψή σου.
Δεν θεωρείς φασίστες όσους θέλουν κλειστά σύνορα;
Λάθος κατάλαβα;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 06 Μαρ 2020, 22:18

https://www.avgi.gr/article/10811/10788 ... enan-syro-
Εικόνα Θανάσης Καρτερός
Ρε, σκοτώσαμε λένε έναν Σύρο!

Ρε, σκοτώσαμε λένε έναν Σύρο 22 χρόνων λίγα μέτρα από τα σύνορά μας! Έπεσαν πυροβολισμοί καθώς προσπαθούσε μαζί με άλλους να περάσουν στην Ελλάδα και μια σφαίρα τον βρήκε στον λαιμό και τον άφησε στον τόπο.- Δεν θέλω μαλακίες της τουρκικής προπαγάνδας. Δεν υπάρχουν Σύροι ανάμεσα στους εισβολείς. Δεν πυροβολούν οι δικοί μας άοπλο κόσμο στο ψαχνό. Και σίγουρα δεν σκότωσαν κανέναν εισβολέα. (Πέτσας: Το βίντεο που δείχνει θύμα στα ελληνικά σύνορα είναι ψευδής είδηση - αυτόν θα πιστέψεις, ή τους Τούρκους;)

- Ρε, δεν είναι ένα βίντεο ό,τι να 'ναι. Στην «Εφημερίδα των Συντακτών» δημοσιεύτηκαν μια σειρά από βίντεο με σκηνές από τη μετακίνησή του, τους πυροβολισμούς, τις αντιδράσεις των συντρόφων του μετά το χτύπημα. Μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες και την οικογένειά του. Και δεν είναι από τους Τούρκους, είναι από την ερευνητική ομάδα Forensic Architecture.

- Αλήθεια, ε; Και τι είναι η πώς τη λένε ερευνητική ομάδα; Καμιά ΜΚΟ απ’ αυτές που τα κονομάνε για να κουβαλάνε λαθραίους στην αυλή μας και στα σπίτια μας;

- Ρε, έχουν σου λέω τη φωτογραφία του. Ένα παλικαράκι 22 χρόνων, με μπουφάν και κουκούλα, λεπτό μουστάκι και ένα περιποιημένο κοντό μούσι αν πρόσεξα καλά. Ένα παιδί σαν τα δικά μας, ρε. Με όνομα και επώνυμο: Μοχάμαντ Αλ Άραμπ.

- Α, σαν τα δικά μας, ε; Κι έχει κι όνομα. Άντε να το ελέγξεις εσύ κορόιδο. Μήπως του βρήκαν και ΑΜΚΑ και αριθμό ταυτότητας;

- Ρε, σου λέω είναι πεσμένος μέσα στα αίματα. Και τον κουβαλάνε θρηνώντας οι δικοί του. Σε πιάνει η ψυχή σου να τα βλέπεις.

- Γι’ αυτό τα φτιάχνουν, ρεεεεε. Για να σε πιάνει η ψυχή σου. Είναι ειδικοί σ’ αυτά. Ρίχνουν στην προπαγάνδα τους έναν δήθεν σκοτωμένο για να σε πιάνει η ψυχή σου. Διάβαζε και καμιά εφημερίδα. (Πέτσας: Καλούμε τους πάντες να δείξουν προσοχή όταν αναμεταδίδουν νέα που προωθούν την τουρκική προπαγάνδα - κάνε μόκο συνεπώς, αν είσαι Έλληνας. Εκτός αν...)

Επιμύθιο: Προσοχή, προσοχή! Μην διαδίδετε ψευδείς αντεθνικές ειδήσεις. Μιλάμε για υπαρκτό εθνικό κίνδυνο, υπαρκτή εισβολή, υπαρκτούς εισβολείς.

Όχι για ανύπαρκτους νεκρούς, με ανύπαρκτο όνομα, ανύπαρκτο αίμα, ανύπαρκτη μάνα, ανύπαρκτους συντρόφους. Οι πραγματικοί Έλληνες έχουν απάντηση στο δίλημμα υπαρκτός Πέτσας ή ανύπαρκτος Μοχάμαντ...

Πηγή: Αυγή
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 06 Μαρ 2020, 22:19

Highlander έγραψε:
06 Μαρ 2020, 22:13
Golden Age έγραψε:
06 Μαρ 2020, 21:14
Πες μου ΈΝΑ τουρκικό πολιτικό κόμμα που διαφωνεί με όσα κάνει ο Ερντογάν στο μεταναστευτικό ή στα ελληνοτουρκικά.
Το μόνο καθαρά προοδευτικό μεγάλο κόμμα είναι το HDP, διότι η τουρκική κοινωνία είναι πολύ εθνικιστική και συντηρητική.
Βουλευτές του οποίου επίσης εγκαλούσαν τον Ερντογάν γιατί..."δεν διεκδικεί" τα..."τουρκικά νησιά που κατέχει η Ελλάδα" (εννοώντας τα ελληνικά νησιά που διεκδικεί η Τουρκία...). Και σκέψου αυτοί είναι μειονοτικοί, "προοδευτικοί" κι αντιμετωπίζουν και διώξεις απο το τουρκικό κράτος...

Και μετά μου λες για "ακροδεξιούς ένθεν κακείθεν"...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 06 Μαρ 2020, 22:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 06 Μαρ 2020, 22:19

Highlander έγραψε:
Golden Age έγραψε:
Πες μου ΈΝΑ τουρκικό πολιτικό κόμμα που διαφωνεί με όσα κάνει ο Ερντογάν στο μεταναστευτικό ή στα ελληνοτουρκικά.
Το μόνο καθαρά προοδευτικό μεγάλο κόμμα είναι το HDP, διότι η τουρκική κοινωνία είναι πολύ εθνικιστική και συντηρητική.
Όχι όσο η Ελληνική όμως.
Οι Τούρκοι έχουν ανοιχτά τα σύνορα τους, εμείς κλειστά.

.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 06 Μαρ 2020, 22:19

sys3x έγραψε:
06 Μαρ 2020, 22:16
Highlander έγραψε:
sys3x έγραψε:
06 Μαρ 2020, 21:16

Ρε μλκ σταμάτα να με κοροϊδεύεις, σε ρώτησα κάτι, στη τελική αν δεν θέλεις να με απαντήσεις πες με άντε γαμήσου, θα το θεωρήσω τίμιο και θα το δεχθώ, αλήθεια σε μιλάω.

Όσον αφορά τώρα τις νέες αντιφάσεις στις οποίες πέφτεις, δε γίνεται να λες έτσι γενικά ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ και σύμφωνα πάντα με τα δικά σου λεγόμενα να μην εννοείς την συντριπτικότατη πλειοψηφία των συμπολιτών σου (με την οποία διαφωνείς) , δε μπορεί να μην το καταλαβαίνεις μόνος σου αυτό εφόσον μόνος σου το λες νομίζω.
Τόσα πτυχία έχεις ρε μαν, δε μπορούμε να κάνουμε μια απλή συζήτηση, αν θες νομίζω μπορούμε, έχεις και μεταπτυχιακό ρε πστ μου, του πστ.
Μια χαρά σου απάντησα, ίσως να μην καταλαβαίνεις την απλούστατη απάντηση ή εναλλακτικά να μη θέλεις να την καταλάβεις, για να συνεχίσεις το θεατράκι του παραλόγου που έχετε στήσει επιμελέστατα.
Τι εννοείς ότι λέω έτσι γενικά "οι φασίστες"; Όταν λέω "Οι φασίστες" αναφέρομαι στους φασίστες, τι σχέση έχει αυτό με τους Έλληνες γενικώς κι αορίστως;
Προσπαθώ αλλά συνεχίζεις να με κοροϊδεύεις φίλε, η ερώτηση μου την οποία δεν απάντησες είναι με ποιανού ευθύνη γίνονται όλα αυτά, δεν μου είπες την άποψή σου.
Λάθος κατάλαβα;
Ποια απ' όλα εννοείς;

Όχι δε θεωρώ φασίστες όσους θέλουν κλειστά σύνορα. Θεωρώ ακροδεξιούς όσους μιλούν για εισβολές και θέλουν απάνθρωπη μεταχείριση των μεταναστών που προσπαθούν να περάσουν στη χώρα μας.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 06 Μαρ 2020, 22:21

sys3x έγραψε:
06 Μαρ 2020, 22:19
Highlander έγραψε:
Golden Age έγραψε:
Όχι όσο η Ελληνική όμως.
Οι Τούρκοι έχουν ανοιχτά τα σύνορα τους, εμείς κλειστά.
Όχι, είναι σαφώς περισσότερο εθνικιστική και συντηρητική κοινωνία από εμάς. Αυτό καθορίζεται από πολλούς παράγοντες εκτός από τα ακροδεξιά αφηγήματα για τους μετανάστες και τα σύνορα.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 06 Μαρ 2020, 22:22

Golden Age έγραψε:
Highlander έγραψε:
Golden Age έγραψε:
Βουλευτές του οποίου επίσης εγκαλούσαν τον Ερντογάν γιατί...δεν διεκδικεί τα..."τουρκικά νησιά που κατέχει η Ελλάδα" (εννοώντας τα ελληνικά νησιά που διεκδικεί η Τουρκία...). Και σκέψου αυτοί είναι μειονοτικοί, "προοδευτικοί" κι αντιμετωπίζουν και διώξεις απο το τουρκικό κράτος...

Δε νομίζω ότι έχει τέτοιες θέσεις το HDP. Οι κεμαλιστες ναι.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 06 Μαρ 2020, 22:25

Ενταση στον Έβρο, μνημόνιο συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη

Κλειστή εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή της διοίκησης του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, του υφυπουργού Θόδωρου Καράογλου και του Λεβέντ Σαδίκ υψηλόβαθμου στελέχους της μειονότητας και γιο του αείμνηστου Αχμέτ Σαδίκ
Μπορεί στα σύνορα να δοκιμάζονται οι αντοχές της Ελλάδας απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα και τις μεθοδεύσεις του καθεστώτος του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που χρησιμοποιεί χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες ως μέσο πίεσης, αλλά στη Θεσσαλονίκη εξαγωγείς και επιχειρηματίες από τις δύο πλευρές υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας.

Το βράδυ της Τρίτης σε κλειστή επιχειρηματική εκδήλωση ο ΣΕΒΕ και το Turkish-Greek Business Council υπέγραψαν κείμενο για την ανάπτυξη των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων των δύο χωρών. Στην εκδήλωση συμμετείχαν μέλη του Turkish-Greek Business Council με επικεφαλής τον πρόεδρό του Λεβέντ Σαδίκ (υψηλόβαθμο στέλεχος της μειονότητάς και γιο του αείμνηστου Αχμέτ Σαδίκ πρώην βουλευτή Ροδόπης με το μειονοτικό κόμμα «Εμπιστοσύνη» που μετεξελίχτηκε στο κόμμα «Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας»).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, «τον ΣΕΒΕ εκπροσώπησαν ο Δρ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Πρόεδρος του ΣΕΒΕ, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒΕ, ενώ στη συνάντηση παρέστησαν ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Εφέ Τσεϊλάν και ο Σύμβουλος ΟΕΥ Α’, Επικεφαλής Γραφείου ΟΕΥ Βόρειας Ελλάδας, κ. Αλέξανδρος Αλεξιάδης».

Ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ, Δρ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης των ελληνικών εξαγωγών μέσω της συνεργασίας ελληνικών και τούρκικων επιχειρήσεων. Παράλληλα, τόνισε ότι η Τουρκία αποτελεί τον 4ο σημαντικότερο προορισμό για την Ελλάδα με το διμερές εμπόριο μεταξύ των δύο χωρών να παρουσιάζει σημαντική αύξηση την τελευταία πενταετία και να διαμορφώνεται σε 3,9 δις. ευρώ το 2019. Τέλος, ο κ. Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι συνέργειες είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, τονίζοντας ότι η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Βόρεια Ελλάδα θα αποτελέσει πόλο έλξης επενδυτικών και επιχειρηματικών ευκαιριών στο προσεχές διάστημα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το λόγο πήρε στη συνέχεια ο κ. Λεβέντ Σαδίκ, Πρόεδρος του Turkish-Greek Business Council του DEIK, ο οποίος εξήρε τη σημασία της συνεργασίας των δύο φορέων, θέτοντας ως στόχο το διπλασιασμό του διμερούς εμπορίου των δύο χωρών από 4 δις. δολάρια σε 8 δις. δολάρια. Παράλληλα, έθεσε ως στόχο την από κοινού πραγματοποίηση έργων σε τρίτες χώρες».

https://www.ethnos.gr/oikonomia/92013_e ... essaloniki

η ελλας ευγνωμονουσα

σας ομιλει η ελληνικη κυβερνηση

μπραβο στην ελληνικη κυβερνηση που απαντα με αποφασιστικοτητα και πραττει τα δεοντα

φατε καπιταλισμο κοροιδα :giggle::giggle::giggle::giggle:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 06 Μαρ 2020, 22:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 06 Μαρ 2020, 22:25

Highlander έγραψε:
06 Μαρ 2020, 22:22
Golden Age έγραψε:
Highlander έγραψε:

Βουλευτές του οποίου επίσης εγκαλούσαν τον Ερντογάν γιατί...δεν διεκδικεί τα..."τουρκικά νησιά που κατέχει η Ελλάδα" (εννοώντας τα ελληνικά νησιά που διεκδικεί η Τουρκία...). Και σκέψου αυτοί είναι μειονοτικοί, "προοδευτικοί" κι αντιμετωπίζουν και διώξεις απο το τουρκικό κράτος...

Κι όμως...το έχει εκφράσει βουλευτής του HDP:

https://www.iefimerida.gr/news/297038/v ... -koyfonisi

http://www.topontiki.gr/article/191467/ ... sia-photos

Και νομίζω πρέπει να έχει υπάρξει και ακόμη μια ανάλογη επερώτηση απο άλλον βουλευτή του HDP.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 06 Μαρ 2020, 22:28, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 06 Μαρ 2020, 22:26

Highlander έγραψε:
sys3x έγραψε:
06 Μαρ 2020, 22:16
Highlander έγραψε:

Λάθος κατάλαβα;
Ποια απ' όλα εννοείς;

Όχι δε θεωρώ φασίστες όσους θέλουν κλειστά σύνορα. Θεωρώ ακροδεξιούς όσους μιλούν για εισβολές και θέλουν απάνθρωπη μεταχείριση των μεταναστών που προσπαθούν να περάσουν στη χώρα μας.
Επειδή με γράφεις σταρχίδια σου και δεν διαβάζεις καν τι σε ρωτάω καλόπιστα σε παραπέμπω να βρεις μόνος σου την στιχομυθία με την ερώτηση, αν θέλεις κτλ κτλ, δε θέλω να σε παρακαλάω για να κάνουμε μιά απλή συζήτηση.
Εσύ τα θέλεις ανοιχτά τα σύνορα πουλί μου;

.

Άβαταρ μέλους
Κεντροδεξιός Ψάλτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κεντροδεξιός Ψάλτης » 06 Μαρ 2020, 22:28

Golden Age έγραψε:
Highlander έγραψε:
Golden Age έγραψε:
Βουλευτές του οποίου επίσης εγκαλούσαν τον Ερντογάν γιατί..."δεν διεκδικεί" τα..."τουρκικά νησιά που κατέχει η Ελλάδα" (εννοώντας τα ελληνικά νησιά που διεκδικεί η Τουρκία...). Και σκέψου αυτοί είναι μειονοτικοί, "προοδευτικοί" κι αντιμετωπίζουν και διώξεις απο το τουρκικό κράτος...

Αυτοί είναι οι κεμαλιστές,το CHP.Βέβαια και το ΗDP που λέει ο Ηighlander το κόμμα της κουρδικής μειονότητας είναι κάθε άλλο παρά αντιπροσωπεύει κάποια τουρκική τάση για προοδευτισμό.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 06 Μαρ 2020, 22:30

Golden Age έγραψε:
06 Μαρ 2020, 22:25
Highlander έγραψε:
06 Μαρ 2020, 22:22
Golden Age έγραψε:

Κι όμως...το έχει εκφράσει βουλευτής του HDP:

https://www.iefimerida.gr/news/297038/v ... -koyfonisi

http://www.topontiki.gr/article/191467/ ... sia-photos

Και νομίζω πρέπει να έχει υπάρξει και ακόμη μια ανάλογη επερώτηση απο άλλον βουλευτή του HDP.
Δεν το γνώριζα αυτό, όπως και να έχει είναι η θέση απλώς ενός βουλευτή του, την οποία προφανώς εξέφρασε για να κερδίσει ψήφους σε ένα τόσο εθνικιστικό περιβάλλον αποδεικνύοντας την εθνικοφροσυνη του.

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 06 Μαρ 2020, 22:31

Μια μικρη παρενθεση.
Μιλαμε για μια χωρα που στα μεσα του '90 ειχε στα στρατοπεδα πασαλους οπου εδενε τους στρατιωτες που επεφταν σε καποιο παραπτωμα και τους μαστιγωναν.
Το 'χω δει με τα ματια μου απο υπερυψωμενη κοντα στο Καραγωγου.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 06 Μαρ 2020, 22:32

Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε:
06 Μαρ 2020, 22:28
Golden Age έγραψε:
Highlander έγραψε:

Αυτοί είναι οι κεμαλιστές,το CHP.Βέβαια και το ΗDP που λέει ο Ηighlander το κόμμα της κουρδικής μειονότητας είναι κάθε άλλο παρά αντιπροσωπεύει κάποια τουρκική τάση για προοδευτισμό.
Ψηφίζεται και από αριστερούς προοδευτικούς Τούρκους.
Και οι κεμαλιστές έχουν κάποιους έμπρακτα προοδευτικούς ψηφοφόρους αλλά μόνο στα αστικά κέντρα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών