Γατάκι
Re: Γατάκι
Friskies 2-12months να του πάρεις!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Το "μπίμπης" δεν έχει να κάνει με "φλούφλη", "μπούμπη" και τα ρέστα, είναι χαϊδευτικό του "μαλάκα" (πώς λέμε "ρε μαλάκα, με τρόμαξες" πχ), βγαίνει από το "μπιπ"sys3x έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 10:26Με εφοδίασε η γατού ρε λέμε με σέο, κομπλέ αρχίζει και χαμπαριάζει, τρώει το ζωντανό. Λαγουδάκια και λες εμένα μπίμπη ρε γατάκι. (:shrike έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 10:02Ρε παλιο-μπίμπη, είδα τον τίτλο του νήματος και σκέφτηκα "ωχ, σε ποιον την λέει πάλι αυτός;".
Σύριγγα ή μπουκαλάκι πλαστικό, δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα, από αυτά που είχαν παλιά στα φαρμακεία και βάζανε γλυκερίνες και τα ρέστα.
Αυτό το δεύτερο (λέω, αν κυκλοφορούν ακόμα, έχω χρόνια να δω) είναι πιο βολικό για τάισμα. Έχω ταΐσει διάφορα γατάκια, ένα σκυλάκι, και 2 λαγουδάκια με τέτοιο πράγμα, πριν χρόνια. Για τις πρώτες μέρες βέβαια, ίσα για να ορθοποδήσουν.
Α, και επειδή δεν ξέρω αν σου κόβει και πολύ, να το πω καλού-κακού. Αν χρησιμοποιήσεις σύριγγα, χωρίς τη βελόνα, έτσι;
Τέσπα έχω μεγαλώσει πολλά γατάκια αλλά όσα ήταν τόσο μωρά είχανε και γατομάνα γι αυτό σας έχω ζαλίσει τα ούμπαλα, πάμε καλά.

Ναι ρε συ, λαγουδάκια. Τα είχε φέρει στο σπίτι ο πατέρας μου, είχε πάει για κυνήγι και τα βρήκε σε φωλιά μόνα τους με τη μάνα λίγο πιο εκεί σκοτωμένη, κάποιος αρχιμαλάκας την καθάρισε και δεν τη βρήκε καν να την πάρει. Λαγουδάκια, όχι κουνελάκια, αν πάω στη μάνας μου θα ψάξω να βρω φωτογραφίες (μιλάμε για τέλη '70 ή αρχές '80 περίπου).
Όσα έχω μαζέψει σε τέτοιο στάδιο ανάπτυξης μέχρι και κροκέτες τρώνε, μόνο όσο είναι με κλειστά μάτια και λίγο μετά είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.Νταρνάκας έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 07:34Και με σύριγγα μπορείς να το ταΐζεις. Δίνε του 10 ml 4 φορές τη μέρα για αρχή, μετά μπορείς σταδιακά να αυξάνεις την ποσότητα αν δεις ότι δε χορταινει. Εγώ έχω μεγαλώσει έτσι γατάκια περίπου της ίδιας ηλικίας και ακόμα μικρότερα (στην αρχή θυμάμαι δεν μπορούσαν να περπατήσουν καθόλου).
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Λοιπόν, σήμερα το βρωμόγατο έφαγε μόνο του από την ειδική (και καλά) πάστα-τροφή απογαλακτισμού, έφαγε και γαλατάκι όλα κομπλέ η αποστολή προχωράει με επιτυχία το μόνο πρόβλημα είναι να μην γίνει βουβαλάκι τώρα (είναι πολύ φαγανό το σκασμένο) και το γεγονός ότι είναι πανέμορφο (το μαλακισμένο).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μικρός είχα ένα τέτοιο αρσενικό... οι γάτες που έχουν τέτοιο γκρι τιγρέ τρίχωμα είναι πολύ πιο ανεξάρτητες από τις υπόλοιπες, είναι σαν να είναι σε κάποια πιο άγρια κατάσταση από τις υπόλοιπες, αν είχε μεγαλώσει λίγο δεν θα μπορούσες να το πιάσεις εύκολα... είναι και πιο δύσπιστες.
the end
Τώρα δύσκολα θα μπορώ να της ξεφύγω.Πάνας έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 22:16Μικρός είχα ένα τέτοιο αρσενικό... οι γάτες που έχουν τέτοιο γκρι τιγρέ τρίχωμα είναι πολύ πιο ανεξάρτητες από τις υπόλοιπες, είναι σαν να είναι σε κάποια πιο άγρια κατάσταση από τις υπόλοιπες, αν είχε μεγαλώσει λίγο δεν θα μπορούσες να το πιάσεις εύκολα... είναι και πιο δύσπιστες.

.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ρε σεις, παίζει να πάθει τίποτα το σκασμένο από το πολύ φαΐ; Έχει γίνει σαν μπαλίτσα.
.
.
έτσι κάνουν συς απο τις 20 μέχρι τις 40 μέρες, ειναι μία μπάλα με πόδια και κεφάλι, μετά μεγαλώνει το μεταξόνιο και ξεχωρίζεις μπροστά και πίσω πόδια

ειναι όσο πιο χαριτωμένα πάει σε αυτή την φάση

δωστε της απο τώρα κροκέτες για μικρά, είναι στο βάρος τους 2 φορές πιο πλούσιες σαν τροφή, εγώ βρίσκω τις γουισκας κοτόπουλο τις πιό νόστημες απο όσες έχω δικιμάσει, τα πορτοκαλί τετραγωνάκια ειναι φοβερά και για μπάρ.

ναι ήταν που δεν θα φάει και θα πεθάνει και αμάν τι πάθαμε. Σε ψάρωσε συς, τώρα έχεις τελειώσει 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γατάκι με σπασμένο πόδι ... πάει μόνο του στον κτηνίατρο και ζητά βοήθεια !
από tanipteros » 12 Μαρ 2024, 16:00 » σε Ζώα & άνθρωπος - 58 Απαντήσεις
- 3305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
18 Μαρ 2024, 22:26
-
-
- 38 Απαντήσεις
- 852 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
09 Μάιος 2024, 18:10