Φοβάστε ρε;

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Re: Φοβάστε ρε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 10 Μαρ 2020, 13:02

hellegennes έγραψε:
10 Μαρ 2020, 00:45
Ήταν άγνωστη η έκβαση και η θέση του ΠΟΥ είναι να φυλάει τα ρούχα μας, όχι να περιμένει να δει αν πεθάνουν πρώτα καμμιά δεκαριά εκατομμύρια και τότε να ανοίξει τις σειρήνες.

Εντούτοις εκείνη η κατάσταση ήταν πολύ διαφορετική. Ουδέποτε ανακοινώθηκε τόσο υψηλή θνησιμότητα και τα ποσοστά υποχώρησαν πολύ γρήγορα σε κοντινά της εποχιακής γρίπης.

Αυτός που υπερέβαλλε ήταν η ελληνική κυβέρνηση, που αγόρασε έναν σκασμό εμβόλια αφού ο κίνδυνος είχε αποδειχθεί χαμηλός.
το αστειο ειναι οτι η τωρινη κυβερνηση δειχνει να αντιμετωπιζει το τωρινο θεμα ελαφρως αψηφιστα(εως πολυ στο ζητημα των παπαδων)
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 10 Μαρ 2020, 13:04

Αρχίζω να ψάχνω για θερμικό ανιχνευτή, να μετράω από απόσταση την θερμοκρασία όποιου με πλησιάζει. :D

Άμα ξέρετε γράψτε ποιός είναι αξιόπιστος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 10 Μαρ 2020, 13:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek » 10 Μαρ 2020, 17:15

omg kai 3 lol έγραψε:
09 Μαρ 2020, 23:48
bolek έγραψε:
09 Μαρ 2020, 22:36
4ρτο υγ
οταν πεσει κατω ο μαλακας αυτοαπασχολουμενος θα σηκωθει για να συνεχισει εως οτου ξαναπεσει και τον φανε τα ορνεα
γιατι δεν μπορει να κανει αλλιως

εχεις ξεπερασει τα ορια της γραφικοτητας με τους δυ

απλα να σου υπενθυμισω οτι και το νοσηλευτικο προσωπικο με οτι περναει και εχει να περασει απο δω και περα δυ ειναι
:g030: ναι! ειναι η εχθροι ολων των υπολοιπων κοινωνικων ταξεων στην ελλαδα

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 10 Μαρ 2020, 17:40

LETO έγραψε:
09 Μαρ 2020, 23:02
OANNHSEA έγραψε:
09 Μαρ 2020, 21:43

Για εξήγησε γιατί τα γράφεις αυτά;;;
Επειδή μπορώ να δω το μέλλον;;; :smt017

Ετυχε να διαβασω τις 30 πρωτες σελιδες του κεντρικου τοπικ, ολο ελεγες δεν ειναι τιποτα και δεν ειναι τιποτα

Σε καραντινα ολοκληρη η ιταλια
Μα όντως δεν είναι τίποτα!!!
Για σκέψου ότι κάθε χρόνο στην Ελλάδα έχουμε:
- 1000 νεκρούς από αυτοκινητιστικά. Χεστήκατε το ξέρω...
- 1000 νεκρούς πέρυσι από τη γρίπη. Αλλά πρέπει να είναι να κοροναϊός για να αρχίσετε να τρέμετε
- μερικοί χιλιάδες από καρκίνο εξαιτίας του καπνίσματος. Έλα τώρα που θα νιαστείτε για αυτό!!!

Ενώ τώρα που δεν έχουμε μέχρι στιγμής ούτε έναν νεκρό, κλάνετε από το φόβο σας και ακούνε την κλανιά σας στη Σαχάρα!!!!

ΥΓ
Χώρια βέβαια που κάθε λογικός άνθρωπος θα έπρεπε να ξέρει ότι ήδη από την δεκαετία του 60 περίμεναν μία μεγάλη επιδημία, είτε από κάποιο ιό που τυχαία μεταλλάχθηκε, είτε (με ελάχιστες πιθανότητες) ένα ιό από εργαστήρια βιοπολέμου.
Μήπως προετοιμαστήκατε κάπως για αυτό; ΜΠΑ!!!
Είχατε άλλα να σκεφτείτε, όπως τα γκολ που βάζει το κάθε άχρηστο τσογλάνι που κλωτσάει τόπια και τα βυζιά της κάθε τηλεπαρουσιάστριας!!!

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Μαρ 2020, 17:49

OANNHSEA έγραψε:
10 Μαρ 2020, 17:40
LETO έγραψε:
09 Μαρ 2020, 23:02
OANNHSEA έγραψε:
09 Μαρ 2020, 21:43

Για εξήγησε γιατί τα γράφεις αυτά;;;
Επειδή μπορώ να δω το μέλλον;;; :smt017

Ετυχε να διαβασω τις 30 πρωτες σελιδες του κεντρικου τοπικ, ολο ελεγες δεν ειναι τιποτα και δεν ειναι τιποτα

Σε καραντινα ολοκληρη η ιταλια
- 1000 νεκρούς πέρυσι από τη γρίπη. Αλλά πρέπει να είναι να κοροναϊός για να αρχίσετε να τρέμετε
- μερικοί χιλιάδες από καρκίνο εξαιτίας του καπνίσματος. Έλα τώρα που θα νιαστείτε για αυτό!!!

Ενώ τώρα που δεν έχουμε μέχρι στιγμής ούτε έναν νεκρό, κλάνετε από το φόβο σας και ακούνε την κλανιά σας στη Σαχάρα!!!!

ΥΓ
Χώρια βέβαια που κάθε λογικός άνθρωπος θα έπρεπε να ξέρει ότι ήδη από την δεκαετία του 60 περίμεναν μία μεγάλη επιδημία, είτε από κάποιο ιό που τυχαία μεταλλάχθηκε, είτε (με ελάχιστες πιθανότητες) ένα ιό από εργαστήρια βιοπολέμου.
Είχατε άλλα να σκεφτείτε, όπως τα γκολ που βάζει το κάθε άχρηστο τσογλάνι που κλωτσάει τόπια και τα βυζιά της κάθε τηλεπαρουσιάστριας!!!

.

Οκ, αν μη τι άλλο μάθαμε το λόγο που τα χρηματιστήρια έχουν κατακόρυφη πτώση. Δεν διαβάζουν πχόρουμ.

ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 10 Μαρ 2020, 21:48

OANNHSEA έγραψε:

ΥΓ
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω και ένας χρήστης του φόρουμ που να καταλαβαίνει για ποιον λόγο συμπυκνώνεις τόσο μεγάλο όγκο ασυνάρτητων εκρήξεων οργής και με ποιον απώτερο σκοπό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 10 Μαρ 2020, 21:53

Εγώ φαντάζομαι πάντα ότι γράφει όσο τον πηδάει μια αγέλη από νταβραντισμένα λυκόσκυλα και βγάζει πιο πολύ νόημα.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Ανδρέας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδρέας » 10 Μαρ 2020, 21:54

hellegennes έγραψε:
10 Μαρ 2020, 21:48
OANNHSEA έγραψε:

ΥΓ
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω και ένας χρήστης του φόρουμ που να καταλαβαίνει για ποιον λόγο συμπυκνώνεις τόσο μεγάλο όγκο ασυνάρτητων εκρήξεων οργής και με ποιον απώτερο σκοπό.
Και γράφοντας πως οι νεκροί από τη γρίπη πέρυσι ήταν 1000 ενώ είναι γνωστό πως ήταν 170....

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 10 Μαρ 2020, 21:56

Ούτε καν.
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 10 Μαρ 2020, 22:09

Dwarven Blacksmith έγραψε:
10 Μαρ 2020, 21:53
Εγώ φαντάζομαι πάντα ότι γράφει όσο τον πηδάει μια αγέλη από νταβραντισμένα λυκόσκυλα και βγάζει πιο πολύ νόημα.
Δεν έχω τα βίτσια σου χρυσό μου - τα σκυλιά εγώ τα τρώω στα κάρβουνα, δεν τα έχω για άλλες χρήσεις...

hellegennes έγραψε:
Δεν είναι ασυνάρτητα... Εσύ τα βλέπεις έτσι...
Για δύο λόγους:
Πρώτον γιατί έχεις συνηθίσει τον θάνατο από κάποιες αιτίες και
Δεύτερον γιατί δεν μπορείς να δεχτείς ότι ο θάνατος και δη από άλλα πλάσματα είναι μέρος της ζωής σου...

Ανδρέας έγραψε:
10 Μαρ 2020, 21:54
Και γράφοντας πως οι νεκροί από τη γρίπη πέρυσι ήταν 1000 ενώ είναι γνωστό πως ήταν 170....
Null έγραψε:
10 Μαρ 2020, 21:56
Ούτε καν.
Είσαστε σίγουροι για αυτό ε;;;

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 10 Μαρ 2020, 22:11

ΠΛΥΝΤΕ ΚΩΛΟΥΣ ΟΧΙ ΧΕΡΙΑ

Εικόνα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 10 Μαρ 2020, 22:15

OANNHSEA έγραψε:
10 Μαρ 2020, 22:09
τα σκυλιά εγώ τα τρώω στα κάρβουνα, δεν τα έχω για άλλες χρήσεις...
Βρε πριν λίγο το σκέφτηκα, γιατί να μην μαζέψουμε όλα τα μεγάλα άγρια σκυλιά να τα πάμε στον Έβρο. :D

Ανδρέας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδρέας » 10 Μαρ 2020, 22:17

OANNHSEA έγραψε:

Ανδρέας έγραψε:

.
152
https://www.tovima.gr/2019/05/16/societ ... in-ellada/

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 10 Μαρ 2020, 22:18

OANNHSEA έγραψε:
Dwarven Blacksmith έγραψε:
10 Μαρ 2020, 21:53
Δεν έχω τα βίτσια σου χρυσό μου - τα σκυλιά εγώ τα τρώω στα κάρβουνα, δεν τα έχω για άλλες χρήσεις...

hellegennes έγραψε:
Δεν είναι ασυνάρτητα... Εσύ τα βλέπεις έτσι...
Για δύο λόγους:
Πρώτον γιατί έχεις συνηθίσει τον θάνατο από κάποιες αιτίες και
Δεύτερον γιατί δεν μπορείς να δεχτείς ότι ο θάνατος και δη από άλλα πλάσματα είναι μέρος της ζωής σου...

Ανδρέας έγραψε:
Null έγραψε:
10 Μαρ 2020, 21:56
Ούτε καν.

.
Ναι. 26 χρονών και χωρίς προβλήματα υγείας οι πιθανότητες να τα τινάξω είναι αντικειμενικά λίγες.
Φυσικά θα πάρω μέτρα για να μην αρρωστήσω. Δηλαδή αν υπάρξει έξαρση κομμένα σινεμά, κλειστοί χώροι,
τα πολλά έξω, μέχρι εκεί όμως.
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 10 Μαρ 2020, 22:19

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
10 Μαρ 2020, 22:11
ΠΛΥΝΤΕ ΚΩΛΟΥΣ ΟΧΙ ΧΕΡΙΑ

Εικόνα
Υπάρχουν διαγράμματα που λένε άλλες ιστορίες

Εικόνα

https://www.project-syndicate.org/comme ... ky-2020-03
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻