το αστειο ειναι οτι η τωρινη κυβερνηση δειχνει να αντιμετωπιζει το τωρινο θεμα ελαφρως αψηφιστα(εως πολυ στο ζητημα των παπαδων)hellegennes έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 00:45Ήταν άγνωστη η έκβαση και η θέση του ΠΟΥ είναι να φυλάει τα ρούχα μας, όχι να περιμένει να δει αν πεθάνουν πρώτα καμμιά δεκαριά εκατομμύρια και τότε να ανοίξει τις σειρήνες.
Εντούτοις εκείνη η κατάσταση ήταν πολύ διαφορετική. Ουδέποτε ανακοινώθηκε τόσο υψηλή θνησιμότητα και τα ποσοστά υποχώρησαν πολύ γρήγορα σε κοντινά της εποχιακής γρίπης.
Αυτός που υπερέβαλλε ήταν η ελληνική κυβέρνηση, που αγόρασε έναν σκασμό εμβόλια αφού ο κίνδυνος είχε αποδειχθεί χαμηλός.
Φοβάστε ρε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Φοβάστε ρε;
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Αρχίζω να ψάχνω για θερμικό ανιχνευτή, να μετράω από απόσταση την θερμοκρασία όποιου με πλησιάζει. 
Άμα ξέρετε γράψτε ποιός είναι αξιόπιστος.

Άμα ξέρετε γράψτε ποιός είναι αξιόπιστος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 10 Μαρ 2020, 13:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
omg kai 3 lol έγραψε: ↑09 Μαρ 2020, 23:48
εχεις ξεπερασει τα ορια της γραφικοτητας με τους δυ
απλα να σου υπενθυμισω οτι και το νοσηλευτικο προσωπικο με οτι περναει και εχει να περασει απο δω και περα δυ ειναι

Μα όντως δεν είναι τίποτα!!!
Για σκέψου ότι κάθε χρόνο στην Ελλάδα έχουμε:
- 1000 νεκρούς από αυτοκινητιστικά. Χεστήκατε το ξέρω...
- 1000 νεκρούς πέρυσι από τη γρίπη. Αλλά πρέπει να είναι να κοροναϊός για να αρχίσετε να τρέμετε
- μερικοί χιλιάδες από καρκίνο εξαιτίας του καπνίσματος. Έλα τώρα που θα νιαστείτε για αυτό!!!
Ενώ τώρα που δεν έχουμε μέχρι στιγμής ούτε έναν νεκρό, κλάνετε από το φόβο σας και ακούνε την κλανιά σας στη Σαχάρα!!!!
ΥΓ
Χώρια βέβαια που κάθε λογικός άνθρωπος θα έπρεπε να ξέρει ότι ήδη από την δεκαετία του 60 περίμεναν μία μεγάλη επιδημία, είτε από κάποιο ιό που τυχαία μεταλλάχθηκε, είτε (με ελάχιστες πιθανότητες) ένα ιό από εργαστήρια βιοπολέμου.
Μήπως προετοιμαστήκατε κάπως για αυτό; ΜΠΑ!!!
Είχατε άλλα να σκεφτείτε, όπως τα γκολ που βάζει το κάθε άχρηστο τσογλάνι που κλωτσάει τόπια και τα βυζιά της κάθε τηλεπαρουσιάστριας!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
OANNHSEA έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 17:40Μα όντως δεν είναι τίποτα!!!
- 1000 νεκρούς πέρυσι από τη γρίπη. Αλλά πρέπει να είναι να κοροναϊός για να αρχίσετε να τρέμετε
- μερικοί χιλιάδες από καρκίνο εξαιτίας του καπνίσματος. Έλα τώρα που θα νιαστείτε για αυτό!!!
Ενώ τώρα που δεν έχουμε μέχρι στιγμής ούτε έναν νεκρό, κλάνετε από το φόβο σας και ακούνε την κλανιά σας στη Σαχάρα!!!!
ΥΓ
Χώρια βέβαια που κάθε λογικός άνθρωπος θα έπρεπε να ξέρει ότι ήδη από την δεκαετία του 60 περίμεναν μία μεγάλη επιδημία, είτε από κάποιο ιό που τυχαία μεταλλάχθηκε, είτε (με ελάχιστες πιθανότητες) ένα ιό από εργαστήρια βιοπολέμου.
Είχατε άλλα να σκεφτείτε, όπως τα γκολ που βάζει το κάθε άχρηστο τσογλάνι που κλωτσάει τόπια και τα βυζιά της κάθε τηλεπαρουσιάστριας!!!
.
Οκ, αν μη τι άλλο μάθαμε το λόγο που τα χρηματιστήρια έχουν κατακόρυφη πτώση. Δεν διαβάζουν πχόρουμ.
ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω και ένας χρήστης του φόρουμ που να καταλαβαίνει για ποιον λόγο συμπυκνώνεις τόσο μεγάλο όγκο ασυνάρτητων εκρήξεων οργής και με ποιον απώτερο σκοπό.OANNHSEA έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 17:40Μα όντως δεν είναι τίποτα!!!
ΥΓ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ φαντάζομαι πάντα ότι γράφει όσο τον πηδάει μια αγέλη από νταβραντισμένα λυκόσκυλα και βγάζει πιο πολύ νόημα.

Και γράφοντας πως οι νεκροί από τη γρίπη πέρυσι ήταν 1000 ενώ είναι γνωστό πως ήταν 170....hellegennes έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 21:48Αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω και ένας χρήστης του φόρουμ που να καταλαβαίνει για ποιον λόγο συμπυκνώνεις τόσο μεγάλο όγκο ασυνάρτητων εκρήξεων οργής και με ποιον απώτερο σκοπό.OANNHSEA έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 17:40Μα όντως δεν είναι τίποτα!!!
ΥΓ
Δεν έχω τα βίτσια σου χρυσό μου - τα σκυλιά εγώ τα τρώω στα κάρβουνα, δεν τα έχω για άλλες χρήσεις...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 21:53Εγώ φαντάζομαι πάντα ότι γράφει όσο τον πηδάει μια αγέλη από νταβραντισμένα λυκόσκυλα και βγάζει πιο πολύ νόημα.
Δεν είναι ασυνάρτητα... Εσύ τα βλέπεις έτσι...hellegennes έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 21:48Αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω και ένας χρήστης του φόρουμ που να καταλαβαίνει για ποιον λόγο συμπυκνώνεις τόσο μεγάλο όγκο ασυνάρτητων εκρήξεων οργής και με ποιον απώτερο σκοπό.
Για δύο λόγους:
Πρώτον γιατί έχεις συνηθίσει τον θάνατο από κάποιες αιτίες και
Δεύτερον γιατί δεν μπορείς να δεχτείς ότι ο θάνατος και δη από άλλα πλάσματα είναι μέρος της ζωής σου...
Είσαστε σίγουροι για αυτό ε;;;
.
Bellum omnium contra omnes
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ναι. 26 χρονών και χωρίς προβλήματα υγείας οι πιθανότητες να τα τινάξω είναι αντικειμενικά λίγες.OANNHSEA έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 22:09Δεν έχω τα βίτσια σου χρυσό μου - τα σκυλιά εγώ τα τρώω στα κάρβουνα, δεν τα έχω για άλλες χρήσεις...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 21:53Εγώ φαντάζομαι πάντα ότι γράφει όσο τον πηδάει μια αγέλη από νταβραντισμένα λυκόσκυλα και βγάζει πιο πολύ νόημα.Δεν είναι ασυνάρτητα... Εσύ τα βλέπεις έτσι...hellegennes έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 21:48Αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω και ένας χρήστης του φόρουμ που να καταλαβαίνει για ποιον λόγο συμπυκνώνεις τόσο μεγάλο όγκο ασυνάρτητων εκρήξεων οργής και με ποιον απώτερο σκοπό.
Για δύο λόγους:
Πρώτον γιατί έχεις συνηθίσει τον θάνατο από κάποιες αιτίες και
Δεύτερον γιατί δεν μπορείς να δεχτείς ότι ο θάνατος και δη από άλλα πλάσματα είναι μέρος της ζωής σου...Είσαστε σίγουροι για αυτό ε;;;
.
Φυσικά θα πάρω μέτρα για να μην αρρωστήσω. Δηλαδή αν υπάρξει έξαρση κομμένα σινεμά, κλειστοί χώροι,
τα πολλά έξω, μέχρι εκεί όμως.
- Dwarven Blacksmith

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση