Η απάντηση του μπέρι είναι μάο μάο, δεν χρειάζεται από την πλευρά μας μια τέτοιου είδους συμφωνία για να γίνουν επενδύσεις, γίνονται ήδη, και όσον αφορά την ασφάλεια ποια ασφάλεια; μας απειλούν στρατιωτικά τα Σκόπια; σοβαρευτείτε λίγο, η ερώτηση μου είναι τι κέρδος έχει η ελληνική πλευρά, άλλη μια φορά, η ελληνική. Ευχαριστώ και πάλι αν μου απαντήσει κάποιος.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:19Θα μου επιτρέψεις για να μην επαναλαμβάνομαι, να επικαλεστώ τον εαυτό μου να επικαλείται άλλους χρήστες.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:15τα κίνητρα της πλειοψηφίας που θα ψήφιζε όχι σε μια συμφωνία με τα σκόπια τα ξέρουμε. Αυτό που θέλουμε να μάθουμε είναι τα κίνητρα αυτών που την υπέγραψαν χωρίς να λάβουν υπόψη αυτούς που τους ψήφισαν. Τι ακριβώς κέρδισε η ελλάδα από αυτή τη συμφωνία; Μπορείς να μας πεις μήπως εσύ;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 16:59Υπάρχουν ήδη δύο εξαιρετικά ποστ στα οποία κανείς δεν έχει φέρει αντίλογο.mao mao έγραψε: ↑14 Ιουν 2018, 20:56
Γιατί αν δεν υπογράψεις θα συνεχίσει ολος ο πλανήτης να λέει τα Σκόπια σκέτο Μακεδονία, όπως και σήμερα. Αντίθετα με τη συμφωνία θα καθιερωθεί το Βόρεια Μακεδονία. Εθνότητα και γλώσσα είναι ήδη αναγνωρισμένα από τους διεθνής οργανισμούς, το να τα αρνείσαι εσύ δεν έχει καμία ουσία. Σα να βάζεις το κεφάλι κάτω από την άμμο είναι. Επίσης σε συμφέρει τα Σκόπια να μπουν σε ΕΕ, ΝΑΤΟ ώστε η περιοχή των βαλκανίων να είναι σταθερή, να υπάρξει ανάπτυξη και να γίνονται bussiness στην περιοχή, κάτι που θα είναι σε όφελος όλων.Beria έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 16:47Οι διεθνείς συμφωνίες κρίνονται στη διάρκεια του χρόνου. Εκτός ελαχίστων, φανερών, εξαιρέσεων η ωφέλεια τους είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων που δεν καθορίζονται στις ίδιες τις συμφωνίες.
Από το να έχεις έναν ημιτρελο γείτονα που ονειρεύεται Μεγαλέξανδρους και να μην ξέρεις πού μπορεί να στραφεί για να ικανοποιήσει την εθνική του παράνοια είναι καλύτερο να έχεις έναν γείτονα που έβαλες στο δικό σου το μαντρί
Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
Re: Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 18 Ιουν 2018, 00:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Northern Spirit
Δηλαδη εσυ δενε ειχες προβλημα που ολος ο πλανητης τους αποκαλουσε Μακεδονια εχεις προβλημα που θα μπουνε στο ΝΑΤΟ...
Το οτι αλλαζουνε το συνταγμα και αναγνωριζουνε οτι δενε χουνε σχεση με την Μακεδονια επισης δεν βλεπω να σε απασχολει..
Εχετε χασει το μπουσουλα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Σιγά, Πίθηκα, μην κλάψεις που τόσα χρόνια οι Σκοπιανοί διαδίδανε ό,τι θέλανε...συγκράτησε τα δάκρυά σουNorthern Spirit έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:35Και απο αυτο τι συμπερασμα εβγαλες;Juno έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:15
Όταν ήμουν στις ΗΠΑ είχα πει από που είμαι και επειδή είχαν επεισόδια τότε στα Σκόπια, με ρώτησαν αν είναι καλά ειδικοί μου και αν είναι ασφαλείς.
Πώς το βλέπεις;
Έπεσαν σε διαβασμένη όμως και τους εξήγησα, επίσης είπα πότε ακριβώς θέλαμε να κάνουμε διάβημα για το θέμα και ποιος Υπουργός των ΗΠΑ, μας είπε αφήστε το δεν θα κάνουν τίποτα γιατί θα γίνει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος και η ΕΣΣΔ δεν θα το επιτρέψει. Ψυχρός Πόλεμος γαρ!
Και μετά δεν ξαναμίλησαν για πολιτική μαζί μου!
Αλλά δεν μπορεί να γίνεται αυτό κάθε φορά.
Εγω με ενα απλο γκουγλαρισμα της λεξης Macedonia παντου βρισκω σκοπιανα λινκς και χαρτες των Σκοπιων..Και υπαρχει πρωτη μουρη το Republic of Macedonia.
Ολοι εσεις που αυτα τα χρονια εισασταν κατα της συμφωνιας να μας πειτε τι κερδισε η χωρα..Το οτι δεν μπηκανε τα Σκοπια σε ΕΕ-ΝΑΤΟ;
Αυτος ομως δεν ητανε ο τελικος σκοπος των "Μακεδονομαχων" ομως..Ο πραγματικος σκοπος οπως μας λενε εδω και δεκαετιες ειναι να μην αναγνωριζονται διεθνως τα Σκοπια ως Μακεδονια..
Θα μου πεις λιγο τι πετυχαν ολοι αυτοι και αν ο σκοπος επιτευχθηκε;
Πώς αποκαλουνται διεθνως οι Σκοπιανοι δω και δεκαετιες; Former Yugoslavian Republic of Macedonia? ή απλα Macedonia?
Eχετε χασει την μπαλλα..Νομιζτε οτι το FYROM εξυπηρετουσε την Ελλαδα οταν στην ουσια αφηνε ανενοχλητους τους Σκοπιανους να αυτοαποκαλουνται οπως γουσταρουνε και να διαδιδουνε οτι θελουνε και μαλιστα επισημα...
Μρ απλα λογια η σταση των "πατριωτων" θυμιζει τους αχρηστους του Μικρασιατικου μετωπου που ονειρευουνταν επλαση στο Σαγγαριο και πιο κατω ενω ο εχθρος ηδη ητανε ενα βημα πριν την νικη...
Τα ιδια και σημερα...
οι εθνικιστες θαψανε το ελληνισμο στη Μικρασια τον θαβουνε και στο Μακεδονικο..
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Τί αναγνωρίζουνε???????Northern Spirit έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:38
Δηλαδη εσυ δενε ειχες προβλημα που ολος ο πλανητης τους αποκαλουσε Μακεδονια εχεις προβλημα που θα μπουνε στο ΝΑΤΟ...
Το οτι αλλαζουνε το συνταγμα και αναγνωριζουνε οτι δενε χουνε σχεση με την Μακεδονια επισης δεν βλεπω να σε απασχολει..

Re: Έκλεισε η ονομασία των Σκοπίων
Τώρα μπορούν να διεκδικήσουν και άλλα.Northern Spirit έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:38
Ποιά ταυτότητα ποιανού λαού παιδί μου?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:37Μπα ακόμα και να γινόσουν εσύ πρωθυπουργός της FYROM και να προσπαθούσες να τα ξεπουλήσεις, πάλι δε θα τα κατάφερνες.Σουβλίτσα έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:32Ίσα ίσα, που μια χαρά γίνεται, παλεύεται κτλDwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:31
Άμα βρεις κανένα τζίνι να του το πεις, γιατί με διπλωματία αυτό δε γίνεται.
Όταν ξεπουλας, ναι, δεν γίνεται.
Απλά δε γίνεται, είναι πρότζεκτ δεκαετιών με αβέβαιη έκβαση να προσπαθήσεις να αλλάξεις ριζικά την ταυτότητα ενός λαού.
Τι τους εμποδίζει να το ξαναλάξουν;Northern Spirit έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:38
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Υδράργυρος
Πιθηκακο μου αφελες αγορι,Northern Spirit έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:38

Εγω πιστευω οτι αυτο δε μας συμφερει
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Το κέρδος για την ελλάδα δεν βλέπω που είναι. Μπιζνες με τα σκόπια γίνονται. Η σταθερότητα του κρατους τους θα πρέπει να ενδιαφέρει περισσότερο αυτούς από ότι εμάς.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:19Θα μου επιτρέψεις για να μην επαναλαμβάνομαι, να επικαλεστώ τον εαυτό μου να επικαλείται άλλους χρήστες.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:15τα κίνητρα της πλειοψηφίας που θα ψήφιζε όχι σε μια συμφωνία με τα σκόπια τα ξέρουμε. Αυτό που θέλουμε να μάθουμε είναι τα κίνητρα αυτών που την υπέγραψαν χωρίς να λάβουν υπόψη αυτούς που τους ψήφισαν. Τι ακριβώς κέρδισε η ελλάδα από αυτή τη συμφωνία; Μπορείς να μας πεις μήπως εσύ;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 16:59Υπάρχουν ήδη δύο εξαιρετικά ποστ στα οποία κανείς δεν έχει φέρει αντίλογο.mao mao έγραψε: ↑14 Ιουν 2018, 20:56
Γιατί αν δεν υπογράψεις θα συνεχίσει ολος ο πλανήτης να λέει τα Σκόπια σκέτο Μακεδονία, όπως και σήμερα. Αντίθετα με τη συμφωνία θα καθιερωθεί το Βόρεια Μακεδονία. Εθνότητα και γλώσσα είναι ήδη αναγνωρισμένα από τους διεθνής οργανισμούς, το να τα αρνείσαι εσύ δεν έχει καμία ουσία. Σα να βάζεις το κεφάλι κάτω από την άμμο είναι. Επίσης σε συμφέρει τα Σκόπια να μπουν σε ΕΕ, ΝΑΤΟ ώστε η περιοχή των βαλκανίων να είναι σταθερή, να υπάρξει ανάπτυξη και να γίνονται bussiness στην περιοχή, κάτι που θα είναι σε όφελος όλων.Beria έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 16:47Οι διεθνείς συμφωνίες κρίνονται στη διάρκεια του χρόνου. Εκτός ελαχίστων, φανερών, εξαιρέσεων η ωφέλεια τους είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων που δεν καθορίζονται στις ίδιες τις συμφωνίες.
Από το να έχεις έναν ημιτρελο γείτονα που ονειρεύεται Μεγαλέξανδρους και να μην ξέρεις πού μπορεί να στραφεί για να ικανοποιήσει την εθνική του παράνοια είναι καλύτερο να έχεις έναν γείτονα που έβαλες στο δικό σου το μαντρί
Re: Έκλεισε η ονομασία των Σκοπίων
Αυτοί κάπως έτσι σκέφτονται!Υδράργυρος έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:43Πιθηκακο μου αφελες αγορι,Northern Spirit έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:38
Εχετε χασει το μπουσουλα..ολη αυτη η ιστορια γινοταν για να μη γινουν μελη της εε και του νατο. Να μην εγγυαται κανενας για αυτους ωστε αμα μια μερα κλεισουν τα φωτα να γινει ξερεις τι
Εγω πιστευω οτι αυτο δε μας συμφερει
Αλλά δεν μου είπες Μερκούρη μου, πώς το βλέπεις που οι Γερμανοί κρατούν τον λόγο τους στους συμμάχους τους όσα χρόνια και αν περάσουν;

- Northern Spirit
εχεις διαβασει το κειμενο της συμφωνιας σουβλιτσα η απλα μιλαμε στον αερα;Σουβλίτσα έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:39Τί αναγνωρίζουνε???????Northern Spirit έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:38
Το οτι αλλαζουνε το συνταγμα και αναγνωριζουνε οτι δεν χουνε σχεση με την Μακεδονια επισης δεν βλεπω να σε απασχολει..
Στο αρθρο 7 της συμφωνιας οι Σκοπιανοι αναγνωριζουνε οτι δεν εχουνε σχεση με την αρχαια ελληνικη ιστορια και οτι ως Μακεδονικη γλωσσα εννοουνε την Νοτιο-Σλαβικη..
Πιο καθαρα δεν γινεται να το γραψει..Εδω το κειμενο του αρθρου 7 της συμφωνιας που υπογραφτηκε σημερα...διαβασε να ενημερωθεις..

"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Υδράργυρος
Αυτη η συμφωνια σε βαθος χρονου θα καταατρατηγηθει. Το βορεια μακεδονια θα ειναι το τςμπελακι που θα αντικαταστησει το φυρομ για τα επομρνα 20-30 χρονια.vagabondo έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:42Τι τους εμποδίζει να το ξαναλάξουν;Northern Spirit έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:38
- Μαυροβασίλης
εκτός της δικαιολογημένης εξάντλησης, έχομε νέα του ΣΕ;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Εσύ θα παριστάνεις για πολύ ακόμη τον αφελή και τον χαζό και οτι δεν καταλαβαίνεις τί σου λέω?Northern Spirit έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:46εχεις διαβασει το κειμενο της συμφωνιας σουβλιτσα η απλα μιλαμε στον αερα;Σουβλίτσα έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:39Τί αναγνωρίζουνε???????Northern Spirit έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:38
Το οτι αλλαζουνε το συνταγμα και αναγνωριζουνε οτι δεν χουνε σχεση με την Μακεδονια επισης δεν βλεπω να σε απασχολει..
Στο αρθρο 7 της συμφωνιας οι Σκοπιανοι αναγνωριζουνε οτι δεν εχουνε σχεση με την αρχαια ελληνικη ιστορια και οτι ως Μακεδονικη γλωσσα εννοουνε την Νοτιο-Σλαβικη..
Πιο καθαρα δεν γινεται να το γραψει..Εδω το κειμενο του αρθρου 7 της συμφωνιας που υπογραφτηκε σημερα...διαβασε να ενημερωθεις..
Εξάντληση από τους απανωτούς οργασμους;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ντόρα Μπακογιάννη "Η σύνθετη ονομασία ήταν 100% επιτυχία της διαπραγμάτευσης του κ. Κοτζιά
από Μαδουραίος » 02 Μαρ 2024, 05:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 1516 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
06 Μαρ 2024, 19:58
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Φεβ 2025, 18:50
-
-
Νέα δημοσίευση Έκλεισε: Συγκυβερνηση πασοκ νδ.
από πήζον bot » 27 Μάιος 2023, 00:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 1026 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
27 Μάιος 2023, 22:31
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 471 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
18 Νοέμ 2024, 18:01