Γερμανικες κουτοπονηριες. Σου λεει μη λες οτι εισαι υπερδυναμη γιατι θα σου ζητανε λεφταΒελανιδοφάγος Ούννος έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 14:06Μόνο καφενειακά χαρακτηρίζεται ως υπερδύναμη η Γερμανία, σε όρους διεθνών σχέσεων κανείς δεν το κάνει αυτό.Cavaliere έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 13:43Εντάξει, δεν μπαίνω στη διαδικασία αλά hellegennes, να επιμένω για να αποδείξω κάτι, σε έννοιες. Μάλλον δεν είσαι Ούνος, ρωμαίικο είναι το χούι. Το ξεπερνάμε, αυτό, τι αλλάζει, και τι σημασία έχει; Είναι η πιο ισχυρή Οικονομία στην Ευρώπη; Είναι η β΄χώρα σε εξαγωγές; Κι αυτό είναι ασήμαντο; Μην παίζουμε με τις έννοιες σε παρακαλώ, ας μπούμε στην ουσία, δεν έχω χρόνο.Βελανιδοφάγος Ούννος έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 13:35Και λοιπόν; Είναι το 1/5 του αμερικανικού, πολύ πιο κοντά στο γαλλικό και το βρετανικό ως τάξη μεγέθους. Όσο για την Ρωσία, κι αυτή περιφερειακή δύναμη είναι, με αναντίστοιχη στρατιωτική ισχύ.
Κατά τα άλλα δεν ξέρω τι είναι σημαντικό και τι ασήμαντο για εσένα - εγώ επί της ορολογίας απάντησα.
ΕΕ-Ηρθε το τελος της?
- Υδράργυρος
Re: ΕΕ-Ηρθε το τελος της?
- Northern Spirit
Veni Vidi Vici έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 14:19Θα το στείλει όλο Κίνα-Ασία-Ινδία.Cavaliere έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 14:15Αν κλείσει τη στρόφιγγα η Ρωσία, δεν θα έχει κι αυτή το Α.Ε.Π. της, που οφείλεται στα λεφτά που της δίνω για να μου δίνει.Veni Vidi Vici έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 14:02Μόλις σου κλείσει τη στρόφιγγα η Ρωσία να δω που θα φτάσει το ΑΕΠ σου.
Τη γάμησες.

Πώς θα το στειλει; Πετωντας;
Ρε σοβαρευτειτε λιγο..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
https://www.spiegel.de/politik/ausland/ ... 19608.htmlΥδράργυρος έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 02:44Αυτα περι εκβιασμου των γαλλων ειναι αστηριχτα. Δεν υπαρχουν πουθενα αυτα. Και σιγουρα το ευρω συμφερει τη γερμανια
- Veni Vidi Vici
Ναι, πετώντας.Northern Spirit έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 14:21
Πώς θα το στειλει; Πετωντας;
Ρε σοβαρευτειτε λιγο..
https://gr.euronews.com/2019/12/02/rwsi ... of-siberia
Αlea jacta est
Δεν είναι έτσι ακριβώς τόσο απλό, και το ξέρεις. Είναι σα να λες πως αν η Γερμανία αύριο δεν πάρει ελληνικά σπαράγγια, θα βρεις την άλλη μέρα πελάτη να τα στείλεις στην ίδια τιμή. Ή η Γερμανία πως θα βρει στις ίδιες τιμές αλλού ενέργεια. Δεν κόβονται οι στρατηγικές συνεργασίες για παιδιαρίσματα.
Ordem e Progresso.
-
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 02:17Νομίζω πως άμα μεγεθυνουν πολύ έναν κορονοϊό, θα δουν μέσα στην τριγυρισμενη από ενζυματικα εξογκώματα σφαίρα να διακρίνεται η φάτσα του Βαρουφακη.

- Northern Spirit
Aτι να σδιαβαζεις πρωτοσελιδα να καθεσαι και να ψαχνεις και λιγο τα θεματα..Η χωρητοικοτητα του αγωγου αυτου δεν μπορει να καλυψει ουτε στο ελαχιστο ζημιες απο διακοπη εξαγωγων στην Ευρωπη...Veni Vidi Vici έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 14:23Ναι, πετώντας.
https://gr.euronews.com/2019/12/02/rwsi ... of-siberia
Ενωμερωθειτε λιγο επιτελους.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Εγώ καφενόβιος είμαι, και καφενειακά συζητώ, δεν εργάζομαι στην UΝΟ, χέσε μας και μείνε στην ουσία της συζήτησης, ευχαριστούμε παρά ταύτα για το μάθημα ορολογίας, μείνε όμως στην ουσία. Ξαναλέω, είναι η πιο ισχυρή ευρωπαϊκή εθνική Οικονομία και η β΄εξαγωγική παγκόσμια. Αυτό στη δική μου λογική τη καθορίζει άκρως σημαντική σε παγκόσμιο επίπεδο. Αν δεν ήταν, δεν θα μετείχε στο G8 ούτε θα επέβαλλε πολιτικές στην Ε.Ε., ούτε θα ξεσήκωνε τον Τραμπ εναντίον της.Βελανιδοφάγος Ούννος έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 14:06Μόνο καφενειακά χαρακτηρίζεται ως υπερδύναμη η Γερμανία, σε όρους διεθνών σχέσεων κανείς δεν το κάνει αυτό.
Κατά τα άλλα δεν ξέρω τι είναι σημαντικό και τι ασήμαντο για εσένα - εγώ επί της ορολογίας απάντησα.
Κι αυτό εδώ λέει επίσης η πηγή σου, που πήγες να μας κάνεις μάθημα.
Nations such as China, France, Russia, the United Kingdom and the United States are generally considered to be great powers due to their economic, military or strategic importance, their status as recognised nuclear powers and their permanent seats on the United Nations Security Council. Some academics also believe that Germany and Japan are great powers, but due to their large advanced economies and global influence as opposed to military and strategic capabilities.Yet sources have at times referred to these nations as middle powers too.
Ό,τι σου λέω κι εγώ, δηλαδή. Ο καφενόβιος, συμπάθα με Καθηγητά.

Ordem e Progresso.
Ρε πίθηκα, πες οτι εσύ αγοράζεις φαγητό από 'μενα. Για κάποιο λόγο, το 90% της τροφής που τρώς, σου το πουλάω εγώ.
Εγώ αποφασίζω να σταματήσω να σου πουλάω, κι εσύ δεν έχεις εναλλακτικές.
Για 'μενα θα είναι μια οικονομική ζημιά, εσύ θα πεθάνεις.
Δεν το καταλαβαίνεις? Τόσο πια?
Εγώ αποφασίζω να σταματήσω να σου πουλάω, κι εσύ δεν έχεις εναλλακτικές.
Για 'μενα θα είναι μια οικονομική ζημιά, εσύ θα πεθάνεις.
Δεν το καταλαβαίνεις? Τόσο πια?
Δεν πάει έτσι. Όσο θα δυσκολευτώ εγώ να πάρω φαΐ από άλλον, θα δυσκολευτείς να πουλήσεις σε άλλον εσύ. Αν εγώ σου παραγγέλνω κάθε μέρα 20 πιάτα, και τα κόψω, τη γάμησες, σε ποιόν θα τα πουλήσεις; Για να δουλέψουν τα γερμανικά εργοστάσια θέλουν Χ Ενέργεια. Ποιά άλλη χώρα χρειάζεται τόση, και μπορεί να την πληρώσει;
Ordem e Progresso.
- Dwarven Blacksmith
Πάλι βαυκαλίζεστε με τα ίδια και τα ίδια.
Πότε στον πέοντα θα καταλάβετε ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε ΗΠΑ, ΕΕ και Ιαπωνία να βγουν από τις οικονομικές παγίδες που έχουν πέσει ως ανεπτυγμένες οικονομίες, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟΧΩΡΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΚΑΤΕΖΤΡΕΜΠΣΑΝ ΤΗ ΜΠΑΡΑΓΩΓΗ;
Πότε στον πέοντα θα καταλάβετε ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε ΗΠΑ, ΕΕ και Ιαπωνία να βγουν από τις οικονομικές παγίδες που έχουν πέσει ως ανεπτυγμένες οικονομίες, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟΧΩΡΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΚΑΤΕΖΤΡΕΜΠΣΑΝ ΤΗ ΜΠΑΡΑΓΩΓΗ;

Οι Έλληνες πάθανε ό,τι οι Ινδιάνοι με το νερό που καίει και τα χαζά δώρα. Το κακό είναι πως την πρωτόγονη σκέψη μπορείς να την κοροϊδέψεις με πολύ εφήμερα κι ανόητα πράγματα.
Ordem e Progresso.
Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα είναι ότι θα χρειαστούν δαπάνες για την αντιμετώπιση της κρίσης.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 14:45Πάλι βαυκαλίζεστε με τα ίδια και τα ίδια.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Dwarven Blacksmith
Ε σε αυτό συμφωνώ αλλά εγώ βλέπω ότι αυτό είναι το θέμα σας. Ο άλλος απο πάνω έπιασε το ρεφρεν του Ύμνου της Ψωροκώσταινας με τους Ινδιάνους και τις χάντρες. Άλλος θυμάται τους κρότους από τις κατσαρόλες.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 14:48Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα είναι ότι θα χρειαστούν δαπάνες για την αντιμετώπιση της κρίσης.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 14:45Πάλι βαυκαλίζεστε με τα ίδια και τα ίδια.
Αξιολύπητη κατάσταση.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ευτυχώς που ήρθε το τέλος της αριστεράς κατά τον Άδωνι
από southern » 19 Νοέμ 2023, 16:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 32 Απαντήσεις
- 718 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
19 Νοέμ 2023, 19:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1074 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 375 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
09 Ιούλ 2023, 21:02