H Ισπανία από Δευτέρα ανοίγει τις επιχειρήσεις, Δανία και Αυστρία ακολουθούν.

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: H Ισπανία από Δευτέρα ανοίγει τις επιχειρήσεις, Δανία και Αυστρία ακολουθούν.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 13 Απρ 2020, 12:55

ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Απρ 2020, 12:52
Αρίστος έγραψε:
13 Απρ 2020, 11:54
Ασχετη απαντηση για μια ακομη φορα.

ΓΙατι στο εχω ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ οτι εγω δεν ειμαι κατα της ληψης μετρων.

.
Εσύ αυτοαναιρείσαι συνεχώς. Τη μια συγκρίνεις τους θανάτους της γρίπης με τον covid 19 για να αποδείξεις ότι δεν είναι και κάτι σοβαρό ώστε να προκαλεί φόβο στον κατευθυνόμενο από τα μμε λαουτζίκο :D και την άλλη προτείνεις μέτρα για τη διαφύλαξη της ζωής των ευπαθών, επειδή έχουμε γύρω στους 100 θανάτους.

Με το δικό σου σκεπτικό, είναι γελοίο το νούμερο σε σχέση με τον αριθμό των ετήσιων θανάτων στην Ελλάδα.
Οπότε, γιατί προτείνεις επιλεκτικά μέτρα;

Αν όλα είναι όπως ισχυρίζεσαι και είναι ένα σκηνοθετημένο ψεύδος το πρότζεκτ "κορονοϊός", τι ακριβώς θα πάθει η οικονομία αν πεθάνουν 100, 200 ή 300 γέροι;

Διαστρεβλωνεις.

Αυτο που ειπα στον nick-killthemall ειναι πως ειναι γελοιο να μου συγκρινει τους ομαδικους ταφους της Νεας Υορκης με το ποσοστο θνησιμοτητας της Ελλαδας που προς το παρον ειναι κατω και απο της περσινης γριπης.

Επειδη δεν καταλαβες αυτο το απλουστατο πηγες και γεννησες ενα σωρο ασχετες συνεπαγωγες που δεν ισχυουν.

.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: H Ισπανία από Δευτέρα ανοίγει τις επιχειρήσεις, Δανία και Αυστρία ακολουθούν.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Απρ 2020, 12:56

Μπίστης έγραψε:
13 Απρ 2020, 11:46

Η φανατίλα των πχωρουμικών και φεισμπουκικών δημόσιων κατήγορων θέλει πιό ψυχιατρική ανάλυση
Εγώ θα πρόσθετα στη φανατίλα και τη βλακεία.

Και δεν αντιλαμβάνομαι τα πράγματα γραμμικά όπως κάποιοι ενθουσιώδεις βλάκες. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 13 Απρ 2020, 12:58

Και φυσικα ποτε δεν ειπα οτι ο κορονοιος ειναι κατι σκηνοθετημενο.

ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕ να το ελεγα αλλα εξ' αρχης ειπα πως ειναι κατι παρα ΠΟΛΥ σοβαρο.

Επεκρινα μαλιστα σε αρθρο μου τον ΠΟΥ που αργησε να κηρυξει πανδημια.

.

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 13 Απρ 2020, 12:58

ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Απρ 2020, 12:56
Μπίστης έγραψε:

Η φανατίλα των πχωρουμικών και φεισμπουκικών δημόσιων κατήγορων θέλει πιό ψυχιατρική ανάλυση

Και δεν αντιλαμβάνομαι τα πράγματα γραμμικά όπως κάποιοι ενθουσιώδεις βλάκες. :lol:
Με τόσο παραμύθι να σερβίρεται διαλέγουμε αναλόγως της ιδιοσυγκρασίας μας
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 13 Απρ 2020, 13:00

Αρίστος έγραψε:
13 Απρ 2020, 12:58

.
Φίλε Αρίστο τους έχεις γλεντήσει. Δείξε λίγο έλεος.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 13 Απρ 2020, 13:05

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
13 Απρ 2020, 13:00
Αρίστος έγραψε:

.
Φίλε Αρίστο τους έχεις γλεντήσει. Δείξε λίγο έλεος.

Κατα βαθος πολλα απο οσα λεω τα διαισθανονται και οι ιδιοι γιατι ξερουν τι τσουναμι οικονομικης καταστροφης ερχεται. Απλα επειδη εχουν κολλησει πολιτικη ορθοτητα συλλογικης καραντινας οτιδηποτε εξω απο αυτην τους φαινεται παραβιαση θρησκευτικου ταμπου.

.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 13 Απρ 2020, 13:06

οποτε εσυ αριστο ετοιμαζεσαι να βγεις εξω χαλαρα ετσι;

δε φανταζομαι να προτεινεις εσυ να εισαι με τις παντουφλες σπιτι, αλλοι να δουλευουν εξω και το κρατος να σου στελνει 800 ευρω το μηνα μεχρι να φτιαξεις επιδερμιδα;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Απρ 2020, 13:09

Αρίστος έγραψε:
13 Απρ 2020, 12:55
ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Απρ 2020, 12:52
Αρίστος έγραψε:
13 Απρ 2020, 11:54
Ασχετη απαντηση για μια ακομη φορα.

ΓΙατι στο εχω ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ οτι εγω δεν ειμαι κατα της ληψης μετρων.

.
Εσύ αυτοαναιρείσαι συνεχώς. Τη μια συγκρίνεις τους θανάτους της γρίπης με τον covid 19 για να αποδείξεις ότι δεν είναι και κάτι σοβαρό ώστε να προκαλεί φόβο στον κατευθυνόμενο από τα μμε λαουτζίκο :D και την άλλη προτείνεις μέτρα για τη διαφύλαξη της ζωής των ευπαθών, επειδή έχουμε γύρω στους 100 θανάτους.

Με το δικό σου σκεπτικό, είναι γελοίο το νούμερο σε σχέση με τον αριθμό των ετήσιων θανάτων στην Ελλάδα.
Οπότε, γιατί προτείνεις επιλεκτικά μέτρα;

Αν όλα είναι όπως ισχυρίζεσαι και είναι ένα σκηνοθετημένο ψεύδος το πρότζεκτ "κορονοϊός", τι ακριβώς θα πάθει η οικονομία αν πεθάνουν 100, 200 ή 300 γέροι;
Διαστρεβλωνεις.

Αυτο που ειπα στον nick-killthemall ειναι πως ειναι γελοιο να μου συγκρινει τους ομαδικους ταφους της Νεας Υορκης με το ποσοστο θνησιμοτητας της Ελλαδας που προς το παρον ειναι κατω και απο της περσινης γριπης.

Επειδη δεν καταλαβες αυτο το απλουστατο πηγες και γεννησες ενα σωρο ασχετες συνεπαγωγες που δεν ισχυουν.

.
Μα δεν το έχεις αναφέρει μόνον στον nick.
Aυτή η γελοία σύγκριση είναι από τα βασικά επιχειρήματα των αμφισβητιών της επικινδυνότητας του ιού από τους παπαροσυνωμοσιολόγους και την έχεις χρησιμοποιήσει και σε άλλα νήματα.

Οπότε, σαφώς και δεν διαστρεβλώνω.

Κατά τα άλλα, το τι καταλαβαίνω και το τι καταλαβαίνεις εσύ είναι δύο παράλληλα πεδία που αποκλείεται να συναντηθούν.

Παίξε στο πεδίο σου, θα παίξω στο δικό μου.

Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, επειδή είσαι τόσο ψωνάρα ώστε θα ερμηνεύσεις το οτιδήποτε ως προσωπική επίθεση, διευκρινίζω ότι αν το θέμα αφορούσε στη σχέση των παγκοσμιοποιητών με την Ανδρομέδα, δεν θα επέμενα.

Θεωρώ όμως αυτό που κάνετε, λόγω βλακείας, προσωπικού συμφέροντος ή μικροπολιτικής εμμονής, κάτι ξεκάθαρα επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Και ναι, ένα από τα στοιχεία που μπορεί να τη διαφυλάξει είναι ΚΑΙ ο φόβος.

Αφήστε λοιπόν τις λεβεντομαγκιές και τα επικοινωνιακά τερτίπια σας για άλλες φάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 13 Απρ 2020, 13:10

talaipwros έγραψε:
13 Απρ 2020, 13:06

δε φανταζομαι να προτεινεις εσυ να εισαι με τις παντουφλες σπιτι, αλλοι να δουλευουν εξω και το κρατος να σου στελνει 800 ευρω το μηνα μεχρι να φτιαξεις επιδερμιδα;

Ειπα οτι μολις μας πουνε να βγουμε εξω σκοπευω να δουλεψω διπλα, να διασκεδασω διπλα και να καταναλωσω διπλα.

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 13 Απρ 2020, 13:10

Γαλη μετρησα 50 προσβολες ενω περιμενα 53 στο τελευταιο σου ποστ. Και γυρω στα 8 ψεματα με 5 διαστρεβλωσεις.

Το οτι τα νευρα σου θολωνουν την κριση το εχω ξαναδει, το οτι σε κανουν ψευτρα ειναι νεο σκηνικο των τελευταιων ημερων.

.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Απρ 2020, 13:17

Μπίστης έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Απρ 2020, 12:56
Μπίστης έγραψε:

Με τόσο παραμύθι να σερβίρεται διαλέγουμε αναλόγως της ιδιοσυγκρασίας μας
Το έχω καταλάβει.

Καλό είναι να διευκρινίζονται οι διαφορές μεταξύ των υποστηρικτών των μέτρων και των αντιρρησιών των μέτρων.

Ας το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν. Εγώ δεν ψήφισα στο δοξασμένο δημοψήφισμα αλλά εδώ υποστηρίζω ναι με χίλια.

Οι οχιτζήδες, κατά τα φαινόμενα παραμένουν οι ίδιοι.
Τα ίδια επιχειρήματα, οι ίδιες παρλαπίπες, η ίδια επιμονή στο συσχετισμό άσχετων στοιχείων.

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του ανεπίστρεπτου σε όλο της το μεγαλείο. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Απρ 2020, 13:18

Αρίστος έγραψε:
13 Απρ 2020, 13:10
Γαλη μετρησα 50 προσβολες ενω περιμενα 53 στο τελευταιο σου ποστ. Και γυρω στα 8 ψεματα με 5 διαστρεβλωσεις.

Το οτι τα νευρα σου θολωνουν την κριση το εχω ξαναδει, το οτι σε κανουν ψευτρα ειναι νεο σκηνικο των τελευταιων ημερων.

.
Συγκλονισμένη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Απρ 2020, 13:22

Αρίστος έγραψε:
13 Απρ 2020, 13:10
talaipwros έγραψε:
13 Απρ 2020, 13:06

Ειπα οτι μολις μας πουνε να βγουμε εξω σκοπευω να δουλεψω διπλα, να διασκεδασω διπλα και να καταναλωσω διπλα.
.
Και για να γίνει αυτό θα πρέπει οι άλλοι να δουλέψουν διπλοβάρδιες έξω, τώρα.

Μια χαρά σχέδιο, δε λέω. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος » 13 Απρ 2020, 13:25

Athos έγραψε:
13 Απρ 2020, 12:44
Αρίστος έγραψε:
13 Απρ 2020, 09:58
Athos έγραψε:
13 Απρ 2020, 07:54
έχετε βελάξει που δεν έχει νεκρούς ο Κούλης
Για χωρα της Ανατολικης Ευρωπης και των Βαλκανιων εχει πολλους νεκρους ηδη.
πάλι το συριζέικο τροπάρι

πηγαινοέρχονται οι Ανατολικοί στην Ευρώπη ;
έχουν ίδιο τουρισμό με μας ;
έχουν φοιτητές σ όλες τις χώρες ;

αν είχαν αρρωστήσει τα Βαλκάνια και όχι η ΕΕ
φανταστείτε τι συνωμοσίες θα χαν εφεύρει οι Αριστόμυαλοι

Παντως η Βουλγαρία Ιανουαριο, Φεβρουάριο, Μαρτιο εχει 700-800 χιλιαδες επισκεπτες, διπλάσιους απο την Ελλαδα ελεω χειμερινου τουρισμου.
Επισης ολα τα κρατη της βαλκανικης πηραν αυστηρα και γρήγορα μετρα όπως και η Ελλαδα.
Θεωρω οτι αυτό συνεβη για τρεις λόγους.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 13 Απρ 2020, 16:03

EKPLIKTIKOS έγραψε:
13 Απρ 2020, 10:48
Πάντως οσο περναει ο καιρός θα πρέπει να χαρασσονται νέες εναλλακτικές και πορείες. Ηταν εύλογο το lockdown δεδομένων των συνθηκών, για να μη μπουκωσουν τα νοσοκομεία, και οσοι ειχαν αλλη γνώμη τελικα αποφάσισαν κ αυτοί οτι δεν ήταν καλη ιδεα. όμως οι αντιπεριοριστες δεν ειναι απαραίτητα ψεκασμενοι. Το lockdown ενταξει δεν τρέχει κ τιποτα για 2 3 4 βδομάδες αλλα έστω οτι

(α) δεν υπάρχει ιδιαίτερη προοδος σε εμβολιο κ φάρμακα. Πράγμα λογικο δλδ γιατι κ αύριο να το εβγαζαν ποιος θελει να γινει beta tester; Δεν είμαι antivaxxer φυσικα αλλα εδω καινούργιο pc βγαινει κ λες ασε να το δοκιμάσει κανας αλλος πρώτα που λέει ο λόγος

(β) δε φαίνεται να μας εγκαταλείπει. Στην καλύτερη να έχουμε μια καμψη το καλοκαίρι κ απο φθινόπωρο τα ιδια, ετσι λενε τουλάχιστον. Επομένως στο καλύτερο σενάριο να υπάρχει καποια περιορισμένη αρση των μέτρων και μετα;;

Το lockdown ήταν σωστό, οχι γιατί ηταν καλο μετρο, αλλα γιατι ηταν το μόνο που είχαμε διαθέσιμο. Ομως δεν μπορείς να το κρατήσεις επ απειρον. Και σε αυτό εχουν δικιο όσοι φωνάζουν. Αφου λοιπον εχουμε συζητησει τα παραπάνω εκτενώς, ολοι ξερουμε, τωρα πρεπει να περάσουμε στο επομενο βήμα. Της προτασης ρεαλιστικών προτάσεων για την επόμενη μέρα.
Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Πες ότι βγάζουν εμβόλιο τον άλλον μήνα. Ποιος θα πάει να το κάνει;
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών