Αρίστος έγραψε: ↑13 Απρ 2020, 12:55
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Απρ 2020, 12:52
Αρίστος έγραψε: ↑13 Απρ 2020, 11:54
Ασχετη απαντηση για μια ακομη φορα.
ΓΙατι στο εχω ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ οτι εγω δεν ειμαι κατα της ληψης μετρων.
.
Εσύ αυτοαναιρείσαι συνεχώς. Τη μια συγκρίνεις τους θανάτους της γρίπης με τον covid 19 για να αποδείξεις ότι δεν είναι και κάτι σοβαρό ώστε να προκαλεί φόβο στον κατευθυνόμενο από τα μμε λαουτζίκο

και την άλλη προτείνεις μέτρα για τη διαφύλαξη της ζωής των ευπαθών, επειδή έχουμε γύρω στους 100 θανάτους.
Με το δικό σου σκεπτικό, είναι γελοίο το νούμερο σε σχέση με τον αριθμό των ετήσιων θανάτων στην Ελλάδα.
Οπότε, γιατί προτείνεις επιλεκτικά μέτρα;
Αν όλα είναι όπως ισχυρίζεσαι και είναι ένα σκηνοθετημένο ψεύδος το πρότζεκτ "κορονοϊός", τι ακριβώς θα πάθει η οικονομία αν πεθάνουν 100, 200 ή 300 γέροι;
Διαστρεβλωνεις.
Αυτο που ειπα στον nick-killthemall ειναι πως ειναι γελοιο να μου συγκρινει τους ομαδικους ταφους της Νεας Υορκης με το ποσοστο θνησιμοτητας της Ελλαδας που προς το παρον ειναι κατω και απο της περσινης γριπης.
Επειδη δεν καταλαβες αυτο το απλουστατο πηγες και γεννησες ενα σωρο ασχετες συνεπαγωγες που δεν ισχυουν.
.
Μα δεν το έχεις αναφέρει μόνον στον nick.
Aυτή η γελοία σύγκριση είναι από τα βασικά επιχειρήματα των αμφισβητιών της επικινδυνότητας του ιού από τους παπαροσυνωμοσιολόγους και την έχεις χρησιμοποιήσει και σε άλλα νήματα.
Οπότε, σαφώς και δεν διαστρεβλώνω.
Κατά τα άλλα, το τι καταλαβαίνω και το τι καταλαβαίνεις εσύ είναι δύο παράλληλα πεδία που αποκλείεται να συναντηθούν.
Παίξε στο πεδίο σου, θα παίξω στο δικό μου.
Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, επειδή είσαι τόσο ψωνάρα ώστε θα ερμηνεύσεις το οτιδήποτε ως προσωπική επίθεση, διευκρινίζω ότι αν το θέμα αφορούσε στη σχέση των παγκοσμιοποιητών με την Ανδρομέδα, δεν θα επέμενα.
Θεωρώ όμως αυτό που κάνετε, λόγω βλακείας, προσωπικού συμφέροντος ή μικροπολιτικής εμμονής, κάτι ξεκάθαρα
επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Και ναι, ένα από τα στοιχεία που μπορεί να τη διαφυλάξει είναι ΚΑΙ ο φόβος.
Αφήστε λοιπόν τις λεβεντομαγκιές και τα επικοινωνιακά τερτίπια σας για άλλες φάσεις.