Μαλακισμένα φεμινιστικά άρθρα

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
the comet the course the tail

Re: Μαλακισμένα φεμινιστικά άρθρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 19 Μάιος 2020, 23:15

blackpaint έγραψε:
19 Μάιος 2020, 23:12
the comet the course the tail έγραψε:
19 Μάιος 2020, 23:09
Βλήμα έγραψε:
19 Μάιος 2020, 23:03
blackpaint εγώ θα την κάνω κι αν θες μην απαντήσεις: όταν βρίσκεσαι σε σχέση πόσο συχνά ξεσκονίζεις, σκουπίζεις, και σφουγγαρίζεις; Πόσο συχνά καθαρίζεις το μπάνιο;
ποιο μπάνιο εννοείς; το δικό του μήπως γίνει ρεζίλι στην τύπισσα, το δικό της για να την βοηθήσει ή το δικό τους, στο οποίο μένουν μαζί και μοιράζονται τις δουλειές; :102:
δεν μενουμε μαζι, αλλα τελευταια μενουμε πολυ καιρο μαζι, οποτε ολα τα παραπανω ισχυουν. Ωραιο αβαταρ παντως. :smt038
ευχαριστώ. σήμερα το έβαλα, γιατί το προηγούμενο αβαταρ δεν άρεσε στον ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 19 Μάιος 2020, 23:17

hellegennes έγραψε:

Μπορεί. Ένα σύμπλεγμα όμως είναι βέβαιο ότι δεν το έχω: να θέλω να δείχνω ότι είμαι μυθιστορηματικός αντιήρωας, με πλούτο εμπειριών, ότι είμαι κάποιος σπουδαίος ή ότι με θαυμάζουν οι γυναίκες και ότι είμαι κατακτητής*.

* Έτσι κι αλλιώς είχα παιδιόθεν απέχθεια προς οτιδήποτε υποδηλώνει κατάκτηση, κούρσεμα, τρόπαια και καταστάσεις μάτσο και αγάπη στην έννοια του πολεμιστή.
ας πουμε πως σου τριγγαρα το συμπλεγμα κατωτεροτητας σου, γι αυτο γραφεις σα θιγμενη γκομενιτσα τωρα, ω μεγαλε λογοτεχνη και γλωσσολογε της κοινοτυπιας.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 19 Μάιος 2020, 23:22

blackpaint έγραψε:
19 Μάιος 2020, 23:10
Βλήμα έγραψε:
blackpaint εγώ θα την κάνω κι αν θες μην απαντήσεις: όταν βρίσκεσαι σε σχέση πόσο συχνά ξεσκονίζεις, σκουπίζεις, και σφουγγαρίζεις; Πόσο συχνά καθαρίζεις το μπάνιο;
Ειμαι σε σχεση εδω και ενα μιση χρονο και τον περισσοτερο καιρο τον περναμε σπιτι μου, οποτε οπως καταλαβαινεις, ολα αυτα τα κανω πολυ συχνα. Την καραντινα την περασαμε μαζι και μοιραστηκαμε ολες τις δουλειες δικαια. Κανεις δεν εχει παραπονο απο τον αλλον.
Αν και το δείγμα είναι λειψό χωρίς την δική της άποψη, το δέχομαι.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 19 Μάιος 2020, 23:32

Βλήμα έγραψε:
19 Μάιος 2020, 23:22
blackpaint έγραψε:
19 Μάιος 2020, 23:10
Βλήμα έγραψε:
Ειμαι σε σχεση εδω και ενα μιση χρονο και τον περισσοτερο καιρο τον περναμε σπιτι μου, οποτε οπως καταλαβαινεις, ολα αυτα τα κανω πολυ συχνα. Την καραντινα την περασαμε μαζι και μοιραστηκαμε ολες τις δουλειες δικαια. Κανεις δεν εχει παραπονο απο τον αλλον.
Αν και το δείγμα είναι λειψό χωρίς την δική της άποψη, το δέχομαι.
Μου χει πει πως για αντρας, ειμαι πολυ τακτικος και καθαρος. Οταν μειναμε μαζι καταλαβα τι εννοουσε, μου βαλε τα γυαλια. Δεν το αφησα ομως ετσι, εβαλα τα δυνατα μου και τα μοιραστηκαμε. Εαν υπαρχει αγαπη, αυτα ειναι μικρολεπτομερειες.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 19 Μάιος 2020, 23:51

blackpaint έγραψε:
19 Μάιος 2020, 23:17
hellegennes έγραψε:

Μπορεί. Ένα σύμπλεγμα όμως είναι βέβαιο ότι δεν το έχω: να θέλω να δείχνω ότι είμαι μυθιστορηματικός αντιήρωας, με πλούτο εμπειριών, ότι είμαι κάποιος σπουδαίος ή ότι με θαυμάζουν οι γυναίκες και ότι είμαι κατακτητής*.

* Έτσι κι αλλιώς είχα παιδιόθεν απέχθεια προς οτιδήποτε υποδηλώνει κατάκτηση, κούρσεμα, τρόπαια και καταστάσεις μάτσο και αγάπη στην έννοια του πολεμιστή.
ας πουμε πως σου τριγγαρα το συμπλεγμα κατωτεροτητας σου, γι αυτο γραφεις σα θιγμενη γκομενιτσα τωρα, ω μεγαλε λογοτεχνη και γλωσσολογε της κοινοτυπιας.
Δεν έχω σύμπλεγμα κατωτερότητας. Δεν είναι όλα στην ζωή συμπλέγματα. Κάποια πράγματα είναι απλώς φυσιολογικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 19 Μάιος 2020, 23:53

blackpaint έγραψε:
19 Μάιος 2020, 23:32
Μου χει πει πως για αντρας, ειμαι πολυ τακτικος και καθαρος. Οταν μειναμε μαζι καταλαβα τι εννοουσε, μου βαλε τα γυαλια. Δεν το αφησα ομως ετσι, εβαλα τα δυνατα μου και τα μοιραστηκαμε. Εαν υπαρχει αγαπη, αυτα ειναι μικρολεπτομερειες.
Τι συγκινητικό!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 19 Μάιος 2020, 23:57

blackpaint έγραψε:

Πόσα χρόνια είσαι μόνος τύπε

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 19 Μάιος 2020, 23:57

hellegennes έγραψε:
19 Μάιος 2020, 23:53
blackpaint έγραψε:
Τι συγκινητικό!
ετσι κοινοτυπε, συνεχισε να βγαζεις κομπλεξ κατωτεροτητας, σου παει αυτος ο ρολος.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 20 Μάιος 2020, 00:00

Όχι αλήθεια, συγκινήθηκα από την αγάπη σου. Ειλικρινά.

Από μυθιστορηματικός αντιήρωας έγινες ήρωας Άρλεκιν.

Αλήθεια, ξέρεις τι είναι το σύμπλεγμα κατωτερότητας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 20 Μάιος 2020, 00:00

Χουργιατς έγραψε:
19 Μάιος 2020, 23:57
blackpaint έγραψε:

ποτε δεν ημουνα μονος ρε μουργο, παντα ειχα μια η περισσοτερες γυρω μου.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 20 Μάιος 2020, 00:04

Να, αυτό είναι σύμπλεγμα. Το άτομο θεωρεί ότι υπάρχει κάτι εγγενώς υποτιμητικό στην κατάσταση να μένει κάποιος μόνος του για ένα οποιοδήποτε διάστημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 20 Μάιος 2020, 00:07

blackpaint έγραψε:
20 Μάιος 2020, 00:00
Χουργιατς έγραψε:
19 Μάιος 2020, 23:57
blackpaint έγραψε:

ποτε δεν ημουνα μονος ρε μουργο, παντα ειχα μια η περισσοτερες γυρω μου.
:8)

τις μεγαλοαστες κακομαθημενες κορασιδες τις καψουρευες τις ξεφτιλιζες κι ολας - να τα λεμε ολα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 20 Μάιος 2020, 00:27

hellegennes έγραψε:
20 Μάιος 2020, 00:00
Όχι αλήθεια, συγκινήθηκα από την αγάπη σου. Ειλικρινά.

Από μυθιστορηματικός αντιήρωας έγινες ήρωας Άρλεκιν.

Αλήθεια, ξέρεις τι είναι το σύμπλεγμα κατωτερότητας;
η συναισθηματικη σου ρηχοτητα μπορει να αντιληφθει την αγαπη μονο ως μελο και αρλεκιν; Θλιβομαι για σενα. Ειμαι πολυ πολυπλοκος για να με καταλαβεις, εσυ ειδικα.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 20 Μάιος 2020, 00:30

hellegennes έγραψε:
20 Μάιος 2020, 00:04
Να, αυτό είναι σύμπλεγμα. Το άτομο θεωρεί ότι υπάρχει κάτι εγγενώς υποτιμητικό στην κατάσταση να μένει κάποιος μόνος του για ένα οποιοδήποτε διάστημα.
μαντευω πως ενοιωσες πως αυτη η υποτιμηση απευθυνοταν σε σενα, σωστα;

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 20 Μάιος 2020, 00:36

Όχι. Έχω πει πολλές φορές ότι όχι απλώς είμαι συχνά μόνος, γιατί βαριέμαι γρήγορα, αλλά και ότι γενικά μού αρέσει να είμαι μόνος μου και να έχω την ησυχία μου.

Εσύ είσαι που νιώθεις ότι είναι υποτιμητικό να σου πει κάποιος ότι έμεινες μόνος σου για οποιοδήποτε διάστημα και θέλεις να μας διαβεβαιώσεις ότι δεν έχεις μείνει ποτέ χωρίς... «κατάκτηση».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών