ευχαριστώ. σήμερα το έβαλα, γιατί το προηγούμενο αβαταρ δεν άρεσε στον ΣΚΕΠΤΙΚΟΣblackpaint έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 23:12δεν μενουμε μαζι, αλλα τελευταια μενουμε πολυ καιρο μαζι, οποτε ολα τα παραπανω ισχυουν. Ωραιο αβαταρ παντως.the comet the course the tail έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 23:09ποιο μπάνιο εννοείς; το δικό του μήπως γίνει ρεζίλι στην τύπισσα, το δικό της για να την βοηθήσει ή το δικό τους, στο οποίο μένουν μαζί και μοιράζονται τις δουλειές;Βλήμα έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 23:03blackpaint εγώ θα την κάνω κι αν θες μην απαντήσεις: όταν βρίσκεσαι σε σχέση πόσο συχνά ξεσκονίζεις, σκουπίζεις, και σφουγγαρίζεις; Πόσο συχνά καθαρίζεις το μπάνιο;
Μαλακισμένα φεμινιστικά άρθρα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μαλακισμένα φεμινιστικά άρθρα
- blackpaint
ας πουμε πως σου τριγγαρα το συμπλεγμα κατωτεροτητας σου, γι αυτο γραφεις σα θιγμενη γκομενιτσα τωρα, ω μεγαλε λογοτεχνη και γλωσσολογε της κοινοτυπιας.hellegennes έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 23:03
Μπορεί. Ένα σύμπλεγμα όμως είναι βέβαιο ότι δεν το έχω: να θέλω να δείχνω ότι είμαι μυθιστορηματικός αντιήρωας, με πλούτο εμπειριών, ότι είμαι κάποιος σπουδαίος ή ότι με θαυμάζουν οι γυναίκες και ότι είμαι κατακτητής*.
* Έτσι κι αλλιώς είχα παιδιόθεν απέχθεια προς οτιδήποτε υποδηλώνει κατάκτηση, κούρσεμα, τρόπαια και καταστάσεις μάτσο και αγάπη στην έννοια του πολεμιστή.
Αν και το δείγμα είναι λειψό χωρίς την δική της άποψη, το δέχομαι.blackpaint έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 23:10Ειμαι σε σχεση εδω και ενα μιση χρονο και τον περισσοτερο καιρο τον περναμε σπιτι μου, οποτε οπως καταλαβαινεις, ολα αυτα τα κανω πολυ συχνα. Την καραντινα την περασαμε μαζι και μοιραστηκαμε ολες τις δουλειες δικαια. Κανεις δεν εχει παραπονο απο τον αλλον.Βλήμα έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 23:03blackpaint εγώ θα την κάνω κι αν θες μην απαντήσεις: όταν βρίσκεσαι σε σχέση πόσο συχνά ξεσκονίζεις, σκουπίζεις, και σφουγγαρίζεις; Πόσο συχνά καθαρίζεις το μπάνιο;
- blackpaint
Μου χει πει πως για αντρας, ειμαι πολυ τακτικος και καθαρος. Οταν μειναμε μαζι καταλαβα τι εννοουσε, μου βαλε τα γυαλια. Δεν το αφησα ομως ετσι, εβαλα τα δυνατα μου και τα μοιραστηκαμε. Εαν υπαρχει αγαπη, αυτα ειναι μικρολεπτομερειες.Βλήμα έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 23:22Αν και το δείγμα είναι λειψό χωρίς την δική της άποψη, το δέχομαι.blackpaint έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 23:10Ειμαι σε σχεση εδω και ενα μιση χρονο και τον περισσοτερο καιρο τον περναμε σπιτι μου, οποτε οπως καταλαβαινεις, ολα αυτα τα κανω πολυ συχνα. Την καραντινα την περασαμε μαζι και μοιραστηκαμε ολες τις δουλειες δικαια. Κανεις δεν εχει παραπονο απο τον αλλον.Βλήμα έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 23:03blackpaint εγώ θα την κάνω κι αν θες μην απαντήσεις: όταν βρίσκεσαι σε σχέση πόσο συχνά ξεσκονίζεις, σκουπίζεις, και σφουγγαρίζεις; Πόσο συχνά καθαρίζεις το μπάνιο;
- hellegennes
Δεν έχω σύμπλεγμα κατωτερότητας. Δεν είναι όλα στην ζωή συμπλέγματα. Κάποια πράγματα είναι απλώς φυσιολογικά.blackpaint έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 23:17ας πουμε πως σου τριγγαρα το συμπλεγμα κατωτεροτητας σου, γι αυτο γραφεις σα θιγμενη γκομενιτσα τωρα, ω μεγαλε λογοτεχνη και γλωσσολογε της κοινοτυπιας.hellegennes έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 23:03
Μπορεί. Ένα σύμπλεγμα όμως είναι βέβαιο ότι δεν το έχω: να θέλω να δείχνω ότι είμαι μυθιστορηματικός αντιήρωας, με πλούτο εμπειριών, ότι είμαι κάποιος σπουδαίος ή ότι με θαυμάζουν οι γυναίκες και ότι είμαι κατακτητής*.
* Έτσι κι αλλιώς είχα παιδιόθεν απέχθεια προς οτιδήποτε υποδηλώνει κατάκτηση, κούρσεμα, τρόπαια και καταστάσεις μάτσο και αγάπη στην έννοια του πολεμιστή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Τι συγκινητικό!blackpaint έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 23:32Μου χει πει πως για αντρας, ειμαι πολυ τακτικος και καθαρος. Οταν μειναμε μαζι καταλαβα τι εννοουσε, μου βαλε τα γυαλια. Δεν το αφησα ομως ετσι, εβαλα τα δυνατα μου και τα μοιραστηκαμε. Εαν υπαρχει αγαπη, αυτα ειναι μικρολεπτομερειες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
blackpaint έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 23:32
Μου χει πει πως για αντρας, ειμαι πολυ τακτικος και καθαρος. Οταν μειναμε μαζι καταλαβα τι εννοουσε, μου βαλε τα γυαλια. Δεν το αφησα ομως ετσι, εβαλα τα δυνατα μου και τα μοιραστηκαμε. Εαν υπαρχει αγαπη, αυτα ειναι μικρολεπτομερειες.
Πόσα χρόνια είσαι μόνος τύπε
- blackpaint
ετσι κοινοτυπε, συνεχισε να βγαζεις κομπλεξ κατωτεροτητας, σου παει αυτος ο ρολος.hellegennes έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 23:53Τι συγκινητικό!blackpaint έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 23:32Μου χει πει πως για αντρας, ειμαι πολυ τακτικος και καθαρος. Οταν μειναμε μαζι καταλαβα τι εννοουσε, μου βαλε τα γυαλια. Δεν το αφησα ομως ετσι, εβαλα τα δυνατα μου και τα μοιραστηκαμε. Εαν υπαρχει αγαπη, αυτα ειναι μικρολεπτομερειες.
- hellegennes
Όχι αλήθεια, συγκινήθηκα από την αγάπη σου. Ειλικρινά.
Από μυθιστορηματικός αντιήρωας έγινες ήρωας Άρλεκιν.
Αλήθεια, ξέρεις τι είναι το σύμπλεγμα κατωτερότητας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- blackpaint
ποτε δεν ημουνα μονος ρε μουργο, παντα ειχα μια η περισσοτερες γυρω μου.Χουργιατς έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 23:57blackpaint έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 23:32
Μου χει πει πως για αντρας, ειμαι πολυ τακτικος και καθαρος. Οταν μειναμε μαζι καταλαβα τι εννοουσε, μου βαλε τα γυαλια. Δεν το αφησα ομως ετσι, εβαλα τα δυνατα μου και τα μοιραστηκαμε. Εαν υπαρχει αγαπη, αυτα ειναι μικρολεπτομερειες.
- hellegennes
Να, αυτό είναι σύμπλεγμα. Το άτομο θεωρεί ότι υπάρχει κάτι εγγενώς υποτιμητικό στην κατάσταση να μένει κάποιος μόνος του για ένα οποιοδήποτε διάστημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 00:00ποτε δεν ημουνα μονος ρε μουργο, παντα ειχα μια η περισσοτερες γυρω μου.Χουργιατς έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 23:57blackpaint έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 23:32

τις μεγαλοαστες κακομαθημενες κορασιδες τις καψουρευες τις ξεφτιλιζες κι ολας - να τα λεμε ολα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- blackpaint
η συναισθηματικη σου ρηχοτητα μπορει να αντιληφθει την αγαπη μονο ως μελο και αρλεκιν; Θλιβομαι για σενα. Ειμαι πολυ πολυπλοκος για να με καταλαβεις, εσυ ειδικα.hellegennes έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 00:00Όχι αλήθεια, συγκινήθηκα από την αγάπη σου. Ειλικρινά.
- blackpaint
μαντευω πως ενοιωσες πως αυτη η υποτιμηση απευθυνοταν σε σενα, σωστα;hellegennes έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 00:04Να, αυτό είναι σύμπλεγμα. Το άτομο θεωρεί ότι υπάρχει κάτι εγγενώς υποτιμητικό στην κατάσταση να μένει κάποιος μόνος του για ένα οποιοδήποτε διάστημα.
- hellegennes
Όχι. Έχω πει πολλές φορές ότι όχι απλώς είμαι συχνά μόνος, γιατί βαριέμαι γρήγορα, αλλά και ότι γενικά μού αρέσει να είμαι μόνος μου και να έχω την ησυχία μου.
Εσύ είσαι που νιώθεις ότι είναι υποτιμητικό να σου πει κάποιος ότι έμεινες μόνος σου για οποιοδήποτε διάστημα και θέλεις να μας διαβεβαιώσεις ότι δεν έχεις μείνει ποτέ χωρίς... «κατάκτηση».
Εσύ είσαι που νιώθεις ότι είναι υποτιμητικό να σου πει κάποιος ότι έμεινες μόνος σου για οποιοδήποτε διάστημα και θέλεις να μας διαβεβαιώσεις ότι δεν έχεις μείνει ποτέ χωρίς... «κατάκτηση».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΨΆΧΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΩ ΤΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΊΑ..
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 14 Ιαν 2024, 00:03 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 6 Απαντήσεις
- 406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
14 Ιαν 2024, 13:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αρθρα του εγκυροτατου ypodomes.com πριν το συμβαν των Τεμπων
από Alex Amsterdam » 19 Μαρ 2024, 23:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 209 Προβολές
-