omg kai 3 lol έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 14:56
ritzeri έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 14:24
omg kai 3 lol έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 14:02
οι στατιστικες λενε οτι αν τα 7 δισ των ανθρωπων αρχισουν να ζουν οπως ο μεσος αμερικανος θα χρειαστουν ποροι 4,5 πλανητων σαν τη γη για να υποστηριξουν το υπαρχον μοντελο οικονομιας, κι αυτο τη στιγμη που ο μισος πλουτος του πλανητη εχει ηδη απωλεσθει,
το οικονομικο μοντελο που εχουμε υιοθετησει ειναι ηδη χρεοκοπημενο και αν δεν αλλαξει οδηγει μαθηματικα στην εξαφανιση του ειδους μας
σωστο.
με το υπαρχον οικονομικο μοντελο , μπορουν να ζουν ικανοποιητικα μεχρι 2 δις ανθρωποι.
παραπανω, δεν γινεται.
οποιος επομενως θελει να θυσιαστει, πολυ ευχαριστως να παραχωρησει τη θεση του στον ανεπτυγμενο κοσμο με καποιον λαθρο και να κανουν τραμπα.
οι υπολοιποι δεν θελουμε λεμε να παραχωρησουμε αυτη την ευνοια που ειχαμε απο την Θεα τυχη να γεννηθουμε εδω, σε κάποιον άλλο τρίτο.
αλλα τί να κανεις που οι αριστεροι ζουν με τα συνθηματα και οχι με τα πραγματικα δεδομενα....
της πτνας προβλεπεται να γινει τα επομενα χρονια
με αυτο το σκεπτικο παραδεχεσαι συνειδητα οτι εισαι ενα πιονι του συστηματος, το υπαρχον οικονομικο συστημα δεν εχει βαλει ως οριο την ευδαιμονια των 2 δις και ολοι οι υπολοιποι να πανε να πνιγουνε!
το συστημα ειναι ετσι δομημενο ωστε να παραγει οσο το δυνατο περισσοτερες υπηρεσιες και αγαθα σε οσο το δυνατο μεγαλυτερες ποσοτητες με απωτερο σκοπο το μεγιστο κερδος! -με οποιοδηπτοτε κοστος!
ακομα και αν εισαι στη προνομιουχα πλευρα δε παυεις να εχεις παραταση ζωης για μερικα χρονακια ακομα
Φυσικά και είμαι πιόνι του συστήματος.
Όποιος νομίζει ότι είναι βασίλισσα , αξιωματικός ή αλογάκι είναι για δέσιμο.
Πιόνι λοιπόν και πολύ μου είναι.
Απάντησε μου όμως, αφού αναγνωρίζεις πώς τα αγαθά με το υπάρχον οικονομικό σύστημα δεν επαρκούν για όλους γιατί είσαι υπέρ της λαθρομετανάστευσης;
Πως στέκει μαθηματικά να είσαι υπέρ;
Θα είχες λογική αν πρώτα αγωνιζοσουν να αλλάξει το οικονομικό μοντέλο και μετά πολυ ευχαρίστως να καρπωθούν τα κέρδη όλοι οι άνθρωποι του κόσμου.
Αυτό που γίνεται δεν βγάζει νόημα, μια πίτα με 10 κομμάτια και κάποιοι καλούν 100 άτομα να την μοιραστούν.
Ποια η γνώμη σου;