Ιταλοι Ακροδεξιοι υπανθρωποι

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Ιταλοι Ακροδεξιοι υπανθρωποι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 24 Ιουν 2018, 16:29

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιουν 2018, 16:16
Nandros έγραψε:
24 Ιουν 2018, 15:40
Αυτά που γράφω ισχύουν και παρα-ίσχύουν. Προέρχονται από εξειδικευμένα σάιτς που δεν έχει πρόσβαση ο καθείς, αλλά εγώ έχω, λόγω προηγουμένου επαγγέλματος.

Αν κάτι στραβώσει, πρώτα θα δέσουν το πλήρωμα του πειρατικού και μετά τους επικεφαλής των γραφείων.
Αυτή η ανασφάλιστη/ακάλυπτη σκυλοπνίχτρα δεν θα έπρεπε να πλέει. Και πολύ φοβάμαι ότι η στραβή τους περιμένει στην γωνία και τότε - ίσως - βγουν τόσα άπλυτα στην φόρα που δεν τα φανταζόμαστε.
Εγώ πάλι, νομίζω ότι τα άπλυτα που αναφέρεις δεν θα βγουν ποτέ στη φόρα. Απλώς γιατί δεν είναι πολιτικώς ορθό. Οι διαφωτισμένοι οφείλουν να ρίχνουν σκιές στα στοιχεία που αμφισβητούν τις καλές τους προθέσεις. :wink
Αν βουλιάξει το πειρατικό από μόνο του, μάλλον θα γίνει όπως το αναφέρεις. Θα έχουν πνιγεί 100, 200, 300 μαζί με τις χιλιάδες άλλους απελπισμένους.
Φαντάσου όμως να πάρει σβάρνα το γιοτ κάποιου επώνυμου ή άλλο άσχετο σκάφος με αρκετούς επιβαίνοντες, και τί θα γίνει μετά!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri » 25 Ιουν 2018, 09:29

omg kai 3 lol έγραψε:
24 Ιουν 2018, 14:56
ritzeri έγραψε:
24 Ιουν 2018, 14:24
omg kai 3 lol έγραψε:
24 Ιουν 2018, 14:02

οι στατιστικες λενε οτι αν τα 7 δισ των ανθρωπων αρχισουν να ζουν οπως ο μεσος αμερικανος θα χρειαστουν ποροι 4,5 πλανητων σαν τη γη για να υποστηριξουν το υπαρχον μοντελο οικονομιας, κι αυτο τη στιγμη που ο μισος πλουτος του πλανητη εχει ηδη απωλεσθει,

το οικονομικο μοντελο που εχουμε υιοθετησει ειναι ηδη χρεοκοπημενο και αν δεν αλλαξει οδηγει μαθηματικα στην εξαφανιση του ειδους μας
σωστο.
με το υπαρχον οικονομικο μοντελο , μπορουν να ζουν ικανοποιητικα μεχρι 2 δις ανθρωποι.
παραπανω, δεν γινεται.

οποιος επομενως θελει να θυσιαστει, πολυ ευχαριστως να παραχωρησει τη θεση του στον ανεπτυγμενο κοσμο με καποιον λαθρο και να κανουν τραμπα.

οι υπολοιποι δεν θελουμε λεμε να παραχωρησουμε αυτη την ευνοια που ειχαμε απο την Θεα τυχη να γεννηθουμε εδω, σε κάποιον άλλο τρίτο.

αλλα τί να κανεις που οι αριστεροι ζουν με τα συνθηματα και οχι με τα πραγματικα δεδομενα....

της πτνας προβλεπεται να γινει τα επομενα χρονια

με αυτο το σκεπτικο παραδεχεσαι συνειδητα οτι εισαι ενα πιονι του συστηματος, το υπαρχον οικονομικο συστημα δεν εχει βαλει ως οριο την ευδαιμονια των 2 δις και ολοι οι υπολοιποι να πανε να πνιγουνε!
το συστημα ειναι ετσι δομημενο ωστε να παραγει οσο το δυνατο περισσοτερες υπηρεσιες και αγαθα σε οσο το δυνατο μεγαλυτερες ποσοτητες με απωτερο σκοπο το μεγιστο κερδος! -με οποιοδηπτοτε κοστος!

ακομα και αν εισαι στη προνομιουχα πλευρα δε παυεις να εχεις παραταση ζωης για μερικα χρονακια ακομα
Φυσικά και είμαι πιόνι του συστήματος.
Όποιος νομίζει ότι είναι βασίλισσα , αξιωματικός ή αλογάκι είναι για δέσιμο.

Πιόνι λοιπόν και πολύ μου είναι.

Απάντησε μου όμως, αφού αναγνωρίζεις πώς τα αγαθά με το υπάρχον οικονομικό σύστημα δεν επαρκούν για όλους γιατί είσαι υπέρ της λαθρομετανάστευσης;
Πως στέκει μαθηματικά να είσαι υπέρ;

Θα είχες λογική αν πρώτα αγωνιζοσουν να αλλάξει το οικονομικό μοντέλο και μετά πολυ ευχαρίστως να καρπωθούν τα κέρδη όλοι οι άνθρωποι του κόσμου.

Αυτό που γίνεται δεν βγάζει νόημα, μια πίτα με 10 κομμάτια και κάποιοι καλούν 100 άτομα να την μοιραστούν.

Ποια η γνώμη σου;

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 25 Ιουν 2018, 10:05

του οπαδους αριστερας κι νεοφιλ δεν τους νοιαζει ποσοι θα μπουν στην ελλαδα

η ελλαδα ηδη εχει 1.500.000 παρανομους μετανάστες,ηδη εχουν παραμεινει στην ελλαδα καμμμια 200.000 που τους βαφτισαν τα αριστερα προσφυγες

γυρω στις 500.000 αλβανους,κι απροσδιόριστος αρθμος βουργαρων κι ρουμανων

τα αριστερα,κκε κκε εσ μαοικοι τροτσκιστες κτλ) όχι απλα δεν νοιαζονται αλλα επιδιωκουν να βρεθει η ελλαδα με δισεπυλητα προβληματ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Ιουν 2018, 10:48

OANNHSEA έγραψε:
24 Ιουν 2018, 16:29

Αλλά από την άλλη ας πάρουμε το τομάρι σου - τι είσαι διατεθειμένος να απαρνηθείς ώστε να ζήσουν καλύτερα εκείνοι του τρίτου κόσμου; Θα σταματήσεις να τρως κόκκινο κρέας; Θα σταματήσεις να αγοράζεις προϊόντα τεχνολογικά; Θα καθαρίζεις π.χ. τα πιάτα σου με αλισίβα; Πες μας τι θα κάνεις ώστε να δίνεις τουλάχιστον 250 ευρώ το μήνα από την τσέπη σου στον τρίτο κόσμο...
.
OΑΝΝΗSEA, καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά το να αντιμετωπίζουμε έναν πιο λιτό τρόπο ζωής ως κάτι καταστροφικό και όχι κάτι ευκταίο, επίσης δεν οδηγεί πουθενά. Το θέμα είναι τι "απαρνείσαι" και τι "επιλέγεις" για εσένα (με τη γενική έννοια). Για το δικό σου περιβάλλον, τον δικό σου μικρό πολιτισμικό χώρο. Αύριο μπορεί να είσαι εσύ ο λαθρομετανάστης. Ή εγώ. Τι ακριβώς θα "προσφέρουμε" στη χώρα που θα ζητήσουμε να μας δεχτεί;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 25 Ιουν 2018, 12:25

ritzeri έγραψε:
25 Ιουν 2018, 09:29
omg kai 3 lol έγραψε:
24 Ιουν 2018, 14:56
ritzeri έγραψε:
24 Ιουν 2018, 14:24

σωστο.
με το υπαρχον οικονομικο μοντελο , μπορουν να ζουν ικανοποιητικα μεχρι 2 δις ανθρωποι.
παραπανω, δεν γινεται.

οποιος επομενως θελει να θυσιαστει, πολυ ευχαριστως να παραχωρησει τη θεση του στον ανεπτυγμενο κοσμο με καποιον λαθρο και να κανουν τραμπα.

οι υπολοιποι δεν θελουμε λεμε να παραχωρησουμε αυτη την ευνοια που ειχαμε απο την Θεα τυχη να γεννηθουμε εδω, σε κάποιον άλλο τρίτο.

αλλα τί να κανεις που οι αριστεροι ζουν με τα συνθηματα και οχι με τα πραγματικα δεδομενα....

της πτνας προβλεπεται να γινει τα επομενα χρονια

με αυτο το σκεπτικο παραδεχεσαι συνειδητα οτι εισαι ενα πιονι του συστηματος, το υπαρχον οικονομικο συστημα δεν εχει βαλει ως οριο την ευδαιμονια των 2 δις και ολοι οι υπολοιποι να πανε να πνιγουνε!
το συστημα ειναι ετσι δομημενο ωστε να παραγει οσο το δυνατο περισσοτερες υπηρεσιες και αγαθα σε οσο το δυνατο μεγαλυτερες ποσοτητες με απωτερο σκοπο το μεγιστο κερδος! -με οποιοδηπτοτε κοστος!

ακομα και αν εισαι στη προνομιουχα πλευρα δε παυεις να εχεις παραταση ζωης για μερικα χρονακια ακομα
Φυσικά και είμαι πιόνι του συστήματος.
Όποιος νομίζει ότι είναι βασίλισσα , αξιωματικός ή αλογάκι είναι για δέσιμο.

Πιόνι λοιπόν και πολύ μου είναι.

Απάντησε μου όμως, αφού αναγνωρίζεις πώς τα αγαθά με το υπάρχον οικονομικό σύστημα δεν επαρκούν για όλους γιατί είσαι υπέρ της λαθρομετανάστευσης;
Πως στέκει μαθηματικά να είσαι υπέρ;

Θα είχες λογική αν πρώτα αγωνιζοσουν να αλλάξει το οικονομικό μοντέλο και μετά πολυ ευχαρίστως να καρπωθούν τα κέρδη όλοι οι άνθρωποι του κόσμου.

Αυτό που γίνεται δεν βγάζει νόημα, μια πίτα με 10 κομμάτια και κάποιοι καλούν 100 άτομα να την μοιραστούν.

Ποια η γνώμη σου;

δεν επαρκουν συμφωνα με τον τροπο ζωης του μεσου αμερικανου που προωθει ως ιδανικο τροπο ζωης το υπαρχον συστημα

αλλο η καλυψη βασικων αναγκων κι αλλο ο υπερκαταναλωτισμος/παρασιτισμος που θα στραφει μπουμερανγκ για ολους στις επομενες γενιες

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 25 Ιουν 2018, 15:14

'
Υπάρχουν διάφορα νούμερα για τον συνολικό πλούτο του Κόσμου.
Αν είναι 100 τρις, τότε ο κάθε άνθρωπος θα πάρει 15.000 δολάρια.
Αν είναι 200 τρις, αναλογούν 30.000 δολάρια.

Όλοι θα γίνουμε πλούσιοι! :smt038
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 25 Ιουν 2018, 17:19

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Ιουν 2018, 10:48
OANNHSEA έγραψε:

Αλλά από την άλλη ας πάρουμε το τομάρι σου - τι είσαι διατεθειμένος να απαρνηθείς ώστε να ζήσουν καλύτερα εκείνοι του τρίτου κόσμου; Θα σταματήσεις να τρως κόκκινο κρέας; Θα σταματήσεις να αγοράζεις προϊόντα τεχνολογικά; Θα καθαρίζεις π.χ. τα πιάτα σου με αλισίβα; Πες μας τι θα κάνεις ώστε να δίνεις τουλάχιστον 250 ευρώ το μήνα από την τσέπη σου στον τρίτο κόσμο...
.
OΑΝΝΗSEA, καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά το να αντιμετωπίζουμε έναν πιο λιτό τρόπο ζωής ως κάτι καταστροφικό και όχι κάτι ευκταίο, επίσης δεν οδηγεί πουθενά. Το θέμα είναι τι "απαρνείσαι" και τι "επιλέγεις" για εσένα (με τη γενική έννοια). Για το δικό σου περιβάλλον, τον δικό σου μικρό πολιτισμικό χώρο. Αύριο μπορεί να είσαι εσύ ο λαθρομετανάστης. Ή εγώ. Τι ακριβώς θα "προσφέρουμε" στη χώρα που θα ζητήσουμε να μας δεχτεί;
Το θέμα είναι ότι όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι ζω έναν σχετικά λιτό βίο - οπότε δεν έχω πρόβλημα.
Το αντίθετο συμβαίνει με όλους τους αριστερούς εδώ μέσα. Κανένας τους δεν μπορεί να διεξάγει λιτό βίο - απλά είναι μόνο λόγια!!!
Για την ακρίβεια δεν έχω γνωρίσει μέχρι στιγμής αριστερό που π.χ. να μην έχει αυτοκίνητο.
Για προσπάθησε να τους εξηγήσεις ότι για να ζήσουν τα κουνέλια της Κένυας δεν θα πρέπει κανένας Έλληνας να έχει αυτοκίνητο, αλλά θα πρέπει να δώσουν όλοι τους τα χρήματα για IX και τα χρήματα για συντήρηση, καύσιμα, ασφάλεια και "φτιάξιμο" στους Κενυάτες.
Για να δούμε πως θα αντιδράσουν!!!

.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 25 Ιουν 2018, 17:22

OANNHSEA έγραψε:
25 Ιουν 2018, 17:19
ΓΑΛΗ έγραψε:
OANNHSEA έγραψε:

.
Το θέμα είναι ότι όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι ζω έναν σχετικά λιτό βίο - οπότε δεν έχω πρόβλημα.
Το αντίθετο συμβαίνει με όλους τους αριστερούς εδώ μέσα. Κανένας τους δεν μπορεί να διεξάγει λιτό βίο - απλά είναι μόνο λόγια!!!
Για την ακρίβεια δεν έχω γνωρίσει μέχρι στιγμής αριστερό που π.χ. να μην έχει αυτοκίνητο.
Για προσπάθησε να τους εξηγήσεις ότι για να ζήσουν τα κουνέλια της Κένυας δεν θα πρέπει κανένας Έλληνας να έχει αυτοκίνητο, αλλά θα πρέπει να δώσουν όλοι τους τα χρήματα για IX και τα χρήματα για συντήρηση, καύσιμα, ασφάλεια και "φτιάξιμο" στους Κενυάτες.

.
μερικοι αριστεροι οχι μονο δεν εχουν αυτοκινητα, αλλα λαμβανουν και μετρα για τον περιορισμο του αριθμου των αυτοκινητων στην αθηνα, ιφ γιου νοου γουατ αι μην

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 25 Ιουν 2018, 17:31

blackpaint έγραψε:
25 Ιουν 2018, 17:22
OANNHSEA έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

.
μερικοι αριστεροι οχι μονο δεν εχουν αυτοκινητα, αλλα λαμβανουν και μετρα για τον περιορισμο του αριθμου των αυτοκινητων στην αθηνα, ιφ γιου νοου γουατ αι μην
0,000xx% γραφικοί επί του συνολικού πληθυσμού! :g030:
.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 25 Ιουν 2018, 18:20

Nandros έγραψε:
25 Ιουν 2018, 17:31
blackpaint έγραψε:
25 Ιουν 2018, 17:22
OANNHSEA έγραψε:

.
0,000xx% γραφικοί επί του συνολικού πληθυσμού! :g030:
.
καλα, εσυ να πας να παρκαρεις το αμαξι σου στα εξαρχεια την επομενη φορα που θ ανεβεις αθηνα.

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 26 Ιουν 2018, 22:36

Εγώ το ξαναγράφω για μία ακόμα φορά και ας σκούζουν όσο θέλουν τα αριστερά:
Σε λίγα χρόνια θα πνίγουν τους λαθρομετανάστες στην θάλασσα και θα τους πυροβολούν και από πάνω για να μην πατήσουν στην Ευρώπη!!!
Και αυτό θα συμβαίνει και στην Ελλάδα!!!
(Εδώ θα έχουμε και τις νάρκες στον Έβρο...) :003:

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών