Εγώ θα του πρότεινα να απευθυνθεί στον Παναγιώταρο των ζωόφιλων (σοβαρά το λέω), αν δεν μου ελεγε οτι εχουν ήδη μιλήσει και υπήρξε (στείρος) διάλογος. Το οτι δεν βρέθηκε καποια ακρη με αυτον, που ο ιδιος περηφανεύεται και για το πρότζεκτ "Αστυνομία Ζώων" που ηθελε να φτιαξει και το λεει καιρό τώρα και εχει κανει κινήσεις με Μπακογιάννη και συναντήσεις με Άδωνι κτλ, τοτε μου φαινεται δυσκολο να βρεθεί ακρη γενικα, πριν να ειναι πολυ αργα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 12:39Στύγιος έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 12:27Μεγαλύτερη πληγή απ' τις φιλοζωικές δεν υπάρχει. Στους σταθμούς Πόρων και Λεπτοκαρυάς γίνεται χαμός από αγέλες 5-6 αδέσποτων κι η τοπική φιλοζωική με περίσσεια θράσους απειλεί με μηνύσεις! όσους διαμαρτύρονται για την κατάσταση.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 12:22foscilis πρέπει να καλέσεις κάποια φιλοζωική να τους πάρει το ζωντανό
είναι προφανές ότι το παραμελούν και το ζωντανό βασανίζεται όλη μέρα κλεισμένο στο μπαλκόνιτι να πω ρε παιδιά, κάπου θα πρέπει να μπορεί να απευθυνθεί ο άνθρωποςfoscilis έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 12:31Δε μπορεί να αποδειχθεί αυτό, τώρα που τον βγάζουν έστω για 5 λεπτά να χέσει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 12:22foscilis πρέπει να καλέσεις κάποια φιλοζωική να τους πάρει το ζωντανό
είναι προφανές ότι το παραμελούν και το ζωντανό βασανίζεται όλη μέρα κλεισμένο στο μπαλκόνι
Προσπάθησα να το κάνω πέρυσι με τις φωτογραφίες αλλά η απάντηση των φιλοζωϊκών ήταν "μήπως να το βγάζαται εσείς βόλτα αν η κηδεμόνας δυσκολεύετε"[*]; Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι και πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει ο νόμος που τους δίνει όχι αρμοδιότητες, αλλά τον παραμικρό λόγο στην όλη φάση.
[*] edit της ορθογραφίας για να καταλάβετε και σε ποιον ζωόφιλο αναφέρομαι
η αστυνομία μπορεί να κάνει τίποτα, ή πρέπει πρώτα να γίνει το κακό για να παρέμβει;
Πράγματι θα ηταν ωραιο να υπήρχε αστυνομία ζώων, και να έχει να κανει και με τέτοια περιστατικά. Οχι μονο με αμεση κακοποίηση σκύλου, αλλα και με έμμεση δηλαδή (γιατι και το εν λόγω πιτμπουλ δεχεται έμμεση κακοποιηση απ τους ιδιοκτήτες του, και πολυ φοβάμαι οτι αυτο θα γινει αντιληπτο μονο οταν ειναι πολυ αργα).