Χριστιανοξεφτιλίκια
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Χριστιανοξεφτιλίκια
Σε σχέση με τον ψευδοεπίσκοπο Ρώμης ας επανέλθουμε
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Τα βιβλία του ανύπαρκτου "πολιτισμού" σου τα διαβάζουμε σε έναν μήνα και βγάζουμε συμπέρασμα. Τι πράμα είναι τούτο; Ο χριστιανισμός είναι εναντίον των Εβραίων, δεν προωθεί την υποδούλωση όλου του κόσμου σε λωποδύτες και εγκληματίες. Δεν είναι των Εβραίων.
Σου έχω ξαναπεί να πατάς πιο δυνατά την υποβολή, να τους δείχνεις ότι τα εννοείς αυτά που λες.

Βρε αι στο διάολο από εδώ. Υπηκοότητα έχετε πάρει; Σας ελέγχει ο νόμος ή είστε υπεράνω; Αυτή την είχα καταλάβει εδώ και πολύ καιρό.
Καρδγιά μου, έχω ήδη καταλάβει ποια ακριβώς είναι τα αναγνώσματα σου.
Και για τα βιβλία του πολιτισμού μου, ούτε μια ζωή δεν σου φτάνει.
Οπότε, την άποψη σου για υπαρκτούς και ανύπαρκτους πολιτισμούς, την θεωρώ επίσης ανύπαρκτη.
Είπαμε, παρθενώνες, μύγδαλα και αρνησίζωες θρησκείες της ερήμου.
Δέος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τίτλος άστοχος.
- nikos_hellas
Αυτό είναι νεοταξιτικη αντιχριστιανική προπαγάνδα. δενμαρέσει ο παγανισμός και η αθεια. τέλος.
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
- nikos_hellas
Παίρνουν υπηκοότητα και μετά μιλάνε κατά του χριστιανισμού.
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Ε τότε ο Κασιδιάρης τι άλλαξε σε σχέση με την Χρυσή Αυγή;Τίποτα.Μια απο τα ίδια.Να γιατί δεν τον ψηφίζω γιατί είναι απατεώνες και άλλα λένε και άλλα είναι.Δεν υπάρχει δυστυχώς σοβαρό συντηρητικό κόμμα στην Ελλάδα στα πρότυπα άλλων χωρών(Πολωνία,Ιταλία,Ουγγαρία,Τουρκία,Ρωσία,ΗΠΑ,Ισπανία,Αυστρία κτλ).Leon έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 09:38Απο τον τίτλο του νήματος κατάλαβα αμέσως τον συγγραφέα του.Για να πούμε την αλήθεια δεν θεωρώ ότι η Χρυσή Αυγή ασπαζοταν εξ αρχής την Ορθοδοξια.Τα στελέχη της έγιναν Ορθόδοξοι όταν το κόμμα τους μεγάλωσε γιατί όπως και μα το κάνουμε αν λες ότι είσαι νεοπαγανιστης ελάχιστους ψήφους παίρνεις. Είναι ντροπή για τον πατριωτικό χώρο που επί 7 χρόνια καπηλευοταν την ψήφο τους αυτό το αντισημιτικό και γερμανοψυχο σχήμα που δεν ήταν καλύτερο από τα άλλα κόμματα της Βουλής.
Υ.Γ: για το ομοφυλοφιλο φιλί του Πάπα με κορυφαίο Ιμάμη του Αραβικού κόσμου δεμ θα πω κάτι.
Υ.Γ δεν θεωρώ τον εαυτό μου εθνικιστή.Προτιμώ τον χαρακτηρισμό δεξιός συντηρητικός πατριώτης.
Ο Πάπας έχει κάνει ταξίδια πολλά σε χριστιανικές κατα πλειοψηφία χώρες της Αφρικής(αν και οι περισσότεροι χριστιανοί της Αφρικής είναι συνήθως αναγεννημένοι νεοπροτεστάντες και μετά έρχονται οι καθολικοί)

"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
Αυτό που λες είναι λάθος 100%.Η Ορθοδοξία είναι φτιαγμένη έτσι ώστε να ταιριάζει και να βοηθά απόλυτα το εθνικό συναίσθημα και την εθνική ταυτότητα των λαών μέσω των αυτοκέφαλων εκκλησιών(ρώσοι,έλληνες,σέρβοι,μολδαβοί,γεωργιανοί,αιθίοπες,σερβοβόσνοι,αρμένιοι κτλ).Η θρησκεία αποτελεί βασικό πυλώνα του έθνους μας και ιστορικά αν το δεις.Γάταρος έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 01:42Όχι αλλά σίγουρα συνειδητοποίησα ότι δεν μπορεί κάποιος να είναι εθνικιστής και συγχρόνως να είναι και χριστιανός. Σε αυτό οι περισσότεροι εθνικιστές διαφωνούν γιατί οι περισσότεροι αυτοπροσδιορίζονται ως χριστιανοί, όμως θεωρώ ότι θα μπορούσα να κερδίσω ένα τέτοιο debate οπουδήποτε κι απέναντι στον οποιοδήποτε.Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 01:28Είμαι σίγουρος ότι έπαθες σοκ όταν κατάλαβες ότι δεν γίνεται να είσαι Χριστιανός και να καις Εβραίους. Λογικό να μη το δεχτείς αυτό το πράγμα
Καλύτερα το πρώτο συνθετικό «χριστιανό-» να έφευγε από τον τίτλο. Αυτός ο άθλιος αιρεσιάρχης αλλά και νεοταξίτης ο οποίος κάθεται μολύνει τον θρόνο της Ρώμης, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον Χριστό και τον χριστιανισμό.
Καλά μιλάμε άφησες εποχή...Τύφλα να χει το αρχικό ποστ στο θέμαζιτανιτα έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 08:53Ναι έχω και 'γω μια παρόμοια ιστορία. Υπήρξα πάντα πιστός Χριστιανός αλλά και φανατικός νεοναζί. Πάντα ήθελα να σκοτώσω όλους τους αράπηδες και τους Εβραίους και φανταζόμουν τον εαυτό μου σε κάποιο στρατόπεδο συγκέντρωσης να καίει Εβραίους ζωντανούς. Ήθελα να ψοφήσουν όλοι οι αράπηδες από πείνα στην αφρική και γούσταρα να βλέπω βιντεάκια με αράπηδες να πεθαίνουν σε ατυχήματα τα οποία κρατούσα σε αρχείο σε φάκελο που είχα ονομάσει REKT_NIGS. Τέλος πάντων να μην τα πολυλογώ μια μέρα διάβασα την καινή διαθήκη και η πίστη μου δέχτηκε γερό πλήγμα. Κάτι δεν μου κόλλαγε ρε παιδί μου. Με ένα μολύβι πολύ προσεκτικά σημείωσα όλα τα σημεία που δεν μου άρεσαν και μετά από μια πολύ σοβαρή διαδικασία επαναξιολόγησης συνειδητοποίησα πως αυτό ήταν ένα σχέδιο των Εβραίων και τον μασόνων. Τελικά κατάλαβα πως ο χριστιανισμός ίσως και να μην ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία μου.

Με αυτά που λέει ο Γάταρος ο Κασιδιάρης χάνει κι άλλους ψήφους(όχι ότι του περισσεύουν).nikos_hellas έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 13:29Αυτό είναι νεοταξιτικη αντιχριστιανική προπαγάνδα. δενμαρέσει ο παγανισμός και η αθεια. τέλος.