Χριστιανοξεφτιλίκια

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Χριστιανοξεφτιλίκια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 13 Ιούλ 2020, 12:22

Σε σχέση με τον ψευδοεπίσκοπο Ρώμης ας επανέλθουμε

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Ιούλ 2020, 12:24

Λεγεών έγραψε:
13 Ιούλ 2020, 12:20
ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Ιούλ 2020, 12:13
Αρκετά με τους παρθενώνες, τα μύγδαλα και τις αρνησίζωες θρησκείες της ερήμου.
spoken like a true muslim
Καλώς το καλλικαντζαράκι που την είδε Δαίμων. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 13 Ιούλ 2020, 12:24

Τα βιβλία του ανύπαρκτου "πολιτισμού" σου τα διαβάζουμε σε έναν μήνα και βγάζουμε συμπέρασμα. Τι πράμα είναι τούτο; Ο χριστιανισμός είναι εναντίον των Εβραίων, δεν προωθεί την υποδούλωση όλου του κόσμου σε λωποδύτες και εγκληματίες. Δεν είναι των Εβραίων.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 13 Ιούλ 2020, 12:25

ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Ιούλ 2020, 12:24
Λεγεών έγραψε:
13 Ιούλ 2020, 12:20
ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Ιούλ 2020, 12:13
Αρκετά με τους παρθενώνες, τα μύγδαλα και τις αρνησίζωες θρησκείες της ερήμου.
spoken like a true muslim
Καλώς το καλλικαντζαράκι που την είδε Δαίμων. :lol:
Σου έχω ξαναπεί να πατάς πιο δυνατά την υποβολή, να τους δείχνεις ότι τα εννοείς αυτά που λες. :lol:
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 13 Ιούλ 2020, 12:31

Βρε αι στο διάολο από εδώ. Υπηκοότητα έχετε πάρει; Σας ελέγχει ο νόμος ή είστε υπεράνω; Αυτή την είχα καταλάβει εδώ και πολύ καιρό.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Ιούλ 2020, 12:36

Antares έγραψε:
13 Ιούλ 2020, 12:24
Τα βιβλία του ανύπαρκτου "πολιτισμού" σου τα διαβάζουμε σε έναν μήνα και βγάζουμε συμπέρασμα. Τι πράμα είναι τούτο; Ο χριστιανισμός είναι εναντίον των Εβραίων, δεν προωθεί την υποδούλωση όλου του κόσμου σε λωποδύτες και εγκληματίες. Δεν είναι των Εβραίων.
Καρδγιά μου, έχω ήδη καταλάβει ποια ακριβώς είναι τα αναγνώσματα σου.
Και για τα βιβλία του πολιτισμού μου, ούτε μια ζωή δεν σου φτάνει.

Οπότε, την άποψη σου για υπαρκτούς και ανύπαρκτους πολιτισμούς, την θεωρώ επίσης ανύπαρκτη.
Είπαμε, παρθενώνες, μύγδαλα και αρνησίζωες θρησκείες της ερήμου.

Δέος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Marios
Phorum.gr user: Μάριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Marios » 13 Ιούλ 2020, 13:22

Τίτλος άστοχος.

Άβαταρ μέλους
nikos_hellas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos_hellas » 13 Ιούλ 2020, 13:29

Αυτό είναι νεοταξιτικη αντιχριστιανική προπαγάνδα. δενμαρέσει ο παγανισμός και η αθεια. τέλος.
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.

Άβαταρ μέλους
nikos_hellas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos_hellas » 13 Ιούλ 2020, 13:29

Antares έγραψε:
13 Ιούλ 2020, 12:31
Βρε αι στο διάολο από εδώ. Υπηκοότητα έχετε πάρει; Σας ελέγχει ο νόμος ή είστε υπεράνω; Αυτή την είχα καταλάβει εδώ και πολύ καιρό.
Παίρνουν υπηκοότητα και μετά μιλάνε κατά του χριστιανισμού.
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.

Marios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Marios » 13 Ιούλ 2020, 13:31

Leon έγραψε:
13 Ιούλ 2020, 09:38
Απο τον τίτλο του νήματος κατάλαβα αμέσως τον συγγραφέα του.Για να πούμε την αλήθεια δεν θεωρώ ότι η Χρυσή Αυγή ασπαζοταν εξ αρχής την Ορθοδοξια.Τα στελέχη της έγιναν Ορθόδοξοι όταν το κόμμα τους μεγάλωσε γιατί όπως και μα το κάνουμε αν λες ότι είσαι νεοπαγανιστης ελάχιστους ψήφους παίρνεις. Είναι ντροπή για τον πατριωτικό χώρο που επί 7 χρόνια καπηλευοταν την ψήφο τους αυτό το αντισημιτικό και γερμανοψυχο σχήμα που δεν ήταν καλύτερο από τα άλλα κόμματα της Βουλής.
Υ.Γ: για το ομοφυλοφιλο φιλί του Πάπα με κορυφαίο Ιμάμη του Αραβικού κόσμου δεμ θα πω κάτι.
Ε τότε ο Κασιδιάρης τι άλλαξε σε σχέση με την Χρυσή Αυγή;Τίποτα.Μια απο τα ίδια.Να γιατί δεν τον ψηφίζω γιατί είναι απατεώνες και άλλα λένε και άλλα είναι.Δεν υπάρχει δυστυχώς σοβαρό συντηρητικό κόμμα στην Ελλάδα στα πρότυπα άλλων χωρών(Πολωνία,Ιταλία,Ουγγαρία,Τουρκία,Ρωσία,ΗΠΑ,Ισπανία,Αυστρία κτλ).
Υ.Γ δεν θεωρώ τον εαυτό μου εθνικιστή.Προτιμώ τον χαρακτηρισμό δεξιός συντηρητικός πατριώτης.

Άβαταρ μέλους
Apergos8

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Apergos8 » 13 Ιούλ 2020, 13:34

Μπίστης έγραψε:
13 Ιούλ 2020, 12:22
Σε σχέση με τον ψευδοεπίσκοπο Ρώμης ας επανέλθουμε

Ο Πάπας έχει κάνει ταξίδια πολλά σε χριστιανικές κατα πλειοψηφία χώρες της Αφρικής(αν και οι περισσότεροι χριστιανοί της Αφρικής είναι συνήθως αναγεννημένοι νεοπροτεστάντες και μετά έρχονται οι καθολικοί)
Εικόνα
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος

Marios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Marios » 13 Ιούλ 2020, 13:40

Γάταρος έγραψε:
13 Ιούλ 2020, 01:42
Δημοκράτης έγραψε:
13 Ιούλ 2020, 01:28
Είμαι σίγουρος ότι έπαθες σοκ όταν κατάλαβες ότι δεν γίνεται να είσαι Χριστιανός και να καις Εβραίους. Λογικό να μη το δεχτείς αυτό το πράγμα
Όχι αλλά σίγουρα συνειδητοποίησα ότι δεν μπορεί κάποιος να είναι εθνικιστής και συγχρόνως να είναι και χριστιανός. Σε αυτό οι περισσότεροι εθνικιστές διαφωνούν γιατί οι περισσότεροι αυτοπροσδιορίζονται ως χριστιανοί, όμως θεωρώ ότι θα μπορούσα να κερδίσω ένα τέτοιο debate οπουδήποτε κι απέναντι στον οποιοδήποτε.
Αυτό που λες είναι λάθος 100%.Η Ορθοδοξία είναι φτιαγμένη έτσι ώστε να ταιριάζει και να βοηθά απόλυτα το εθνικό συναίσθημα και την εθνική ταυτότητα των λαών μέσω των αυτοκέφαλων εκκλησιών(ρώσοι,έλληνες,σέρβοι,μολδαβοί,γεωργιανοί,αιθίοπες,σερβοβόσνοι,αρμένιοι κτλ).Η θρησκεία αποτελεί βασικό πυλώνα του έθνους μας και ιστορικά αν το δεις.

Planis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Planis » 13 Ιούλ 2020, 13:43

Καλύτερα το πρώτο συνθετικό «χριστιανό-» να έφευγε από τον τίτλο. Αυτός ο άθλιος αιρεσιάρχης αλλά και νεοταξίτης ο οποίος κάθεται μολύνει τον θρόνο της Ρώμης, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον Χριστό και τον χριστιανισμό.

Marios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Marios » 13 Ιούλ 2020, 13:43

ζιτανιτα έγραψε:
13 Ιούλ 2020, 08:53
Ναι έχω και 'γω μια παρόμοια ιστορία. Υπήρξα πάντα πιστός Χριστιανός αλλά και φανατικός νεοναζί. Πάντα ήθελα να σκοτώσω όλους τους αράπηδες και τους Εβραίους και φανταζόμουν τον εαυτό μου σε κάποιο στρατόπεδο συγκέντρωσης να καίει Εβραίους ζωντανούς. Ήθελα να ψοφήσουν όλοι οι αράπηδες από πείνα στην αφρική και γούσταρα να βλέπω βιντεάκια με αράπηδες να πεθαίνουν σε ατυχήματα τα οποία κρατούσα σε αρχείο σε φάκελο που είχα ονομάσει REKT_NIGS. Τέλος πάντων να μην τα πολυλογώ μια μέρα διάβασα την καινή διαθήκη και η πίστη μου δέχτηκε γερό πλήγμα. Κάτι δεν μου κόλλαγε ρε παιδί μου. Με ένα μολύβι πολύ προσεκτικά σημείωσα όλα τα σημεία που δεν μου άρεσαν και μετά από μια πολύ σοβαρή διαδικασία επαναξιολόγησης συνειδητοποίησα πως αυτό ήταν ένα σχέδιο των Εβραίων και τον μασόνων. Τελικά κατάλαβα πως ο χριστιανισμός ίσως και να μην ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία μου.
Καλά μιλάμε άφησες εποχή...Τύφλα να χει το αρχικό ποστ στο θέμα :blm::blm::blm:

Άβαταρ μέλους
Giorgos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Giorgos » 13 Ιούλ 2020, 13:46

nikos_hellas έγραψε:
13 Ιούλ 2020, 13:29
Αυτό είναι νεοταξιτικη αντιχριστιανική προπαγάνδα. δενμαρέσει ο παγανισμός και η αθεια. τέλος.
Με αυτά που λέει ο Γάταρος ο Κασιδιάρης χάνει κι άλλους ψήφους(όχι ότι του περισσεύουν).

Απάντηση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών