Παλιοί χρήστες που φεύγουν
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν
πώς τα καταφέρνετε και τρώτε μπαν ρε πστ μου
εμένα τόσα χρόνια μόνο ένα ποστ μου σβήσανε που είπα τον άντερ γιδογάμη
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αν δεν έγραψες αντικομμουνιστικά στην πολιτική, τους είσαι αδιάφορος.Αγις έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 16:25Στο Λέφτερο παρακολουθώ κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις - αν θελήσουν να με μπανάρουν - επειδή έτσι γουστάρουν - δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Πάντως για το '' Διπλωματικά '' η οπως αλλιώς πείτε το δεν ένοιωσα ποτέ την ανάγκη να δηλώσω πίστη και αφοσίωση μέχρι τελευταίας ρανίδας του αιματός μου σε κανένα φόρουμ - ούτε φτύνω εκεί που εγλυφα - γράφτηκα - έκανα αίτηση μόνος μου - με δέχτηκαν - φιλοξένησαν η να διαγκωνίζομαι στριμωγμένος με άλλους και άλλες για προσκύνημα - διαγωνισμό σε χουλιγκανικο οπαδιλίκι .
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ήταν πολύ δύσκολο γενικά αλλά τα καταφέραμε.Chilloutbuddy έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 17:55πώς τα καταφέρνετε και τρώτε μπαν ρε πστ μου
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Είναι πατενταρισμένη βρισιά και έχει δικαίωμα να την χρησιμοποιεί μόνο ο Σεξολένιν.Chilloutbuddy έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 17:55πώς τα καταφέρνετε και τρώτε μπαν ρε πστ μου
Σωστά στο διέγραψαν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Nandros
Μην ψεύδεσαι, δέκα ποστς έγραψες!Uppercut έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 16:33Εντωμεταξύ έτρεξαν να μπανάρουν κάποιον που έχει να ποστάρει δύο μήνες κι έχει συνολικά 7 ποστς εκεί για κάτι που είπε σ' ένα άλλο πχώρουμ. Το αντιλήφθηκαν δε σε 10 λεπτάκια κι έδρασαν ακαριαία. Συνήθως είναο ο φόσιλις που λέει τι σεξουλαικά προβλήματα έχει ο καθένας, αλλά εδώ δε βρίσκω άλλη εξήγηση.
https://www.google.com/search?q=elefthe ... =firefox-b

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Πάνας έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 16:49Όχι φυσικά, νομίζω όλοι γνωρίζουν για αυτό το φόρουμ!Σουβλίτσα έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 14:12είναι όλοι αυτοί εγκλωβισμένοι στο ελεύθερο?????Και μετά λέμε για το elefthero που ακόμα έχει κλειστά τα pms και σκανάρει τα posts για να σβήνει ειδοποιήσεις και να κρατάει "αιχμαλώτους" εκεί πολλούς πχ scouser, karhergr, Σέλευκο, ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ, Uppercut, Κουρκούα, Κόκορα, Νταγκλή, atreu73, kingstonian, nrg κλπ.(δεν ξέρω έχω να μπω μήνα και)
Για κάποιο λόγο οι άνθρωποι δεν θέλουν να γράψουν εδώ.... πχ δεν είναι δυνατόν να γράφει το έτερον σου ήμισυ εδώ και εσύ να θεωρείσαι εγκλωβισμένος στο άλλο.

Πσιτ πσιτ... ουτε και γω το καταλαβα, αλλα ειπα να το κανω γαργαρα... Μηπως ατομα που ηταν φιλοι; Μηπως λογαριασμοι ενος χρηστη, που τους εχει μοιρασει στα δυο;..κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 18:05Για κάποιο λόγο οι άνθρωποι δεν θέλουν να γράψουν εδώ.... πχ δεν είναι δυνατόν να γράφει το έτερον σου ήμισυ εδώ και εσύ να θεωρείσαι εγκλωβισμένος στο άλλο.
You got meNandros έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 18:02Μην ψεύδεσαι, δέκα ποστς έγραψες!Uppercut έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 16:33Εντωμεταξύ έτρεξαν να μπανάρουν κάποιον που έχει να ποστάρει δύο μήνες κι έχει συνολικά 7 ποστς εκεί για κάτι που είπε σ' ένα άλλο πχώρουμ. Το αντιλήφθηκαν δε σε 10 λεπτάκια κι έδρασαν ακαριαία. Συνήθως είναο ο φόσιλις που λέει τι σεξουλαικά προβλήματα έχει ο καθένας, αλλά εδώ δε βρίσκω άλλη εξήγηση.
https://www.google.com/search?q=elefthe ... =firefox-b

- Nandros
Εγώ μπορώ να καυχηθώ για τα εξής:Αγις έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 16:46Δεν έχω την φήμη ότι σκέπτομαι .
Πάντως αν ήμουν στη θέση τους και με την ολίγον διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ που με πιάνει - θα σκεπτόμουν να ανεβάσω ένα νήμα με τίτλο '' Ειπαν για εμάς'' και να ανεβάζω μηνύματα απο χρήστες - χρήστριες που ευλαβικά και στα γόνατα προσκυνούσαν - έκαναν τάματα - προσφέρονταν για εθελοντική εργασία στο Λέφτερο τις ημέρες μετά την καταστροφή.
Είχα μπει στο άλλο για να κάνω παρέα της Πασιφάης, που κάποια στιγμή είχε πρόβλημα πρόσβασης στο πχόρουμ.γρ και αυτό έγινε πριν την κατάρρευση.
Ενοχλήθηκα και διαμαρτυρήθηκα για την αυτόματη μετάφραση του phorum σε vothroom και τις συνεχείς βρισιές στο παλιό, σε στελέχη και μέλη.
Ήμουν εκεί όταν πλάκωσαν οι πρόσφυγες και κάποιοι από αυτούς έβγαλαν χολή για διαχειριστές/συντονιστές του πχόρουμ.γρ, και στο ελεύθερο.νετ και στο φόρουμς.γρ.
Πάλι το θεώρησα αναξιοπρεπές και διαμαρτυρήθηκα (αν και είχα χοντρό καυγά μέσω ΠΜ με συντονιστή του πχόρουμ.γρ και το αναφέρω για πρώτη φορά τώρα).
Στο φόρουμς.γρ καλοδέχτηκαν τους πρόσφυγες, αν και οι πάντες καταλάβαιναν ότι ήταν προσωρινό.
Στο άλλο αμόλησαν τους φρεσκοδιορισμένους συντονιστές/σκυλιά να βάλουν τάξη (την δική τους), όπως οι καγκεμπίτες στο γκουλάγκ.
Με το που εμφανίστηκε το παρόν και έπεσε το σύρμα, αμέσως έβγαλαν την ξεφτίλα για ΠΜ που παραπέμπουν σε σάιτ με ιούς. Οι πιο πολλοί καταλάβαμε τί έτρεξε και γελούσαμε κάτω από τα μουστάκια μας.
Τώρα μπανάρουν έτσι για την πλάκα, με οποιαδήποτε αφορμή.
Έχω λοιπόν κάθε δικαίωμα και τους κράζω για την άθλια και σταλινική συμπεριφορά τους.
.
Custom_F έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 18:24Πσιτ πσιτ... ουτε και γω το καταλαβα, ..κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 18:05Για κάποιο λόγο οι άνθρωποι δεν θέλουν να γράψουν εδώ.... πχ δεν είναι δυνατόν να γράφει το έτερον σου ήμισυ εδώ και εσύ να θεωρείσαι εγκλωβισμένος στο άλλο.

Νήφε και μέμνησο απιστείν
Και στο Forums είχαμε παρατράδουγα αλλά ελάχιστα - δυστυχώς. 
Ενα άλλο που είχε φτιαχτεί στην αναμπουμπούλα - αγνώστων προθέσεων και στόχου - τι απέγινε;

Ενα άλλο που είχε φτιαχτεί στην αναμπουμπούλα - αγνώστων προθέσεων και στόχου - τι απέγινε;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

μαιμού!!!
- Nandros
Εντόπισες κάποιο ψέμα στα μεγεθυμένα;ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 17:30και μετά απορείτε γιατί σας ρίχνουν μπαν...Nandros έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 15:58Κλασικοί σκατοσταλίνες!
Στείλε e-mail στον ΣερβοΚροάτη (δεν έχει αποφασίσει ακόμα τί από τα δύο είναι) και ζήτησε διαγραφή του λογ/σμου σου. Μάλλον θα το κάνει.
Πάντως τα ποστς σου θα εξακολουθούν να υπάρχουν, εκτός αν κάποιος ασχοληθεί να τα διαγράψει. Όσα υπάρχουν σε παράθεση θα πρέπει να αλλαχτεί το όνομα χρήστη με ανώνυμος ή κάτι άλλο.

.
- Cecily Anne
Τι να σου πω, δεν ξανάγραψα από τότε που ήρθα εδώ. Όμως είχα στείλει πμ ενημέρωσης τότε. Αλλά δεν με μπανάρανε ποτέ τότε, το είχα ξανατσεκάρει, όταν το συζητήσατε. Επίσης είχα ξαναμπει όταν ο αλεκ έπαιξε μουσική. Πολύ αργότερα πρέπει να έπεσε το μπαν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Nandros
Το/τα πμ ενημέρωσης ήταν για το άνοιγμα του παρόντος;Cecily Anne έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 18:38Τι να σου πω, δεν ξανάγραψα από τότε που ήρθα εδώ. Όμως είχα στείλει πμ ενημέρωσης τότε. Αλλά δεν με μπανάρανε ποτέ τότε, το είχα ξανατσεκάρει, όταν το συζητήσατε. Επίσης είχα ξαναμπει όταν ο αλεκ έπαιξε μουσική. Πολύ αργότερα πρέπει να έπεσε το μπαν.
Όταν ξαναμπήκες, δοκίμασες να στείλεις πάλι πμ για οποιοδήποτε λόγο; Βάζω στοίχημα ότι στο είχαν κλειδώσει, όπως και εμένα και πολλών άλλων που έστειλαν πμ.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση (Ξανα)φευγουν οι ΗΠΑ απο την UNESCO
από Στρακαστρουκας » 05 Φεβ 2025, 00:09 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 52 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
05 Φεβ 2025, 00:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όταν βουλιάζει το συριζοκαράβι, τα ποντίκια φεύγουν...
από Libre arbitre » 22 Αύγ 2023, 14:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
22 Αύγ 2023, 15:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί φεύγουν οι γιατροί από την Ελλάδα: Η ιστορία της Ναυσικάς και του Βασίλη
από Portia » 17 Ιούλ 2024, 19:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 8 Απαντήσεις
- 229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
17 Ιούλ 2024, 19:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ηλικία 30,7 ετών φεύγουν οι Έλληνες από το σπίτι - Η τρίτη υψηλότερη στην ΕΕ
από Ίακχος » 05 Σεπ 2023, 11:24 » σε Κοινωνικά θέματα - 49 Απαντήσεις
- 2671 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
09 Σεπ 2023, 13:22
-