Netflix, μήπως το παρακάνεις;

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Netflix, μήπως το παρακάνεις;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Αύγ 2020, 21:08

enaon έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:05
Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:02
Δεν πειράζει να κάνουν τα παιδάκια τουερκ σα παιχνιδακι δικό τους. Να τα βάζουν τώρα στη τηλεόραση για να γουστάρεις εσύ να βλέπεις , ε δεν είναι ωραίο να μωρε.
σιγά μην γουστάρω, είπαμε είναι γαλλική ταινία, για γυναίκες είναι. Για να σας κάνει να νιώσετε ωραία που είσαστε καλά πρότυπα :003:
Ε πως για να επιμένεις έτσι εσύ ότι είναι μια χαρά η ταινία με 11χρονα που κάνουν σεξουαλικό χορό με τον πισινό τους, κάτι σου προκαλεί το ενδιαφέρον και πας να τα ρίξεις σε εμάς. Εκφράσου ελεύθερα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 20 Αύγ 2020, 21:09

ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Αύγ 2020, 20:54
Στύγιος έγραψε:
20 Αύγ 2020, 20:38
Μερικά 13-14χρόνα κορίτσια κάλλιστα μπορεί να σου προκαλέσουν και εγκεφαλικό. Ενώπιον 2 άλλων καθηγητριών μου είπε "εν ψυχρώ" στο λεωφορείο σε εκδρομή το 14χρονο ότι θα μου την "έπεφτε" ,αν δεν ήμουν καθηγητής . :roll::oops:
Ναι αλλά δεν μιλάμε γι' αυτές τις περιπτώσεις. Γιατί είναι αλήθεια ότι πολλά 14χρονα εκτός από συμπεριφορά έχουν και εμφάνιση πιο ώριμης γυναίκας. Οπότε (κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον) μπορούν να δημιουργήσουν ερωτική διάθεση ακόμη και σε άντρες που σίγουρα δεν είναι παιδόφιλοι αλλά βλέπουν σ' αυτές το άγουρο φρούτο λίγο πριν την πλήρη ωρίμανση του. Αυτή η έλξη μπορεί να προκαλεί όντως επικίνδυνα διαδικαστικά και να απαιτεί αυτοσυγκράτηση αλλά σίγουρα δεν θα τη χαρακτήριζα ως ψυχασθένεια.

Το ζητούμενο αφορά σε φάσεις όπως αυτή της συγκεκριμένης ταινίας που τα κορίτσια είναι εμφανώς ασχημάτιστα και τα κορμάκια τους παίζουν ακόμη στο πεδίο του άφυλου. Δεν είναι το ίδιο. Γιατί εδώ το αντικείμενο πόθου είναι τα παιδιά και όχι οι νέες γυναίκες.
Κάποτε με τη σχολική σύμβουλο είχαμε κάνει αλλεπάλληλες συνεδριάσεις για μια μαθήτρια που ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας . "Εσάς κύριε Στύγιε, το κοριτσάκι σάς βλέπει σαν τον πατέρα που δεν έχει" μου είχε πει η σύμβουλος...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Αύγ 2020, 21:10

Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:08
ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Αύγ 2020, 20:29
Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 20:19

Θα έχει βγει το εμβόλιο ή με μάσκα; :D

Με τη μάσκα κιόλας μπορεί να έχει και φαντασίωση βιασμού :ne5:
Αυτά είναι καγκουριές.
Σώπα!!!
Βασικά αυτό είναι αθλιότητα για μένα τουλάχιστον γι αυτό και προσπέρασα.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 20 Αύγ 2020, 21:10

Naida έγραψε:
Ε πως για να επιμένεις έτσι εσύ ότι είναι μια χαρά η ταινία με 11χρονα που κάνουν σεξουαλικό χορό με τον πισινό τους, κάτι σου προκαλεί το ενδιαφέρον και πας να τα ρίξεις σε εμάς. Εκφράσου ελεύθερα.
μα είπαμε δεν κάνουν σεξουαλικό χορό, μαιμουδάκια χαρωπά είναι. Η κάνουν, αποφάσισε αν θες.

το θέμα της ταινίας, απο το λινκ του οττο στο πρώτο ποστ, το διάβασες;

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 20 Αύγ 2020, 21:16

Γιάννης έγραψε:
20 Αύγ 2020, 20:31
Otto Weininger έγραψε:
20 Αύγ 2020, 18:41
Γιάννης έγραψε:
20 Αύγ 2020, 18:36

Όποιος τα θεωρεί καυλωτικά έχει πρόβλημα. Να το κοιτάξει. Για μας τους υπόλοιπους είναι ακόμα μια βαρετή παπαριά του νέτφλιξ.
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι συζητάμε.
Λάθος κάνεις. Πολύ καλά έχω καταλάβει. Η παιδική σεξουαλικότητα αποτελεί πανίσχυρο ταμπού, σε βαθμό που "κάποιοι" θα ήθελαν να απαγορεύσουν ακόμα και την παραμικρή αναφορά σε αυτήν, με το πρόσχημα ότι προτρέπει σε κακοποίηση ανηλίκων. Όσο πιο συντηρητικός είναι κάποιος, τόσο περισσότερο θα ήθελε να προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχει. Δεν έχει κάτι άλλο να αναλύσουμε.
Έχει. Την αιτία που συμβαίνει το υπογραμμισμένο. Αυτό έχω κάνει υποτυπωδώς εδώ πέρα. Αλλά θέλει και μυαλά που σκέφτονται. Όχι που εκτελούν κώδικα και ενεργούν αυτόματα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Αύγ 2020, 21:20

enaon έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:10
Naida έγραψε:
μα είπαμε δεν κάνουν σεξουαλικό χορό, μαιμουδάκια χαρωπά είναι. Η κάνουν, αποφάσισε αν θες.

το θέμα της ταινίας, απο το λινκ του οττο στο πρώτο ποστ, το διάβασες;
Όταν παίζουν μεταξύ τους βρε γλυκούλη. Όταν τα βάζουν να παίξουν σε ταινία και να κάνουν αυτό το χορό κάποιοι νιώθουν πιο φυσιολογικοί φτιάχνονται με αυτό και δεν θα έπρεπε. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις. Αλλά μάλλον δεν σε ενδιαφέρει. Αρκεί που είναι καλή μια ταινία με 11χρονα κοριτσάκια που κουνάνε τον πισινό τους με έναν πασίγνωστο σεξουαλικο χορό.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 20 Αύγ 2020, 21:22

ΓΑΛΗ έγραψε:

Ναι αλλά δεν μιλάμε γι' αυτές τις περιπτώσεις. Γιατί είναι αλήθεια ότι πολλά 14χρονα εκτός από συμπεριφορά έχουν και εμφάνιση πιο ώριμης γυναίκας. Οπότε (κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον) μπορούν να δημιουργήσουν ερωτική διάθεση ακόμη και σε άντρες που σίγουρα δεν είναι παιδόφιλοι αλλά βλέπουν σ' αυτές το άγουρο φρούτο λίγο πριν την πλήρη ωρίμανση του
Ψσσσς! Λογοτεχνία! :D:smt038

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 20 Αύγ 2020, 21:24

Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:20
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις.
δεν σε καταλαβαίνω καλά τα λες, δεν τις βλέπω σαν αντίζηλες, μου μοιάζουν κοριτσάκια που περνάνε τα θέματά τους μέχρι να καταφέρουν να έχουν θέματα μόνιμα μάλλον, να γίνουν σαν εμάς.

Το θέμα της ταινίας Δανάη, το διάβασες;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Αύγ 2020, 21:25

enaon έγραψε:
20 Αύγ 2020, 20:47
ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Αύγ 2020, 20:39
Εγώ πάλι νομίζω ότι όσο πιο συντηρητικός είναι κάποιος τόσο περισσότερο θέλει να "απαλύνει" το θέμα της παιδοφιλίας, ειδικώς στις παιδικές και άχι εφηβικές ηλικίες, που το θέμα "συναίνεση" παίζει όντως στις αποχρώσεις του γκρίζου.
η ταινία δεν έχει καμία σχέση με παιδοφιλία, κοιτάει την ζωή ενός συντηρητικού κοριτσιού μουσουλμανικής παιδείας, καθώς ανακαλύπτει τον υπέροχο κόσμο μας.

μπορεί κάποιος που έθιξε το θέμα παιδοφιλίας η το πάει γύρω γύρω, να πει πώς του ήρθε να το αναφέρει σε αυτό το νήμα;
Μία από αυτούς που έχουν θίξει το θέμα είμαι εγώ και δεν το πάω γύρω γύρω.

Και πιστεύω ότι συμβαίνει αυτό: H ταινία χρησιμοποιεί ως πρόσχημα την ζωή ενός συντηρητικού κοριτσιού μουσουλμανικής παιδείας, καθώς ανακαλύπτει τον υπέροχο κόσμο μας, ως μπακγκράουντ ενός σοφτ πορνό για τον κάθε ενδιαφερόμενο που θα αυνανίζεται και θα προβληματίζεται ταυτοχρόνως.

Μαλακία χωρίς κοινωνικό μήνυμα, δε λέει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 20 Αύγ 2020, 21:28

ρε κορίτσια έχετε καταλάβει ότι διαφωνείτε με μία ταινία που προσπαθεί να μιλήσει για το πρόβλημα που λέτε οτι υπάρχει;

Διαβάστε το λινκ που έβαλε ο οττο στην εισαγωγή του, έπρεπε να σας υποψιάσει νομίζω, ο οττο το άνοιξε.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Αύγ 2020, 21:29

enaon έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:24
Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:20
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις.
δεν σε καταλαβαίνω καλά τα λες, δεν τις βλέπω σαν αντίζηλες, μου μοιάζουν κοριτσάκια που περνάνε τα θέματά τους μέχρι να καταφέρουν να έχουν θέματα μόνιμα μάλλον, να γίνουν σαν εμάς.

Το θέμα της ταινίας Δανάη, το διάβασες;
Σαν αντιζηλες φυσικά δεν μπορείς να τις δεις. Μπορεί να τις βρίσκεις σεξουαλικες τις εικόνες αυτές και να μη βρίσκεις κάτι μεμπτό, έτσι δεν είναι;

Εγώ το διάβασα το θέμα enaon. Εσύ;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 20 Αύγ 2020, 21:30

ΓΑΛΗ έγραψε:
Το ζητούμενο αφορά σε φάσεις όπως αυτή της συγκεκριμένης ταινίας που τα κορίτσια είναι εμφανώς ασχημάτιστα και τα κορμάκια τους παίζουν ακόμη στο πεδίο του άφυλου. Δεν είναι το ίδιο. Γιατί εδώ το αντικείμενο πόθου είναι τα παιδιά και όχι οι νέες γυναίκες.
Να συμπληρώσω εδώ ότι οι παιδόφιλοι πράγματι δεν έχουν αντικείμενο πόθου το γυναικείο σώμα. Αλλά την εύπλαστη ψυχή. Αυτό θέλουν να χειριστούν για λόγους ψυχολογικούς και όχι λόγω σεξουαλικών ορμών. Αυτή η παπαριά περί ευνουχισμού που λένε δεν θα έσωζε κάποιο παιδάκι που τυχαία βρέθηκε στο πεδίο ενός τέτοιου ανθρώπου. δεν έχει σωματική καύλα που θέλει να ικανοποιήσει.

Κι αυτό είναι ένας ακόμα λόγος να αναλογιστούν όλοι πόσο υγιές είναι αυτό που μαθαίνουμε στα παιδιά μας. Ο παιδόφιλος δεν είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Είναι δημιούργημα καταστάσεων όπου η επικρατούσα "ηθική" έχει βάλει το χεράκι της. κι όσο κινδυνεύει να γίνει θύμα το παιδί μου άλλο τόσο κινδυνεύει να γίνει διαταραγμένο. Όχι;

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Αύγ 2020, 21:31

enaon έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:28
ρε κορίτσια έχετε καταλάβει ότι διαφωνείτε με μία ταινία που προσπαθεί να μιλήσει για το πρόβλημα που λέτε οτι υπάρχει;

Διαβάστε το λινκ που έβαλε ο οττο στην εισαγωγή του, έπρεπε να σας υποψιάσει νομίζω, ο οττο το άνοιξε.
Εξηγήσεις για τον πέο λέω εγώ. Διάβασες εδώ;
What many on social media are alleging is that the movie has sexualized 11-year-olds and their dancing so much that Netflix had no choice but to limit it to mature audiences only.
Εχουμε πει βέβαια ότι δεν έχουμε δει την ταινία πάρα μόνο το τρέιλερ που μοιάζει απλό. Τιποτα περίεργο.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 20 Αύγ 2020, 21:32

Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:29
Εγώ το διάβασα το θέμα enaon. Εσύ;
ωραία, η ταινία προσπαθεί να περάσει την σεξουαλικότητα στα παιδιά, ή προσπαθεί να πει ότι υπάρχει πρόβλημα υπέρσεξουαλικοποίησης απο τα πρότυπα;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Αύγ 2020, 21:35

enaon έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:28

Κάποια στιγμή θα καταλάβεις ότι γράφεις χαζομάρες επειδή απλώς βαρέθηκες να διαβάσεις όλες τις σελίδες. :lol:

Σου έκανα ήδη μία νύξη για το Βλήμα που επίσης προσπάθησε να μας υποψιάσει για τον κίνδυνο καταποντισμού μας στον προβοκατόρικο λάκκο του δαιμονικού Otto αλλά φευ... συνεχίζεις απτόητος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών