Ε πως για να επιμένεις έτσι εσύ ότι είναι μια χαρά η ταινία με 11χρονα που κάνουν σεξουαλικό χορό με τον πισινό τους, κάτι σου προκαλεί το ενδιαφέρον και πας να τα ρίξεις σε εμάς. Εκφράσου ελεύθερα.
Netflix, μήπως το παρακάνεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: Netflix, μήπως το παρακάνεις;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάποτε με τη σχολική σύμβουλο είχαμε κάνει αλλεπάλληλες συνεδριάσεις για μια μαθήτρια που ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας . "Εσάς κύριε Στύγιε, το κοριτσάκι σάς βλέπει σαν τον πατέρα που δεν έχει" μου είχε πει η σύμβουλος...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 20:54Ναι αλλά δεν μιλάμε γι' αυτές τις περιπτώσεις. Γιατί είναι αλήθεια ότι πολλά 14χρονα εκτός από συμπεριφορά έχουν και εμφάνιση πιο ώριμης γυναίκας. Οπότε (κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον) μπορούν να δημιουργήσουν ερωτική διάθεση ακόμη και σε άντρες που σίγουρα δεν είναι παιδόφιλοι αλλά βλέπουν σ' αυτές το άγουρο φρούτο λίγο πριν την πλήρη ωρίμανση του. Αυτή η έλξη μπορεί να προκαλεί όντως επικίνδυνα διαδικαστικά και να απαιτεί αυτοσυγκράτηση αλλά σίγουρα δεν θα τη χαρακτήριζα ως ψυχασθένεια.
Το ζητούμενο αφορά σε φάσεις όπως αυτή της συγκεκριμένης ταινίας που τα κορίτσια είναι εμφανώς ασχημάτιστα και τα κορμάκια τους παίζουν ακόμη στο πεδίο του άφυλου. Δεν είναι το ίδιο. Γιατί εδώ το αντικείμενο πόθου είναι τα παιδιά και όχι οι νέες γυναίκες.
Βασικά αυτό είναι αθλιότητα για μένα τουλάχιστον γι αυτό και προσπέρασα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μα είπαμε δεν κάνουν σεξουαλικό χορό, μαιμουδάκια χαρωπά είναι. Η κάνουν, αποφάσισε αν θες.
το θέμα της ταινίας, απο το λινκ του οττο στο πρώτο ποστ, το διάβασες;
Έχει. Την αιτία που συμβαίνει το υπογραμμισμένο. Αυτό έχω κάνει υποτυπωδώς εδώ πέρα. Αλλά θέλει και μυαλά που σκέφτονται. Όχι που εκτελούν κώδικα και ενεργούν αυτόματα.Γιάννης έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 20:31Λάθος κάνεις. Πολύ καλά έχω καταλάβει. Η παιδική σεξουαλικότητα αποτελεί πανίσχυρο ταμπού, σε βαθμό που "κάποιοι" θα ήθελαν να απαγορεύσουν ακόμα και την παραμικρή αναφορά σε αυτήν, με το πρόσχημα ότι προτρέπει σε κακοποίηση ανηλίκων. Όσο πιο συντηρητικός είναι κάποιος, τόσο περισσότερο θα ήθελε να προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχει. Δεν έχει κάτι άλλο να αναλύσουμε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Όταν παίζουν μεταξύ τους βρε γλυκούλη. Όταν τα βάζουν να παίξουν σε ταινία και να κάνουν αυτό το χορό κάποιοι νιώθουν πιο φυσιολογικοί φτιάχνονται με αυτό και δεν θα έπρεπε. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις. Αλλά μάλλον δεν σε ενδιαφέρει. Αρκεί που είναι καλή μια ταινία με 11χρονα κοριτσάκια που κουνάνε τον πισινό τους με έναν πασίγνωστο σεξουαλικο χορό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ψσσσς! Λογοτεχνία!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 20:54
Ναι αλλά δεν μιλάμε γι' αυτές τις περιπτώσεις. Γιατί είναι αλήθεια ότι πολλά 14χρονα εκτός από συμπεριφορά έχουν και εμφάνιση πιο ώριμης γυναίκας. Οπότε (κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον) μπορούν να δημιουργήσουν ερωτική διάθεση ακόμη και σε άντρες που σίγουρα δεν είναι παιδόφιλοι αλλά βλέπουν σ' αυτές το άγουρο φρούτο λίγο πριν την πλήρη ωρίμανση του

Μία από αυτούς που έχουν θίξει το θέμα είμαι εγώ και δεν το πάω γύρω γύρω.enaon έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 20:47η ταινία δεν έχει καμία σχέση με παιδοφιλία, κοιτάει την ζωή ενός συντηρητικού κοριτσιού μουσουλμανικής παιδείας, καθώς ανακαλύπτει τον υπέροχο κόσμο μας.
μπορεί κάποιος που έθιξε το θέμα παιδοφιλίας η το πάει γύρω γύρω, να πει πώς του ήρθε να το αναφέρει σε αυτό το νήμα;
Και πιστεύω ότι συμβαίνει αυτό: H ταινία χρησιμοποιεί ως πρόσχημα την ζωή ενός συντηρητικού κοριτσιού μουσουλμανικής παιδείας, καθώς ανακαλύπτει τον υπέροχο κόσμο μας, ως μπακγκράουντ ενός σοφτ πορνό για τον κάθε ενδιαφερόμενο που θα αυνανίζεται και θα προβληματίζεται ταυτοχρόνως.
Μαλακία χωρίς κοινωνικό μήνυμα, δε λέει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ρε κορίτσια έχετε καταλάβει ότι διαφωνείτε με μία ταινία που προσπαθεί να μιλήσει για το πρόβλημα που λέτε οτι υπάρχει;
Διαβάστε το λινκ που έβαλε ο οττο στην εισαγωγή του, έπρεπε να σας υποψιάσει νομίζω, ο οττο το άνοιξε.
Διαβάστε το λινκ που έβαλε ο οττο στην εισαγωγή του, έπρεπε να σας υποψιάσει νομίζω, ο οττο το άνοιξε.
Σαν αντιζηλες φυσικά δεν μπορείς να τις δεις. Μπορεί να τις βρίσκεις σεξουαλικες τις εικόνες αυτές και να μη βρίσκεις κάτι μεμπτό, έτσι δεν είναι;
Εγώ το διάβασα το θέμα enaon. Εσύ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να συμπληρώσω εδώ ότι οι παιδόφιλοι πράγματι δεν έχουν αντικείμενο πόθου το γυναικείο σώμα. Αλλά την εύπλαστη ψυχή. Αυτό θέλουν να χειριστούν για λόγους ψυχολογικούς και όχι λόγω σεξουαλικών ορμών. Αυτή η παπαριά περί ευνουχισμού που λένε δεν θα έσωζε κάποιο παιδάκι που τυχαία βρέθηκε στο πεδίο ενός τέτοιου ανθρώπου. δεν έχει σωματική καύλα που θέλει να ικανοποιήσει.
Κι αυτό είναι ένας ακόμα λόγος να αναλογιστούν όλοι πόσο υγιές είναι αυτό που μαθαίνουμε στα παιδιά μας. Ο παιδόφιλος δεν είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Είναι δημιούργημα καταστάσεων όπου η επικρατούσα "ηθική" έχει βάλει το χεράκι της. κι όσο κινδυνεύει να γίνει θύμα το παιδί μου άλλο τόσο κινδυνεύει να γίνει διαταραγμένο. Όχι;
Εξηγήσεις για τον πέο λέω εγώ. Διάβασες εδώ;
Εχουμε πει βέβαια ότι δεν έχουμε δει την ταινία πάρα μόνο το τρέιλερ που μοιάζει απλό. Τιποτα περίεργο.What many on social media are alleging is that the movie has sexualized 11-year-olds and their dancing so much that Netflix had no choice but to limit it to mature audiences only.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάποια στιγμή θα καταλάβεις ότι γράφεις χαζομάρες επειδή απλώς βαρέθηκες να διαβάσεις όλες τις σελίδες.

Σου έκανα ήδη μία νύξη για το Βλήμα που επίσης προσπάθησε να μας υποψιάσει για τον κίνδυνο καταποντισμού μας στον προβοκατόρικο λάκκο του δαιμονικού Otto αλλά φευ... συνεχίζεις απτόητος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Painkiller miniseries στο Netflix και οι φαρμακοβιομηχανιες
από Portia » 14 Ιούλ 2023, 23:55 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 1 Απαντήσεις
- 558 Προβολές
-