Netflix, μήπως το παρακάνεις;

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Netflix, μήπως το παρακάνεις;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 20 Αύγ 2020, 21:47

Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:44
Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:41
Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:39

Καρακομπλεξω που δεν εχω φαντασιώσεις βιασμού; συγνώμη κιόλας που δεν με εκφράζουν δικές σου φαντασιώσεις.
Όχι. Που το χαβαλέ τον καθιστάς ως να είναι σε ισχύ στον διάλογο. Που θα εικάσει τι φαντασιώσεις έχω θεία Όλγα
Δεν βλέπω χαβαλέ στο συγκεκριμένη φράση. Σόρι ρε μπάρμπα. Και για να την αναφέρεις στη συζήτηση θεώρησα ότι την έχεις εσύ και θεωρήσεις φυσικό να την έχουν και οι υπόλοιποι.
Κατ' αρχάς μια χαρά φυσικό είναι να την έχει όποιος την έχει. Κατά δεύτερον δεν κάνω φυσιολογικές φαντασιώσεις εγώ.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Αύγ 2020, 21:48

Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:30
ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Αύγ 2020, 20:54
Το ζητούμενο αφορά σε φάσεις όπως αυτή της συγκεκριμένης ταινίας που τα κορίτσια είναι εμφανώς ασχημάτιστα και τα κορμάκια τους παίζουν ακόμη στο πεδίο του άφυλου. Δεν είναι το ίδιο. Γιατί εδώ το αντικείμενο πόθου είναι τα παιδιά και όχι οι νέες γυναίκες.
Να συμπληρώσω εδώ ότι οι παιδόφιλοι πράγματι δεν έχουν αντικείμενο πόθου το γυναικείο σώμα. Αλλά την εύπλαστη ψυχή. Αυτό θέλουν να χειριστούν για λόγους ψυχολογικούς και όχι λόγω σεξουαλικών ορμών. Αυτή η παπαριά περί ευνουχισμού που λένε δεν θα έσωζε κάποιο παιδάκι που τυχαία βρέθηκε στο πεδίο ενός τέτοιου ανθρώπου. δεν έχει σωματική καύλα που θέλει να ικανοποιήσει.

Κι αυτό είναι ένας ακόμα λόγος να αναλογιστούν όλοι πόσο υγιές είναι αυτό που μαθαίνουμε στα παιδιά μας. Ο παιδόφιλος δεν είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Είναι δημιούργημα καταστάσεων όπου η επικρατούσα "ηθική" έχει βάλει το χεράκι της. κι όσο κινδυνεύει να γίνει θύμα το παιδί μου άλλο τόσο κινδυνεύει να γίνει διαταραγμένο. Όχι;
Ε και λοιπόν;

Μ' αυτήν τη λογική, δεν φταίει κανείς και για τίποτα.

Αλλά συνεχίζεις να κάνεις το ίδιο λάθος. Στην προσπάθεια σου να αναλύσεις το οτιδήποτε (πράγμα που συνεχίζω να θεωρώ αντιπερισπασμό) σου διαφεύγει κάτι βασικό. Ότι είναι άλλο πράγμα οι λόγοι που οδηγούν τον κάθε παραβατικό στη χ ή ψ ενέργεια (δηλαδή ό,τι μεταφέρει τον θύτη στο πεδίο του θύματος) και άλλο η υπαρκτή επικινδυνότητα του παραβατικού για το κοινωνικό περιβάλλον.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι η άμεση λύση/αντιμετώπιση που απαιτεί το δεύτερο.
Δηλαδή η επικινδυνότητα.

Και κάπου νομίζω ότι επειδή δεν μπορείς ή δεν θέλεις να δώσεις μια σαφή απάντηση σ' αυτό, θα το ρίξεις πάλι στις θεωρίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 20 Αύγ 2020, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 20 Αύγ 2020, 21:49

Αυτο

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Αύγ 2020, 21:49

Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:45
Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:42
enaon έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:38

κορίτσι μου, διάβασε τι σου γράφω. Είναι να την δεις και εσύ, το πρότυπο, και να το φιλοσοφήσεις λίγο. Δεν είναι για τα αγοράκια να καυλώσουν, για τα κοριτσάκια να σκεφτούν είναι.
Δεν τη βλέπω μόνο εγώ αγόρι μου όμως. Θα τη δουν και τύποι που βρίσκουν σεξουαλικά τα κοριτσάκια. Και ξερεις πως θα νιώσουν; τη κοινωνία λίγο πιο κοντά τους. Εκτός κι αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό. Δεν το ξέρω :102:
Και τι έγινε;
Εάν οι παιδοφιλοι αισθανθούν πιο κοντά τους την κοινωνία;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Αύγ 2020, 21:53

enaon έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:47
Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:42
Δεν τη βλέπω μόνο εγώ αγόρι μου όμως. Θα τη δουν και τύποι που βρίσκουν σεξουαλικά τα κοριτσάκια. Και ξερεις πως θα νιώσουν; τη κοινωνία λίγο πιο κοντά τους. Εκτός κι αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό. Δεν το ξέρω :102:
Δανάη σου ξαναλέω τα κλούς, πες είναι μπλε ιστορία.

Η ταινία είναι γαλλική, και το νήμα το άνοιξε ο όττο. Δεν είναι για άντρες ή παιδιά η ταινία, έχει για στόχο ως θεατή τα πρότυπα, τις γυναίκες δηλαδή, εκείνες πάνω από τα 18, που είναι όλη μέρα στο ινσταγκραμ και ανεβάζουν τον πισινό τους κλπ, τα ξέρεις.
Πως ακριβώς πιστεύεις θα επηρεαστεί η 18χρονη που ανεβάζει τον πισινό της στο ινστα απο αυτή την ταινία; έχω περιέργεια να μου πεις. Θα δει μια 18χρονη την ταινία με τα 11χρονα να χορεύουν σεξουαλικά και θα πει τι;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Αύγ 2020, 21:54

Μάθαμε πάντως κάτι και σήμερα.
Ότι για παιδικό σεξοτουρισμό πάνε όσοι θέλουν να κάνουν πράκτις στη διαμόρφωση προσωπικότητας των πιτσιρικιών και οι πελάτες των πορνό με παιδιά την έχουν δει Πυγμαλίωνες εξ αποστάσεως.

Φορουμάρα λέμε. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 20 Αύγ 2020, 21:54

Χαοτικός έγραψε:
Naida έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:

Όχι. Που το χαβαλέ τον καθιστάς ως να είναι σε ισχύ στον διάλογο. Που θα εικάσει τι φαντασιώσεις έχω θεία Όλγα
Δεν βλέπω χαβαλέ στο συγκεκριμένη φράση. Σόρι ρε μπάρμπα. Και για να την αναφέρεις στη συζήτηση θεώρησα ότι την έχεις εσύ και θεωρήσεις φυσικό να την έχουν και οι υπόλοιποι.
Κατ' αρχάς μια χαρά φυσικό είναι να την έχει όποιος την έχει. Κατά δεύτερον δεν κάνω φυσιολογικές φαντασιώσεις εγώ.
Είναι φυσιολογικό να νομίζεις ότι δεν κάνεις φυσιολογικές φαντασιώσεις πάντως, εδώ νομίζεις ότι είσαι αριστερός ενώ στηρίζεις ζαίους έχοντας καθαρά πατριωτικό φυσιολογικότατο μάηντσετ χωρίς εξάρσεις.
Θέλεις να σου δώσω το πέηπαλ μου;
:lol:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Αύγ 2020, 21:57

Χαοτικός έγραψε:
Naida έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:

Αδιάφορο μου είναι ποιος την έχει και από τι τραύμα την κουβαλάει, πρόβλημα του η φαντασίωση του. Επίσης ούτε οι δικές σου φαντασιώσεις μου προκαλούν ενδιαφέρον αν είναι φυσιολογικές ή όχι. Πρόβλημα σου επίσης.
Έχω τις δικές μου πρόβλημα μου επίσης.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 20 Αύγ 2020, 22:05

Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:53
Πως ακριβώς πιστεύεις θα επηρεαστεί η 18χρονη που ανεβάζει τον πισινό της στο ινστα απο αυτή την ταινία; έχω περιέργεια να μου πεις. Θα δει μια 18χρονη την ταινία με τα 11χρονα να χορεύουν σεξουαλικά και θα πει τι;
βρε Δανάη, έχεις δύο επιλογές μπροστά σου.

Η μία λέει οτι οι παραγωγοί έκαναν ένα σόφτ πορνό για παιδόφιλους, θέλουν να προωθήσουν την κανονικότητα της παιδοφιλίας κλπ. Δεν έχει μεγάλη υπόθεση, μουσικούλα και χορός κλπ, και είναι για άντρες ανώμαλους, συγκεκριμένο κοινό, αλλά βλέπεται και απο άλλους.

Η άλλη λέει οτι προσπαθεί δείξει τα πρότυπα και την σημασία τους μέσα απο τα μάτια ενός κοριτσιού απο συντηρητικό περιβάλλον, την υποκρισία που έχουμε όταν λέμε οτι τα παιδιά είναι ανεπηρέαστα απο το πάρτι που κάνουμε εμείς κλπ, και είναι για γυναίκες.
ειναι και γαλλική, πόσο πιο ξεκάθαρο να το κάνει; :003:

τεσπα, τι λες οτι θα συμβεί όταν τελικά δεις την ταινία, θα είναι τσοντούλα ή όχι;

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 20 Αύγ 2020, 22:06

ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:48
Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:30
ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Αύγ 2020, 20:54
Το ζητούμενο αφορά σε φάσεις όπως αυτή της συγκεκριμένης ταινίας που τα κορίτσια είναι εμφανώς ασχημάτιστα και τα κορμάκια τους παίζουν ακόμη στο πεδίο του άφυλου. Δεν είναι το ίδιο. Γιατί εδώ το αντικείμενο πόθου είναι τα παιδιά και όχι οι νέες γυναίκες.
Να συμπληρώσω εδώ ότι οι παιδόφιλοι πράγματι δεν έχουν αντικείμενο πόθου το γυναικείο σώμα. Αλλά την εύπλαστη ψυχή. Αυτό θέλουν να χειριστούν για λόγους ψυχολογικούς και όχι λόγω σεξουαλικών ορμών. Αυτή η παπαριά περί ευνουχισμού που λένε δεν θα έσωζε κάποιο παιδάκι που τυχαία βρέθηκε στο πεδίο ενός τέτοιου ανθρώπου. δεν έχει σωματική καύλα που θέλει να ικανοποιήσει.

Κι αυτό είναι ένας ακόμα λόγος να αναλογιστούν όλοι πόσο υγιές είναι αυτό που μαθαίνουμε στα παιδιά μας. Ο παιδόφιλος δεν είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Είναι δημιούργημα καταστάσεων όπου η επικρατούσα "ηθική" έχει βάλει το χεράκι της. κι όσο κινδυνεύει να γίνει θύμα το παιδί μου άλλο τόσο κινδυνεύει να γίνει διαταραγμένο. Όχι;
Ε και λοιπόν;

Μ' αυτήν τη λογική, δεν φταίει κανείς και για τίποτα.

Αλλά συνεχίζεις να κάνεις το ίδιο λάθος. Στην προσπάθεια σου να αναλύσεις το οτιδήποτε (πράγμα που συνεχίζω να θεωρώ αντιπερισπασμό) σου διαφεύγει κάτι βασικό. Ότι είναι άλλο πράγμα οι λόγοι που οδηγούν τον κάθε παραβατικό στη χ ή ψ ενέργεια (δηλαδή ό,τι μεταφέρει τον θύτη στο πεδίο του θύματος) και άλλο η υπαρκτή επικινδυνότητα του παραβατικού για το κοινωνικό περιβάλλον.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι η άμεση λύση/αντιμετώπιση που απαιτεί το δεύτερο.
Δηλαδή η επικινδυνότητα.

Και κάπου νομίζω ότι επειδή δεν μπορείς ή δεν θέλεις να δώσεις μια σαφή απάντηση σ' αυτό, θα το ρίξεις πάλι στις θεωρίες.

Από που προκύπτει ότι δεν θελω να δώσω απάντηση; Επειδή δεν απάντησα πιο πριν το ερώτημα που μόλις έθεσες; :D
ναι υπάρχει επικινδυνότητα στο θέμα της παιδικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης σχετικά με το σεξ. Προσέχουμε για να έχουμε.
Τι ακριβώς πρέπει να έχω εγώ που να αποτελεί και ιδιαίτερη γνώμη; να μην αναλύω τις αιτίες παρά να αρκούμε στα γαυγίσματα για τους κακούς εγκληματίες και άγιος ο Θεός; Η ανάλυση είναι που θα εξαφανίσει προβλήματα στην κοινωνία. Η ανάλυση δεν είναι υποστήριξη και διαιώνιση μιας κατάστασης. Σιγά σιγά θα μου πεις ότι για τους βιασμούς και τα παρεμφερή φταίνε όσοι αναλύουν και όχι το σύστημα αξιών με τον τρόπο που λειτουργεί.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Αύγ 2020, 22:07

enaon έγραψε:
20 Αύγ 2020, 22:05
Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:53
βρε Δανάη, έχεις δύο επιλογές μπροστά σου.

Η μία λέει οτι οι παραγωγοί έκαναν ένα σόφτ πορνό για παιδόφιλους, θέλουν να προωθήσουν την κανονικότητα της παιδοφιλίας κλπ. Δεν έχει μεγάλη υπόθεση, μουσικούλα και χορός κλπ, και είναι για άντρες ανώμαλους, συγκεκριμένο κοινό, αλλά βλέπεται και απο άλλους.

Η άλλη λέει οτι προσπαθεί δείξει τα πρότυπα και την σημασία τους μέσα απο τα μάτια ενός κοριτσιού απο συντηρητικό περιβάλλον, την υποκρισία που έχουμε όταν λέμε οτι τα παιδιά είναι ανεπηρέαστα απο το πάρτι που κάνουμε εμείς κλπ, και είναι για γυναίκες.
ειναι και γαλλική, πόσο πιο ξεκάθαρο να το κάνει; :003:

τεσπα, τι λες οτι θα συμβεί όταν τελικά δεις την ταινία, θα είναι τσοντούλα ή όχι;
Γαμωτο δεν μου απαντήσες και δεν μπορώ να σου απαντήσω. Εκκρεμεί η απάντηση σου.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 20 Αύγ 2020, 22:07

ST48410 έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:05
πήζον bot έγραψε:
20 Αύγ 2020, 20:43
η κατακαραυγη του φορουμ επιασε τοπο :lol:
Εμένα πάλι κάτι τέτοιες συγνώμες μου φαίνονται σκέτη υποκρισία. Προφανώς ήθελαν να προκαλέσουν προκειμένου να κάνουν τη σειρά γνωστή. Αλλιώς θα είχαν διαλέξει κάτι διαφορετικό και όχι την αφίσα του πρώτου πόστ. Ο στόχος επετεύχθη και τώρα δήθεν υπαναχωρούν για να σώσουν τα προσχήματα.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν χρήστες, γενικά υποψιασμένοι, που στο παρόν θέμα φαίνεται να πιστεύουν ότι ένας τέτοιος όμιλος παραγωγής υλικού θα κινηθεί από έλα προοδευτικά ελατήρια και όχι από το κέρδος.
δεν ειναι διαφημιστικο μονο υπαρχι ατζεντα μαλλον.
μη με ρωτησεις γιατι, δεν ξερω.
ετσι φαινεται ομως

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Αύγ 2020, 22:10

Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:39
ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:25
enaon έγραψε:
20 Αύγ 2020, 20:47

η ταινία δεν έχει καμία σχέση με παιδοφιλία, κοιτάει την ζωή ενός συντηρητικού κοριτσιού μουσουλμανικής παιδείας, καθώς ανακαλύπτει τον υπέροχο κόσμο μας.

μπορεί κάποιος που έθιξε το θέμα παιδοφιλίας η το πάει γύρω γύρω, να πει πώς του ήρθε να το αναφέρει σε αυτό το νήμα;
Μία από αυτούς που έχουν θίξει το θέμα είμαι εγώ και δεν το πάω γύρω γύρω.

Και πιστεύω ότι συμβαίνει αυτό: H ταινία χρησιμοποιεί ως πρόσχημα την ζωή ενός συντηρητικού κοριτσιού μουσουλμανικής παιδείας, καθώς ανακαλύπτει τον υπέροχο κόσμο μας, ως μπακγκράουντ ενός σοφτ πορνό για τον κάθε ενδιαφερόμενο που θα αυνανίζεται και θα προβληματίζεται ταυτοχρόνως.

Μαλακία χωρίς κοινωνικό μήνυμα, δε λέει.

Γιατί δε λέει; Βοηθάει πάντα στη χαλάρωση μία μαλακία.
τελικά το πρόβλημα είναι μην ικανοποιηθεί ο άλλος. Μάλιστα.
Το πρόβλημα είναι ότι ο παιδόφιλος θα είναι και μετά τη χαλάρωση ένας επικίνδυνος για τα παιδιά μαλάκας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 20 Αύγ 2020, 22:22

Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 22:07

Γαμωτο δεν μου απαντήσες και δεν μπορώ να σου απαντήσω. Εκκρεμεί η απάντηση σου.
σου απάντησα, εννοούν την επιρροή γενικά του προτύπου, το τουερκινγκ ειναι τυράκι για να κάνει θόρυβο, δείχνει πώς το κοριτσάκι της μουσουλμάνας το "χαλάνε" οι επιρροές απο τα άλλα κοριτσάκια στο δυτικό σχολείο, αν το χαλάνε βέβαια.
Οπότε πιάνει εσένα, πιάνει και την 18άχρονη, πιάνει ίσως έμμεσα όλους, αν θέλουμε βέβαια, αν όχι μπορούμε απλά να πούμε ότι αυτά είναι σαχλαμάρες, δεν πειράζει που τα παιδιά μας βλέπουν και κάνουν, όλα καλά. Η ταινία πάντως έχει συγκεκριμένο κοινό που θέλει να προβληματίσει.
και είναι γαλική, οπότε για να την δούμε εμείς πρέπει να μας πληρώσουν. :003:

και εσύ μου απάντησες βέβαια, το έχεις καταλάβει οτι δεν είναι τσοντούλα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Αύγ 2020, 22:29

enaon έγραψε:
20 Αύγ 2020, 22:22
Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 22:07

σου απάντησα, εννοούν την επιρροή γενικά του προτύπου, το τουερκινγκ ειναι τυράκι για να κάνει θόρυβο, δείχνει πώς το κοριτσάκι της μουσουλμάνας το "χαλάνε" οι επιρροές απο τα άλλα κοριτσάκια στο δυτικό σχολείο, αν το χαλάνε βέβαια.
Οπότε πιάνει εσένα, πιάνει και την 18άχρονη, πιάνει ίσως έμμεσα όλους, αν θέλουμε βέβαια, αν όχι μπορούμε απλά να πούμε ότι αυτά είναι σαχλαμάρες, δεν πειράζει που τα παιδιά μας βλέπουν και κάνουν, όλα καλά. Η ταινία πάντως έχει συγκεκριμένο κοινό που θέλει να προβληματίσει.
και είναι γαλική, οπότε για να την δούμε εμείς πρέπει να μας πληρώσουν. :003:

και εσύ μου απάντησες βέβαια, το έχεις καταλάβει οτι δεν είναι τσοντούλα.
Είπες απευθύνεται στα πρότυπα που ανεβάζουν τον κωλο τους στο ινστα.
Δεν μου απαντήσες μωρεεεε

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών